Huis & interieur

Interieurtip | Muurstickers van Fine Forest

18 maart 2019

fine forest muurstickers
De muursticker is inmiddels niet meer weg te denken uit de interieurwinkels en ze zijn in veel vormen, prints, quotes en kleuren verkrijgbaar. Maar de Fine Forest muurstickers gaan nét even een stapje verder. Als je fan bent van de wat subtielere interieurdecoraties, dan ga je hier heel blij van worden. Ik vertel je er graag meer over! 

‘Lees ook: De nieuwe ESSENZA home collectie.’

fine forest muurstickers

Fine Forest muurstickers

Fine Forest is een label van grafisch ontwerpers William en Sophie die samen natuurlijke, transparante muurstickers ontwerpen die puntje voor puntje met fineliners worden geïllustreerd. De pointillistische techniek is tijdrovend want het wordt puntje voor puntje opgebouwd met fineliners in verschillende diktes. Het resultaat? Een prachtig en bijzonder gedetailleerde muursticker, waarbij ieder detail tot in de puntjes is uitgewerkt.

Leuk detail: William en Sophie kennen elkaar van de Kunstacademie en hebben samen een grafisch ontwerpbureau waaruit Fine Forest voortkwam door een gezamenlijke liefde voor illustratie en natuur.

fine forest muurstickers

De eerste collectie van het merk bestaat uit onder andere 10 dieren die in Nederland te vinden zijn. Je kan door middel van de Fine Forest muurstickers heel eenvoudig van een saaie muur een blikvanger maken, een tof accent aanbrengen in de hal of een knipoog aan je interieur geven. Plaats bijvoorbeeld een koolmeesje boven een wandplank alsof deze even langs komt wippen, laat een konijntje in je hal hoppen of zet een specht tegen de deurpost aan.

De muurstickers van Fine Forest zijn te bestellen via de eigen webwinkel en de prijzen variëren tussen de €20,00 voor een kool- of pimpelmeesje en €55,00 voor de grotere muurstickers zoals een damhert van een meter hoog.

Persoonlijk heb ik een zwak voor de illustratie van de eekhoorn en de vos. Wat een werk moet dat zijn geweest om te ontwerpen met al die stipjes, prachtig! ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 19 maart 2019 at 18:52

  Wat een prachtige stickers!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 18 maart 2019 at 18:47

  Zo mooi voor in een kinderslaapkamer….

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 18 maart 2019 at 16:16

  Wauw, zo mooi!!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 18 maart 2019 at 15:21

  Wauw, hoe gaaf is dit voor een kinderkamer?! Van de zomer gaan we mijn dochter haar kamer aanpakken. Ik ga deze webshop zeker in gedachten houden!

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 18 maart 2019 at 13:14

  Suuuuuper mooi ….

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 18 maart 2019 at 12:18

  Wat mooi zeg.
  Ik vind het konijntje zo schattig.
  Wij zijn bij ons thuis een babykamertje aan het maken voor onze kleindochter die begin juli wordt geboren.
  Het lijkt mij dan erg leuk om ook zo een mooie sticker op de muur te doen.
  Ga mij er in verdiepen.

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 18 maart 2019 at 12:18

  Ik vind dit dus echt prachtig he! Zo mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.