Huis & interieur

Interieur | De nieuwe ESSENZA Home collectie

30 januari 2019

ESSENZA Home collectie lente 2019
Het blijft leuk om afgelopen seizoenen al met de trends voor het nieuwe jaar bezig te zijn geweest en dan begin van het jaar de lanceringen van merken te zien. Deze keer kloppen de voorspellingen zeker weer! De nieuwe ESSENZA Home collectie voor de lente laat zien dat roze en groen duidelijk kleuren zijn die we nog wel even terug blijven zien in ons interieur. Ik laat je vandaag deze prachtige collectie zien, die onderverdeeld is in enkele kleurcollecties. 

‘Lees ook: Het resultaat van onze slaapkamer make-over.’

ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019

De nieuwe ESSENZA Home collectie (lente 2019)

Powerful Green
Welkom in de wereld van groentinten! Hier geven mysterieuze kleuren een intense vibe aan je interieur. Vergrijsd groen vangt perfect de zachte lentesfeer en diepe groentinten zorgen voor warmte. Om dit groene feest levendiger te maken is er gekozen voor geel- en goudtinten als chique contrastkleuren.

ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019

Feminine Rose
ESSENZA neemt je met Feminine Rose mee naar een wereld waarin vrouwelijkheid en schoonheid de toon zetten en kwetsbaarheid en dromerigheid worden gewaardeerd. Een positief feel good thema met hier en daar een rood accent om het meer kracht te geven.

ESSENZA Home collectie lente 2019 ESSENZA Home collectie lente 2019
En zoals je van ESSENZA Home kan verwachten, blijf je de sterke branding van het merk goed terug zien. Volle bloemenprinten met prachtige contrasten, elegant maar toch uitdagend en uitgevoerd in mooie materialen. Naast de bekende bloemenprints zie je in deze nieuwe ESSENZA Home collectie ook wat meer dierenprints terug, met de slangenprint als boegbeeld van deze trend. Leuk detail: de prints met de kraanvogels zijn geïnspireerd op de Japanse kimono die in het Rijksmuseum hangt.

De collectie van ESSENZA Home bestaat onder andere uit beddengoed, ochtendjassen, vloerkleden, handdoeken en sierkussens en is te koop via de website van ESSENZA en bij verschillende warenhuizen en linnenspeciaalzaken zoals De Bijenkorf, Wehkamp, Bol.com, en Fonq.

–> Wat vind jij van de nieuwe ESSENZA Home collectie? Spreken de kleuren en prints jou aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 3 februari 2019 at 08:21

  Zo mooi 👌🏼
  Ik kijk altijd of dit in de aanbieding is.
  Laat het nu zo zijn dat er vlakbij een shop (dit is een zusje van een hele bekende beddenzaak met een andere naam en ze zitten beidden overal naast elkaar) die dit merk verkoopt en er bakken zijn diverse merken in de aanbieding.
  Waaronder ook bovengenoemde merk vele prachtige dekbedovertrekken heeft.
  Dat scheelt heel veel in prijs.
  Dus shop ik er graag.

  Xoxo

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 30 januari 2019 at 21:44

  oh die soort houder vind ik zo tof op het eind, echt een hele mooie collectie zeg

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 30 januari 2019 at 18:43

  Oeh wat ziet dat er allemaal mooi uit, heel chique oogt het ook vind ik.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 30 januari 2019 at 15:50

  Heel erg mooie collectie; hier word ik hebberig van.

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 30 januari 2019 at 10:19

  Wat een geweldige collectie! Die baddoeken ook, prachtig 😍

 • Avatar van Jamey
  Reply Jamey 30 januari 2019 at 09:33

  Wat een prachtige collectie zeg! Heel romantisch.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.