Mama & Kind

Kids | Prénatal Sweet Petit ‘Sweet Childhood’ collectie

24 februari 2019

Prénatal Sweet Petit sweet childhood
Toen onze dochter Shae uit maat 104 groeide, vond ik dat best een dingetje. Rondom die kledingmaat ga je namelijk van de ‘jonge meisjes’ collecties over naar de ‘grotere meisjes’ collecties. En daarmee heb je maar al te goed in de gaten dat je kleine meisje niet meer echt een klein meisje is.. Ook kan je dan helaas bij sommige merken niet meer terecht. Zoals bij Prénatal, aangezien de kleding hiervan tot maat 104 loopt. Maar gelukkig kan ik er nu voor onze tweede dochter weer terecht, en wát is de nieuwe Prénatal Sweet Petit ‘Sweet Childhood’ collectie leuk! 

‘Lees ook: Welkom op de wereld, lieve Cate.’

Prénatal Sweet Petit sweet childhood Prénatal Sweet Petit sweet childhood Prénatal Sweet Petit sweet childhood Prénatal Sweet Petit sweet childhood Prénatal Sweet Petit sweet childhood Prénatal Sweet Petit sweet childhood Prénatal Sweet Petit sweet childhood Prénatal Sweet Petit sweet childhood Prénatal Sweet Petit sweet childhood Prénatal Sweet Petit sweet childhood Prénatal Sweet Petit sweet childhood Prénatal Sweet Petit sweet childhood Prénatal Sweet Petit sweet childhood

Prénatal Sweet Petit ‘Sweet Childhood’ collectie

Deze limited edition collectie kenmerkt zich door luxe in eenvoud waarbij veel aandacht is uitgegaan naar comfort, pasvorm en details. De collectie splitst zich in een deel van maat 56 t/m 68 voor newborn baby’s en een deel van maat 74 t/m 104 voor peuters.

Voor deze collectie haalde Prénatal haar inspiratie in een warme en comfortabele speelplek binnenshuis. Het gevoel van een veilige, vertrouwde en warme omgeving en de gezelligheid van het samenzijn als gezin. Belangrijk hierin is dat je kind lekker comfortabel kan spelen en er toch leuk uit ziet. Met wat stoerdere en sportieve items voor jongetjes en een romantische touch voor meisjes. Qua kleurenpalet zien we warme tinten als oranje, beige richting bruin, rijk blauw en roze in effen modellen en printjes die allemaal goed met elkaar te combineren zijn. De Prénatal Sweet Petit ‘Sweet Childhood’ collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Prénatal winkels en via de Prénatal webwinkel.

Ik zie voor Cate echt een flink aantal leuke items, zowel uit de jongetjes- als meisjescollectie. Leuk om te combineren met elkaar ♥

–> Spreekt deze nieuwe collectie jou aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 februari 2019 at 12:35

  Ahhhh
  Zulke prachtige foto’s.
  Schitterende kleren….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.