Huis & interieur

Interieur tip | pib home

5 maart 2019

pib home (interieur webwinkel)
Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik een heel grote interesse heb voor alles wat met interieur te maken heeft. Ik volg de laatste trends op de voet, snuffel zo’n beetje wekelijks wel rond bij interieur (web)winkels en ben regelmatig in huis bezig met het ‘afmaken’ van een bepaalde kamer, een sfeervol hoekje, een ander verfje hier en daar.. Love it! En zo kom je nog wel eens een pareltje tegen die ik graag met anderen wil delen, zoals de pib home webwinkel! 

‘Lees ook: De Sostrene Grene lentecollectie 2019.’

pib home (interieur webwinkel) pib home (interieur webwinkel) pib home (interieur webwinkel)

pib home
Ik kwam deze webwinkel alweer een hele tijd geleden tegen en ben er echt van onder de indruk. De stijl van de producten spreekt me heel erg aan, de website ziet er heel erg goed en vooral duidelijk uit (hallo, kunnen alsjeblieft meer webwinkels zo’n uitgebreide productinformatie schrijven?!) en ik heb er een almaar groeiende wishlist.. Inmiddels staan hier in huis de bovenstaande items al te pronken en je hebt verschillende items al op Instagram voorbij zien komen:

– een mooie stevige zachtgroene fluwelen Skagen poef die het goed doet als voetenbankje of extra zitplek
– een prachtig Jorgen lederen met messing tijdschriftenrek
– de Aurora roze vaas met bloemenreliëf waar ik nu eucalyptusbladtakken in heb staan ♥
– de Layti koperen vaas met reliëf waarin de zelfgemaakte papieren bloemen staan.

Ik vind het vooral heel erg leuk dat je de items uit de pib webwinkel niet snel bij iemand anders zal zien staan en het je interieur daarom net even wat spannender maakt. Daarnaast is de kwaliteit echt heel erg goed qua afwerking, is de service meer dan prima (één vaas kwam helaas gesneuveld aan ondanks dat het heel goed verpakt was en ik kreeg al snel een nieuwe toegestuurd) en er wordt veel aandacht besteed aan een stevige verpakking. Zeker bij toch wat duurdere items fijn dat er zorgvuldig met de producten wordt omgegaan.

Naast kleinere meubels en accessoires zoals ik in dit artikel laat zien hebben ze ook grotere meubels zoals kasten, banken, salontafels en dergelijke in het assortiment. De stijl van de producten is het beste te omschrijven als vintage, retro, Scandinavisch, minimalistisch en industrieel. Ik hou ervan!

–> Kende jij deze webwinkel al? Bij welke interieurwinkel shop jij graag?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 28 maart 2019 at 15:54

  Leuk zeg! Ik kende pib home nog niet, ik ga ook even een kijkje nemen, bedankt! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 maart 2019 at 16:41

  Zoveel keuze uit meubelen en de meest mooiste woonaccessoires 👌🏼
  Leuke en zeer overzichtelijke webshop.
  Moet er flink voor in de buidel tasten.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.