Huis & interieur

Interieur | De nieuwe Søstrene Grene lentecollectie

16 februari 2019

Sostrene Grene lente 2019
Wat blijf ik toch groot fan van deze winkel en wat vind ik het jammer dat er nog geen filiaal van in Arnhem te vinden is. Of dat ze nog geen webwinkel hebben.. Ook de nieuwe Søstrene Grene lente collectie ziet er namelijk weer geweldig uit! Deze collectie is weer geheel in de bekende minimalistische stijl van het merk. Ik laat de collectie graag aan je zien en deel mijn favoriete sfeerbeelden van de lentecollectie met je! 

‘Lees ook: Het resultaat van onze slaapkamer make-over.’

Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019 Sostrene Grene lente 2019

“Creativiteit is het creëren van mogelijkheden waar anderen slechts obstakels zien.”

De collectie bestaat uit een serie van producten in een minimalistische stijl en ook de bekende geometrische vormen zien we weer terug. Een leuke toevoeging aan deze collectie is dat de zusjes voor het eerst ook drie soorten behang zullen uitbrengen. Verder is de tafellamp dé must-have van de collectie en helemaal on trend met de combinatie van de zachte patronen, de vrouwelijke lampenkap en het keramieken voetstuk. Deze zal in drie verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar zijn.

”Bij Søstrene Grene streven we ernaar om producten te selecteren en te creëren, die ervoor zorgen dat elk bezoek aan een winkel als een geheel nieuwe beleving voelt. Vervolgens maken we het een prioriteit om designs te produceren waar men blij van wordt. Wanneer u gasten over de vloer heeft, willen we dat u met trots kunt zeggen: ’Kijk eens wat ik zojuist bij Søstrene Grene heb gekocht’. Deze nieuwe collectie is de kern van waar het bij ons allemaal om draait. We kijken er daarom naar uit om te zien hoe de klanten er in de winkels op zullen reageren.”

Vanaf donderdag 28 februari zal de nieuwe Søstrene Grene lentecollectie verkrijgbaar zijn, met uitzondering van de tafellamp (vanaf 14 maart) en de bijzettafel (vanaf 21 maart). Je kan deze 13 winkels vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. In België zijn er winkels in Brussel en Antwerpen te vinden.

Ben jij ook zo’n fan van Søstrene Grene? Spreekt deze nieuwe najaarscollectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 1 maart 2019 at 14:17

  Ik heb nu zo een intense behoefte om even langs de Sostrene Grene te gaan. Wat een super leuke en schattige spulletjes allemaal.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 februari 2019 at 12:50

  Leuke woonwinkel met prachtige woonaccesoires ect….
  Ik was er afgelopen week….

  Xoxo

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 16 februari 2019 at 10:52

  Leuk! Snel weer een uitje naar de winkel plannen 😀

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 februari 2019 at 10:39

  Ik vind dat staande klokje wel leuk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.