Fashion

Fashion | De Colourful Rebel lente/zomercollectie 2019

19 februari 2019

colourful rebel lente/zomer 2019
Nu ik eenmaal bevallen ben en weer terug op m’n gewicht van vóór de zwangerschap zit, kan ik weer alles uit mijn kledingkast aan. Heel erg leuk zou je denken en toch merk ik dat ik toe ben aan een frisse wind door mijn garderobe. Ik blijf een basic type met een voorliefde voor jeans, sneakers, een goed enkellaarsje en sweaters, maar waar ik eerder vooral voor ingetogen kleuren koos merk ik dat ik nu steeds meer uitkijk naar leuke opvallende items om mee af te wisselen met printjes en meer kleur. De nieuwe Colourful Rebel lente/zomercollectie trok dan ook gelijk mijn aandacht. Ik laat mijn favoriete sfeerbeelden van de nieuwe campagne dan ook graag aan je zien! 

‘Lees ook: Tips voor het ontwikkelen van je eigen stijl.’

colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019 colourful rebel lente/zomer 2019

Colourful Rebel spring/summer 2019

Wat een heerlijke vrouwelijke maar toch ook zeker stoere collectie. Ja, hier word ik oprecht heel erg vrolijk van! Als ik enkele favoriete items op moet noemen zijn dat overduidelijk de beide MUSE sweaters, maar ook de Ciao sweater, het rode broekpak (sexy!) en de jurkjes spreken me aan. Oh, en het groen/rode leopard jurkje wat ook als blouse verkrijgbaar zal zijn. Leuk trouwens ook de flashback naar mijn tienerjaren, want de broeken met wijde pijpen komen ook weer helemaal terug :)

De kleding van Colourful Rebel is te koop via de Nederlandse webwinkel (tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je bestelling, De Bijenkorf en Wehkamp.

–> Zoals je merkt ben ik flink enthousiast over de nieuwe collectie. Wat jij? Ken je dit merk al? Spreekt de stijl jou aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Edith-Sofia
    Reply Edith-Sofia 19 februari 2019 at 12:53

    Super leuke collectie! Het leren jasje met sterren en de jurk met lipjes zijn mijn favorieten!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.