Mama & Kind

Baby musthave | KipKep Woller

19 maart 2019

kipkep woller ervaring / review
Het is een flink vervelend ‘opstartprobleem’ bij een baby: darmkrampjes. Voor zo’n kleintje overduidelijk iets waar ze last van hebben en als ouder kan je er radeloos van worden. Eén van de dingen die voor Cate op de baby uitzet lijst stond was dan ook het KipKep Woller warmtekussen om voor dat probleem verzachting te kunnen bieden. Maar, inmiddels is gebleken dat hij hier in huis meer doet dan dat. Wat mij betreft is dit dus zeker een baby musthave en ik vertel je graag waarom! 

‘Lees ook: De eerste wandeling met Cate.’

kipkep woller ervaring / review

KipKep Woller

Een lekker warme kruik, een warme hand op een zere plek, een kersenpitkussen.. We kennen de verlichting en het fijne, ontspannen gevoel wat een beetje extra warmte kan doen allemaal. Vanuit dit principe is de KipKep Woller ontstaan. De warmte ervan geeft verlichting en helpt een baby om zijn of haar buikje te ontspannen. Het zachte kussentje is gevuld met vlaszaad en is eenvoudig in de magnetron op te warmen en daarna op het buikje van de baby te leggen. De vorm is ideaal zodat hij niet snel van de buik afglijdt én zorgt ervoor dat het gewicht niet op het buikje, maar echt op de zijkant terecht komt. Precies waar de darmpjes zitten om zo gericht zijn werk te kunnen doen.

Maar.. ik kwam er al snel achter dat je hem ook goed kan gebruiken om even snel het bedje, de voetenzak of de kinderwagen wat voor te verwarmen, kleding en een hydrofiel mee op te warmen voor na het badderen en ligt hij ook heel erg fijn in mijn eigen nek wanneer ik zelf last heb van spanningshoofdpijn of op mijn buik bij naweeën van de bevalling. En uit de vriezer heb ik hem als koud kompres gebruikt op mijn borsten toen ik last had van stuwing.

Gelukkig is Cate een heel stuk minder kramperig aangelegd dan Shae op die leeftijd, maar helaas is het wel een onrustig meisje (huilbaby en verborgen reflux..) Wij gebruiken de KipKep Woller dus niet zozeer voor krampjes bij Cate, maar bij haar onrustige momenten. Even 50 seconden in de magnetron, terug in het – superzachte – zakje en vervolgens op haar buikje. Je ziet haar gezichtje dan binnen no time ontspannen en daarmee neemt het strekken en maaien met de armpjes ook gelijk een heel stuk af. En ohhhh, wat is dat fijn!

De KipKep Woller is bij verschillende babyzaken en via de website van KipKep te koop voor €22,95 in verschillende kleuren en printjes. Good to know: dit product is zelfs gecertificeerd als medisch hulpmiddel.

kipkep woller ervaring / review kipkep woller ervaring / review

Winactie
Naar aanleiding van een foto van Cate met de Woller op haar buikje die ik via Instagram Stories deelde kreeg ik een leuke reactie van het merk. Van het één kwam het ander en.. ik mag een paar leuke pakketjes weggeven!

Zo mag ik twee keer een setje weggeven met daarin:
– een Woller in een kleur naar keuze
– een setje Blijf-Sokjes in een maat en kleur naar keuze
– een Blenker badcape in een kleur naar keuze.

De badcape is echt ideaal! Deze is gemaakt van hydrofiel katoen en droogt daardoor supersnel, heeft een fijn formaat mét capuchon om je kindje na het badderen snel in te kunnen pakken en voelt ook nog eens heerlijk zacht aan. De sokjes hebben ingenaaide elastieken bandjes waardoor ze goed aan blijven zitten en zijn gemaakt van zacht biologisch katoen.

Hoe maak je kans op één van de twee KipKep pakketten? Laat een reactie onder dit artikel achter met daarin voor de drie te winnen producten jouw kleur en maat naar wens. That’s all! Meedoen kan tot en met zondag 24 maart 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Ellen
    Reply Ellen 24 maart 2020 at 20:27

    Ik kwam toevallig op deze site terecht, omdat ik informatie opzocht over de Kipkep woller. Dan ook gelijk maar een gokje wagen met deze leuke winactie.
    – Kipkep Woller grijs
    – Sokken grijs kleinste maat
    – Blenker badcape grijs

    Liefs Ellen

  • Avatar van iliveformydreams.com
    Reply iliveformydreams.com 26 maart 2019 at 12:29

    Wat een super leuke winactie, doe graag mee voor ons kindje die ik Juli verwacht gaat worden. warmte kussen in grijs, sokjes grijs en die badcape ook in grijs ;-)

  • Avatar van Patricia Lubbertje
    Reply Patricia Lubbertje 25 maart 2019 at 12:37

    Wow, wat een prijzen zeg. Ik maak graag kans op de groene Woller, de groene sokjes maar 0-6mnd en de blauwe badcape aub.

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 24 maart 2019 at 21:04

    Hoi hoi,

    Wat een fijne pakketten!! Ik heb zelf destijds het Woller warmtekussen gekocht voor onze dochter en we gebruiken hem nu ook voor onze zoon. Wat een onwijs fijn product!! Mocht ik het pakket winnen dan zou ik deze aan mijn zusje geven die in augustus is uitgerekend. Ik denk dat zij de grijs/witte wel heel tof vindt!
    En de sokjes zou ik zelf super vinden voor mijn zoontje. Zijn sokken gaan altijd uit!! Echt heel vervelend. Ik zou voor de blijf sokjes 6-12 maanden gaan (het setje met zwart/witte strepen). Ik kende deze helemaal niet, dus mocht ik ze niet winnen dan gaan ze er sowieso komen. Als ze echt zo goed werken dan gaat mijn vriend ook heel blij zijn haha want hij laat Sepp zijn sokken nu vaak bij voorbaat al uit (en dat vind ik dan weer te koud). En die badcape vind ik gewoon heeeeel erg tof!! Wat een onwijs mooie kleur, de ‘sunset gold’.

  • Avatar van riannedeg80
    Reply riannedeg80 24 maart 2019 at 20:43

    Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje die net 3 weken is! Als ik mag kiezen, dan ga ik voor het Woller warmtekussen in de kleur Ziggy Grey, de sokjes in grijs voor 0-6 maanden en voor de Blenker handdoek met mutsje in Zilver grijs!

  • Avatar van Marinka
    Reply Marinka 24 maart 2019 at 20:04

    Wauw! Ik doe heel graag mee voor onze zoon. We zijn twee weken geleden opnieuw ouders geworden en onze Sep heeft last van krampjes, zo sneu! Onze dochter had dat helemaal niet, dus we moeten er even aan wennen. De kipkep lijkt me zo fijn voor hem! Alleen al om de pijn wat te verzachten.

  • Avatar van Marja
    Reply Marja 24 maart 2019 at 19:16

    Ik doe mee voor m’n 2e aanstaande kleinkind die we binnenkort mogen verwelkomen.. Omdat het nog een verrassing blijft of het een jongen of meisje is ga ik voor de neutrale kleuren.. De wit/grijze zigzag warmtekussen
    Zandkleurige sokjes… De kleinste maat
    En de gele omslagdoek..
    Wat zal hij of zij daar veel plezier van hebben.

    Op goed geluk🤞

  • Avatar van Mendy
    Reply Mendy 24 maart 2019 at 19:05

    Graag doe ik mee aan deze winactie zodat ons kleintje het straks lekker warm heeft die in het najaar geboren wordt. Ik zou dan kiezen voor de minty mint warmtekussen. De sokjes met zwart en witte stipjes 0-4 maand en de badcape in sunset gold.

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 23 maart 2019 at 15:51

    Heel erg leuk en mooi pakket, doe graag mee voor de volgende maten:

    Woller warmtekussen = Flamingo Pink
    Sokken = https://kipkep.com/product/blijf-sokjes-6-12-maanden/ Kleur roze
    Blenker Badcape = Sunset Cold

    Erg leuke winactie, waag graag een kans :) :)

    Groetjes Anneliese

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 23 maart 2019 at 09:01

    Wat goed dat het warmtekussen Cate zichtbaar deugd doet! Hopelijk gaat het ondertussen beter met de verborgen reflux. Vreselijk om je kindje te zien lijden en niet te kunnen helpen!
    Ik doe heel graag mee voor onze kleine meid die ook nu nog last heeft van krampjes. En om jouw handige tips toe te passen en haar handdoekjes te verwarmen na haar badje of haar bedje lekker warm te maken ☺️
    Het was niet simpel een keuze te maken uit al die mooie kleuren, maar dit zijn de favorieten:
    -Woller warmtekussen in Minty Mint
    -Blijf-sokjes in maat 12-24 maanden, kleur Mint
    -Blenker handdoek met mutsje in Sunset Gold

    Wat een super leuke actie weer!

    Veel liefs x

  • Avatar van Elise Rutten
    Reply Elise Rutten 22 maart 2019 at 22:33

    Super leuke actie! Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje. Ik heb geen voorkeur, alles is welkom :)

  • Avatar van Marian B
    Reply Marian B 22 maart 2019 at 11:00

    Een mooie actie. Ik doe graag mee voor mijn zwangere zusje die er heel blij mee zou zijn.
    Woller warmtekussen Roccy Sahara
    Blenker Badcape Sunset Gold
    Sokjes Ziggy Pink 0-6 maanden

  • Avatar van esther
    Reply esther 22 maart 2019 at 09:30

    Wauw, dit zou ik graag winnen zeg!
    Ons eerste kindje, een kleine man, kan elk moment komen en ik zou hem hier graag mee verwennen!
    Ik zou dan de volgende maten en kleuren kiezen:

    * Blenker handdoek met mutsje – Zilver grijs

    * Blijf sokjes Maat: 6 – 12 maanden
    2 paar: 1 paar uni grijs, 1 paar zigzag grijs

    * Woller warmtekussen Ziggy Grey

    Duimen maar!

  • Avatar van Jacqueline
    Reply Jacqueline 22 maart 2019 at 09:23

    Wow, wat een leuke actie! Wij genieten volop van ons kleine meisje en deze artikelen zullen enorm van pas komen!

    Zou de badcape graag in het geel willen, zo’n mooie kleur! Het warmtekussen in het grijs en de sokjes voor 6-12 maanden in zandkleur. Stiekem al wel een maatje groter want dan zal ze ons meer gaan bezighouden met haar sokjes dan dat ze nu doet! :)

  • Avatar van Lissa
    Reply Lissa 22 maart 2019 at 08:48

    Wat een super leuke winactie alweer 😍 Als mommy to be van een babyboy doe ik ook graag mee. Als ik zelf mag kiezen zou ik graag het volgende winnen.
    – woller warmtekussen Ziggy grey
    – sokjes in maar 0-6 maanden in zwart witte stippen
    – blenker handdoek met mutsje in zilvergrijs.

    Alvast bedankt voor de vele waardevolle informatie steeds. Als nieuwe mama ben ben ik hier echt enorm veel mee. ❤️

  • Avatar van Suus Gro
    Reply Suus Gro 21 maart 2019 at 17:54

    Wat een toffe winactie! Ik heb van Kipkep de luieretui en verschoningsmatje. Staat zo tof in mijn luiertas.

    Ik zou graag willen winnen en als ik dan mag kiezen dan kies is:

    KipKep Woller: Ziggy Grey

    Blijfsokjes in een maatje groter, ik verwacht er dan meer plezier van te hebben, dan gaat onze man ook trekken aan zijn sokken denk ik: Voorkeur 6 – 12 maanden Ziggy Grey

    Blenker Badcape in Sunset Gold (Ik moest echt even wennen dat ‘geel’ in kwam, maar ik vind het nu erg tof)

  • Avatar van Rilana
    Reply Rilana 21 maart 2019 at 14:24

    Ik maak graag kans voor onze baby boy die we in juni verwachten. Ik hoop dat we er veel aan hebben en er veel plezier aan gaan beleven! 😍

    Woller warmtekussen – grijs met wit
    Sokjes in het blauw – 6-12 maanden
    Badcape – geel

    Fijne dag!

  • Avatar van Stefanie
    Reply Stefanie 21 maart 2019 at 14:21

    Wat een leuke actie! Ons zoontje had in het begin ook erg last van darmkrampjes, maar dat is gelukkig nu al een stuk minder. Toch lijkt het me fijn om de Kipkep te proberen als hij onrustig of huilerig is, dus ik doe graag mee voor:
    – het Woller warmtekussen in de kleur Ziggy Grey;
    – de Blijf-Sokjes voor 0-6 maanden in de kleur zigzag grijs;
    – de Blenker badcape in zilver grijs.
    Grijs is een fijne neutrale kleur, mocht er ooit een tweede kindje komen, en ik vind de zigzag streepjes zo leuk!

  • Avatar van Annelies Troost-Compagner
    Reply Annelies Troost-Compagner 21 maart 2019 at 13:26

    Wat een leuke actie! Wat mij betreft alles in het blauw. Mooi voor onze stoere zoon!

  • Avatar van anja jager
    Reply anja jager 21 maart 2019 at 12:54

    volgens mijn erg handig en zeer welkom .
    ik ga voor Woller warmtekussen Ziggy Grey en paar zigzag grijs 0-6 maand en ook nog Blenker handdoek met mutsje – Zilver grijs

  • Avatar van Annelies van Hurne
    Reply Annelies van Hurne 21 maart 2019 at 12:19

    Cool en handig! Het duurt nog wel ff voor ons, voordat de kleine komt. “ Wel heftig darmkrampjes en fijn dat je het dan kan verzachten. Met mijn middelste dochter had je dit nog niet zo. ik doe dus graag mee! 🍀 Mijn keuze is gevallen op de kleuren..

    • Woller warmtekussen Roccy Sahara
    • Blijf-Sokjes 12-24 maanden kleur zand ( voor mijn zoontje van 2 )
    • Blenker handdoek met mutsje – Sunset Gold

    Fijn dat ik mee mee kan doen aan deze actie. ♥️

  • Avatar van Jelmar
    Reply Jelmar 21 maart 2019 at 10:42

    Wauw! Wat een supper pakket! Wij verwachten begin van de zomer onze kleine prins(es) en ben dus druk aan het inslaan van allerlei handige babyspulletjes! Maar het is wel veel, dus dit zou heel goed van pas komen :).
    Heb de sites even bekeken en de woller en blijf sokjes vind ik in mintgroen erg mooi. Sokjes voor 0-6 mnd.
    De badcape vind ik in het geel lekker vrolijk!

  • Avatar van a.
    Reply a. 21 maart 2019 at 06:39

    Voor heel het gezin fijn bij Kramp dus doen we mee met dit leuke idee ;-)

  • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 21 maart 2019 at 02:35

    Heel gaaf én handig! Binnenkort komt onze kleine en dit is iets waar ik best bang voor ben.. “Wat nou als ik de pijn niet kan verzachten?” of “Wat nou als ik überhaupt niet weet wat er aan de hand is?”.. Maar dit zou mij echt een rustgevend gevoel geven. 🥰 En die Blijf-Sokjes en Blenker badcape, geweldig! Dus ik doe graag mee! 🍀 En als ik dan toch mag kiezen:

    • De KipKep Woller warmtekussen ~ Minty Mint
    • De Blijf-sokjes ~ 0-6 maanden – zwart met (witte) strepen
    • Blenker (badcape) handdoek met mutsje ~ Niagara blauw

    Hartstikke bedankt voor deze super leuke winactie! ♥️

  • Avatar van Ineke Uitterhoeve
    Reply Ineke Uitterhoeve 20 maart 2019 at 23:54

    Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn nichtje die over ca 3 weken geboren wordt!
    Blenker Badape in Silver Grey
    Blijf Sokjes 0-6 maanden in Ziggy Pink
    En de KipKep woller in Ziggy Grey

  • Avatar van Will
    Reply Will 20 maart 2019 at 23:49

    Wat een fantastische leuke winactie.
    Ik ga meedoen voor mijn vriendin, die binnenkort oma wordt van een kleindochtertje.
    Heel graag doe ik mee voor:
    Woller: Minty mint
    Blijf-sokjes: Mint – 4-12 maanden
    Badcape: Niagara Blue in maat S
    Ik volg op Bloglovin en hoop een kansje te wagen.

  • Avatar van Elizabeth
    Reply Elizabeth 20 maart 2019 at 22:25

    Wat een GAVE actie ❤️
    Door meerdere allergieën heeft ons mannetje vaak krampjes en altijd een schraal huidje. De kipkep zou zo fijn zijn, graag een mint kleur. De badcape zou onwijs van pas komen want afdrogen met een handdoek is not done…. de grijze is te gek.
    De sokjes mogen in newborn maar in een jongenskleur voor mijn neefje die ieder moment geboren kan worden.
    Helaas leeft ons mannetje op grote voer en passen de babysokjes niet meer 🙈

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 20 maart 2019 at 21:55

    Graag waag ik een kansje met deze super leuke actie.

    – De Kipkep Woller warmtekussen in Minty Mint
    – De Blenker handdoek met mutsje in Zilver grijs
    – De Blijf-sokjes maat: 0-6 maanden, zwart stipje en wit stipje

  • Avatar van Rianne
    Reply Rianne 20 maart 2019 at 21:01

    Wat een superleuke actie. Vooral de woller vond ik interessant om over te lezen. Graag doe ik mee met de actie omdat hier een lief klein meisje op komst is. De kleuren en maten zouden me niet uitmaken 😊

  • Avatar van Amy M.
    Reply Amy M. 20 maart 2019 at 16:38

    Super leuk setje, dat willen wij graag hebben voor ons kleintje. Ik ben zwanger en wij verwachten deze zomer ons eerste kindje. Alle 3 producten lijken ons erg handig. Toch het meest de woller tegen krampjes.💗
    Als we winnen zouden wij graag willen hebben:
    – een Woller, in Ziggy Grey
    – een setje Blijf-Sokjes, 0-6 maanden, in grijs
    – een Blenker badcape, in zilver grijs
    Nu maar duimen, zou fantastisch zijn als we winnen. 😊
    Groetjes, Amy.

  • Avatar van Celine
    Reply Celine 20 maart 2019 at 15:54

    Wat een leuke actie! Graag doe ik me voor onze eerste uk, die we begin mei verwachten!

    – De Kipkep Woller warmtekussen in Minty Mint
    – De Blenker handdoek met mutsje in Zilver grijs
    – De Blijf-sokjes maat: 0-6 maanden, zwart stipje en wit stipje

  • Avatar van Marij brand
    Reply Marij brand 20 maart 2019 at 15:20

    Wat super leuk zeg!

    Woller in Zigzag grijs
    Sokjes maat 6-12 mnd
    Badcape Zilver Grey!

    Heeeeel gaaf! En handig voor m’n kleine mannetje

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 20 maart 2019 at 14:49

    Wat geweldig om dit te kunnen winnen voor onze Willem. Ik hoor van vriendinnen dat het een geweldig goed artikel is. Ideaal bij buikkrampen,voorverwarmen en ook voor mijn nekpijn. Heerlijk licht en het moet een verademing zijn bij zijn buikkrampen. Een kruik vind ik gevaarlijk bij deze kwaaltjes.
    De badcape is van hydrofiele gemaakt en neemt dus goed het vocht op. De sokjes moet hij aanhouden,zo mooi zijn ze.
    Ik vind alle jongenskleuren stoer .
    Het zou heel fijn zijn om dit pakket zomaar te winnen. Een leuke bijdrage in de toch wel dure periode.
    Liefs
    Marieke

  • Avatar van Angelique Hendriks-op den velde
    Reply Angelique Hendriks-op den velde 20 maart 2019 at 14:31

    Hallo,
    Zou een mooi cadeau voor mijn buurmeisje zijn
    Zij krijgt binnenkort een baby
    Ik volg je op FB en Twitter ‘) …al jaren, leuk om te zien hoe je gezin groeit en jij juist niet :D

    Mijn voorkeur is

    een Woller in Ziggy Grey
    – een setje Blijf-Sokjes voor 0 tot 6 maanden en in zigzag grijs & uni grijs
    – een Blenker badcape in het grijs

    groetjes

  • Avatar van Marlieke Chambone-Noord
    Reply Marlieke Chambone-Noord 20 maart 2019 at 12:06

    Ik doe super graag mee voor dit mooie setje! Perfect voor ons kleine mannetje die we deze zomer mogen verwachten! In case of luck zou ik gaan voor de volgende kleuren:
    – een Woller in Ziggy Grey
    – een setje Blijf-Sokjes voor 0 tot 6 maanden en in zigzag grijs & uni grijs
    – een Blenker badcape in het grijs

  • Avatar van Frensis vd Berg
    Reply Frensis vd Berg 20 maart 2019 at 11:36

    Ik reageer graag voor mijn lieve kleine vriendin Nola, die morgen pas 4 weken oud is en het allermooiste meisje is <3. Een woller in de kleur Flamingo Pink zou helemaal bij haar en mama passen :-)

  • Avatar van Loes Wevers
    Reply Loes Wevers 20 maart 2019 at 11:33

    Wauw wat een mooie actie! De woller stond al op ons wensenlijstje, maar zeker de badcape lijkt me ook fantastisch. Het lijkt me super voor het kleine meisje dat we deze zomer mogen verwachten!

    Mijn favorieten:
    Woller in ziggy grey
    Badcape ook in grijs
    Sokjes 0 tot 6 maanden, de combinatie van wit met zwarte stipjes en zwart met witte stipjes

    Fingers crossed voor onze mini!

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 20 maart 2019 at 08:38

    Wat ontzettend handig en wát een musthave is de Kipkep Woller zeg! 😍 Deze zou zeker goed van pas komen!

    Mocht ik de gelukkige zijn, dan kun je mij suuuper blij maken met:
    De woller in het Ziggy Grey
    De Blenker badcape in Silver Grey
    De Blijf sokjes voor 0- 6 maanden Ziggy Grey

  • Avatar van Femke Wiebers
    Reply Femke Wiebers 20 maart 2019 at 07:51

    Ohw wouw, wat een super handige producten zijn dit! Ik ben helemaal enthousiast na jouw review. Dit zou echt top zijn voor ons mini! Wij maken dus graag een kansje :)
    Dit zijn onze voorkeuren:
    – Woller in MInty Mint
    – Kipkep sokjes in maat 0-6 maanden, kleur mint
    – Blenker in Niagara Blue (prachtig!!!!)

    Groetjes en en fijne dag!

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 20 maart 2019 at 07:23

    De woller lijkt me ideaal voor mijn dochtertje Flore, in het mintgroen vind ik m het allermooiste ^-^

  • Avatar van Maaikejd
    Reply Maaikejd 20 maart 2019 at 07:20

    Die Woller, dat zal mijn dochtertje goed kunnen gebruiken! Ik ga voor de kleurl Mint, ook voor de sokjes (maat 0-6 maanden).Voor de Blender kies ik geel.

  • Avatar van Natasja Groenenboom
    Reply Natasja Groenenboom 20 maart 2019 at 05:25

    Wat een leuke actie!!
    De woller in flamingo pink zou fantastisch zijn om onze kleine meid te helpen bij haar krampjes.
    De rode badcape en de roze sokjes in de maat 0 – 6 maanden

  • Avatar van Bets
    Reply Bets 19 maart 2019 at 23:14

    Wat een geweldige fijne en mooie prijs is dit om te winnen, de Kipkep Woller warmtekussen zou zeker goed van pas komen voor onze Bjorn! De woller in het Ziggy Grey – De Blenker badcape in Silver Grey – de Blijf sokjes voor 0- 6 maanden Ziggy Grey daar zouden wij zeker ontzettend blij mee zijn!!

  • Avatar van Angela @meisjevan30
    Reply Angela @meisjevan30 19 maart 2019 at 22:30

    Kijk dat is nog eens leuk! Onze 1e had ook erg last van krampjes, wat heb ik de kipkep toen gemist! Onze 2e dient zich snel aan en kipkep Woller staat dus nu wel hoog op mijn verlanglijstje. Ik doe dus graag mee met deze leuke winactie. De badcape lijkt me ook ideaal voor mijn zomerbaby; mooi exemplaar ook. De sokjes hoorde ik van je collega Laviesanne al van en zou ik graag uitproberen.

    De woller vind ik het mooist in Ziggy Grey en de Blenker Badcape in Silver Grey. Sokjes 0-6 mnd in de kleur grijs.

    Groetjes,

    Angela @meisjevan30

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 19 maart 2019 at 22:30

    Beetje saai, maar alledrie grijs om het zo neutraal mogelijk te houden voor ons tweede kleintje dat we in augustus hopen te verwelkomen🤞❤️

  • Avatar van m chen
    Reply m chen 19 maart 2019 at 21:43

    Ik doe mee het is een prachtig cadeau voor mijn nichtje!
    Voorkeur kleuren van setje:
    – Woller: Roccy Sahara
    – Blijf-Sokjes 2 paar: kleur 1 zwart met witte strepen en 1 zwart uni in maat 6 – 12 maanden
    – Blenker badcape: Sunset Gold

  • Avatar van Edita
    Reply Edita 19 maart 2019 at 19:51

    Na dit gelezen te hebben zou ik ons aanstaande babymeisje ook zoveel mogelijk comfort willen bieden!

    Daarom staan deze op de wishlist 😍
    – De woller Roccy Sahara
    – De wit/zwartgestipte blijf- sokjes in de kleinste maat 0-6 maanden
    – De Blenker badcape in Emberglow rood

  • Avatar van Lieke van Veen
    Reply Lieke van Veen 19 maart 2019 at 18:36

    Ik maak heel graag kans op een van de twee pakketjes.
    Ik zou graag de woller en de sokjes met de grijze zigzag print winnen en de gele badcape.

  • Avatar van Nelly
    Reply Nelly 19 maart 2019 at 18:21

    Ik ga voor:
    Woller in het wit
    sokjes in het wit maat 12- 18 maanden
    Badcape in Niagara blauw

  • Avatar van Laura
    Reply Laura 19 maart 2019 at 17:45

    Wat een leuke blog en winactie!
    Het lijkt mij geweldig om te winnen.
    Mijn kleine meid van 14 weken heeft elke dag wel een aanslag buikkrampjes. Ik weet mij geen raad en doe alles om haar te helpen, zing zachtjes, hou haar dicht en warm tegen mij aan, loop rond, fiets met haar beentjes, leg mijn hand op haar buik…. werkelijk alles doe ik om het zsm te laten stoppen want ik vind het hartverscheurend als ze zo te keer gaat.

    Een extra badcape is natuurlijk nooit verkeerd aangezien mevrouw het heerlijk vind in bad te gaan.

    Sokjes die extra goed blijven zitten kunnen geen overbodige luxe zijn.

    Al met al zou ik dus heel heel graag dit pakket winnen voor mijn kleine meid Fabiënne.

    We willen graag:
    Woller flamingo pink
    Blijf-sokjes 4-12 maanden roze
    Blenker badcape grijs

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 19 maart 2019 at 17:37

    Kleur ziggy grey

  • Avatar van Geertje zand
    Reply Geertje zand 19 maart 2019 at 17:35

    Na het lezen van alle mogelijkheden waarvoor jij de woller gebruikt ben ik mega enthousiast. Het zou maar zo kunnen dat het ook bij ons het go to product gaat worden bij onrustige momentjes.

    De woller vind ik het leukst in rocky Sahara.
    De Blijf-sokjes van 4-12 maanden zwart met streepjes en de Blenker badcape sunset gold

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 19 maart 2019 at 17:35

    Hallo, ik doe graag mee voor de Woller. We verwachten een tweeling dus hoe fijn zo het zijn om een Woller in huis te hebben voor een van beide krampjes krijgt. Of om af en toe even lekker te verwennen :).

    Liefs Anouk

  • Avatar van Ekken
    Reply Ekken 19 maart 2019 at 17:08

    Wat een mooi pakket! Graag doe ik mee en waag een kansje voor ons dochtertje.
    Het woller warmtekussen vind ik mooi in de kleur “Rocky Sahara”.
    De Blijf-sokjes van 6-12 maanden in de kleur zand en de Blenker badcape vind ik heel mooi in de kleur “Sunset Gold”!
    Duimen….

  • Avatar van Sarah M
    Reply Sarah M 19 maart 2019 at 15:24

    Ohh dat ziet er iets geweldigs uit! Ik doe graag mee voor ons meisje dat over 3 maanden komt :) Ik denk dat ik voor de woller zou gaan voor de Ziggy Grey zoals jij hebt maar eigenlijk zijn er allemaal mooi! De sokjes ook in Grijs en de badcape in stralend Sunset Gold! :)

  • Avatar van Lynn Mahieu
    Reply Lynn Mahieu 19 maart 2019 at 13:53

    De woller heb ik al en vind ik ook ideaal voor krampjes! Mocht ik winnen zal ik die cadeau geven aan een vriendin, maar de rest hou ik graag voor mijn buikbaby :D Voor de woller zou ik gaan voor de ziggy grey, de sokjes in 6 tot 12 maanden, zwart-wit gestreept en de badcape in het grijs.

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 19 maart 2019 at 13:45

    Leuk! Mooi setje!
    Woller: Ziggy Grey
    Sokjes: 6-12 maanden, Ziggy Grey
    Badcape: Ziggy Grey

  • Avatar van Stephanie
    Reply Stephanie 19 maart 2019 at 13:43

    Wat een superleuke winactie en producten^^. Ik doe graag mee.
    – Woller grijs wit
    – Blijf-Sokjes in 12-24 maanden en in blauw wit
    – Blenker badcape in sunset gold geweldige kleur!
    Xxx

  • Avatar van Ann-Sophie Leeman
    Reply Ann-Sophie Leeman 19 maart 2019 at 12:38

    De sokjes in maat 0-6 mnd ;-)

  • Avatar van Ann-Sophie Leeman
    Reply Ann-Sophie Leeman 19 maart 2019 at 12:37

    Wauw ! Wat een prachtig setje is dit… Ons 2de dochtertje Niene, geboren op 7 maart, zou hier ook erg blij van worden…
    De sokjes in zigzag grey, de badcape in geel en het warmtekussentje in muntgroen. Maar eigenlijk vind ik àlle kleuren en motiefjes prachtig ! Je zou er deze kersverse mama zó gelukkig mee maken !
    Veel liefs x

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 19 maart 2019 at 12:25

    Wat een leuke actie, klinkt ideaal! Over 4 dagen ben ik uitgerekend en die krampjes is wel iets wat me angst aanjaagt als beginner ;) dus de kruik ga ik sowieso onthouden. En die sokjes.. Ik maak graag kans, alles in het grijs en de sokjes 0-6mnd.

  • Avatar van Marion poeste thomas
    Reply Marion poeste thomas 19 maart 2019 at 12:02

    Gaaf de woller end sokjes in zigzag grijs. Sokjes 12_18mnd end badcape de gele

  • Avatar van Nathalie Verstraeten
    Reply Nathalie Verstraeten 19 maart 2019 at 11:59

    Oh, ik herinner me door dit artikel plots dit warmtekussentje weer! Bij de grootste babyspeciaalzaak in België verkopen ze helaas (nog)niks van het merk KipKep, waardoor ik me het merk ook niet goed meer herinnerde.
    Voor onze zoon had ik ooit een pittenzakje gekocht (bij de kwantum als ik het me goed herinner), die ging dan in een zacht knuffelvosje. Maar na 2x gebruik is dat zakje dus in vuur geschoten in onze magnetron, echt vreselijk die schrik en daarna die geur!
    Dus dit keer zou de optie echt wel bij een kwalitatief goed en getest merk moeten liggen.
    Ik waag dus graag een kansje voor onze dochter die zich zo rond 12 juli zal aandienen. Als ze net als haar moeder en broer gevoelig is aan allergiën (koemelk) zullen we al maar realistisch denken over de aanwezigheid van krampjes he.
    Onze voorkeur gaat uit naar
    – Woller: Ziggy Grey
    – Sokjes 0-6 maanden Ziggy Grey
    – Badkape: Emberglow Rood

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 19 maart 2019 at 11:56

    Ooh… Yes please! Superleuke en handige producten lijkt me. Meisje hier is bijna geboren. Ik kies voor alles grijs dus de Woller in Ziggy grey, de sokjes 0-6 maanden in het grijs en de badcape in zilver-grijs. Doe graag mee met deze leuke winactie, duimen maar! En geniet van mooie, kleine Cate 💗

  • Avatar van Ilse
    Reply Ilse 19 maart 2019 at 10:52

    Ik zag net je artikel voorbijkomen op
    Instagram en had me toevallig net ingelezen over de Woller omdat onze kleine van 12 dagen ook last heeft van de opstartkrampjes dus je begrijpt dat ik erg graag aan de winactie mee wil doen! 🥰
    De Woller zou ik graag winnen in het roze, de sokjes in maatje 0-6 mnd kn het zwart/wit gestipt en de Blenker in het grijs.
    En dat vestje van de Hema, die heb ik ook en hij is zó leuk he! 😍

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 19 maart 2019 at 10:46

    Wat een leuke winactie, ik doe graag mee voor ons meisje dat we in juli verwachten!
    De woller in ziggy grey en de blenker badcape ook in grijs! De zigzag sokjes in kleinste maatje in roze natuurlijk!

  • Avatar van Leo
    Reply Leo 19 maart 2019 at 10:42

    Wow wateen mooie actie! 😍Het warmtekussen graag in Ziggy grey en de badcape graag in zilvergrijs. De sokjes het liefst in maat 6-12 maanden.

  • Avatar van Kiri
    Reply Kiri 19 maart 2019 at 10:39

    Wat een topactie! Ik zou graag de volgende winnen:

    Blenker Badape in Sunset Gold, dat matcht zo lekker met de babykamer
    Blijf Sokjes 0-6 maanden in Black + White dots
    En de KipKep woller in Ziggy Grey

    Dit pakket gaat mij vast helpen als nieuwbakken moeder, nog 7 weekjes te gaan! :-)

  • Avatar van Nadi
    Reply Nadi 19 maart 2019 at 10:02

    Heeel leuk deze actie! Onze kindjes schelen maar een paar dagen en we hebben qua naam redelijk dezelfde smaak :)

    Ik gebruik van Kipkep de luieretui en verschoonmatjes.

    Als ik zou winnen, wil ik graag de sokjes 4-12 maand in zwart wit, de badcape in sunset gold en het kussen in roccy sahara kleurtje. Prachtig!

  • Avatar van Mischa
    Reply Mischa 19 maart 2019 at 09:49

    Woller :) Ziggy Grey!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 maart 2019 at 09:54

      Hi Mischa, leuk dat je meedoet! Het te winnen pakket bestaat uit 3 producten waarvoor je kleuren en maten door kan geven :)

  • Avatar van Aïde
    Reply Aïde 19 maart 2019 at 09:28

    Wat een fijn artikel. Als ik niet win moet ik toch echt een aanschaffen lees ik zo. Ik zou heel graag kans maken op de Blenker in het grijs, de sokjes maat 0-6mnd in het zand en last but not least de Woller in het Minty Mint. Wat een groot en fijn pakket is dit

  • Avatar van Lieke b
    Reply Lieke b 19 maart 2019 at 09:07

    wat leuk doe heel grAag mee voor de woller in het ziggugrey en de badcape silver grey

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 19 maart 2019 at 09:55

      Hi Lieke, vergeet je niet ook nog een kleur en maat voor de sokjes aan te geven?

  • Avatar van Carlijn van Abeelen
    Reply Carlijn van Abeelen 19 maart 2019 at 09:07

    Ik zou heel graag de badcape in zilvergrijs willen winnen, de kipkep in Roccy Sahara en de sokjes in de maat 0-6 mnd in de kleur grijs. Erg benieuwd want het klinkt heel fijn allemaal!

  • Avatar van Elvira van der Heijden
    Reply Elvira van der Heijden 19 maart 2019 at 09:06

    Mijn dochtertje had er zo veel last van haar krampjes gelukkig ging het rond 3 maanden weg maar waren het pittige 3 maanden met gebroken nachten. Ik denk dat dit set echt super is om je baby het iets comfortabeler te maken want heel veel meer kan je niet doen. Ik zou voor de woller in het grijs, sokken 0-6 black & white dots en de cape ook in het grijs kiezen. Weten namelijk nog het geslacht van de tweede niet. <3

  • Avatar van Melissa Den Hertog
    Reply Melissa Den Hertog 19 maart 2019 at 08:59

    Ik zou voor onze Senn graag de zig zag grijze woller willen, de sunset gold badcape en de grijze blijf sokjes. Heel tof pakket met een pasgeboren en ook super handig !

  • Avatar van Bernadette
    Reply Bernadette 19 maart 2019 at 08:35

    Hele leuke actie!! Wat een uitvinding, ik kende het nog niet maar zou het heel graag eens testen! De woller en de blijfsokjes graag in mintgroen en de badcape in het blauw voor ons lieve zoontje Brent.

  • Avatar van Tessa Cornelissen
    Reply Tessa Cornelissen 19 maart 2019 at 08:34

    Graag doe ik mee aan de winactie voor de KipKep Woller, liefst kleur mintgroen. Deze Woller is fijn voor je baby maar ook voor jezelf, bij bijvoorbeeld de maandelijkse buikkrampen of flinke buikpijn door het prikkelbare darm syndroom.

  • Avatar van Alinda
    Reply Alinda 19 maart 2019 at 08:15

    Wat een toffe actie! Ik ben nieuwsgierig geworden naar de Woller na het lezen van je artikel. Mijn zoon is 10 weken oud en heeft dagelijks 2 à 3 langdurende krampaanvallen. Zo sneu om te zien! Dit zou een uitkomst zijn om te proberen. Woller = ziggy grey
    Sokjes = zwart gestreept, maat 0-6 mnd
    Badcape = sunset gold

  • Avatar van Lieke
    Reply Lieke 19 maart 2019 at 08:15

    Leuke winactie, een echte uitkomst voor ons kleine meisje Pien! Alles in het roze 😍 ze is 3 mnd maar erg klein van stuk dus kleinste maatje sokjes

  • Avatar van Elisabeth Mertens
    Reply Elisabeth Mertens 19 maart 2019 at 08:12

    Voor mijn 1ste meisje dat er aan komt in augustus 😍
    – de kipkep in het muntgroen
    – de badcape in het geel
    – de sokjes 4-12 m zwart met strepen

  • Avatar van Astrid Verschraegen
    Reply Astrid Verschraegen 19 maart 2019 at 08:12

    Ooooh ik hoop zo hard dat ik dit win voor mijn klein metekindje!! Ze is nu een maandje oud, en heeft enorm veel last van krampjes :'( We hebben nog geen oplossing gevonden om het te kunnen minderen, ik heb zo medelijden met haar, en je voelt je zo machteloos! Ook voor de mama en de papa is het nu natuurlijk heel moeilijk, vooral ’s nachts… Ik zou voor de grijze kleur gaan voor lieve Ona! :)

  • Avatar van Susanne de Jong
    Reply Susanne de Jong 19 maart 2019 at 08:09

    Ik doe heel graag mee! Momenteel zitten wij midden in de buikkrampjes fase met onze kleine man die vandaag 1 week oud is! Zo zielig:(
    Hij trapt veel en overstrekt zich helemaal. Met als gevolg dat we nog stop zijn sokken kwijt zijn. Warmte lijkt het beste middel bij dr krampjes. Gezien hij zijn temperatuur nog niet kan vasthouden blijven we in de weer met kruiken maken. Kortom ik zou heeel graag winnen hihi. Qua kleur ben ik de moeilijkste niet. Ik vind ze allemaal mooi 😍 de okergele misschien iets favoriet. En maat sokjes 0-6 maanden.
    Fingers crossed 🤞🍀

  • Avatar van Annabel de Ruiter
    Reply Annabel de Ruiter 19 maart 2019 at 07:51

    Bij Liselotte geen idee gehad wat te gebruiken voor darmkrampjes. De kipkep Woller lijkt me zo fijn voor Senna. Ik doe graag mee voor de Ziggy grey woller, sokjes: Maat: 0-6 maanden kleur mint en de zilver grijze blenker badcape.

  • Avatar van Astrid
    Reply Astrid 19 maart 2019 at 07:40

    Wat handig zeg en ik doe graag mee en de kleur grijs is erg mooi.

  • Avatar van Cindy Framke
    Reply Cindy Framke 19 maart 2019 at 07:33

    Superleuk! De woller warmtekussen lijkt me zo fijn voor mijn kleine meisje tegen de krampjes die ze nog regelmatig heeft. Zou hem graag winnen in het roze. De sokjes ook in het roze in maat 6-12 maanden. En de badcape graag in het geel.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 19 maart 2019 at 07:28

    Zo leuk maar dit gun ik anderen en doe niet mee….

    Veel succes allemaal ;-)

  • Avatar van Bianca
    Reply Bianca 19 maart 2019 at 07:21

    Roccy Sahara kipkep
    Emberglow rode badcape
    Zigzag roze sokjes
    Ben er helemaal verliefd op 😍

  • Avatar van Anna wienen
    Reply Anna wienen 19 maart 2019 at 07:15

    Ik doe mee voor een vriendin die net bevallen is, alles in het grijs 😊

  • Avatar van Yessi
    Reply Yessi 19 maart 2019 at 07:03

    Een woller in Ziggy Grey.. mooi voor de uitzet voor onze kleine die in augustus komt :D, maar ook de Blenker Badcape in Silver Grey zou geweldig zijn.. Over beiden erg goede verhalen gehoord en als nieuwbakken ouders zijn wij nog druk bezig met de ‘basics’ zeer welkom dus!!!

  • Avatar van Elise van dongen
    Reply Elise van dongen 19 maart 2019 at 06:51

    Hier was de kipkep ook echt een saver voor de krampjes!! Echt een aanrader!! Ik kan hem dit keer ook weer lenen van mn zusje dus sla deze winactie over :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.