Beauty

Beautytip | WECOLOUR haarverf abonnement

15 februari 2019

wecolour haarverf abonnement ervaring
Helaas begon ik al op redelijk jonge leeftijd flink wat last te krijgen van grijze haren en is dat zeker één van de redenen waarom ik mijn haren kleur. Daarnaast blijft het gewoon leuk om af en toe eens wat anders te kunnen proberen qua kleur! Maar, eerlijk is eerlijk: soms schiet het bijhouden ervan er bij in en voor je het weet schrik je van je grijze plukjes als je jezelf op een foto of spiegel ziet. Oops! Met het haarverf abonnement van WECOLOUR heb je daar dus nooit meer last van, want je krijgt je nieuwe verse portie haarverf op tijd op je deurmat geleverd. Superhandig! 

‘Lees ook: Tips tegen statisch haar.’

wecolour haarverf abonnement ervaring

WECOLOUR
Zo’n 60% van de Nederlandse vrouwen verft iedere zes tot acht weken zelf haar haren thuis. Wil je er zeker van zijn dat je nooit meer met grijze haren de deur uit hoeft, dan is dit WECOLOUR haarverf abonnement dé uitkomst. Het idee hiervoor is ontstaan uit de vraag vanuit klanten van het merk. Het abonnement is zonder verplichtingen, is per direct opzegbaar en je krijgt er korting op de normale verkoopprijs mee.

Ieder pakket bestaat uit kleurcrème, een activator, handschoentjes, een verfkwast, een sachet shampoo en een sachet conditioner. Wat deze haarverf vooral uniek maakt is dat het zo puur als mogelijk gehouden is; er zit geen ammonia, resorcinol, parabenen en PPD in verwerkt en de producten zijn ook nog eens dierproefvrij. En doordat het professionele haarverf is belooft de haarverf 100% grijsdekking en een langdurig resultaat.

Een set met alle producten voor een volledige kleuring kost €19,95. Bestel je voor het eerst dan krijg je eenmalig €10,00 korting. Bij een abonnement betaal je €16,95 per pakket. De pakketjes passen gewoon door de brievenbus en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

–> Klik hier voor de website van WECOLOUR voor meer informatie.

wecolour haarverf abonnement ervaring

Mijn ervaring
Ik mocht van WECOLOUR hun haarverf en het Argan Silk haarserum uitproberen. Ik twijfelde tussen een aantal kleuren dus besloot gebruik te maken van hun tool voor advies op maat. Na een x aantal vragen kwam daar duidelijk de kleur ‘6.1 as lichtbruin’ uit. Omdat ik in mijn zwangerschap het liefst zo voorzichtig mogelijk ben qua beauty-ingrediënten had ik ook het haren kleuren even laten liggen. En dat was te merken, want er was flink wat grijs en uitgroei zichtbaar.. Ondertussen is mijn vaste thuiskapster alweer geweest én heb ik mijn haren dus weer gekleurd en ziet het er allemaal netjes uit.

Ik was nogal sceptisch omdat mijn eerdere ervaringen met meer ‘natuurlijke’ haarkleuringsproducten niet heel erg positief waren aangezien die vooral niet de grijsdekking konden bieden die ik nodig heb. Tijd dus om deze kit te proberen! Het kwam de dag na bestelling al binnen, netjes verpakt en duidelijk met handleiding in een stevig doosje. Ik haalde een glazen bakje uit de keukenla om de haarverf in te kunnen mengen en ging ermee aan de slag. Wat me vooral opviel tijdens het klaarmaken van de haarverf en het gebruik ervan was de zachte en frisse geur en een comfortabel gevoel tijdens het intrekken ervan op de hoofdhuid. Na het uitspoelen, opschuimen en wassen van mijn haren was het tijd ze handdoekdroog te maken en te stylen zoals ik normaal doe. Alle grijze haren waren als sneeuw voor de zon verdwenen, ik had geen last van mijn hoofdhuid en ik heb weer een mooie, frisse en glanzende egale haarkleur. Yay!

wecolour haarverf abonnement ervaring

Het Argan Silk haarserum is trouwens ook een aanrader. Ondanks de voedende ingrediënten zoals arganolie, kokosolie en vitamine E voelt het serum licht aan. Het trekt snel in, verzwaart de haren niet maar geeft ze wel een mooie glans en verzorging mee. Je brengt simpelweg een klein beetje aan nadat je je haren handdoekdroog hebt gemaakt en that’s it. Ik merk vooral een verschil in zachtheid en glans van mijn haren en dat ze minder statisch zijn, iets waar ik deze tijd van het jaar best wel last van heb.

–> Kleur jij je haren zelf? Spreekt zo’n haarverf abonnement jou aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 27 februari 2019 at 19:59

  Wat een leuk concept zeg! Ik verf zelf mijn haar om de 2 a 3 maanden met Henna dus voor mij zou het helaas niets zijn.

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 15 februari 2019 at 21:34

  Wat handig zeg zo’n abonnement. Dan hoef je nooit meer met uitgroei rond te lopen haha.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 februari 2019 at 12:12

  Zo handig.
  Ik moet ook mijn grijze haren snel zwart te zien maken…..

  Xoxo

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 15 februari 2019 at 10:16

  Oh dat serum heb ik ook. Die is echt super fijn! Mijn review daarover komt volgende week online. Heerlijk zacht maakt het mijn haren. Ik wil weer nieuwe highlights want heb enorme uitgroei nu, hoewel t niet perse heel erg opvalt. Moet echt naar de kapper heb op 1 plek veel witte haren en dooie punten.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 februari 2019 at 10:04

   Ik ben alvast benieuwd naar jouw review van het serum!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.