Beauty

HEMA lanceert vernieuwde skincare collectie

13 maart 2019

HEMA skincare collectie 2019
Als #skincarejunkie word ik van dit nieuwtje natuurlijk heel erg blij! HEMA lanceert namelijk een compleet vernieuwde skincare collectie. De collectie is uitgebreid, er is gebruik gemaakt van natuurlijke (biologische) ingrediënten, ze zijn duurzaam verpakt in glas, gerecycled plastic en FSC gecertificeerd karton, zijn vegan én lekker betaalbaar. Hallelujah! Ik vertel je er in dit artikel alles over. 

‘Lees ook: Review | HEMA BAE master prime oil & kwasten.’

HEMA skincare collectie 2019 HEMA skincare collectie 2019

HEMA skincare collectie

De complete collectie bestaat uit 45 producten waarbij er rekening is gehouden met verschillende huidtypes, huidproblemen en huidwensen. De collectie is onderverdeeld in de volgende productgroepen:

#nofilter
Een lijn voor de jonge huid met onzuiverheden die de huid matteren en de talgproductie verminderen.

Aqua
De producten uit deze lijn zijn gericht op een 24-uurs hydratatie van de huid en bevatten onder andere biologisch komkommerextract. Deze lijn is er in twee varianten; eentje voor de droge/gevoelige huid die roodheid helpt te verminderen en de huid kalmeert en eentje voor de normale/gecombineerde huid met een matterende en talgreducerende werking.

Sensitive
Dit zijn producten voor de gevoelige huid waar onder andere organic katoenzaadolie in verwerkt zit. Ze zijn mild, verminderen roodheid en irritatie, zijn hypoallergeen en bevatten geen parfum, uitdrogende alcoholen en kleurstoffen.

Urban Remedy
Maak je je zorgen om vervuiling van de huid door smog, uitlaatgassen, fijnstof en blauw licht van beeldschermen? Dan is deze lijn iets voor jou. Ze bevatten ‘anti-pollution’ werkstoffen, biologisch pink pomelo extract en de toegevoegde SPF15 beschermt de huid tegen de schadelijke invloeden van de zon en helpt preventief tegen huidveroudering.

Forever Young
Een collectie voor de 40+ huid die helpt om tekenen van huidveroudering tegen te gaan en de huid herstructureren en bevatten onder andere biologisch granaatappelextract.

Age Perfection
Een lijn voor de 60+ huid waarin onder andere biologisch vijgenextract verwerkt is. De producten verbeteren de huidelasticiteit en beschermen tegen hyperpigmentatie.

HEMA skincare collectie 2019 HEMA skincare collectie 2019

Naast deze gerichte huidverzorgingslijnen zijn er ook nog de volgende producten beschikbaar:

Boosters
Om je huid een extra oppepper te geven kan je deze onder je crème aanbrengen of hiermee vermengen. Er is er eentje om de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf te beschermen, eentje met hyaluronzuur om de huid te voorzien van een extra dosis hydratatie en helpt om fijne lijntjes te verminderen en een booster met vitamine C om pigmentatie aan te pakken en een natuurlijke glow te geven.

Cleansing
Een goede huidverzorging begint bij een goede gezichtsreiniging, twee keer per dag. Hiervoor zijn er nieuwe cleansing producten verkrijgbaar zoals een cleansing sorbet cream, een deep cleansing oil en een cleansing stick (handig voor op reis!).

De nieuwe HEMA skincare collectie is vanaf vandaag via de HEMA webwinkel en in de HEMA winkels verkrijgbaar. De prijzen variëren tussen de €1,75 en €8,00 per product.

Ik was al heel positief verrast door de nieuwe HEMA BAE make-up collectie en ook deze nieuwe skincare collectie maakt me op het eerste oog enthousiast. Waar ik het meest nieuwsgierig naar ben? De reinigingsolie, boosters, wrinkle filler, 3-in-1 reinigingsdoekjes en de producten voor de gevoelige huid.

–> Welke producten of lijn spreekt jou het meest aan? Waar zou je graag een review van willen zien?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 17 maart 2019 at 09:58

    Ziet er mooi uit! Ik ben erg benieuwd naar de antiage producten (tegen lijntjes en pigmentatie).

  • Avatar van Dana
    Reply Dana 13 maart 2019 at 22:02

    Hema stepped up their skincare game! Ik zag het geloof ik ergens als voorbij komen maar ik blijf er echt nieuwsgierig naar :D

  • Avatar van Inge
    Reply Inge 13 maart 2019 at 11:47

    Top! Ook in België op de markt? Groetjes

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 13 maart 2019 at 11:35

    Wat een mooie nieuwe beautyproducten 👌🏼
    Hier zal ik zeker wat van kopen als mijn andere producten op zijn….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.