Mama & Kind

Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

11 januari 2019

aeromoov air layer review 5 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer
Er zijn van die producten die ik als moeder aan iedere ouder kan aanraden om gelijk al bij de baby uitzet voor je kleintje aan te schaffen. Eén van die producten is bijvoorbeeld de AeroMoov Air Layer voor in de auto. We hadden er al eentje voor Shae voor in de Maxi-Cosi toen ze nog een baby was en nu ze bijna 5 jaar is heeft ze er in haar autostoel nog steeds eentje. Onze ervaring met dit product en waarom ik zo enthousiast ben lees je in dit artikel! 

‘Lees ook: Interieur | De kinderkamer van Shae.’

Uitleg werking AeroMoov Air Layer

De AeroMoov Air Layer is dus een ‘matje’ dat je in bijvoorbeeld een Maxi-Cosi, autostoel of buggy kan leggen. Het zorgt er zo voor dat je kindje de warmte beter kwijt kan en houdt je kleintje fris en droog. De voordelen op een rijtje:

– De 3D-technologie in de Air Layer ziet eruit als een honingraat, kan niet dichtgedrukt worden door het gewicht van je kindje en zorgt zo voor een luchtig laagje tussen je kind en de autostoel en/of buggy en gaat hiermee kleffe beentjes, rug en haartjes tegen en verkleint het risico op oververhitting
– het ontwerp ervan past in ieder merk autostoeltje en wandelwagen/buggy
– het zorgt voor een zacht tussenlaagje van biokatoen, wat lekker zacht aan voelt en gewoon wasbaar is op 40 graden waardoor je Maxi-Cosi, autostoel of buggy langer schoon en fris zal blijven.

–> De AeroMoov Air Layer is verkrijgbaar in 3 formaten voor de buggy en de verschillende autostoelgroepen voor €29,99 per stuk. Meer informatie over dit product en de verkooppunten kan je vinden op de website van AeroMoov.

aeromoov air layer review 3 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layeraeromoov air layer review 4 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

AeroMoov Air Layer review

Shae was als baby en is nu nog steeds best een ‘warm type’. Dit was bijvoorbeeld ook één van de redenen waarom ik het dragen met een draagdoek toen met haar als kleintje geen succes vond. We kregen het er namelijk beide heel erg warm en klef van wat geen fijne situatie voor ons beide maakte.. Sowieso was ze al heel erg snel warm en met een autorit merkten we dit helemaal. Ook al deden we een eventueel jasje of vestje uit, ze werd al snel zweterig en klef van een autoritje. Zeker in de zomer! Hierdoor werd ze dan weer wat zeurderig en dit zorgde niet voor ontspannen ritjes.

Ik ging toen, bijna 5 jaar geleden, al op zoek naar een oplossing hiervoor en kwam uit bij de AeroMoov Air Layer. We legden deze in de Maxi-Cosi en wat een duidelijk verschil maakte het! Natuurlijk was ze nog wel warmpjes tijdens een autoritje, maar dat zweterige en kleffe kwam bijna nooit meer voor. Fijn dat het haar hielp koeler te blijven en het zo voor ons allemaal voor meer comfortabele autoritjes zorgde. Bij de overgang naar andere autostoelgroepen hebben we dan ook nooit getwijfeld en direct een ander formaat van dit matje aangeschaft. Nu ze bijna 5 jaar is en in een groep 2/3 autostoep zit hebben we alsnog een AeroMoov Air Layer erin.

Ook in de periode van het zindelijk maken of met een lekkende drinkbeker bleek dit product een uitkomst te zijn trouwens. Door de structuur van het matje zat ze zo niet in de directe nattigheid van een eventueel ongelukje én bleef haar stoel fris. Gewoon zo snel mogelijk het matje eruit halen en in de wasmachine stoppen en zo kwam de autostoel deze periode ongeschonden door :)

aeromoov air layer review 2 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

Op de foto’s in dit artikel zie je trouwens de AeroMoov Air Wrapper die we van AeroMoov toegestuurd kregen voor ons aankomende kleintje. Aangezien wij een ‘winterbaby’ zullen krijgen lijkt me dit ideaal en ik heb hem dan ook gelijk in het autostoeltje gelegd. De zachte fleecestof van de wikkeldeken maakt een warm nestje voor de kleine, je kan hem op iedere maat autostoel of kinderwagen passend maken en ze kan het er door de Air Layer die erin verwerkt zit nooit té warm in krijgen. Ohhh, kijk nou! Zo met haar eerste autostoel die klaar staat in de hal besef je je wel dat de laatste weken zwangerschap nu écht in gegaan zijn.. ♥

aeromoov air layer review 1 - Onze ervaring met de AeroMoov Air Layer

Winactie

In samenwerking met AeroMoov mag ik 2 x een Air Layer in een maat (autostoel groep 0, groep 1 of groep 2/3) en in een kleur naar keuze weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een reactie onder dit artikel achter te laten voor welke maat en welke kleur je kiest. Natuurlijk zou ik het ook heel leuk vinden als je mijn Facebookpagina wil volgen en het bijpassende berichtje over dit artikel zou willen liken en/of delen :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met dinsdag 15 januari 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

–> Wat vond jij echt een onmisbaar product voor je baby en/of kind?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 14 januari 2019 at 20:19

  Wat handig! Ik doe mee voor de grijze in maat 1

 • Avatar van Manon Toemen
  Reply Manon Toemen 14 januari 2019 at 20:07

  Nou dit lijkt me ideaal! Dat ik hier niet eerder aan heb gedacht, onze Tim is van baby af aan al warmbloedig en heeft het net als jullie kindje al snel warm, zeker in de autostoel. Met de autovakantie’s in het vooruit zit doen we graag mee, voor maat groep 1 en dan die leuke Stars & Planets. Verder vond ik onmisbaar de hydrofiele in maat xl, gebruik ze nog steeds overal voor!

 • Avatar van co
  Reply co 14 januari 2019 at 19:51

  lijkt me erg handig. ik doe graag mee voor groep 2/3

 • Avatar van Nienke V.
  Reply Nienke V. 14 januari 2019 at 17:30

  Lijkt me heel handig! Ik doe graag mee voor groep 1, kleur blauw.

 • Avatar van Suzan
  Reply Suzan 14 januari 2019 at 10:58

  In de lente en zomerdagen willen we reizen met de auto samen met de baby. Ze is 28 december 2018 geboren en dus een winterbaby. We willen graag met de warme dagen naar plekken toe gaan samen met de baby. Bijvoorbeeld pretpark, dierentuin, of reizen naar familie die ver weg wonen. Alleen we zitten ermee dat het heel heet gaat worden in de auto. Dit is een hele goede oplossing. We willen haar vervoeren met autostoel groep 0, kleur taupe!

 • Avatar van Rian de Gelder
  Reply Rian de Gelder 14 januari 2019 at 08:45

  Na drie jaar geduld te moeten hebben, verwachten wij in maart ons eerste kindje! De Maxicosi staat inmiddels klaar, maar we hebben nog niet zo’n air layer. En dat terwijl hij me heel handig lijkt, als ik zo je review lees! Helemaal als de zomer net zo heet wordt als die van vorig jaar! Ik doe dus graag mee, en zou graag een maat 0 in oudroze willen winnen, als ik de lucky one ben!

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 13 januari 2019 at 23:23

  Zou dit graag m’n buurvrouw schenken..zij is na 7 jaar eindelijk moeder geworden van een gezonde zoon nu bijna 4 weken oud….ik gun haar dit mooie en nuttige profijt. Ik denk aan maat 0 in het blauw uiteraard 😉

  Mvg Desiree

 • Avatar van Natascha Kwakernaak-Bervoets
  Reply Natascha Kwakernaak-Bervoets 13 januari 2019 at 22:32

  Maatje 3 en de roze zou enorm handig zijn voor onze vaak wagenzieke dochter Zoë.
  Ik was als klein kind altijd wagenziek en ik had zo gehoopt dat Zoë het niet zou krijgen. Maar helaas is het elke auto rit wel weer een x raak :(

 • Avatar van iris
  Reply iris 13 januari 2019 at 22:16

  Dat is handig. Weet al wie ik ermee kan blijmaken. Mijn goede vriendin is zwanger. Zou leuk cadeautje zijn voor haar😊

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 13 januari 2019 at 21:42

  Ik doe graag mee voor groen, groep 2/3. Ik had hier nog nooit van gehoord maar superhandig. Kleintjes worden snel groot dus wat ikzelf op dit moment superhandig vind zijn clipjes op de kastdeuren, voor ons eenvoudig te openen en voor haar onmogelijk

 • Avatar van Femke Wiebers
  Reply Femke Wiebers 13 januari 2019 at 21:34

  Ohw, dit is wat voor mijn nichtje! Die zweet peentjes in dr auto stoeltje. Haar ouders moeten haar regelmatig verschonen na een lange autorit, omdat ze dan helema nat is van het zweet. Dan zou de maat 2 en kleur groen/blauw leuk voor haar zijn.

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 13 januari 2019 at 17:19

  Dit klinkt erg goed! groep 2/3 in de kleur blauw zouden wij erg leuk vinden.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 13 januari 2019 at 15:50

  Dit lijkt mij handig! Ik doe graag mee voor taupe in groep 1.

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 13 januari 2019 at 15:01

  Ik doe erg graag voor mijn dochtertje Flore :) groen is mijn lievlingskleur :3

  Groetjes Fenny

 • Avatar van Will
  Reply Will 13 januari 2019 at 14:53

  Ik ga graag voor de maat groep 2/3 in de kleur blauw.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.
  Heb alleen geen facebook.

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 13 januari 2019 at 13:34

  Graag een grijze in maat 1

 • Avatar van lizette
  Reply lizette 13 januari 2019 at 13:14

  Ik ga voor groep 2/3 in de kleur grijs

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 13 januari 2019 at 12:30

  Voor in de maxi cosy , had mijn dochter er al een voor kleinzoon, nooit geweten dat voor grotere autostoel ook mogelijk is
  Nu met nog een prachtige kleindochter erbij zou een voor hen ook fijn zijn, kan kleinzoon er nu ook plezier van hebben en kleine meid straks ook

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 13 januari 2019 at 11:58

  Als de kleine het comfortabel heeft is die rustig en heeft iedereen minder stress dus zo´n air-layer lijkt mij een fijn product, voorkeur maat: groep 2/3 en kleur: grijs!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 13 januari 2019 at 11:29

  Ik doe graag mee voor maat 1, kleur blauw.

  Groetjes Anneliese

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind
kind voorbereiden op baby tips
Personal | Hoe we Shae voorbereiden op de baby

Ik vind het echt enorm leuk om te merken hoe jullie als lezers meeleven met deze zwangerschap. Er komen veel...

Sluiten