Beauty Mama & Kind

Momtalk | Mijn favoriete verzorgingsproducten van Drs. Leenarts

25 maart 2019

drs leenarts producten review / ervaring
Een no nonsense verzorgingsmerk van Nederlandse bodem met producten die doen wat ze beloven. Zo kan je de verzorgingslijn van dermatoloog Drs. Leenarts misschien wel het beste omschrijven. Als je mij al langer volgt dan heb je enkele producten al eerder voorbij zien komen aangezien ik voor Shae bijvoorbeeld de billenzalf graag gebruikte. In dit artikel vertel ik je iets meer over de achtergrond van het merk, de nieuwste producten in het assortiment én mag ik een aantal pakketten met daarin mijn persoonlijke favorieten weggeven. Fijn voor jouw huid én die van je kind(eren)! 

‘Lees ook: Een kijkje in de commode op de babykamer.’

drs leenarts producten review / ervaring

Verzorgingsproducten voor het hele gezin van Drs. Leenarts

Steeds meer mensen hebben een huidallergie en/of een huid die snel reageert op bepaalde ingrediënten in verzorgingsproducten. Hierdoor is er een hele markt ontstaan vanuit cosmeticamerken die zich op deze doelgroep richten met producten waarop claims als ‘natuurlijk parfum’ of ‘hypoallergeen’ staan. Dat klinkt natuurlijk heel mooi, maar dit zegt niks over de kwaliteit van een product of het gevaar op een allergische reactie. Met dit in het achterhoofd besloot Drs. Marjolein Leenarts, werkzaam als dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk, een eigen productlijn te ontwikkelen. Inmiddels bevat het merk producten voor het hele gezin, van baby’s en kinderen tot aan volwassenen, en ontving het merk het internationale ‘Allergy Certified’ keurmerk.

De producten van Drs. Leenarts bevatten geen ingrediënten waar over het algemeen allergisch op gereageerd kan worden zoals parfum, parabenen of conserveringsmiddelen. Het assortiment bestaat uit verzorgingsproducten voor baby’s, kinderen en volwassenen waaronder een paar ‘probleemoplossers’ zoals een verkoelende lotion tegen waterpokken en een berg zalf.

drs leenarts producten review / ervaring

Nieuw | Dag & Nachtcrème en Dagcrème SPF25
Het assortiment is recent uitgebreid met twee producten voor de gezichtshuid van mannen en vrouwen. Zo is er een verzorgende, verzachtende en herstellende Dag & Nachtcrème (50ml, €13,95) waar onder andere glycerine, kokosolie, niacinamide, shea boter en vitamine E in zit. Het andere nieuwe product is de Dagcrème SPF25 (50ml, €15,95) om je huid tegen de schadelijke effecten van de zon te beschermen en huidveroudering te voorkomen. Beide komen in een hygiënische tube met een pompje, zijn zo goed als geurloos te noemen, bevatten geen parfum en allergenen en smeren heel fijn uit. Good to know: de dagcrème met zonbeschermingsfactor is niét plakkerig en laat geen witte waas achter. De skincarejunkie in mij kan oprecht heel blij worden van zulke goede én ook nog eens betaalbare basis huidverzorgingsproducten!

–> Tip: op dit moment zijn de producten van Dr. Leenarts met korting bij Etos verkrijgbaar.

drs leenarts producten review / ervaring

Winactie | Maak kans op 1 van de 2 Drs. Leenarts pakketten
Inmiddels heb ik in het verleden voor onze dochter Shae en nu voor onze pasgeboren dochter Cate en mijzelf met een aantal producten kennis gemaakt. Enkele producten zijn duidelijk mijn favorieten en ik vind het leuk om twee keer een mooi pakket weg te mogen geven waar deze in zitten. Ze bevatten producten voor zowel jouw kind(eren) als jezelf:

– de nieuwe Dag & Nachtcrème
– herstellende bodycrème ( heerlijk hydraterend, kalmerend en verzachtend)
– babybillen zalf (een hoog percentage zink en tóch goed smeerbaar)
– lip care lippenbalsem met SPF25 om je lippen te verzachten en soepel te maken/houden.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een leuke reactie achter te laten onder dit artikel. Misschien leuk om aan te geven naar welk product van dit merk je het meest benieuwd bent? Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je zowel Drs. Leenarts als mij(n website) op Facebook wil volgen en het bijpassende berichtje over deze winactie wil liken en/of delen :)

–> Ken jij dit merk van eigen bodem al? Naar welk product ben je het meest benieuwd?

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 31 maart 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd voor redactionele doeleinden.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mary Staalheuver
  Reply Mary Staalheuver 3 april 2020 at 19:34

  Mijn naam is Mary.
  Ben super blij met de producten van u en het voelt goed aan. Van alles geprobeerd tegen mijn Rosacea maar niets hielp. Ik heb goede hoop bij uw producten.

  Liefs Mary.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 april 2020 at 11:39

   Hi Mary, wat enorm leuk om te horen dat de producten die ik hier heb beschreven zo goed aan lijken te slaan bij jouw huid. Fijn!

 • Avatar van Jose Looijs
  Reply Jose Looijs 31 maart 2019 at 21:43

  Dit lijken me heerlijke producten! Ik heb een erg moeilijke huid, droog… schraal… en ik reageer erg op allerlei (chemische) toevoegingen in lichaamsverzorgingsproducten… daarom doe ik heel graag mee.

 • Avatar van Helaine
  Reply Helaine 31 maart 2019 at 21:20

  Ik ken de producten alleen van de bergzalf voor mijn baby. Ik ben erg benieuwd ook naar de andere producten en dan specifiek naar de baby zalf . Ik wist ook niet dat deze bestond. Omdat ze best wel een gevoelige huid heeft met eczeem lijkt me dit wel een fijn product.

 • Avatar van Renate
  Reply Renate 31 maart 2019 at 21:09

  Ow ik zou graag willen winnen. Ben vooral benieuwd naar de bodylotion. Nu aan ’t einde van de winter zijn mijn benen kurkdroog dat het gewoon pijn doet. Ik ben benieuwd of deze bodylotion wel doet wat ie belooft.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 31 maart 2019 at 21:01

  Lijkt mij heerlijk… Een gouden randje aan iedere dag..

 • Avatar van Randi Slagt
  Reply Randi Slagt 31 maart 2019 at 16:22

  Hoi lijkt mee heerlijk dit! Ik doe graag mee!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 31 maart 2019 at 15:00

  Mijn dochtertje en ik hebben beiden een gevoelige huid. Dit merk hebben we nog niet geprobeerd en zou mogelijk uitkomst kunnen bieden.

 • Avatar van Betsie Beldman
  Reply Betsie Beldman 31 maart 2019 at 14:36

  Ik doe graag mee met deze actie. Het lijkt mij heerlijk spul! Voor de billencréme ken ik nog wel een liefhebber.

 • Avatar van Ineke Twigt
  Reply Ineke Twigt 31 maart 2019 at 13:27

  Lijkt mij super voor mijn gevoelige huid. De kleinkinderen hebben ook een gevoelige huid en deze producten zouden heel handig zijn als ze bij oma zijn 😉. Ik doe graag mee 😀

 • Avatar van Cindy Framke
  Reply Cindy Framke 31 maart 2019 at 13:11

  Met een dochtertje van 4 maanden oud ben ik natuurlijk heel erg benieuwd naar de babybillen zalf 😊 ik doe heel graag mee

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 31 maart 2019 at 11:17

  Benieuwd naar de babybillen zalf, vaak multifunctioneel en mijn kids heerlijk zacht en verzorgd

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 31 maart 2019 at 09:41

  Ik ken de producten van dit merk nog niet, ben erg benieuwd naar de dag-en nachtcremé, doe ik erg graag voor mee, ben er erg benieuwd naar.

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 30 maart 2019 at 21:40

  Dit klinkt als een interessant merk! Moet ik zeker eens bekijken.
  Ik ben voornamelijk benieuwd naar de billenzalf.

 • Avatar van Jessica Ooms
  Reply Jessica Ooms 30 maart 2019 at 20:03

  Ook ik ken het nog niet, had er tot dit stukje nog nooit van gehoord. Ben vooral benieuwd naar de lippenbalsem!

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 30 maart 2019 at 16:01

  Hoi hoi, wat een leuke winactie! Ik zou het ook erg leuk vinden om dit uit te proberen, ik ben er namelijk wel erg nieuwsgierig naar. Heb je meteen op FB gevolgd, wil hier zeker van op de hoogte blijven!
  Groetjess

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 29 maart 2019 at 20:30

  Ik ken het merk nog niet, ben het meest nieuwsgierig naar de gezichtscreme (mijn man overigens ook, hij heeft enorm last van schilfers op zijn voorhoofd)

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 29 maart 2019 at 15:15

  Dat merk heeft zulke fijne producten voor volwassenen en kinderen. Ik ken nog niet alles dus ik doe een poging. De herstellende bodycrème maakt mij erg nieuwsgierig want mijn huid is niet bepaald gemakkelijk.

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 28 maart 2019 at 18:47

  Ik ken het niet, maar wil het graag uitproberen.

 • Avatar van sunny
  Reply sunny 28 maart 2019 at 17:17

  Je bent erg enthousiast over deze producten. Ik zou ze graag producten, met in het bijzonder de bodycreme. Mijn onderbeen heeft 9 weken in het gips gezeten en mijn huid is uitgedroogd en rood. Door mijn enkelbreuk zijn er steeds weer zwellingen en dan zet de huid op en wordt jeukerig. Ik heb daar ook aan beide zijden operatie littekens zitten die verzorging nodig hebben. Ik ben dus erg geinteresseerd in de producten van dr. Leenarts !

 • Avatar van Chrisje
  Reply Chrisje 28 maart 2019 at 12:29

  Ik ben als echte crème-liefhebber heel erg benieuwd naar deze producten van dit merk. Wat kunnen ze doen voor mijn huid. Ik doe graag mee aan deze actie!

 • Avatar van Pascale
  Reply Pascale 28 maart 2019 at 11:40

  Oh wat een Super actie!!! Ben heel benieuwd naar dit merk. Ik heb een gevoelige huid en ben op zoek naar een fijn merk dat echt goed is voor mijn huid! Doe dus heel graag mee!!!

 • Avatar van Aide
  Reply Aide 28 maart 2019 at 08:59

  Ik ken het merk alleen van naam maar ben heel benieuwd naar de werking van de herstellende bodycreme. Zeker nu mijn huid zo droog is door de zwangerschap

 • Avatar van Claudia de Kok
  Reply Claudia de Kok 28 maart 2019 at 07:24

  Hou van nieuwe producten ontdekken en zeker als ze uit eigen land komen, ik ben vooral benieuwd naar de lip care lippenbalsem met SPF2

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 28 maart 2019 at 00:41

  Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd en daar wil ik weleens verandering in brengen. Meest benieuwd naar de bodycrème.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 27 maart 2019 at 20:13

  Ik waag graag een kansje.

 • Avatar van chris de haas
  Reply chris de haas 27 maart 2019 at 15:28

  leuke prijs/ actie. ik hoop de herstellende bodycrème te kunnen testen. vind altijd lastig om een goede te vinden..dus ben benieuwd of deze goed voelt .

 • Avatar van Avalon
  Reply Avalon 27 maart 2019 at 13:49

  Wat een leuke actie. We gebruiken zelf de bad en douche olie van Dr Leenarts al. Graag zou ik de nieuwe Dag & Nachtcrème en de herstellende bodycreme willen uitproberen. Ik zwem een paar keer per week en na het zwemmen is mijn huid droog.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 27 maart 2019 at 09:25

  Super gaaf pakket mij huid kan wel goeide verzorging gebruiken na mij bevalling

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 27 maart 2019 at 07:44

  Oehhh, ik doe mee! Alles jeukt, is schraal of voelt ruw, dus dit is zeer welkom haha!

 • Avatar van CC Mol
  Reply CC Mol 27 maart 2019 at 04:52

  Ik doe erg graag mee!

 • Avatar van Wouter Vos
  Reply Wouter Vos 26 maart 2019 at 22:45

  Wow, eindelijk een merk die de huid echt goed verzorgd en denk ik goed smeerbaar is in tegenstelling tot andere cremes met bijvoorbeeld veel zink. Ben erg benieuwd. Geen geïrriteerde lippen meer of rode billetjes hihi

 • Avatar van J.S. Kappelhof
  Reply J.S. Kappelhof 26 maart 2019 at 20:39

  Top, ik doe graag mee, ik ken het product niet maar wil het dolgraag proberen

 • Avatar van Femke Wiebers
  Reply Femke Wiebers 26 maart 2019 at 16:29

  Ik ken het merk nog helemaal niet! De herstellende bodycreme lijkt mij wel wat ivm droge huid. Ik wist eigenlijk niet dat dit van NLse odem was, dus mooi dat zo de transportuitstoot laag wordt gehouden.
  Ik ga ook de social media kanalen volgen.

  Groetjes en fijne dag

 • Avatar van anja
  Reply anja 26 maart 2019 at 14:31

  ik doe graag mee

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 26 maart 2019 at 13:43

  Super!! Ik zit al sinds het uitgekomen is te zoeken naar reviews (heb niet veel geld te besteden, dus wil zeker weten dat iets goed is voor ik het koop), en maakte me wel echt zorgen dat het zo’n vettig laagje achter zou laten, dan trekt zonnebrandcreme daarna niet meer goed in. Ook lief dat je een giveaway doet!

 • Avatar van Brenda Plasmeijer
  Reply Brenda Plasmeijer 26 maart 2019 at 12:43

  Hele fijne producten, heel blij dat er nu eindelijk een dagcrème aan toegevoegd is aan de collectie. Zal deze crème zeker kopen. Ik kan iedereen aanraden om eens producten van deze lijn te proberen.

 • Avatar van El
  Reply El 26 maart 2019 at 12:27

  Ik ken dit merk niet maar ik ben wel erg benieuwd vooral naar de Dag & Nachtcrème.

 • Avatar van evevica
  Reply evevica 26 maart 2019 at 11:15

  vanwege mijn diabetes heb ik een hele droge huid , ik zou heel graag de nieuwe Dag & Nachtcrème willen proberen

 • Avatar van Sharon v Bregt
  Reply Sharon v Bregt 26 maart 2019 at 10:47

  Ik ben benieuwd naar de bodycreme. Mijn kids hebben veel eczeemplekken en mijn ene dochter verveld als het ware nu bij haar vingers. Dus hopelijk zou dit een mooie crème zijn!

 • Avatar van Sabine ypenga
  Reply Sabine ypenga 26 maart 2019 at 10:30

  Vanwege medicijngebruik heb ik een hele droge huid gekregen, ik heb nog niet het juiste product gevonden voor mijn huid. Ik probeer daarom het leenarts pakket heel graag uit!

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 26 maart 2019 at 09:47

  naar de dag en nacht-créme

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 26 maart 2019 at 08:56

  Hi Desirée,

  Wat een geweldig pakket van Drs. Leenarts. Sinds de geboorte van mijn zoontje gebruik ik zoveel mogelijk natuurlijke en effectieve producten. Drs. Leenarts heeft ons geholpen met de berg, de rode babybillen en wij beschermen onze huid tegen de zon met haar factor 30 tubes. Ik zou dolgraag kans maken op dit prachtige pakket, want ik ben heel benieuwd naar haar nieuwe producten.

  Fijne dag gewenst. Liefs, Carmen

 • Avatar van Pauline
  Reply Pauline 26 maart 2019 at 08:25

  Ik ben super benieuwd naar deze producten! Vorig jaar een keer een zonnecreme gekocht van Dr Leenarts en die beviel super goed.
  De verhalen over deze mooie producten klinken super dus ik zou ze erg graag zelf een keer testen met mijn gevoelige huid. Op dit moment ben ik 36 weken zwanger en mijn gevoelige huid heeft het best zwaar tijdens de zwangerschap. Vooral de gevoelige huid van mijn gezicht kan wel wat extra verzorgibg gebruiken want de hormonen doen mijn huid weinig goeds.
  Een fijne dag en nachtcreme zouden daarom zeer welkom zijn!
  Daarnaast hoor ik ook veel positieve verhalen over de billenzalf en die komt straks ook goed van pas als onze kleine meid geboren is! Ik zou het daarom super vinden om zo’n mooi pakket te winnen en mezelf even lekker te kunnen verwennen zo aan het eind van de zwangerschap.

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 26 maart 2019 at 08:22

  De meeste cosmeticamerken willen snel zoveel mogelijk heel veel geld verdienen.
  Koop onze producten dan voel je je beter, dat is dus bij mij niet zo!
  Al die nieuwe producten voor allerlei problemen, dat is pas een probleem!
  Gelukkig zie ik hier producten die voor iedereen geschikt zijn.

 • Avatar van Anneke
  Reply Anneke 26 maart 2019 at 07:49

  Deze zou ik graag proberen! Heb al meerdere producten op jouw aanraden gekocht Desiree en een aantal gebruik ik nog steeds!
  Momenteel ligt mijn zoontje van 3 in het ziekenhuis, de lucht is er super droog en zou hem graag insmeren met een goede, voedende crème. Hij is net zo gevoelig als zijn mama; met mijn huid heb ik mijn hele leven al gedoe: kurkdroog en eczeem gevoelig. En voor veel te veel allergisch. Gelukkig gaat het nu redelijk maar ben nog altijd op zoek naar een goede crème met SPF voor mijn gezicht!
  Ik duim!!

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 26 maart 2019 at 06:56

  Drs Leenarts ken ik alleen van naam, want ik gebruik mijn huidproducten heel zuinig, ook al overgevoelig helaas, derhalve ben ik het meest benieuwd naar de dag- en nachtcrème .

 • Avatar van barbara
  Reply barbara 26 maart 2019 at 06:48

  ik ken het merk niet, maar kijk enorm uit om de dagcreme te leren kennen

 • Avatar van jacqueline de Waal
  Reply jacqueline de Waal 26 maart 2019 at 06:43

  Een hele goedemorgen
  Ben niet bekend met deze producten zou ze graag uit proberen en ik ga voor een vocht in brengende crème omdat mijn huid zeer droog is desondanks ik heel veel water drink.
  Maak er een hele mooie dag van .

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 25 maart 2019 at 23:26

  Wat zou dit een fijn pakket zijn voor mijn dochter, zij is 5 weken geleden voor de eerste keer moeder geworden. Dan zouden deze producten echt super goed van pas komen, want haar huid heeft best wat geleden onder haar zwangerschap, en hopelijk zorgt de herstellende bodycreme weer voor een gave zachte huid . Met de Baby Billenzalf zal zij zeker ook erg blij zijn, vooral omdat de kleine een zeer gevoelige huid heeft! Ik doe super graag mee om mijn dochter met dit fantastische mooie en fijne pakket te verrassen!!

 • Avatar van Kristel brouwers dijkhuizen
  Reply Kristel brouwers dijkhuizen 25 maart 2019 at 22:50

  De herstellende body cream wekt mijn interesse het merk zelf ik heb erer ooit van gehoord maar daar is alles mee gezegd. En lijkt me ook top om er een review over te kunnen schrijven. Al met al klinken dr producten als muziek in de oren dus ik ga er voor.

 • Avatar van Agnes Verra
  Reply Agnes Verra 25 maart 2019 at 22:00

  Ik wil graag meedoen voor ‘onze’ gastouder. Zij heeft altijd met zoveel liefde voor onze lieve Jelle gezorgd en nu is zij zelf in verwachting van haar tweede kindje. Gun het haar enorm! 💙

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 25 maart 2019 at 21:40

  Hele leuke actie! Erg benieuwd naar de herstellende body creme. Als jonge moeder heeft je huid nogal wat te verduren…

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 25 maart 2019 at 21:36

  Ooooh wat heerlijk ik doe graag mee 😁

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 25 maart 2019 at 20:49

  Ik ben benieuwd naar de lipbalsem.

 • Avatar van kie schalkwijk
  Reply kie schalkwijk 25 maart 2019 at 20:35

  Leuke actie !! Ik doe mee voor mijn dochter en dan voor de dag- en nachtcreme. Ze heeft een gevoelige acne huid en ik denk dat dit hele fijne creme is voor haar. Zou t haar dolgraag laten uitproberen. Het lijkt mij iig heel fijn !!!

 • Avatar van Linda Achterberg
  Reply Linda Achterberg 25 maart 2019 at 20:02

  Wat een GAAFF pakket!!! Ik loot dollgraagg mee hiervoor!!! Zoooo benieuwd!! Onlangs héél veel gelezen over wanneer een dagcreme nu goed is, wat voor stoffen er wel of niet in moeten zitten en bij deze dagcreme en nachtcreme, waar ik vooral héél erg benieuwd naar ben zit AL HET GOEDE erin! Precies wat ik al zolang zoek, zou het zo graag willen proberen! Ook pas ik 2 dagen in de week op mijn kleindochtertje (o.a. vandaag gedaan!) van 5maanden oud!!! Dus de billenzalf komt ook goed van pas en ik ben dol op bodylotion en s winters schrale lippen! LIKED @Curvacious, bericht openbaar GEDEELD met mijn facebookvrienden en LIKED site Drs. Leenarts! en duimen maar!!! :-)

 • Avatar van Cora van der Bijl
  Reply Cora van der Bijl 25 maart 2019 at 20:00

  Heel graag ik ken deze verzorging producten niet en ben zeer benieuwd naar de baby billen crème

 • Avatar van Cora van der Bijl
  Reply Cora van der Bijl 25 maart 2019 at 19:56

  De billencreme ben echt heel benieuwd naar maar eigenlijk naar alles want ik ken deze producten noch niet

 • Avatar van Kika
  Reply Kika 25 maart 2019 at 19:34

  Super nieuwsgierig naar deze producten die ik goed kan gebruiken. Na de zoveelste crème waar ik niet goed op reageer stonden deze op mijn lijstje om getest/gebruikt te worden. Nu hard duimen!! ;-)

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 25 maart 2019 at 19:30

  Lijken mij stuk voor stuk heerlijke producten. Ik ben het meest benieuwd naar de herstellende bodycrème, lijkt mij een ONTZETTEND fijne verzorging!

 • Avatar van Yolanda Nota.
  Reply Yolanda Nota. 25 maart 2019 at 18:01

  Ben heel benieuwd naar de dag en nachtcrème! Ik kan bijna nergens tegen. Ik gebruik nu uncover van jetske ultee, maar deze is veel te duur voor mij.

 • Avatar van Mar Berger
  Reply Mar Berger 25 maart 2019 at 17:31

  Ik ben heel benieuwd naar de de nieuwe Dag & Nachtcrème.

 • Avatar van linda tromp
  Reply linda tromp 25 maart 2019 at 15:52

  onze zoon heeft een zeer gevoelige exzeem huid al vanaf z,n geboorte gebruiken vanaf toen al dit geweldige merk het is het enige wat bij hem werkt heel benieuwd naar de andere producten die er van zijn dus doe super graag mee

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 25 maart 2019 at 15:03

  Ik heb afgelopen zomer zonnebrandcreme van Leenarts gebruikt en deze beviel erg goed.
  Ik ben erg benieuwd naar de herstellende bodycrème .

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 25 maart 2019 at 15:00

  Afgelopen zomer heb ik een zonnebrandcreme van Leenarts gebruikt en deze beviel erg goed.
  Ik ben wel benieuwd naar de herstellende bodycrème

 • Avatar van Natasja Emmen
  Reply Natasja Emmen 25 maart 2019 at 14:42

  Ik ken het merk nog niet maar het klinkt goed✅✅ ik ben benieuwd naar alle producten na het lezen van je artikel Haha ga aankomende week zeker even bij Etos kojken😀

 • Avatar van Fenny
  Reply Fenny 25 maart 2019 at 13:55

  Hoi Hoi, Leuke winactie, ik doe graag mee. mijn dochtertje heeft namelijk een super gevoelig huidje!

 • Avatar van Evelyne
  Reply Evelyne 25 maart 2019 at 13:45

  Ik ben heel benieuwd naar de dag en nacht creme . Ik vind het vooral moeilijk om een goede en betaalbaar creme te vinden . En nu nog meer omdat ik zwanger ben en mijn huid anders is

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 25 maart 2019 at 12:33

  Wat een mooi merk. Mocht ik het niet winnen ga ik het zeker kopen. Zowel dochtertje van bijna 8 weken als ik kunnen nergens tegen. Mn dochtertje is allergisch aan heel veel helaas

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 25 maart 2019 at 12:22

  Ben benieuwd naar de dag en nachtcreme! Ik loot graag mee!

 • Avatar van Marina Korink
  Reply Marina Korink 25 maart 2019 at 12:20

  Hoihoi. Ik heb wel al veel gehoord over deze producten. Lijken mij heel fijn om te gebruiken! Ik heb een superdroge huid en kan dit goed gebruiken! Vooral voor mijn dochter wil ik het proberen 👍. Heel benieuwd naar de werking van dit product 🍀

 • Avatar van Chantal den Oudsten
  Reply Chantal den Oudsten 25 maart 2019 at 12:04

  Super leuk artikel!! Al sinds ik jong ben heb ik een gevoelige huid en onze twee kleintjes reageren ook snel. Na het lezen van dit artikel werd ik meteen nieuwsgierig. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze producten, en dan vooral de dag & nachtcrème.

 • Avatar van Corine H
  Reply Corine H 25 maart 2019 at 11:47

  Sinds vorig jaar de baby producten gaan gebruiken en zeer tevreden
  Nu mijn eigen dagcreme fabricant is gestopt geïnteresseerd in de dagcremes
  Hoop dat ik hiermee een goed alternatief heb

 • Avatar van anita kempenaers
  Reply anita kempenaers 25 maart 2019 at 11:07

  ken het merk niet maar wil dit mooie pakketje wel eens uitproberen, ben benieuwd naar de dag en nacht creme

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 25 maart 2019 at 10:30

  Ben erg benieuwd naar de bodycreme. De bergzalf heb ik al uitgeprobeerd, erg fijn!

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 25 maart 2019 at 10:25

  ik moet altijd smeren ben ook al ouder maar ken het product nog niet

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 25 maart 2019 at 10:10

  Vooral benieuwd naar de dagcreme, vind een hogere spf heel belangrijk voor elke dag, maar dit is vaak lastig te vinden in dit soort merken. En voor de overige producten weet ik natuurlijk ook een goede bestemming.

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 25 maart 2019 at 09:56

  Ik doe graag mee! Ben erg benieuwd naar de baby billenzalf. Ik heb goede ervaringen met de droge huid creme en ben benieuwd of de rest van de producten ook zo fijn is.

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 25 maart 2019 at 09:52

  Wat een mooie actie. Ik ben vooral benieuwd naar de herstellende bodycreme, ik blijf maar smeren, maar bereik nooit het gewenste resultaat: lange tijd een perfect gehydrateerde huid. Hopelijk is deze bodycreme het product waar ik al zo lang naar op zoek ben. Ken dit merk nog niet, dus het lijkt me hoog tijd voor een eerste kennismaking en hopelijk zeg ik dan na het testen van de producten: nice to meet you! ;-)

 • Avatar van VarenkaW
  Reply VarenkaW 25 maart 2019 at 09:48

  Ik ben zeer benieuwd naar de dag en nacht creme en de bodycreme, ik twijfel al een tijdje om deze aan te schaffen.
  Met de billencreme, lipcare en anti zonnebrand creme heb ik al ervaring en daar was ik mega tervreden over destijds.
  Ik heb helaas geen FB maar hoop toch mee te kunnen doen.
  Dr Leenarts volg ik al dmv haar nieuwsbrieven te ontvangen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 25 maart 2019 at 06:10

  Goedemorgen….
  Wat een leuke en zeer fijne actie op deze vroege ochtend….
  Ik doe héél erg graag mee met deze leuke winactie en ben dan ook zeer benieuwd naar de herstellende bodycréme omdat ik een kurkdroge huid heb met regelmatig huiduitslag, dus allergisch ben en het niet goed hydrateerd……
  Dus voor een elastische en zeer soepele en goed hydraterende huid heb jij me zo erg nieuwsgierig gemaakt.
  Voor mij is dit een geheel onbekend merk en wil er dolgraag me kennismaken….

  Een hele fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.