Beauty

Budget beauty tip | Max Factor Miracle Glow pro illuminator

20 februari 2019

max factor miracle glow pro illuminator review
Er zijn van die producten waarvan je bij de eerste keer uitproberen al direct enthousiast bent. Zo had ik dat met deze Max Factor Miracle Glow pro illuminator. Dit is een nieuw product wat sinds kort in de winkels te vinden is dat je op meerdere manieren kan gebruiken. Ik vertel je er in dit artikel graag wat meer over! 

‘Lees ook: Mijn ervaring met WECOLOUR haarverf.’

max factor miracle glow pro illuminator review

Max Factor Miracle Glow pro illuminator

De vloeibare highlighter komt in een glazen pompflacon waardoor het handig te doseren is. Al moet je wel even opletten dat je niet gelijk een heel pompje pakt want dit is al snel te veel. Omdat het dus zuinig in gebruik is zal je met deze verpakking van 15ml een flinke tijd vooruit kunnen.

Je kan een heel klein beetje deppend over je make-up aanbrengen op je jukbeenderen, onder je wenkbrauwen, in je binnenste ooghoekjes, je neusbrug en in het cupidoboogje boven je mond. Zo geeft het een mooi glanzend resultaat waardoor je een mooie glow op de juiste plaatsen krijgt. Wil je net even een subtieler resultaat óf is bijvoorbeeld je favoriete foundation voor deze tijd van het jaar te mat en/of te droog dan kan je ook een pompje mengen met de foundation zodat hij een zachtere finish krijgt en je gezicht nét even een subtiele gloed meegeeft.

Heel fijn: doordat er geen zichtbare glitters in deze highlighter zitten hoef je niet bang te zijn dat je het discobal-effect creëert en kan je eigenlijk ook niet teveel product gebruiken. Fool proof dus!

max factor miracle glow pro illuminator review max factor miracle glow pro illuminator review

Als skincarejunkie kan ik er ook nog eens heel blij van worden dat er aan deze highlighter ook huidverzorgende ingrediënten zijn toegevoegd zoals hydraterende glycerine. Dit in combinatie met de luchtige, niet-plakkerige formule zorgt ervoor dat de highlighter niet ‘ophoopt’. Iets wat met veel vloeibare highlighters nog wel eens kan gebeuren en zo’n ‘plakkaatje’ aan glans kan achterlaten, in plaats van een mooie subtiele glans zoals deze doet ♥

De Max Factor Miracle Glow pro illuminator is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en Bol.com voor €14,99. Tip: bij Kruidvat zijn deze week alle Max Factor producten voor €10,00 per stuk verkrijgbaar.

–> Wat is jouw meest recente budget beauty ontdekking waar je echt heel enthousiast over bent?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Henny
  Reply Henny 16 april 2019 at 16:35

  Ook vind de meeste vloeibare foundation te droog, met dit erbij, fantastisch

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 23 februari 2019 at 14:17

  Ik moet zeggen dat ik best wel heel erg onder de indruk ben. Wat handig dat het ook gewoon good-for-skin ingredienten erin heeft zitten naast een mooi glansje. Maxfactor is echt zo’n merk wat ik altijd vergeet maar waarvan ik de producten altijd wel echt goed vind.

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 22 februari 2019 at 15:55

  Wat een fijne review heb je geschreven nu ben ik wel nieuwsgierig geworden. Fijn weekend!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 22 februari 2019 at 09:47

  Ja dit is echt een fijn en vooral mooi product, gebruik het inmiddels bijna elke dag x

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 21 februari 2019 at 16:25

  Klinkt als een toppertje, ben erg benieuwd naar het effect op het gezicht!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 20 februari 2019 at 17:53

  Ik vind het er niet slecht uitzien, al vind ik een highlighter dat wat meer opvalt wel mooier.

 • Avatar van Willemse
  Reply Willemse 20 februari 2019 at 10:36

  Ahhh super fijn! Ik ben al een tijdje op zoek naar een fijne vloeibare highlighter zonder glitter.
  Ik heb er al verscheidenen geprobeerd maar nog niet echt 1 gevonden waar ik oprecht blij van word.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.