Mama & Kind

Baby & Kind | Liefde voor boxpakjes!

27 maart 2019

boxpakjes voor baby's shoptip (Schattige Babykleertjes ervaring)
Wat veel jonge ouders – volgens mij – hebben met mutsjes, heb ik met boxpakjes. Ik heb er namelijk een enorm zwak voor en Cate heeft dan ook best een collectie in haar kledingkast liggen. Echt, ik vind het zó schattig om haar in zo’n onesie te zien ♥ Maar, ik ben niet de gemakkelijkste met shoppen hiervoor en heb er wel een aantal eisen voor.. Ik deel mijn liefde voor boxpakjes graag met je inclusief een leuke shoptip waar je terecht kan voor een heel groot aanbod hierin! 

‘Lees ook: Hoe we Shae hebben voorbereid op de komst van Cate.’

boxpakjes voor baby's shoptip (Schattige Babykleertjes ervaring)

Boxpakjes voor baby’s
Je hebt boxpakjes in zo’n beetje iedere winkel waar ze babykleding verkopen in het assortiment zitten en dat maakt het dan ook heel erg lastig om de leukste uit te zoeken. Gelukkig zijn er voor mij een aantal criteria waar ze aan moeten voldoen en dat zorgt al voor een selectie. Zo sla ik de pakjes met knoopjes of drukkers op de rug over (lijkt me echt niet lekker om op te liggen..) en ook de pakjes die niet te openen zijn aan de onderkant maar elke keer echt helemaal uitgetrokken moeten worden vermijd ik. Je bent tenslotte tig keer per dag bezig een luier te verschonen en daar kan je het jezelf maar beter zo gemakkelijk mogelijk bij maken.

Het grootste voordeel aan boxpakjes over een los broekje en shirtje, vestje of truitje vind ik toch wel dat je geen last hebt van afzakkende of opkruipende kleding. Doordat het één geheel is krijg je met optillen, voeden en knuffelen geen verschuivende kleding die je dan de hele tijd recht zit te trekken. Ik heb trouwens ook nog een lichte voorkeur voor boxpakjes met voetjes eraan, waardoor je ook geen last hebt van afzakkende sokjes. En het ziet er gewoon heel schattig uit, zo’n kleintje in een compleet pakje van nek tot teen ♥

boxpakjes voor baby's shoptip (Schattige Babykleertjes ervaring)

Shoptip | Schattige Babykleertjes
What’s in a name? Als je nog op zoek bent naar een leuke webwinkel voor babykleding dan kan ik de webwinkel Schattige Babykleertjes aanraden om eens op rond te snuffelen. Ze hebben namelijk een heel uitgebreid assortiment met kleding van merken als Noppies, Dirkje, name it, koko noko, tumble ’n dry, Quapi, Babyface, Imps&Elfs en Vingino. Enorm veel keuze dus, maar gelukkig hebben ze een goed filtersysteem waardoor je al wat voorkeuren aan kan geven zodat je niet alles door hoeft te scrollen. Naast babykleding hebben ze trouwens ook kleding voor ‘oudere’ kinderen, accessoires en zwangerschapskleding.

Ik koos er verschillende leuke items voor zowel Cate als Shae en deze ga je vast en zeker nog voorbij zien komen op foto’s van de meiden op Instagram. Veel was namelijk een beetje op de groei :) Het shoppen ging in ieder geval heel gemakkelijk doordat de webshop overzichtelijk is vormgegeven. Ik vind het ook heel netjes dat er bij een bestelling van €20,- of meer al geen verzendkosten meer in rekening worden gebracht en je kan binnen 14 dagen gratis retourneren. Ook fijn: je hebt je bestelling de volgende dag al in huis!

Misschien wel mijn favoriete aanwinst van alles wat ik voor de meiden uitkoos, is dit Jollein boxpakje in een tuinbroekmodel voor Cate. Hij is nu nog nét even te groot, maar wat is ‘ie leuk! De dieprode kleur met leopard printje, de handige druksluiting onderaan wat het gemakkelijk maakt om aan en uit te trekken en met luiers verschonen en dan heeft het pakje ook nog eens een superzachte binnenkant. Ik kan niet wachten tot ze hem past!

–> Heb/had jij een bepaalde liefde voor één specifiek item voor je kindje zoals mutsjes of ik met boxpakjes heb?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 27 maart 2019 at 10:55

  Ja heerlijk zo’n knuffelige baby in pakje. Ik heb er voor mijn dochtertje 2 bij XOOZ gekocht met een opening met elastiek aan de achterkant, super fijn zijn die!

 • Avatar van Sarah M
  Reply Sarah M 27 maart 2019 at 10:40

  Die verschuivende kleren inderdaad, verschrikkelijk! ik ga eens rondsnuffelen op de webshop ^^

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 maart 2019 at 06:26

  Goedemorgen…..
  Ze zijn te schattig en o zo handig ;-)
  Ik hield er jaren geleden ook zoveel van en dan ook een aantal in dezelfde maten en ook nog groter….
  Het kon niet niet gek genoeg zijn want ook heb 2 dochters.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.