Beauty

Beautygadget | Foreo LUNA Fofo

18 februari 2019

foreo luna fofo review
Okee, als je mij een klein beetje kent of mijn site al wat langer volgt dan snap je dat ik van een product als deze heel erg vrolijk kan worden. Het combineert namelijk een beautyproduct en een gadget in één apparaatje. Ik heb het hier over de Foreo Luna Fofo. Ik heb de originele Foreo Luna al eens gereviewed en was daar heel tevreden over. Kan dit kleine 2-in-1 apparaatje me net zo enthousiast maken? 

‘Lees ook: DIY voor verfrissende shower melts.’

foreo luna fofo review
foreo luna fofo review

Foreo Luna Fofo
Iedere huid is anders en daarom is er ook zo’n groot aanbod als het op huidverzorgingsproducten aan komt. Waarom zou je met een beautygadget als een elektrische gezichtsborstel dan allemaal eenzelfde product gebruiken op één dezelfde stand? Foreo bedacht dat dit anders moest kunnen en bracht de LUNA Fofo uit. Deze meet en analyseert je huid voor een persoonlijke verzorgingsroutine.

Hoe werkt het? Je downloadt de app op je telefoon, vult enkele gegevens zoals je leeftijd, zongevoeligheid,  koppelt jouw LUNA Fofo eraan en kan vervolgens met de 24-karaats gouden sensoren op de achterkant jouw huid meten. Gegevens zoals je huidconditie en het vochtgehalte in je huid worden doorgestuurd naar de app en deze communiceert vervolgens een aangepast programma terug naar de LUNA fofo waarmee je je huid kan gaan reinigen. Omdat door uitwendige en inwendige factoren de conditie van je huid regelmatig verandert, kan je de meting bijvoorbeeld iedere week herhalen zodat je met een goed aangepaste routine je huid blijft reinigen. Want na de meting werkt het apparaatje met een aangepaste reinigingsintensiteit en –duur.

Verder werkt ook deze Foreo LUNA zoals de originele variant. Je maakt je huid licht vochtig, brengt een beetje reinigingsproduct aan op het borsteltje en haalt deze met zachte bewegingen over je huid. Op deze manier zorgen de T-Sonic-pulsaties en zachte siliconenhaartjes ervoor dat make-up, olie, vuil en dode huidcellen in ongeveer een minuutje tijd worden verwijderd.

Goed om te weten: het apparaatje is waterdicht, de siliconen haartjes zij sneldrogend en bacteriewerend en de batterijen gaan zo’n 400 reinigingssessies mee en kan je daarna zelf vervangen.

De Foreo LUNA fofo is voor €89,- in 7 kleuren verkrijgbaar bij onder andere Parfumerie Douglas en Bol.com.

foreo luna fofo review

Mijn ervaring
Ik vind het ten eerste enorm leuk dat er hierbij een beautyproduct en een gadget worden gecombineerd tot één product wat bijdraagt aan een stukje huidverbetering. Want een goede en trouwe dagelijkse reiniging van de huid is toch echt de eerste stap naar een zo mooi mogelijke en gezonde huid.

De borsteltjes voelen heel zacht op de huid aan, je kan het apparaatje zonder moeite schoonspoelen en het droogt daarna lekker vlot en ik merk zeker verschil tussen wanneer ik mijn huid enkel met mijn handen reinig of daarbij gebruik maak van een apparaatje als deze. Doordat ik een gevoeligere huid heb ben ik alleen geen voorstander van het dagelijks gebruik ervan, maar ik merk duidelijk dat deze variant zachter aanvoelt dan de standaard Foreo LUNA. Ha! Gelijk goed kunnen merken dat het meten en analyseren met de sensoren en de app goed werkt en dus écht een routine aanpast voor jouw huidtype. En dan ook nog eens in zo’n handzaam formaat dat hij ook eenvoudig mee op reis kan. Ik ben fan!

foreo luna fofo review

Winactie
In samenwerking met Foreo mag ik een Foreo LUNA Fofo in de zonnige kleur Sunflower Yellow weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onder dit artikel een reactie achter te laten met een tip hoe jij ervoor zorgt dat je alvast een beetje lente in huis haalt. Een leuke feel good motivatie mag natuurlijk ook altijd! Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mij volgt via Instagram en/of Facebook en het bijbehorende berichtje wil liken, een reactie achterlaat en/of deelt met jouw vrienden :) Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 24 februari 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

–> Spreekt zo’n 2-in-1 beautygadget als deze jou aan om eens te proberen?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Loes Wessel
  Reply Loes Wessel 25 februari 2019 at 15:56

  Wat een leuk blog, eerste keer hier als ik eerlijk ben, maar nu al bij mijn favorieten. Enne, die Foreo lijkt me echt top. Mijn huid kan wel wat ‘sunshine’ gebruiken ☀️☀️.
  En mijn huis maak ik lente ready door tulpen, massa’s tulpen. Gordijnen open, ramen open, zon naar binnen en opwarmen. heerlijk dag vandaag dus!

 • Avatar van Leo
  Reply Leo 24 februari 2019 at 20:44

  Ik haal graag wat mooie bloembollen in huis voor het ultieme lentegevoel!

  • Avatar van Marja
   Reply Marja 9 november 2023 at 11:10

   Ik heb vanmorgen mijn Foreo luna geïnstalleerd. Ben heel benieuwd. Heb hem tot nu toe eigenlijk foutief gebruikt, maar dankzij jouw blog hierover, gaat het nu helemaal goed komen. Heb alleen een vraagje. Moet je persé de Foreo reinigingsgel gebruiken, of mag je ook een andere zachte reiniger gebruiken?

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 9 november 2023 at 12:29

    Hi Marja, hij werkt met iedere milde gezichtsreiniger :) Heel veel plezier ermee! Hier is de Foreo LUNA na zoveel jaar nog steeds een blijvertje in de badkamer!

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 24 februari 2019 at 19:21

  Deuren en ramen open, heerlijk naar buiten met het zonnetje en de SPF weer tevoorschijn halen. Weer alle blogs lezen wat er nieuws is en aanbevolen wordt. Elkaar tegen komen op een terras en de zon volgen en afsluiten met een dinertje.

 • Avatar van Kim van Putten
  Reply Kim van Putten 23 februari 2019 at 23:04

  Vergeet ik mijn lente-tip: Ik denk bij de lente altijd aan een vrolijke vlecht, een bloem in je haar, weer wat kleurige oogschaduw en natuurlijk een ander luchtje!
  Feelgood tip: Neem een heerlijk haarmasker! En drink tijdens het wachten een heerlijke kop thee!

 • Avatar van Kim van Putten
  Reply Kim van Putten 23 februari 2019 at 23:01

  Ik had je review gelezen, maar durfde het zelf nog niet te kopen. Het zou ideaal zijn om hem nu te winnen. Ik heb snel allergieen en last van mijn huid. Wat lijkt het mij heerlijk om op deze manier toch goed te kunnen zorgen voor mijn huid.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 23 februari 2019 at 22:16

  met 45 jaar al een behoorlijk verouderde huid. Het lijkt mij een heerlijk cadeautje om mee verwend te worden!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 23 februari 2019 at 21:32

  Ik doe dat graag met nieuwe plantjes en de tuin vast op te knappen, kan nu vroeg dit jaar :) :) Groetjes Anneliese

 • Avatar van bambi islief
  Reply bambi islief 23 februari 2019 at 17:28

  Ik haal de lente vast in huis met vrolijk gekleurde tulpen! Verder zou ik dit graag willen uitproberen omdat ik een heel erg moeilijke huid heb die op vanalles reageert
  :(. Ik weet soms simpelweg niet wat ik er mee aan moet. Hopelijk kunnen de foreo en een hele milde cleanser mijn huid verder op weg helpen!

  Happy spring vibes!

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 23 februari 2019 at 11:20

  De lente in huis halen doe ik door de ramen lekker fris te wassen, alle gordijnen in huis in de wasmachine en mooie tulpen neerzetten, een fris en kleurrijk gevoel creëeren

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 23 februari 2019 at 09:36

  Wat een toffe win-actie ik heb er zelf al een maar ik doe mee voor mijn zus! Die heeft ook altijd zo’n lastige huid!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 22 februari 2019 at 22:14

  Lente haal ik in huis met een paar bloembolletjes :)

 • Avatar van Nyn
  Reply Nyn 22 februari 2019 at 18:40

  Om de lente in huis te halen ben ik bezig met een spring cleaning. Alles goed opruimen en schoonmaken.
  Daarnaast ga ik op het werk de muren een gezellig en fris nieuw kleurtje geven!

 • Avatar van Yvonne D.
  Reply Yvonne D. 22 februari 2019 at 15:56

  Om de lente in huis te halen, heb ik al drie bloempotjes met narcissen in de kamer gezet. Staat zo gezellig!

  Ik maak hier ook graag kans op! Op Facebook volgde ik je al, maar nu ook op Instagram (@yvonnuh2). Daar heb ik het berichtje een like gegeven.

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 21 februari 2019 at 20:51

  Lenteplantjes in huis zetten, krokusjes, blauwe druifjes etc.. Tulpen of paastakken in een vaas.

 • Avatar van marij brand
  Reply marij brand 21 februari 2019 at 20:50

  elke week een nieuw bosje tulpen op de eettaefl

 • Avatar van L. Kroon
  Reply L. Kroon 21 februari 2019 at 19:44

  Een prachtige geel bloemetje op de tafel en lekker veel licht en frisse lucht naar binnen halen.

 • Avatar van co
  Reply co 21 februari 2019 at 19:07

  ik haal de lente in huis met tulpen

 • Avatar van anja
  Reply anja 21 februari 2019 at 14:25

  ik ben voor mooie bloeiende planten in huis maar zeker ook buiten in de tuin

 • Avatar van Annelies van Hurne
  Reply Annelies van Hurne 21 februari 2019 at 14:10

  De start van de lentekriebels begint hier als de zon begint te schijnen. En dan wel met temperaturen van boven de 10 graden. Ik krijg zin om te gaan schoonmaken en alles op orde te brengen. Dan komen de bloemen en de planten. Ook gaan wij dan vaak wandelen en hopen jonge dieren te zien. Ook haal ik dingen in huis wat je aan het voorjaar doet denken. Zoals allerlei soorten tierelantijntjes. oja en niet vergeten, mijn was kan weer naar buiten. En daar ben ik al sinds 2 weken mee begonnen. Moet je nagaan is het nog maar februari.. Ik doe mee met de win actie..

 • Avatar van veraschrijftpuur
  Reply veraschrijftpuur 21 februari 2019 at 11:22

  Laat ik beginnen met iets heel simpels: zo veel mogelijk frisse lucht in huis door zo vaak en lang mogelijk de ramen open te zetten. Ik hoor de vogeltjes zo de hele dag fluiten. Vaak ga ik rond deze tijd van het jaar (lente) ook voor een nieuw kapsel: ander kleurtje lekker fris. Verder word er weer eens wat sneller een maaltijd salade gemaakt die de stampot vervangt, het dekbed gaat van dubbel naar enkel, detox kuurtje voor de zomer, wat meer kleur in huis met accessoires… oh ja, en de voorjaarsschoonmaak! :)

  Liefs Vera

  Ps. Ik waag graag een kansje!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 21 februari 2019 at 07:32

  Overal flink de ramen open zetten tegen elkaar.. de oude muffe lucht eruit & frisse nieuwe lucht erin!!! ;)

  Ps; ik ben superrrrrr benieuwd naar de Foreo Lunaaa Fofo!!! En dat is niet alleen maar omdat ie er ook nog eens zo schattig uitziet :3 :3 :3

  Groetjes Femke ^-^

 • Avatar van Margo
  Reply Margo 21 februari 2019 at 07:04

  De voorjaarsschoonmaak is voor mij de start van de Lente! Tijdens deze schoonmaak kom je zoveel tegen waarvan je even niet meer wist dat je het had. Dat zijn de kleine geluksmomentjes waar ik blij van word! Daarnaast maakt de stamppot plaats voor heerlijke gevarieerde salades.. Ja dan weet ik het zeker, de Lente is in aantocht. :) De Foreo Luna Fofo maakt de voorjaarsschoonmaak van mijn gezicht compleet, zodat mijn huid straks ZOMER proof is!!

 • Avatar van Nienke V
  Reply Nienke V 20 februari 2019 at 21:39

  Hyacinten in huis halen, het hele huis ruikt dan heerlijk!

 • Avatar van sannekje68
  Reply sannekje68 20 februari 2019 at 21:22

  Tulpen!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 20 februari 2019 at 20:23

  Ik heb nog helemaal niks gedaan om de lente in huis te halen. Maar de aankoop van planten zit al in de planning. Daarna komen bloemen (met name tulpen) aan de beurt.

 • Avatar van saskia pol
  Reply saskia pol 20 februari 2019 at 18:56

  mooie actie, natuurlijk meld ik me aan voor een lootje om het uit te proberen lijkt me super.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 20 februari 2019 at 18:44

  Leuke bolplanten in de huiskamer geven meteen een voorjaarssfeer in huis.

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 20 februari 2019 at 17:35

  mooie bolplanten en bosjes tulpen.

 • Avatar van Silvia Swart
  Reply Silvia Swart 20 februari 2019 at 15:18

  Ik ben begonnen met mijn zwarte haren te vervangen door mooie blonde highlights… mijn huis kleurt er van op en het voelt echt als de lente aan… love it!

 • Avatar van Danique
  Reply Danique 20 februari 2019 at 14:55

  Ik ben ontzettend benieuwd naar Foreo en ben ook ontzettend nieuwgierig of deze gaget zorgt voor een beter gereinigd gezicht. Door werkstress heb ik de laatste periode erg veel last voor onzuiverheden in mijn gezicht. De beste reinigingsproducten & maskers krijgen het helaas (nog) niet voor mekaar om dit in grip te houden. Zelf heb ik de Philips VisaPure (inmiddels een ouder model) en hier gaat steeds het klepje van los, waardoor deze dus niet meer waterdicht is. Hoog tijd voor verandering dus :-)

  Voor mij is het ultieme lente gevoel heel oerhollands, namelijk tulpen. Zodra deze weer bij de bloemist te krijgen zijn is dit voor mij het teken dat de lente in aantocht is.
  Tevens vind ik een vakantie uitzoeken of boeken voor het voorjaar of zomer ook voor een heerlijk lente gevoel zorgen.

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 20 februari 2019 at 13:47

  Ben benieuwd ik doe mee, mijn tip: ik zorg voor een beetje lente in huis door een grote schoonmaak en het huis op te fleuren met bloemen.

 • Avatar van Loes Wevers
  Reply Loes Wevers 20 februari 2019 at 11:55

  Wauw, wat een mooi product! En die kleur, super richting de lente en zomer. Nu ik zwanger en ziek ben haal ik de lente helaas niet heel erg in huis, maar de zomer straks des te meer! Als wij straks ons zomerkindje in onze armen mogen houden en een paar weken later verhuizen, hoop ik mijn huid rustig te kunnen houden… Tijdens de zwangerschap ineens weinig onzuiverheden, maar een hele droge huid. Een meting met deze app zou ervoor zorgen dat mijn huidreiniging continu aangepast wordt, dat is van harte welkom! Fingers crossed voor een stralende lente en zomer!

 • Avatar van Femke Wiebers
  Reply Femke Wiebers 20 februari 2019 at 11:31

  Ik hoef de lente eigenlijk niet in huis te halen, de stralende lach van ons zoontje schijnt altijd in huis ;-)
  Wel vind ik het heerlijk met dit weer om de ramen en deuren lekker op te zetten om het huis te laten doorluchten, een veldboeket op tafel te zetten en een lekker nieuwe geurstokjes in de geurstokjeshouder te steken.

  Voor mij zou dit volgens mij best goed kunnen werken. Sinds de geboorte van ons kindje (vorig jaar) heb ik een erg rommelige huid. Waarschijnlijk nog de hormonen, misschien ook slaapgebrek, en ook door de verwarming in huis? Ik weet het niet precies, maar zo slecht als nu is mijn huid eigenlijk nooit. Ik denk dat dit apparaatje kan helpen het weer de goede kant op te krijgen!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 20 februari 2019 at 11:25

  Wat een mooi product, gaaf hoe dit met een app gecombineerd wordt! Alle borstels die ik geprobeerd heb zijn het huis alweer uit, te hard voor mijn gevoelige huid (clarisonic, visapure). De Foreo Luna durfde ik ook niet aan, maar in combinatie met de app én het feit dat deze variant zachter voelt dan de originele, ben ik heel benieuwd naar dit wonderapparaatje! Ik ben mijn huid extra aan het verwennen ter voorbereiding op onze trouwdag, dit zou geweldig kunnen helpen om flawless voor de dag te komen!
  Bij ons in huis wordt het pas lente zodra er gele tulpen in huis staan. Ik heb het jaar door af en toe bloemen staan, maar in het tulpenseizoen altijd een bos gele tulpen. Mijn oma deed dit haar leven lang, zodra een lente begin kocht ze gele tulpen. Toen zij overleed woonde ik net op mezelf en ben ik de traditie gaan voortzetten. Gele tulpen geven mij nu echt een instant-feel-good momentje, waar ik ze ook zie – ik word er blij van. Het is een belofte van mooier weer, langere dagen, veel quality time in de tuin met een glas wijn en lekker eten :)

 • Avatar van kempenaers anita
  Reply kempenaers anita 20 februari 2019 at 10:41

  de lente haal ik in huis te beginnen volgende maand met het schilderen in frisse tinten van mijn eetkamer en in de rest van mijn woning met de lenteschoonmaak en laat het mooi weer dan maar beginnen

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 20 februari 2019 at 10:20

  Ik doe heel graag mee. ik haal de lente in huis door tulpen in huis te halen. de ramen te wassen. vaak de ramen open te zetten voor extra frisse lucht. liefs Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 20 februari 2019 at 09:30

  Oei hier doe ik graag aan mee. Ik haal de lente in huis door planten en heerlijke geurkaarsen toe te voegen waar ik een fris comfy gevoel van krijg.

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 20 februari 2019 at 09:29

  Oei hier doe ik graag aan mee. Ik haal de lente in huis door planten en heerlijke geurkaarsen waar ik een fris comfy gevoel van krijg.

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 20 februari 2019 at 09:15

  Leuke winactie! Hoe ik de lente in huis haal? Ik ben gek op planten, binnen en buiten, in lente plant ik heel veel bloemen!

 • Avatar van Anneke Haas
  Reply Anneke Haas 20 februari 2019 at 08:05

  Ik doe graag mee voor mijn man. Hij heeft om zijn huid te reinigen zo’n schrijvertje van de Kruidvat. Ik word al akelig als ik er naar kijk. Deze niet eng uitziende reiniger voor je huid lijkt mij ideaal voor hem.

 • Avatar van iris
  Reply iris 20 februari 2019 at 07:51

  Super👍 ik doe mee😊 mooie bloemen, huis poetsen met een lekker fris geurtje.

 • Avatar van Femke | LaFemmeFem.nl
  Reply Femke | LaFemmeFem.nl 19 februari 2019 at 21:19

  Mooie, gekleurde bloemen in huis halen zorgen bij mij voor een lente gevoel. Dit apparaatje klinkt erg goed. Ik ben sinds ik moeder ben een beetje lui geworden als het op mijn gezicht aankomt. Ik heb er nog wel tijd voor, maar vaak geen zin meer in. Hopelijk kan dit apparaat mij daar weer een beetje bij helpen :-).

 • Avatar van Monique Weber
  Reply Monique Weber 19 februari 2019 at 18:55

  door diverse dingen te doen:
  * grot schoonmaak
  * bloemen
  * huisparfum met lentegeur
  * zomerse muziek

 • Avatar van Bodil Mulder
  Reply Bodil Mulder 19 februari 2019 at 18:43

  Bloemen, mandjes met bollen, meer kleur, vrolijke knutsels van mijn dochters, kat in de rui en de grote schoonmaak, hoe meer lente wil je het hebben?!
  Mijn huid is de winter inmiddels wel een beetje flauw. Veel droge, rode plekjes waar ik maar moeilijk vanaf kom.
  Deze verzorgende gadget spreekt mij ontzettend aan. Wie weet ben ik daarmee binnenkort weer ècht het zonnetje in huis! :)

 • Avatar van Patricia lubbertje
  Reply Patricia lubbertje 19 februari 2019 at 15:57

  Ik haal een beetje de lente in huis door regelmatig een bos mooie bloemen neer te zetten. Maar ook gaan de ramen lekker open en word alles lekker opgeruimd en extra goed schoongemaakt. Een frisse start van de lente. Heerlijk

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 19 februari 2019 at 13:12

  Paaseitjes op tafel zetten! Helaas zijn ze al erg snel op ;)

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 19 februari 2019 at 12:21

  Oehhhhh gadgets 😍 Net zo’n groot fan als jij denk ik, zowel van fancy nieuwe beautydingen als van gadgets!!
  Met dit apparaatje kan het niet missen dat ik zélf de lente in huis ben 😉 En als ik er helemaal fris en fruitig uit zie, is dat voor mijn omgeving de beste feel good die ze kunnen hebben 😉

 • Avatar van mirjam
  Reply mirjam 19 februari 2019 at 11:37

  Wat een heerlijk actie! Lijkt mij echt een heel goed apparaat. Als ik zonnebloemen zie denk ik meteen aan het begin van de zomer, lekker blote benen en geen jas meer aan. Ik doe graag mee met deze winactie!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 19 februari 2019 at 09:28

  Tulpen en bollen in huis halen dat is voor mij echt het begin van de lente, helemaal met dit weer! Ben erg benieuwd naar wat het voor mijn huid kan doen.

 • Avatar van samantha
  Reply samantha 19 februari 2019 at 09:00

  ik haal de lente in huis met tulpen! ik word altijd zo vrolijk van de gekleurde tulpen op de eettafel.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 19 februari 2019 at 08:01

  Van de zon genieten, ook binnen!

 • Avatar van Claudia de Kok
  Reply Claudia de Kok 19 februari 2019 at 07:39

  Een beetje lente in huis creëer ik door een nieuwe kleur accessoire in huis te halen, kussens, plaid en tulpen!

 • Avatar van Shirin
  Reply Shirin 19 februari 2019 at 05:49

  Kleur in huis halen. Zoals bloemen of kussens, nieuwe decoraties, muren groen of geel verven.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 18 februari 2019 at 21:14

  Oh dat ziet er zo interessant uit! Ik zag je bericht al passeren op IG en FB en heb nu eindelijk de tijd om je artikel te komen lezen.
  Ik vind het vooral zalig om nu al leuke kleurtjes in huis te halen en natuurlijk hier en daar een bloemetje. Ons meisje van 14 maanden doe ik ook al kleertjes in frisse kleurtjes aan, dat doet meteen zo veel!
  We genieten er nu ook enorm van om weer meer naar buiten te gaan en in onze tuin te spelen, geeft meteen een positieve boost!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 18 februari 2019 at 20:49

  Ik doe graag mee. Tulpen in huis zorgen bij ons voor een beetje lente. Ze hebben prachtige kleuren. Geel, rood, paars, roze. Het staat erg leuk in een blauwe kan!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 18 februari 2019 at 20:17

  Ik haal de lente in huis door bloemen… van tulpen t/m narcissen. Ik geef mezelf een nieuw kapsel…fris en fruitig..en nu hoop ik nog deze super actie te winnen voor een complete lente look😀

 • Avatar van Nicole antonissen
  Reply Nicole antonissen 18 februari 2019 at 20:05

  Hier al wat potten in huis gevuld met blauwe druifjes. Achterdeur open en lange wandelingen met de hond in de zon. Heerlijk

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 18 februari 2019 at 19:25

  Ik haal de lente altijd in huis met bloembollen zoals narcissen,hyacinten en tulpen ed.
  Vind het altijd gezellig,kleurrijk en heerlijk ruiken in huis.

 • Avatar van Lara
  Reply Lara 18 februari 2019 at 18:51

  Ik doe ook mee! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de lente niet in huis haal, de lente haalt mij juist uit huis! Weg met het dekentje en Netflix en lekker naar buiten om te genieten van het lentezonnetje :-)

 • Avatar van Tamara V
  Reply Tamara V 18 februari 2019 at 18:18

  Wat een heerlijk weer. Het zonnetje in je gezicht te voelen en de merels vrolijk te horen zingen dan krijg ik zo’n zin in het voorjaar. Ik heb alvast de zomerkussentjes op de bank gelegd en een bosje tulpen op het bijzettafeltje gezet. Van die zonnige kleur geel van deze Foreo Luna daar word je sowieso al vrolijk van. Ben zo benieuwd hoe het werkt…

 • Avatar van Coco
  Reply Coco 18 februari 2019 at 15:25

  Yesss een beetje technologie en er nog goed uit zien, mijn favoriete combi! Mijn huid heeft wel een beetje aandacht nodig na die grauwe wintermaanden, lekker smeren en vitamine D op doen.
  Heerlijk zonnetje, wandelen buiten, de pastelkleuren weer van stal (uit de opbergbox) halen en mijn frisse parfum dat net zo lekker ruikt als de bloemetjes buiten. De lente komt bijna vanzelf aanwaaien met dit weer.

 • Avatar van Aline Bouma
  Reply Aline Bouma 18 februari 2019 at 15:09

  Wat een leuke actie zeg!! Hoe ik de lente in huis haal? Voorjaarsschoonmaak en tulpen tulpen tulpen. Ook: altijd blijven lachen! Ik doe graag mee😊

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 18 februari 2019 at 14:19

  Dat klinkt fijn zeg, ik doe graag mee!
  Ik ben de lente in huis aan het halen door meer planten in huis te halen, dat voelt gelijk helemaal anders!!!

 • Avatar van newsummitmommy
  Reply newsummitmommy 18 februari 2019 at 13:35

  Nog nooit van gehoord, klinkt wel leuk. Dank je voor je duidelijke review, ik loot graag mee. Lente in huis doe ik door een bos mooie tulpen op tafel te zetten, ga ze zo eens even kopen!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 18 februari 2019 at 12:47

  Dit lijkt me een heerlijk apparaatje voor mijn gevoelige, gemengde huidje, aangezien deze zachter is dan de originele Foreo. Ik doe graag mee! 😊

  1 woord (Of eigenlijk 2 woorden, als je de D ook als woord telt… 😉): vitamine D!
  Tijdens de wintermaanden is het in huis al gauw heel erg donker, bedompt en benauwd. Vanaf het zonnetje vorige week zijn eerste lentestraaltjes liet zien, heb ik dan ook alle rolluiken, gordijnen en ramen, volop open gezet, want de beste manier om de lente binnen te halen, is om gewoon, lekker makkelijk maar met een groots effect én het beste resultaat, het zonnetje binnen te halen, zodat je de vogeltjes kan horen fluiten, de wind door de bomen kan horen ruisen en de zonnestraaltjes je gezicht kunnen koesteren en je huid kan verwarmen! 😊
  There’s nothing better that some vitamin D to give you that spring feeling! 😉

  Ik volg je via FB (Nathalie Madsen) en via IG (@Natje_9999) en I’m keeping my fingers crossed!

  Dankjewel voor deze leuke winactie!

  Liefs,
  Nathalie

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 18 februari 2019 at 12:34

  Wow wat een leuke winactie. Misschien toch nog kans op een minder vette huid. De lente haal ik in huis door het liefst gele bloemen in huis te halen en veel frisse lucht. Ook heerlijk naar buiten om te genieten en lekker de was buiten hangen.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 18 februari 2019 at 12:16

  Top, klinkt inderdaad ook als een topper voor mijn snel rode huid. De lente is voor mij echt genieten van buiten zijn. Gisteren lekker op pad gegaan en hier in het dorp op een terrasje geëindigd. De lente haal ik in huis met lekker fleurige bloemen.

 • Avatar van Rosemary van Duinen
  Reply Rosemary van Duinen 18 februari 2019 at 11:59

  Ik heb al tuinstoelen op een beschut plekje gezet en geniet daar van de zonnestralen.. Heerlijk tis net al lente.. Als de zon weg is firs ik mijn huis op met verse gekleurde tulpen. Tuurlijk kan mij huid ook hulp gebruiken, dus ik doe mee..

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 18 februari 2019 at 11:45

  Mijn tip om de lente in huis te halen: laat de zon lekker binnen schijnen. Ik zie zo vaak gordijnen of zonwering gesloten met dit lekkere voorjaarsweer. Niet doen, gratis verwarming en je huis is zoveel lichter dat het je humeur ten goede komt. Ook zie je stof etc. goed liggen, zodat je vanzelf aan ’t poetsen slaat! ;-) #voorjaarskriebels

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 18 februari 2019 at 11:28

  Haal tulpen in huis en je huis ziet er zonniger uit. Leuke winactie. Dat zou ik graag willen proberen voor mijn huid.

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 18 februari 2019 at 11:27

  met een mooi boeket bloemen en plantjes met vrolijke kleurtjes
  wat een mooie prijs daar gaat menig vrouwenhart sneller van kloppen

 • Avatar van Corine
  Reply Corine 18 februari 2019 at 11:24

  Leuke winactie! Mooi bos bloemen of lentetakken, fris buitengedroogd beddengoed en een mooi nagellakje op mijn teennagels :-) Kom maar op met dat voorjaar!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 18 februari 2019 at 11:17

  Graag zou ik deze handige gadget voor mijn onrustige huid willen uitproberen. De lente haal ik huis door middel van heerlijke lente schoonmaakgeuren en paar druppels zijn al genoeg en de hele woonkamer ruikt heerlijk naar madeliefjes 💖 ik volg je op beiden kanalen 🌸

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 februari 2019 at 11:10

  Wauw….
  Wat een grandioos winactie voor een schone, frisse en zeer goed gereinigde huid….👌🏼
  Ik doe héél graag hieraan mee….
  Dat het te zien is dat de lente om de hoek is en eraan komt laat ik in huis zien door bloemen zoals tulpen in huis te halen, in alle kamers de ramen open te zetten, het bed opmaken met heerlijk gewassen beddengoed nadat het dekbed en de kussens een dag uit het raam gehangen hadden, het huis te poetsen met een schoonmaakmiddel dat een lentegeur heeft.
  De vogeltjes te horen fluiten in de hoge bomen.
  Als het tijd is om te lunchen of te dineren een lekkere frisse salade maken met groentes en fruit van dit seizoen.

  Bl.: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

 • Avatar van marga snabilie
  Reply marga snabilie 18 februari 2019 at 11:07

  Ja ,lekker een lente huid ben alvast aan het exfolieeren, om klaar te zijn voor de zomer.

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 18 februari 2019 at 10:55

  Weer al z’on leuke winactie.
  Voor mij is het ultieme lente gevoel je was weer voor het eerst buiten te drogen hangen, en je dekens e.d. weer lekker buiten laten luchten.
  Niks ruikt zo naar de lente als fris bedden/was goed.

 • Avatar van Geerthe
  Reply Geerthe 18 februari 2019 at 10:52

  Ik ben benieuwd wat het met de oudere gemengde huid doet. Dus ik doe graag mee om zelf uit te kunnen proberen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.