Carrière & Geld Lifestyle

Girlboss interview met Jisca Rebel van de Balans Planner

23 januari 2019

Balans Planner Jisca Rebel interview
Ruim een derde van alle ondernemers in Nederland is vrouw en er zijn heel veel vrouwen die eraan denken om een eigen bedrijf te gaan starten. Wellicht heb jij hier ook al eens over nagedacht? Of ben je al onderweg maar heb je nog net dat duwtje in de goede richting nodig om er helemaal voor te kunnen/durven gaan? Deze inspirerende vrouwelijke ondernemers gingen je voor! Vandaag in de Girlboss Interview serie: Jisca Rebel van de Balans Planner

GIRLBOSS

“A woman in control, taking charge of her own circumstances in work & life. Someone who knowns her worth and won’t accept anything less. She is empowering and inspiring to those around her & kicks ass!” – Urban Dictionary

‘Lees ook: Girlboss interview met Floor & Erin van Nourished.’

Balans Planner Jisca Rebel interview

Girlboss interview met Jisca Rebel

1. Wie ben je?
Ik ben Jisca Rebel (33). Naast ondernemer ben ik ook moeder, werknemer, vrijwilliger, vriendin en partner. In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Met mijn man en twee kinderen (7 en 4) woon ik in het sfeervolle Woudrichem.

2. Hoe kan je jouw bedrijf het beste omschrijven en sinds wanneer is de Balans Planner verkrijgbaar?
Mijn bedrijf – Studio Altena – bestaat sinds 2014. Toen de opdrachten gingen binnenstromen, bleek het nodig dat ik mij ging verdiepen in ‘work life balance’. Zo ontstond de Balans Planner, die in september 2018 gelanceerd is.

3. Waar komt jouw liefde en passie voor ondernemen en het idee voor de planner vandaan?
Ondernemen was al zo lang mijn droom, dus toen ik vijf jaar geleden mijn droom ging realiseren, voelde dat zo goed! Wat ik alleen nooit beseft had, is hoe confronterend het ondernemerschap kan zijn. Ik kwam echt mezelf tegen, bijvoorbeeld op het vlak van timemanagement. Er is daardoor een periode in mijn leven geweest waarin ik het overzicht helemaal kwijt was; ik vergat afspraken, boodschappen, werk was vaak een race tegen de klok en ik voelde mij vaak erg gestrest. Het maakte mij onrustig, gejaagd en gespannen. Ik ging op zoek naar een ‘hulplijn’. Als vormgever wist ik precies wat ik wilde; een planner die ik kon gebruiken als agenda, maar ook voor het noteren en afhandelen van al mijn taken, met bovendien genoeg ruimte voor journaling. Ik wilde de ruimte om het naar mijn eigen smaak in te delen. Ik vond hem nergens, dus besloot ik hem zelf te maken. En het werkt: met deze planner lukt het mij om overzicht te creëren in het dagelijks leven, waardoor ik meer rust heb in mijn hoofd. Heerlijk voelt dat!

En dat wilde ik niet alleen voor mijzelf houden. Ik zie zoveel vrouwen zichzelf volledig voorbij rennen. Dan zou het wel van de daken willen schreeuwen: “Je hoeft jouw leven niet te laten bepalen door ‘de waan van de dag’!” Burn-out lijkt wel een epidemie; het is tijd om stil te durven staan, om daarna weer verder te kunnen.

4. Op welk punt besloot je om er helemaal voor te gaan en begon je fulltime te ondernemen?
Twee jaar geleden besloot ik me alleen nog te richten op het ondernemen en nam ik ontslag van ik mijn baan bij een stichting. Maar omdat dit werk één van mijn passies was, voelde dat niet goed en besloot ik om mij toch nog een dag per week beschikbaar te stellen. Want dat is óók waarom ik ben gaan ondernemen: om tijd te kunnen maken voor de dingen de ik belangrijk vind in het leven!

5. Wat is volgens jou de sleutel van jouw succes?
In willekeurige volgorde: Visie. Plannen. Geloven. Doorzetten. Netwerken. Marktonderzoek.

Balans Planner Jisca Rebel interview

6. Waar zie je jezelf en het bedrijf over vijf jaar?
De Balans Planner lanceren was mijn grote droom! Ik kan niet omschrijven hoe erg ik er van geniet van de mails die ik krijg van vrouwen van wie hun leven veranderd is sinds ze de Balans Planner gebruiken. Soms raken hun verhalen mij diep. Toen ik las hoe een teamleider eindelijk goed slaapt nu ze ’s avonds haar hoofd leeg schrijft, moest ik een traantje wegpinken. En toen ik las hoe een ervaren ondernemer pas leerde om realistisch te plannen sinds ze de Balans Planner gebruikt, maakte ik een vreugdedansje. Mijn droom is nog veel meer mensen dit te kunnen geven!

Later wil ik graag terug kunnen kijken en concluderen: ik heb de wereld een klein beetje mooier gemaakt. Dán ben ik een succesvol ondernemer geweest.

7. Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?
Mijn dag begint met plannen op papier. In mijn weekplan staat al wat ik aan het einde van de week gedaan wil hebben, uit die lijst selecteer ik wat ik die dag wil/moet doen. Ik probeer dan zoveel mogelijk taken te klusteren. Bijvoorbeeld niet op elk binnenkomend mailtje reageren, maar blokken maken waarin ik bepaalde werkzaamheden doe.

8. Wat is het grootste leerpunt uit je carrière?
Tijdens de ontwikkeling van de Balans Planner ging er iets mis. Wie wel eens kuitkamp heeft gehad, weet hoeveel pijn dat kan doen. Deze kramp kreeg ik eerst in mijn nek en daarna schoot het ook in mijn schouders en rug. De pijn was onbeschrijfelijk en ik kon alleen nog maar in bed liggen. Weken lang…! Hopend en biddend dat de pijn zou zakken. Er was morfine en valium voor nodig om de kramp weer uit mijn spieren te krijgen. Van mijn super drukke leven moest ik letterlijk álles loslaten en afwachten of en wanneer het weer normaal zou worden. Al die ballen die ik sinds het gebruik van de planner zo mooi in de lucht had weten te houden moest ik laten vallen. Die weken in bed is voor mij een wake-up call geweest, Het ‘gevalletje pech’ heeft mij echt met de neus op de feiten gedrukt.

Ik heb er twee dingen van geleerd:

1)      Zorg goed voor jezelf! want terwijl ik plat lag realiseerde ik mij hoe dicht ik bij een burn-out gezeten heb. Deze kwestie met mijn nek bleek uiteindelijk een ‘gevalletje pech’. Maar wat als ik niet op tijd grip op mijn leven had gehad en het was een burn-out geworden? Dan was ik in plaats van weken, maanden uit de roulatie geweest!

2)      Plan strak, leef flexibel! Hoe strak je je leven ook plant, je mag er daarna flexibel mee om gaan. Want het leven gaat soms een andere weg dan die jij uitgestippeld had.

9. Waar kan jij als ondernemer echt niet zonder?
Mijn Balans Planner! Klinkt super swanky, ik weet het. Maar het is het enige eerlijke antwoord. Toen ik wekenlang helemaal plat kwam te liggen (zie punt hierboven) en mijn hersencellen gedrogeerd waren door de morfine en valium kon ik blindvaren op mijn aantekeningen in de Balans Planner. In één oogopslag zag ik welke afspraken ik gemaakt had, welke to do’s er nog stonden en welke deadlines niet gehaald gingen worden. Daarnaast kan ik echt niet zonder Creative Suite van Adobe. Elke dag brengen wij wel een paar uur gezamenlijk door ;)

10. Wat is het beste advies wat je aan andere (vrouwelijke) ondernemer kunnen geven?
– Geloof in jezelf en blijf dicht bij jezelf.
– Plan gedetailleerd waar je naar toe wilt.
– Sta elke dag even stil bij alle mooie dingen die er gebeuren.
– Verzamel cheerleaders om je heen, die je ook af en toe een reality check geven.
– Hou vol!

Balans Planner Jisca Rebel interview

Winactie (gesloten!)
Ik mag maar liefst 2 x een prachtige Balans Planner met een waarde van €29,50 per stuk weggeven in een kleur/kaft naar keuze. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie onder dit artikel achter te laten met een korte motivatie waarom je deze planner zou willen winnen én natuurlijk de kleur/kaft die je het mooist vindt. Klik hier om alle varianten te bekijken :)

Natuurlijk zou ik het ook heel leuk vinden als je mijn Facebookpagina & de Balans Planner Facebookpagina gaat volgen en het bijpassende berichtje over dit artikel zou willen liken en/of delen :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 27 januari 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. Meedoen kan enkel als je een Nederlands postadres hebt.

Liefs,
Desirée

* Foto’s van Jisca Rebel, gemaakt door Marlau Fotografie.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Saskia Haasdijk
  Reply Saskia Haasdijk 27 januari 2019 at 20:42

  Door de overgang een geheugen als een zeef 😂 Een man die autisme heeft en nog een fantastische boy met zijn eigen afspraken … dus een planner is zeer welkom 🌺 graag de les is more 🤞🍀💕

 • Avatar van Anneke Haas
  Reply Anneke Haas 27 januari 2019 at 20:04

  Sinds de HELLP bevalling bij mijn jongste dochter is mijn geheugen een drama.
  Toch probeer ik met een plan/whiteboard en agenda en telefoon alles te onthouden en te plannen. Dit lukt vaak, maar gaat ook regelmatig mis🤔. Met een gezin met 2 kinderen, werk en binnenkort een studie zou ik dit goed kunnen gebruiken. Alles op een plek geordend. Ideaal! Ik zou graag back toch nature willen ontvangen, omdat dat altijd een plek is om tot rust te komen.

 • Avatar van Marita
  Reply Marita 27 januari 2019 at 19:50

  Reuze handig lijkt mij in een druk gezin met twee kleine kinderen,een baan en huishouden Pretty in pink ik ben dol op pink

 • Avatar van Diana de Brabander
  Reply Diana de Brabander 27 januari 2019 at 19:43

  Wat een super handige tool om m’n leven to ordenen. Wat me vooral aanspreekt is het creatieve aspect. Ik heb een creativiteitsfobie! Maar ergens wel het verlangen om creatiever te zijn. Dit is funtioneel excuus om te oefenen. De “less is more” vind ik het mooist!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 27 januari 2019 at 15:33

  Lijk me echt handig, super, doe erg graag mee !!.

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Jose Looijs
  Reply Jose Looijs 26 januari 2019 at 21:32

  : Kijkend in m’n agenda, vliegt het me soms aan… ik werk 2 a 3 dagen per week (ik werk op een basisschool), maar daarnaast hebben we regelmatig terugkom momenten en gaan binnenkort de rapporten weer mee, die in je vrije tijd thuis moeten worden gemaakt. Naast mijn werk, heb ik een druk gezingsleven… M’n oudste zoon zit op wedstrijdzwemmen, traint daarvoor 3x per week met in het weekend regelmatig een wedstrijd. Op zaterdagochtend is het scoutingtijd voor hem. Daarnaast moet hij elke week naar neurofeedback voor zijn ADHD-kenmerken en zijn tics en ook volgen we nog steeds ‘paardentherapie’ voor hem. Beide therapieën helpen geweldig, maar er gaat veel vrije tijd in zitten ;-). Onze jongste zit op voetbal, waar we naar de wekelijkse training ook wekelijks op pad moeten voor een wedstrijd. Ze zijn beiden nog te jong om zelf te gaan, dus brengen we ze overal heen… en stiekem vind ik het ook veel te leuk om te kijken bij te trainingen en de wedstrijden.

  Ik probeer elke week met mijn vriendin te gaan zwemmen, maar het gebeurt steeds vaker dat ik bek-af ben en simpelweg te moe ben, om de hort nog op te gaan in de avond. Ik wil dan alleen nog maar met m’n benen op de bank… Balans? Wat is dat? Op dit moment is mijn balans ver te vinden. Ik ben vooral heel moe en raak half in paniek als ik in mijn agenda kijk… wat zich bij mij uit in allerlei lichamelijke klachten… :-(

  Mocht ik de gelukkige zijn, dan zou Balans Planner ‘The New Black’ mijn keuze zijn. Die vind ik echt heel mooi!

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 26 januari 2019 at 16:23

  Kijk, en dan vergeet ik dus door alle chaos mijn favo kleur door te geven. The new Black vind ik erg mooi.

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 26 januari 2019 at 16:21

  Een beetje meer balans in mijn leven zou echt fantastisch zijn. Dit is op het moment regelmatig zoek. Mijn zoon zit net op het voortgezet onderwijs, mijn dochtertje heeft het 22q11 deletie syndroom, dus heb met haar veel afspraken in het ziekenhuis en verschillende therapieën waar ze elke week naar toe gaat. Daarnaast ben ik mijn eigen bedrijf aan het opstarten omdat ik zo meer voor onze dochter thuis kan zijn. En dan ook nog tijd plannen voor elkaar. Pfff…. Dat laatste schiet er meestal bij in. En dan moet je mijn huis maar niet zien, wat een chaos. Help! ik heb balans nodig!

 • Avatar van henderina
  Reply henderina 26 januari 2019 at 14:31

  Balans? Wat is dat? Ik ben het een beetje kwijt en kan wel wat hulp gebruiken… Ik ben gek op lijstjes, maar gebruik losse briefjes… Die ik vervolgens kwijt raak. Tijd voor orde op zaken! Zou de planner dan ook graag willen winnen. Less is more vind ik mooi!!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 25 januari 2019 at 22:31

  Plannen lukt mij wel aardig maar de balans in het plannen is soms nog lastig. Ik ben benieuwd of deze planner mij op weg kan helpen beter te worden en balans te vinden in het dagelijkse leven. Mijn voorkeur zou uitgaan naar ‘The new black’

 • Avatar van Anne Dierselhuis
  Reply Anne Dierselhuis 25 januari 2019 at 16:41

  Wauw balans, rust en ruimte om voor mijzelf te zorgen vind ik megabelangrijk om de zorg vol te kunnen houden voor gezin en omgeving. Nu begonnen met een supergave opleiding, een eigen bedrijf aan het opstarten dus balans en overzicht bewaren is nu extra belangrijk

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 25 januari 2019 at 13:47

  Mijn leven is allesbehalve in balans (ADHD’er!) en ik heb niet de illusie dat een planner dat geheel kan veranderen. Maar ik denk en hoop dat er wel mogelijkheden zijn voor verbetering. Ik ga voor “The New Black”.

 • Avatar van Annelies van Hurne
  Reply Annelies van Hurne 25 januari 2019 at 10:34

  Plannen en organiseren is voor deze ADDer bijna niet mogelijk. Behalve als ik het notuleer. En dan is het nog moeilijk. Ik doe graag mee. Nature vind ik mooi..

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 24 januari 2019 at 22:49

  In mijn gezin met 2 pubers en een dochtertje van 2 met epilepsie is het op dit moment grote chaos. Hulp om balans terug te vinden meer dan welkom. Ik doe graag mee voor pretty in pink

 • Avatar van Renske
  Reply Renske 24 januari 2019 at 21:26

  Hey, mooi interview! Ik heb Jiske en haar balansplanner pas leren kennen en ze straalt echt balans uit! 😉Ik ben zelf ondernemer en moeder en best chaotisch. Ik vind het lastig me op één taak te richten als ik zoveel wil doen en ideeën heb. Lijkt me erg gaaf om de balansplanner te proberen om te zien of dit me zal helpen alles beter te structureren en te plannen.
  Groetjes! Renske

 • Avatar van Kim Coenen
  Reply Kim Coenen 24 januari 2019 at 20:25

  Ja ik doe onwijze graag mee om zo’n toffe balansplanner te winnen. Sinds ik te dealen heb met een angststoornis en burn-out klachten, moet ik alles om me heen opschrijven, plannen en organiseren .. voor mij de enige manier om structuur, overzicht en rust te krijgen. Dus ja…zo’n planner komt mij enorm van pas!!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 24 januari 2019 at 19:52

  Ik zou graag de balansplanner willen hebben, na een vermoeiend jaar van een beëindigde relatie, huisverkoop en daarin huisaankoop inclusief verhuizing, ben ik wel toe aan een beetje minder stress en chaos. Balans zou geweldig zijn. Ik vind de back to nature erg mooi.

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 24 januari 2019 at 19:22

  Om overzichtelijker en minder chaotisch door het leven te gaan!
  Graag: ‘Creative Blues’

 • Avatar van Pietje
  Reply Pietje 24 januari 2019 at 19:14

  Bij deze wil ik wel n gokje wagen… En ga k voor n balansplanner, ik heb geen voorkeur want k vind ze allemaal prachtig. Ik kan m goed gebruiken, want balans is ver te zoeken op t moment in mn leven… baby, werk, zieke man, mantelzorger…

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 24 januari 2019 at 18:50

  Super mooi en oprecht artikel. En wat een geluk bij een ongeluk dat je lichaam je opdroeg om rust te houden!
  Jezelf voorbij lopen en die stress meedragen is wat ik ook erg herken. Heb meerdere jaren fulltime gewerkt en daarnaast geprobeerd om een academische master af te ronden, tijd voor vriend, vrienden en familie te houden en oja tijd voor mezelf.. Ik was steeds minder mezelf en ontspannen zat er eigenlijk al heel lang niet in. Onlangs zijn we op vakantie geweest naar Thailand waar ik echt weer tot rust gekomen ben, dit wil ik graag zo blijven voelen!
  Ik ben altijd al gek op notitieboeken/agenda’s geweest. 2 jaar geleden heb ik een bulletjournal aangeschaft om dit allemaal te combineren, maar laat ik nou net het stukje creativiteit missen om dat tot een succes te maken.. De balansplanner klinkt als een perfecte combinatie van alles waar ik van jou, maar zelf niet voor elkaar krijg. De ‘nature’ vind ik de mooiste, al zijn ze eigenlijk allemaal mooi!

 • Avatar van Eveline
  Reply Eveline 24 januari 2019 at 18:31

  Wauw wat een mooie planners en super tof dat je zo’n handige planner zelf hebt ontworpen!
  Ik heb wel wat structuur nodig in mijn leven als bewust alleenstaande moeder, 4 dagen werken op kantoor, hbo studie erbij en een beginnende online business! Ik ervaar regelmatig dat stress-gevoel en schrijf nu al dingen op losse blaadjes, dus ik denk dat een planner heel goed gaat helpen. Alle varianten zijn mooi, maar ik zou denk ik kiezen voor de Back to nature.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 24 januari 2019 at 18:20

  Goed plannen geeft rust. Ik loot graag mee.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 24 januari 2019 at 17:54

  Ik waag mijn kansje voor de Balansplanner ‘Back to Nature’ variant . Om mijn planningen nu eens duidelijk en overzichtelijk te maken en zo orde in de chaos te scheppen.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 24 januari 2019 at 17:47

  Leuk! Ik ben echt een planner. Ik maak overal lijstjes van. Ik doe dus graag mee! Ze zijn allemaal leuk, maar ik ga voor Pretty in Pink

 • Avatar van Mirthe
  Reply Mirthe 24 januari 2019 at 17:47

  Wat een leuk artikel! ❤️ Ik zou graag de ‘back to nature’ willen winnen. Zelf zit ik op de middelbare (vwo) en mijn hoofd zit vaak heel vol door school & afspraken daar buiten, waardoor ik soms wel eens iets vergeet. 🙊 Het lijkt me heerlijk om alles uit mn hoofd en op papier te kunnen zetten in zo’n mooie planner! (Mijn instagram is @mirthe._) ☺️

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 24 januari 2019 at 17:45

  Graag maak ik een kans op het winnen van de balansplanner. Er gebeurt best heel wat in mijn leven. Ik denk dat de balansplanner mij daarbij kan helpen, om alles wat meer op orde te krijgen en dan krijg ik ook meer rust. Ik ga dan voor de ‘less is more’ versie 🎀

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 24 januari 2019 at 17:35

  Wat een leuk artikel! Ik plan alles graag en met een onderneming en gezin zou de balans planner goed van pas komen! Mocht ik winnen dan kies voor de back to nature variant.

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 24 januari 2019 at 17:32

  Heel graag 🍀! Door zowel wisselende diensten doordeweeks van zowel mijzelf als mijn vriend. Weekeinden die gewerkt moeten worden en een opleiding die af moet kan ik wel wat balans en overzicht gebruiken! Dit zou dan ook fantastisch zijn, ik vind de planner met de eucalyptus takjes prachtig 😍. Vingers crossed 🤞🏽🍀

 • Avatar van sam
  Reply sam 24 januari 2019 at 17:31

  Ik zou graag de ‘creative blue’ willen winnen. Ik zou graag een balans planner willen winnen, omdat ik merk dat plannen heel veel rust geeft in mijn hoofd. Nu is het vaak zo dat ik dingen plan op losse blaadjes/notitieboekjes en ja dat is nogal onhandig, want ik raak het constant kwijt. Met de balansplanner krijg je niet alleen je planningen netjes bij elkaar, maar is het ook nog eens overzichtelijk! Ik zou dit goed kunnen gebruiken:)

 • Avatar van R Groot
  Reply R Groot 24 januari 2019 at 15:02

  Ik maak graag kans op de back to nature versie! Ideaal omdat ik binnenkort als freelancer aan de slag wil gaan. Ben dan ook erg benieuwd naar de planner! :)

 • Avatar van Patricia Liebregts
  Reply Patricia Liebregts 24 januari 2019 at 13:49

  Less is more vind ik de mooiste planner omdat het mij helpt focussen op het plannen van taken waar ik blij van wordt zonder stress en in harmonie met mezelf en omgeving.

 • Avatar van Will
  Reply Will 24 januari 2019 at 13:07

  Ik doe graag mee voor de Balans Planner, om wat orde in de chaos te creëren. Heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.
  Ga graag voor de kleur: Creative Blues.

 • Avatar van janneke
  Reply janneke 24 januari 2019 at 12:38

  dit zal ik goed kunnen gebruiken, heb nogal moeite met plannen (i.v.m. val), en binnenkort hoop ik hierin begeleiding te krijgen. en die met less is more vind ik de mooiste

 • Avatar van Nicole Elisabeth
  Reply Nicole Elisabeth 24 januari 2019 at 11:46

  oja en voorkeur voor ‘less is more’!

 • Avatar van Nicole Elisabeth
  Reply Nicole Elisabeth 24 januari 2019 at 11:44

  de balansplanner klinkt heerlijk! Orde in chaos en wat meer overzicht en rust in mijn hoofd kan ik goed gebruiken :)

 • Avatar van iris
  Reply iris 24 januari 2019 at 11:09

  Voorkeur: the new black
  Altijd chaos, overal papiertjes zodat ik niks vergeet (wat soms gebeurt) zo beter alles ordenen in the balans planner😊
  Ik doe mee😊

 • Avatar van Marian van Dijk
  Reply Marian van Dijk 24 januari 2019 at 10:41

  De Pretty in Pink balansplanner is fantastisch! Zo mooi vorm gegeven en zo heerlijk overzichtelijk. Dat maakt het ineens te doen om al die ballen hoog te houden. Goede tip in dit artikel is ook om eerst voor de hele week een planning te maken en te gaan ‘clusteren’. i.p.v. alles hap-snap doen. Soms zo overdonderend, alle taken in een week. Dit zou fijn zijn! Moederen, schooltaken, werk, sporten, vrijwilliger, halen en brengen, vriendjes hier, partner-tijd inruimen, vriendinnen spreken, oma ’s bellen, family meeten…., tijd om te chillen en artikelen zoals dit ontdekken… Alles in de lovely pretty in pink balans planner! Die mag shinen op de eettafel!
  (Ps: alles geliked!)

 • Avatar van Femke Wiebers
  Reply Femke Wiebers 24 januari 2019 at 10:40

  En dan vergeet ik te noemen welke kaft mijn voorkeur heeft (maar weer eens een bewijs voor mijn behoefte aan structuur ;-) ). Ik vind de Back to Nature erg mooi!

 • Avatar van Femke Wiebers
  Reply Femke Wiebers 24 januari 2019 at 10:38

  Ohw hier zou zo’n planner ook handig zijn.. Recent mama geworden, weer aan het werk + studie ernaast. En dan wil mijn lieve partner natuurlijk ook nog aandacht, en zijn er de sociale ‘verplichtingen’ van familie en vrienden. Nu heb ik nog geen tijd om te sporten, maar wil binnenkort wel weer aan de bak om de zwangerschapskilo’s wat weg te werken. Kortom, wat meer overzicht en structuur zou welkom zijn!

 • Avatar van Nanda
  Reply Nanda 24 januari 2019 at 10:36

  Hoi lieve iedereen,
  Om alles uit je leven te halen is het van belang om het goed te plannen. Stress is nergens goed voor.
  Goed organiseren is een vak op zich. Je krijgt daar van zelf een routine in.
  Mijn man heeft hobby’s en zijn werk met veel vergaderingen. Mijn werk, huishouden, sport, en sociale contacten kun je wel een goede Balans Planner gebruiken.
  De kaft mag voor mij ook rustig zijn. Daarom kies ik voor Creative Blues. Zit vol ideeën en heb al menig leuke dingen gemaakt. Kan ze nu mooi bundelen.

 • Avatar van Claudia de Kok
  Reply Claudia de Kok 24 januari 2019 at 08:46

  Mijn dochter heeft ADD en daardoor een goede en duidelijke structuur nodig en daarvoor is deze planner ideaal en gaat haar helpen haar taken, huiswerk en afspraken te ordenen.

 • Avatar van jacqueline de W
  Reply jacqueline de W 24 januari 2019 at 06:25

  Lijkt me een fantastisch hulp bij de juiste keuzes maken

 • Avatar van Monique Loerakker
  Reply Monique Loerakker 23 januari 2019 at 20:50

  Als planner op een vertaalbureau weet ik wat plannen is maar vaak is het chaotisch en onoverzichtelijk met een inbox waaruit wij met 6 personen werken. Als persoon plan ik binnen mijn werk maar ook binnen mijn gezin en vaak loopt het een in het ander over omdat je dan ineens iets te binnen schiet. Met een planner als deze worden de dagen en taken overzichtelijk en zijn post-its verleden tijd. Dus ja, ik doe graag mee aan deze winactie (“creative blues” past bij mij) zodat ik overtuig raak van het nieuwe plannen en ik mijn collega’s kan overtuigen om niet meer te werken vanuit de ook voor ons bekende ‘waan van de dag’.

 • Avatar van Ipie Oudshoorn
  Reply Ipie Oudshoorn 23 januari 2019 at 16:14

  Afgelopen jaar kreeg ik een burn-out. Iets waarvan ik dacht dat t mij nooit zou overkomen. Momenteel zit ik in het hersteltraject en leer ik realistische planningen te maken. Deze gave Balans Planner zou mij daarbij goed kunnen helpen. Dus ik maak graag kans.

 • Avatar van Cindy Pater
  Reply Cindy Pater 23 januari 2019 at 13:49

  Momenteel heb ik zoveel drukte en chaos dat ik alles vergeet wat ik niet moet vergeten. Deze planner zou mij weer helemaal op de rails kunnen krijgen en wat orde in mijn chaos kunnen scheppen. Oh ja…. Wat zijn ze mooi! Enne, als ik met die mooie Back to Nature print ook nog een beetje Zen kan worden helemaal Top

 • Avatar van Marcia
  Reply Marcia 23 januari 2019 at 13:05

  Nou ik heb net gekeken naar de planner en één woord:WAUW! Dit is de planner die ik zoek. Ik ben wel van de planning maar dit is al mijn briefjes, kladblokjes, digitale lijstjes en agenda in 1. Hoe handig is dat. De planner helpt niet alleen mij maar mijn hele gezin kan er mee uit de voeten zodat het mij ook weer ontlast. Want “to do” betekent niet dat alleen mama het kan doen.
  Dus ik zou de planner graag winnen in de kleur “The new black” want zo’n mooi uitziende planner mag je best op een prominente plek in huis leggen.

 • Avatar van monica
  Reply monica 23 januari 2019 at 10:56

  Deze winactie kan ik niet zomaar voorbij laten gaan als echt planner junkie. Sinds mij burnout 2 jaar geleden ben ik echt gaan plannen. Het helpt mij om meer rust en overzicht te hebben in mijn dagen. Ik vind het heerlijk om een lijstje te maken en deze af te kunnen vinken waarna ik mijzelf kan belonen met wat quality time en ontspanning. Ook die dingen plan ik dagelijks in. Deze planner heb ik al vaker voorbij zien komen en vind hem super mooi dus fingers crossed!

  xx

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 23 januari 2019 at 09:40

  Ja door twee herseninfarcten moet ik nu veel meer structuur in mijn leven brengen en continu plannen en keuzes maken. Heel lastig want ik vind wel nog veel dingen leuk, maar ja daarna twee dagen groggy zijn en hoofdpijn kan natuurlijk ook niet continu. Ik zou gaan voor de planner Pretty in pink. Die is lekker roze dus zie ik niet over het hoofd.
  En ja zoals in het artikel staat, gezondheid is het belangrijkst en op nummer 2 te durven kiezen voor jezelf.

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 23 januari 2019 at 08:24

  Te snel op enter gedrukt… The new black vind ik super. Tof ook dat je de vlog kunt aanvragen. Meteen gedaan :-)

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 23 januari 2019 at 08:18

  Wauw wat leuk, nog een super winactie. Normaal doe ik niet zo snel mee maar dit is echt een topper die heel welkom is. Ik ben voor mijzelf begonnen en mijn hoofd is een chaos. Daar schaam ik me best voor want iedereen ziet aan de buitenkant een dame die het zo goed voor elkaar heeft allemaal. Maar van binnen struggle ik en vind ik plannen wel heel leuk maar erg lastig. Helemaal super deze aktie Desiree. Ik doe graag mee…

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 januari 2019 at 07:19

  Goedemorgen…
  Leuk en zeer interessant interview.
  Goed van haar dat zij de balans goed gevonden heeft en erg goed dat ze zo super zelfstandig bezig is.
  Graag doe ik mee met deze leuke winactie en mijn motivatie is een leven alleen kan heel goed omdat een vrouw zo sterk is en daar is geen power of iets anders voor nodig zal zijn….
  Vrouwen zijn strong en keep on going…..
  No matter what….
  Om geen afspraken te kunnen vergeten zou de prachtige balans planner the new black mijn avoriet zijn om nooit meer afspraken buiten de deur te kunnen vergeten….

  Een fijne dag Xoxo

 • Avatar van Meike
  Reply Meike 23 januari 2019 at 07:13

  Vorige week te horen gekregen dat ik via mijn werk weer naar school mag. Met wisselende diensten in de zorg. Een man met ploegendienst, 2 kinderen die sporten is de planning in mijn hoofd soms nogal wat vol. Nu komt daar een studie bij in februari…. Een planner zou een goede uitkomst zijn om de chaos in mijn hoofd op papier te vertalen. In een mooi geordend lijstje, en ik ben gek op lijstjes. En op roze en laat die kleur nou ook net als kaft te krijgen zijn!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.