Beauty

Love it! | Mugler Alien Fusion

12 maart 2019

Mugler Alien Fusion
Zo door de jaren heen is het je vast niet ontgaan dat ik qua parfums onder andere een liefhebber ben van de creaties van Thierry Mugler. Mijn persoonlijke favorieten zijn de originele Alien en Aura. Beide zeker geen standaard parfums en ze vallen duidelijk in de categorie hate it or love it, waarbij ik duidelijk in die laatste groep behoor. De nieuwe Mugler Alien Fusion geuren voor zowel mannen als vrouwen zijn wederom verrassend te noemen en ik vertel je er graag alles over! 

‘Lees ook: Zo vind je een parfum dat bij je past.’

Mugler Alien Fusion

Mugler Alien Man Fusion

Topnoten: gember en kaneel
Hartnoten: osmanthus en leer
Basisnoten: koffie en beukenhout

Als je een liefhebber bent van krachtige en kruidige geuren bij een man, dan gaat deze eau de toilette je heel goed bevallen. Je ruikt er namelijk kaneel, gember, leer, osmanthus, beukenhout en koffie in. Dit gecombineerd met de herkenbare klassieke Alien Man maakt het een geur die ik maar al te graag bij Paul ruik. De geur is direct vanaf de opening opvallend en wat zwaarder, daar moet de man in kwestie wel van houden en het type voor zijn, en hij blijft heel erg lang op de huid aanwezig. Zo aan het eind van de dag komt er een verrassend poederig geurakkoord los bij Paul als hij deze geur draagt en dat is perfect voor die knuffelige Netflixmomentjes in de avond. Ja, dit is duidelijk één van de betere parfumreleases voor mannen van de laatste tijd! (Oh, en stiekem draag ik hem zelf ook wel eens ♥)

Mugler Alien Man Fusion eau de toilette 50ml, €60,00
Mugler Alien Man Fusion eau de toilette 100ml, €82,00

Mugler Alien Fusion online kopen

Mugler Alien Fusion

Mugler Alien Fusion

Topnoten: gember en kaneel
Hartnoten: oranjebloesem en tuberoos
Basisnoten: amber en vanille

Ondanks de felle rode kleur van de flacon en enkele geurnoten die erin verwerkt zitten, vind ik de geur verrassend ‘fris’. Niet het frisse zoals je van veel geuren kent, maar wel ‘fris’ voor Mugler parfums. De geurnoten gember en kaneel geven hem een lekker warm en verrassend kruidig randje – zeker voor een vrouwenparfum – maar de tuberoos en oranjebloesem komen heerlijk door en zorgen voor een volwassen bloemige en unieke geurcombinatie.  De toegevoegde amber zorgt dat hij tijdens de gehele geurontwikkeling tijdens het dragen een warme basis heeft en de vanille geeft een subtiele zoete touch mee. Zoals je merkt: niet een standaard geur, maar zeker eentje die je eens moet gaan besnuffelen.

Hetgeen wat mij in de originele Alien misschien wel het meest aanspreekt (jasmijn), mist qua geurnoot in deze Fusion variant. En tóch is het een heel duidelijke en herkenbare Mugler Alien variant en dus ook zeker een parfum die aan mijn daily stash toegevoegd is vanaf dat hij binnen kwam. Ook leuk: ik krijg veel complimentjes en vragen als ik dit parfum draag :)

Mugler Alien Fusion eau de parfum 30ml, €69,00
Mugler Alien Fusion eau de parfum 60ml, €104,00

Mugler Alien Fusion is vanaf nu verkrijgbaar bij luxe parfumerieën en warenhuizen zoals De BijenkorfParfumerie Douglas en ICI Paris XL.

–> Ben jij ook zo’n fan van Mugler parfums? En spreekt deze nieuwste variant jou aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Shan
  Reply Shan 18 januari 2020 at 19:48

  Als vaste oprechte fan van Thierry Mugler vind ik het super te lezen hoe blij je van de geuren wordt! De Fusion is voor mij een heel commerciele lijn, Alien Man Fusion is heel anders! Echt puur hout en warm!
  Alien Fusion vind ik een zachtere editie van Alien! Immers heel mooi dat rode flacon

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 13 maart 2019 at 12:53

  Oh Aliën is en blijft mijn favoriet! Zo lekker en heb naast de ‘normale’ ook eens Essence Absolue gehad die wat sterker is. Ben ook erg benieuwd naar deze.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 maart 2019 at 05:53

  Schitterende flacons 😍
  Geweldig zo een verzameling 👌🏼

  Xoxo

 • Avatar van JB87
  Reply JB87 12 maart 2019 at 21:01

  Oeh ben erg benieuwd naar deze variant. Alien is een van mijn favoriete geuren! :)

 • Avatar van Sonja
  Reply Sonja 12 maart 2019 at 18:53

  Natuurlijk heb ik deze ook! Love it! Alien is wat dat betreft favoriet!

 • Avatar van mvds0906
  Reply mvds0906 12 maart 2019 at 17:55

  Ik ben een enorme Mugler fan, zowel alien, aura als angel vind ik heerlijk. Ik vind de eau de toilette best prijzig voor een eau de toilette. Deze verpakkingen vind ik ook niet zo mooi als de andere parfums. Ik ben wel heel benieuwd naar de geuren

 • Avatar van Willemse
  Reply Willemse 12 maart 2019 at 12:53

  Ik ben ook een enorme Mugler fan en heb ook vele varianten op de originele Aliën en Angel in mijn stash gehad, maar meestal blijf ik toch weer terug vallen op de oorspronkelijke geur.
  Ik ben wel razend benieuwd naar deze geuren en ga ze zeker eens uitproberen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.