Beauty

Beautygadget | Foreo LUNA Fofo

18 februari 2019

foreo luna fofo review
Okee, als je mij een klein beetje kent of mijn site al wat langer volgt dan snap je dat ik van een product als deze heel erg vrolijk kan worden. Het combineert namelijk een beautyproduct en een gadget in één apparaatje. Ik heb het hier over de Foreo Luna Fofo. Ik heb de originele Foreo Luna al eens gereviewed en was daar heel tevreden over. Kan dit kleine 2-in-1 apparaatje me net zo enthousiast maken? 

‘Lees ook: DIY voor verfrissende shower melts.’

foreo luna fofo review
foreo luna fofo review

Foreo Luna Fofo
Iedere huid is anders en daarom is er ook zo’n groot aanbod als het op huidverzorgingsproducten aan komt. Waarom zou je met een beautygadget als een elektrische gezichtsborstel dan allemaal eenzelfde product gebruiken op één dezelfde stand? Foreo bedacht dat dit anders moest kunnen en bracht de LUNA Fofo uit. Deze meet en analyseert je huid voor een persoonlijke verzorgingsroutine.

Hoe werkt het? Je downloadt de app op je telefoon, vult enkele gegevens zoals je leeftijd, zongevoeligheid,  koppelt jouw LUNA Fofo eraan en kan vervolgens met de 24-karaats gouden sensoren op de achterkant jouw huid meten. Gegevens zoals je huidconditie en het vochtgehalte in je huid worden doorgestuurd naar de app en deze communiceert vervolgens een aangepast programma terug naar de LUNA fofo waarmee je je huid kan gaan reinigen. Omdat door uitwendige en inwendige factoren de conditie van je huid regelmatig verandert, kan je de meting bijvoorbeeld iedere week herhalen zodat je met een goed aangepaste routine je huid blijft reinigen. Want na de meting werkt het apparaatje met een aangepaste reinigingsintensiteit en –duur.

Verder werkt ook deze Foreo LUNA zoals de originele variant. Je maakt je huid licht vochtig, brengt een beetje reinigingsproduct aan op het borsteltje en haalt deze met zachte bewegingen over je huid. Op deze manier zorgen de T-Sonic-pulsaties en zachte siliconenhaartjes ervoor dat make-up, olie, vuil en dode huidcellen in ongeveer een minuutje tijd worden verwijderd.

Goed om te weten: het apparaatje is waterdicht, de siliconen haartjes zij sneldrogend en bacteriewerend en de batterijen gaan zo’n 400 reinigingssessies mee en kan je daarna zelf vervangen.

De Foreo LUNA fofo is voor €89,- in 7 kleuren verkrijgbaar bij onder andere Parfumerie Douglas en Bol.com.

foreo luna fofo review

Mijn ervaring
Ik vind het ten eerste enorm leuk dat er hierbij een beautyproduct en een gadget worden gecombineerd tot één product wat bijdraagt aan een stukje huidverbetering. Want een goede en trouwe dagelijkse reiniging van de huid is toch echt de eerste stap naar een zo mooi mogelijke en gezonde huid.

De borsteltjes voelen heel zacht op de huid aan, je kan het apparaatje zonder moeite schoonspoelen en het droogt daarna lekker vlot en ik merk zeker verschil tussen wanneer ik mijn huid enkel met mijn handen reinig of daarbij gebruik maak van een apparaatje als deze. Doordat ik een gevoeligere huid heb ben ik alleen geen voorstander van het dagelijks gebruik ervan, maar ik merk duidelijk dat deze variant zachter aanvoelt dan de standaard Foreo LUNA. Ha! Gelijk goed kunnen merken dat het meten en analyseren met de sensoren en de app goed werkt en dus écht een routine aanpast voor jouw huidtype. En dan ook nog eens in zo’n handzaam formaat dat hij ook eenvoudig mee op reis kan. Ik ben fan!

foreo luna fofo review

Winactie
In samenwerking met Foreo mag ik een Foreo LUNA Fofo in de zonnige kleur Sunflower Yellow weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onder dit artikel een reactie achter te laten met een tip hoe jij ervoor zorgt dat je alvast een beetje lente in huis haalt. Een leuke feel good motivatie mag natuurlijk ook altijd! Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij volgt via Instagram en/of Facebook en het bijbehorende berichtje wil liken, een reactie achterlaat en/of deelt met jouw vrienden :) Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 24 februari 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

–> Spreekt zo’n 2-in-1 beautygadget als deze jou aan om eens te proberen?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Loes Wessel
  Reply Loes Wessel 25 februari 2019 at 15:56

  Wat een leuk blog, eerste keer hier als ik eerlijk ben, maar nu al bij mijn favorieten. Enne, die Foreo lijkt me echt top. Mijn huid kan wel wat ‘sunshine’ gebruiken ☀️☀️.
  En mijn huis maak ik lente ready door tulpen, massa’s tulpen. Gordijnen open, ramen open, zon naar binnen en opwarmen. heerlijk dag vandaag dus!

 • Avatar van Leo
  Reply Leo 24 februari 2019 at 20:44

  Ik haal graag wat mooie bloembollen in huis voor het ultieme lentegevoel!

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 24 februari 2019 at 19:21

  Deuren en ramen open, heerlijk naar buiten met het zonnetje en de SPF weer tevoorschijn halen. Weer alle blogs lezen wat er nieuws is en aanbevolen wordt. Elkaar tegen komen op een terras en de zon volgen en afsluiten met een dinertje.

 • Avatar van Kim van Putten
  Reply Kim van Putten 23 februari 2019 at 23:04

  Vergeet ik mijn lente-tip: Ik denk bij de lente altijd aan een vrolijke vlecht, een bloem in je haar, weer wat kleurige oogschaduw en natuurlijk een ander luchtje!
  Feelgood tip: Neem een heerlijk haarmasker! En drink tijdens het wachten een heerlijke kop thee!

 • Avatar van Kim van Putten
  Reply Kim van Putten 23 februari 2019 at 23:01

  Ik had je review gelezen, maar durfde het zelf nog niet te kopen. Het zou ideaal zijn om hem nu te winnen. Ik heb snel allergieen en last van mijn huid. Wat lijkt het mij heerlijk om op deze manier toch goed te kunnen zorgen voor mijn huid.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 23 februari 2019 at 22:16

  met 45 jaar al een behoorlijk verouderde huid. Het lijkt mij een heerlijk cadeautje om mee verwend te worden!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 23 februari 2019 at 21:32

  Ik doe dat graag met nieuwe plantjes en de tuin vast op te knappen, kan nu vroeg dit jaar :) :) Groetjes Anneliese

 • Avatar van bambi islief
  Reply bambi islief 23 februari 2019 at 17:28

  Ik haal de lente vast in huis met vrolijk gekleurde tulpen! Verder zou ik dit graag willen uitproberen omdat ik een heel erg moeilijke huid heb die op vanalles reageert
  :(. Ik weet soms simpelweg niet wat ik er mee aan moet. Hopelijk kunnen de foreo en een hele milde cleanser mijn huid verder op weg helpen!

  Happy spring vibes!

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 23 februari 2019 at 11:20

  De lente in huis halen doe ik door de ramen lekker fris te wassen, alle gordijnen in huis in de wasmachine en mooie tulpen neerzetten, een fris en kleurrijk gevoel creëeren

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 23 februari 2019 at 09:36

  Wat een toffe win-actie ik heb er zelf al een maar ik doe mee voor mijn zus! Die heeft ook altijd zo’n lastige huid!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 22 februari 2019 at 22:14

  Lente haal ik in huis met een paar bloembolletjes :)

 • Avatar van Nyn
  Reply Nyn 22 februari 2019 at 18:40

  Om de lente in huis te halen ben ik bezig met een spring cleaning. Alles goed opruimen en schoonmaken.
  Daarnaast ga ik op het werk de muren een gezellig en fris nieuw kleurtje geven!

 • Avatar van Yvonne D.
  Reply Yvonne D. 22 februari 2019 at 15:56

  Om de lente in huis te halen, heb ik al drie bloempotjes met narcissen in de kamer gezet. Staat zo gezellig!

  Ik maak hier ook graag kans op! Op Facebook volgde ik je al, maar nu ook op Instagram (@yvonnuh2). Daar heb ik het berichtje een like gegeven.

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 21 februari 2019 at 20:51

  Lenteplantjes in huis zetten, krokusjes, blauwe druifjes etc.. Tulpen of paastakken in een vaas.

 • Avatar van marij brand
  Reply marij brand 21 februari 2019 at 20:50

  elke week een nieuw bosje tulpen op de eettaefl

 • Avatar van L. Kroon
  Reply L. Kroon 21 februari 2019 at 19:44

  Een prachtige geel bloemetje op de tafel en lekker veel licht en frisse lucht naar binnen halen.

 • Avatar van co
  Reply co 21 februari 2019 at 19:07

  ik haal de lente in huis met tulpen

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
wecolour haarverf abonnement ervaring
Beautytip | WECOLOUR haarverf abonnement

Helaas begon ik al op redelijk jonge leeftijd flink wat last te krijgen van grijze haren en is dat zeker...

Sluiten