Mama & Kind

Baby musthave | KipKep Woller

19 maart 2019

kipkep woller ervaring / review
Het is een flink vervelend ‘opstartprobleem’ bij een baby: darmkrampjes. Voor zo’n kleintje overduidelijk iets waar ze last van hebben en als ouder kan je er radeloos van worden. Eén van de dingen die voor Cate op de baby uitzet lijst stond was dan ook het KipKep Woller warmtekussen om voor dat probleem verzachting te kunnen bieden. Maar, inmiddels is gebleken dat hij hier in huis meer doet dan dat. Wat mij betreft is dit dus zeker een baby musthave en ik vertel je graag waarom! 

‘Lees ook: De eerste wandeling met Cate.’

kipkep woller ervaring / review

KipKep Woller

Een lekker warme kruik, een warme hand op een zere plek, een kersenpitkussen.. We kennen de verlichting en het fijne, ontspannen gevoel wat een beetje extra warmte kan doen allemaal. Vanuit dit principe is de KipKep Woller ontstaan. De warmte ervan geeft verlichting en helpt een baby om zijn of haar buikje te ontspannen. Het zachte kussentje is gevuld met vlaszaad en is eenvoudig in de magnetron op te warmen en daarna op het buikje van de baby te leggen. De vorm is ideaal zodat hij niet snel van de buik afglijdt én zorgt ervoor dat het gewicht niet op het buikje, maar echt op de zijkant terecht komt. Precies waar de darmpjes zitten om zo gericht zijn werk te kunnen doen.

Maar.. ik kwam er al snel achter dat je hem ook goed kan gebruiken om even snel het bedje, de voetenzak of de kinderwagen wat voor te verwarmen, kleding en een hydrofiel mee op te warmen voor na het badderen en ligt hij ook heel erg fijn in mijn eigen nek wanneer ik zelf last heb van spanningshoofdpijn of op mijn buik bij naweeën van de bevalling. En uit de vriezer heb ik hem als koud kompres gebruikt op mijn borsten toen ik last had van stuwing.

Gelukkig is Cate een heel stuk minder kramperig aangelegd dan Shae op die leeftijd, maar helaas is het wel een onrustig meisje (huilbaby en verborgen reflux..) Wij gebruiken de KipKep Woller dus niet zozeer voor krampjes bij Cate, maar bij haar onrustige momenten. Even 50 seconden in de magnetron, terug in het – superzachte – zakje en vervolgens op haar buikje. Je ziet haar gezichtje dan binnen no time ontspannen en daarmee neemt het strekken en maaien met de armpjes ook gelijk een heel stuk af. En ohhhh, wat is dat fijn!

De KipKep Woller is bij verschillende babyzaken en via de website van KipKep te koop voor €22,95 in verschillende kleuren en printjes. Good to know: dit product is zelfs gecertificeerd als medisch hulpmiddel.

kipkep woller ervaring / reviewkipkep woller ervaring / review

Winactie
Naar aanleiding van een foto van Cate met de Woller op haar buikje die ik via Instagram Stories deelde kreeg ik een leuke reactie van het merk. Van het één kwam het ander en.. ik mag een paar leuke pakketjes weggeven!

Zo mag ik twee keer een setje weggeven met daarin:
– een Woller in een kleur naar keuze
– een setje Blijf-Sokjes in een maat en kleur naar keuze
– een Blenker badcape in een kleur naar keuze.

De badcape is echt ideaal! Deze is gemaakt van hydrofiel katoen en droogt daardoor supersnel, heeft een fijn formaat mét capuchon om je kindje na het badderen snel in te kunnen pakken en voelt ook nog eens heerlijk zacht aan. De sokjes hebben ingenaaide elastieken bandjes waardoor ze goed aan blijven zitten en zijn gemaakt van zacht biologisch katoen.

Hoe maak je kans op één van de twee KipKep pakketten? Laat een reactie onder dit artikel achter met daarin voor de drie te winnen producten jouw kleur en maat naar wens. That’s all! Meedoen kan tot en met zondag 24 maart 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 26 maart 2019 at 12:29

  Wat een super leuke winactie, doe graag mee voor ons kindje die ik Juli verwacht gaat worden. warmte kussen in grijs, sokjes grijs en die badcape ook in grijs ;-)

 • Avatar van Patricia Lubbertje
  Reply Patricia Lubbertje 25 maart 2019 at 12:37

  Wow, wat een prijzen zeg. Ik maak graag kans op de groene Woller, de groene sokjes maar 0-6mnd en de blauwe badcape aub.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 24 maart 2019 at 21:04

  Hoi hoi,

  Wat een fijne pakketten!! Ik heb zelf destijds het Woller warmtekussen gekocht voor onze dochter en we gebruiken hem nu ook voor onze zoon. Wat een onwijs fijn product!! Mocht ik het pakket winnen dan zou ik deze aan mijn zusje geven die in augustus is uitgerekend. Ik denk dat zij de grijs/witte wel heel tof vindt!
  En de sokjes zou ik zelf super vinden voor mijn zoontje. Zijn sokken gaan altijd uit!! Echt heel vervelend. Ik zou voor de blijf sokjes 6-12 maanden gaan (het setje met zwart/witte strepen). Ik kende deze helemaal niet, dus mocht ik ze niet winnen dan gaan ze er sowieso komen. Als ze echt zo goed werken dan gaat mijn vriend ook heel blij zijn haha want hij laat Sepp zijn sokken nu vaak bij voorbaat al uit (en dat vind ik dan weer te koud). En die badcape vind ik gewoon heeeeel erg tof!! Wat een onwijs mooie kleur, de ‘sunset gold’.

 • Avatar van riannedeg80
  Reply riannedeg80 24 maart 2019 at 20:43

  Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die net 3 weken is! Als ik mag kiezen, dan ga ik voor het Woller warmtekussen in de kleur Ziggy Grey, de sokjes in grijs voor 0-6 maanden en voor de Blenker handdoek met mutsje in Zilver grijs!

 • Avatar van Marinka
  Reply Marinka 24 maart 2019 at 20:04

  Wauw! Ik doe heel graag mee voor onze zoon. We zijn twee weken geleden opnieuw ouders geworden en onze Sep heeft last van krampjes, zo sneu! Onze dochter had dat helemaal niet, dus we moeten er even aan wennen. De kipkep lijkt me zo fijn voor hem! Alleen al om de pijn wat te verzachten.

 • Avatar van Marja
  Reply Marja 24 maart 2019 at 19:16

  Ik doe mee voor m’n 2e aanstaande kleinkind die we binnenkort mogen verwelkomen.. Omdat het nog een verrassing blijft of het een jongen of meisje is ga ik voor de neutrale kleuren.. De wit/grijze zigzag warmtekussen
  Zandkleurige sokjes… De kleinste maat
  En de gele omslagdoek..
  Wat zal hij of zij daar veel plezier van hebben.

  Op goed geluk🤞

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 24 maart 2019 at 19:05

  Graag doe ik mee aan deze winactie zodat ons kleintje het straks lekker warm heeft die in het najaar geboren wordt. Ik zou dan kiezen voor de minty mint warmtekussen. De sokjes met zwart en witte stipjes 0-4 maand en de badcape in sunset gold.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 23 maart 2019 at 15:51

  Heel erg leuk en mooi pakket, doe graag mee voor de volgende maten:

  Woller warmtekussen = Flamingo Pink
  Sokken = https://kipkep.com/product/blijf-sokjes-6-12-maanden/ Kleur roze
  Blenker Badcape = Sunset Cold

  Erg leuke winactie, waag graag een kans :) :)

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 23 maart 2019 at 09:01

  Wat goed dat het warmtekussen Cate zichtbaar deugd doet! Hopelijk gaat het ondertussen beter met de verborgen reflux. Vreselijk om je kindje te zien lijden en niet te kunnen helpen!
  Ik doe heel graag mee voor onze kleine meid die ook nu nog last heeft van krampjes. En om jouw handige tips toe te passen en haar handdoekjes te verwarmen na haar badje of haar bedje lekker warm te maken ☺️
  Het was niet simpel een keuze te maken uit al die mooie kleuren, maar dit zijn de favorieten:
  -Woller warmtekussen in Minty Mint
  -Blijf-sokjes in maat 12-24 maanden, kleur Mint
  -Blenker handdoek met mutsje in Sunset Gold

  Wat een super leuke actie weer!

  Veel liefs x

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind
puckababy gogo ervaring/review
Baby musthave | Puckababy GoGo

Alweer vijf jaar gelden waren we voor Shae helemaal fan van de Puckababy Piep (een inbakerslaapzakje) en toen ze iets...

Sluiten