Beauty

Beauty | Mijn nieuwe Estée Lauder skincare routine

10 februari 2019

Estée Lauder skincare routine
Regelmatig een momentje voor jezelf inplannen is heel belangrijk om goed tot rust en weer even tot jouw basis te komen. Maar die me-time inplannen is best een opgave! Zo vind ik dat als moeder van twee meiden, waaronder een newborn baby, als ondernemer, ‘vrouw van’, een huishouden en een sociaal leven best wel lastig. Wat hiervoor bij mij heel goed werkt is om van bepaalde vaste routines gedurende de dag kleine verwenmomentjes te maken. Zoals bijvoorbeeld met mijn skincare routine. Gun jezelf die luxe(re) producten, neem er net even wat meer de tijd voor en je hebt zo al twee verwenmomentjes gedurende de dag die je heel erg goed zullen doen! Ik vertel je graag wat meer over een aantal Estée Lauder producten die ik de komende tijd ga uitproberen, waaronder één iconisch product wat al tig jaar een bestseller is. Zal het z’n beloftes waar gaan maken? 

‘Lees ook: Tips tegen statisch haar.’

Estée Lauder skincare routine

Estée Lauder Advanced Night Micro Cleansing Balm
Zoals je vast wel weet ben ik een enorm grote liefhebber van een oliereiniger om mijn make-up mee te verwijderen. Een balsem zoals deze heeft mijn tweede voorkeur omdat het een soortgelijk product is. Je warmt deze tussen je vingertoppen op, brengt deze met zachte ronddraaiende bewegingen over je gezicht inclusief oogleden aan, neemt een beetje water om het tot een melkachtige substantie te maken en vervolgens veeg je zonder moeite make-up en vuiltjes van je gezicht met je handen of een washandje met lauwwarm water.

Estée Lauder Micro Essence skin activating treatment lotion
Toen ik dit product binnen kreeg dacht ik dat het enkel een lotion was zoals de meesten waarmee je na de reiniging je gezicht op kan frissen en voorbereidt op een crème. Maar niets is minder waar! Dit is een soort serum in lotion – geïnspireerd op Aziatische beautyrituelen – die de huid opfrist, het bevat verschillende verzachtende, hydraterende en beschermende ingrediënten en biedt hiermee duidelijk méér dan enkel een normale lotion.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ global anti-aging cell power creme
Met mijn droge huid, doorkomende fijne lijntjes, pigmentvlekjes, net na een bevalling en de gebroken nachten die we op dit moment ervaren kan mijn huid zéker wat extra’s gebruiken. Deze crème belooft de huid steviger te maken, de huidtextuur zachter, fijne lijntjes en rimpeltjes aan te pakken, een natuurlijke glans te geven én de huid te voeden.

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye
Zoals je kan begrijpen zijn die gebroken nachten vooral rondom de ogen goed te zien door de wallen en donkere kringen die ontstaan. Daarnaast wordt mijn huid – ook die rondom de ogen – altijd wat droger in een wat stressvolle periode waardoor fijne lijntjes beter opvallen en een concealer minder mooi pakt. Deze oogcrème belooft de huid te herstellen, donkere kringen en wallen te verhelderen en de huid te hydrateren.

Estée Lauder skincare routine

Estée Lauder Advanced Night Repair synchronized recovery complex II
En dan hét bestseller skincare product van Estée Lauder: het Advanced Night Repair (ANR) serum. Het is geschikt voor alle huidtypes, is vooral gericht tegen huidveroudering, gaat droogheid en uitdroging tegen, geeft de huid weer meer glans, laat de huid steviger en tegelijkertijd zachter aanvoelen.. En als je de vele lovende reviews die er in binnen- en buitenland over geschreven worden moet geloven zou dit bijna een wonderproduct moeten zijn waar je niet meer zonder zou kunnen.

Deze skincare producten van Estée Lauder zijn via de Nederlandse Estée Lauder webwinkel en bij luxe warenhuizen en parfumerieën zoals De Bijenkorf, Parfumerie Douglas en ICI Paris XL te koop.

De producten zien er stuk voor stuk prachtig uit, de eerste ervaringen ermee maken me nieuwsgierig naar resultaten op de langere termijn en vooral het ANR serum maakt me kritisch, enthousiast en nieuwsgierig tegelijkertijd. Over ruim een maand zal ik mijn uitgebreide review over deze producten met je delen!

–> Heb jij ervaring met de skincare producten van Estée Lauder? En hoe zorg jij dat je tussen alle hectiek van de dag voldoende tijd voor jezelf neemt?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Heidi De Winter
  Reply Heidi De Winter 27 april 2019 at 23:07

  Ik gebruik van EL een geruime tijd in mijn vaste routine onderstaande producten:

  – perfectly clean OF advanced night repair micro cleansing
  – advanced night repair synchronized recovery complex II
  – perfectionist pro rapid firm + lift treatment
  – eye synchronized recovery complex II serum
  – [CP+R] wrinkle lifting/firming serum (breng je aan net voor je make-up)
  Fijne lijntjes lijken opgevuld of minder zichtbaar. Ik kan/wil er niet meer zonder.
  Ik ben zeer tevreden over bovenstaande producten bij langduriger gebruik

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 februari 2019 at 13:30

  Fijn om jou skincare routine te lezen.
  Ik ben groot fan van dit beautymerk.
  Niet alleen van dit soort producten maar ook is de make-up er één waar ik dol op ben.
  Ik heb nl. een palette met diverse kleuren eyeshadows die ik al jarenlang gebruik en er mijn eigen eyelooks mee creeer….

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 februari 2019 at 13:26

   Estée heeft inderdaad ook prachtige make-up, leuk dat je ook zo’n fan bent van dit merk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.