Lifestyle

Liefde voor papier!

21 januari 2019

liefde voor papier
Dat ik een enorme liefde voor papier, als in stationery, heb is vast en zeker geen nieuws. Zo heb ik tig notitieboekjes door het huis heen liggen, kom ik regelmatig weer met nieuwe thuis en ben ik nog steeds een voorstander van een papieren agenda/planner voor mijn bedrijf. Maar, een tijdje geleden maakte ik deze papieren bloemen en sindsdien is mijn liefde voor papier alleen nog maar verder gegroeid. Ik vroeg op Instagram om leuke tips en wil een paar hiervan graag met je delen! 

‘Lees ook: DIY make-over van een televisiemeubel.’

liefde voor papier

Liefde voor papier!

Nee, echt het meest nette knip- en krulwerk is het niet. Maar als hoogzwangere met wat onrust in mijn lijf en (nóg!) geen echt scherp en fijn papierschaartje is het toch best heel erg leuk geworden. Al zeg ik het zelf. Ik ben in ieder geval heel blij met het resultaat en merkte vooral dat het werken aan zo’n simpelere DIY me rust bracht. Ik deelde dit via Instagram en vroeg om tips voor andere (web)winkels waar je terecht kan voor soortgelijke DIY pakketten en naar aanleiding daarvan kreeg ik dan weer de vraag of ik wat van die tips wilde delen. Bij deze!

Nu nog even op zoek naar een fijn papierschaartje en andere ‘hulpstukken’ om mee aan de slag te kunnen gaan. Mocht iemand merken en/of (shop)tips hebben hiervoor?

–> Het pakketje om deze goudshoedjes te maken kocht ik bij De Bloemenier.

liefde voor papier

Nog meer liefde voor papier

1. IMAKIN,  een webwinkel die ik al kende en waar ik eens een pakketje bestelde voor het zelf maken van een dromenvanger. Het resultaat hiervan kan je zien in onder andere dit artikel over onze slaapkamer. Maar ze heeft duidelijk nog veel meer leuke DIY pakketten in haar webshop en is dus zeker een aanrader!
2. Studio Roof, een webshop die ik al een hele tijd onder mijn favorieten heb staan en waarvan m’n wishlist blijft groeien. Vol met mooie DIY pakketten om van stevig karton of papier om zelf mooie wandversieringen, staande dieren, mobiels (of is het mobielen?) en ander prachtigs mee te kunnen maken, maar er zijn bijvoorbeeld ook mooie notitieboekjes te koop. De meeste items zijn lekker kleurrijk en in een dierenthema. Love it!
3. Assembli, is een webwinkeltip die ook meerdere keren genoemd werd. Vooral de dierenkoppen voor aan de muur die je zelf dient te vouwen zien er heel indrukwekkend uit. Ik zag al dat er ook oefenpapier meegeleverd wordt als je een bestelling plaatst, dus dat is zeker heel erg fijn voor een beginnende papier-DIY-er zoals ik..

–> Heb jij ook zo’n liefde voor papier? Mocht je nog meer leuke webwinkels of bijvoorbeeld blogs met leuke DIY projectjes kennen, dan zie ik jouw tips ook graag tegemoet :)

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 22 januari 2019 at 20:01

  Wat leuk zeg! De bloemen zijn ook echt heel mooi geworden, heel fijntjes!

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 22 januari 2019 at 11:11

  Ja ik hou ook echt van papier en gebruik het liefst ook papieren planners, notebooks etc. Ik vind die laatste met dierenkoppen wel echt tof!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 januari 2019 at 10:46

  Wauw zo mooi en wat een leuke bezigheid.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.