Beauty Mama & Kind

Momtalk | Mijn favoriete verzorgingsproducten van Drs. Leenarts

25 maart 2019

Drs Leenarts review 3 - Momtalk | Mijn favoriete verzorgingsproducten van Drs. Leenarts
Een no nonsense verzorgingsmerk van Nederlandse bodem met producten die doen wat ze beloven. Zo kan je de verzorgingslijn van dermatoloog Drs. Leenarts misschien wel het beste omschrijven. Als je mij al langer volgt dan heb je enkele producten al eerder voorbij zien komen aangezien ik voor Shae bijvoorbeeld de billenzalf graag gebruikte. In dit artikel vertel ik je iets meer over de achtergrond van het merk, de nieuwste producten in het assortiment én mag ik een aantal pakketten met daarin mijn persoonlijke favorieten weggeven. Fijn voor jouw huid én die van je kind(eren)! 

‘Lees ook: Een kijkje in de commode op de babykamer.’

Drs Leenarts review 1 - Momtalk | Mijn favoriete verzorgingsproducten van Drs. Leenarts

Verzorgingsproducten voor het hele gezin van Drs. Leenarts

Steeds meer mensen hebben een huidallergie en/of een huid die snel reageert op bepaalde ingrediënten in verzorgingsproducten. Hierdoor is er een hele markt ontstaan vanuit cosmeticamerken die zich op deze doelgroep richten met producten waarop claims als ‘natuurlijk parfum’ of ‘hypoallergeen’ staan. Dat klinkt natuurlijk heel mooi, maar dit zegt niks over de kwaliteit van een product of het gevaar op een allergische reactie. Met dit in het achterhoofd besloot Drs. Marjolein Leenarts, werkzaam als dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk, een eigen productlijn te ontwikkelen. Inmiddels bevat het merk producten voor het hele gezin, van baby’s en kinderen tot aan volwassenen, en ontving het merk het internationale ‘Allergy Certified’ keurmerk.

De producten van Drs. Leenarts bevatten geen ingrediënten waar over het algemeen allergisch op gereageerd kan worden zoals parfum, parabenen of conserveringsmiddelen. Het assortiment bestaat uit verzorgingsproducten voor baby’s, kinderen en volwassenen waaronder een paar ‘probleemoplossers’ zoals een verkoelende lotion tegen waterpokken en een berg zalf.

Drs Leenarts review 4 - Momtalk | Mijn favoriete verzorgingsproducten van Drs. Leenarts

Nieuw | Dag & Nachtcrème en Dagcrème SPF25
Het assortiment is recent uitgebreid met twee producten voor de gezichtshuid van mannen en vrouwen. Zo is er een verzorgende, verzachtende en herstellende Dag & Nachtcrème (50ml, €13,95) waar onder andere glycerine, kokosolie, niacinamide, shea boter en vitamine E in zit. Het andere nieuwe product is de Dagcrème SPF25 (50ml, €15,95) om je huid tegen de schadelijke effecten van de zon te beschermen en huidveroudering te voorkomen. Beide komen in een hygiënische tube met een pompje, zijn zo goed als geurloos te noemen, bevatten geen parfum en allergenen en smeren heel fijn uit. Good to know: de dagcrème met zonbeschermingsfactor is niét plakkerig en laat geen witte waas achter. De skincarejunkie in mij kan oprecht heel blij worden van zulke goede én ook nog eens betaalbare basis huidverzorgingsproducten!

–> Tip: op dit moment zijn de producten van Dr. Leenarts met korting bij Etos verkrijgbaar.

Drs Leenarts review 2 - Momtalk | Mijn favoriete verzorgingsproducten van Drs. Leenarts

Winactie | Maak kans op 1 van de 2 Drs. Leenarts pakketten
Inmiddels heb ik in het verleden voor onze dochter Shae en nu voor onze pasgeboren dochter Cate en mijzelf met een aantal producten kennis gemaakt. Enkele producten zijn duidelijk mijn favorieten en ik vind het leuk om twee keer een mooi pakket weg te mogen geven waar deze in zitten. Ze bevatten producten voor zowel jouw kind(eren) als jezelf:

– de nieuwe Dag & Nachtcrème
– herstellende bodycrème ( heerlijk hydraterend, kalmerend en verzachtend)
– babybillen zalf (een hoog percentage zink en tóch goed smeerbaar)
– lip care lippenbalsem met SPF25 om je lippen te verzachten en soepel te maken/houden.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een leuke reactie achter te laten onder dit artikel. Misschien leuk om aan te geven naar welk product van dit merk je het meest benieuwd bent? Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je zowel Drs. Leenarts als mij(n website) op Facebook wil volgen en het bijpassende berichtje over deze winactie wil liken en/of delen :)

–> Ken jij dit merk van eigen bodem al? Naar welk product ben je het meest benieuwd?

Liefs,
Desirée

* Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 31 maart 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd voor redactionele doeleinden.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mary Staalheuver
  Reply Mary Staalheuver 3 april 2020 at 19:34

  Mijn naam is Mary.
  Ben super blij met de producten van u en het voelt goed aan. Van alles geprobeerd tegen mijn Rosacea maar niets hielp. Ik heb goede hoop bij uw producten.

  Liefs Mary.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 april 2020 at 11:39

   Hi Mary, wat enorm leuk om te horen dat de producten die ik hier heb beschreven zo goed aan lijken te slaan bij jouw huid. Fijn!

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty, Mama & Kind
Bourjois foundcealer review
Bourjois Foundcealer

Een betaalbare foundation en concealer in één in een handige stickvorm die een goede dekking in een longlasting, waterproof en...

Close