Beauty

Beautynieuws | PIXI voorjaarscollectie 2019 & pop-up store

26 maart 2019

PIXI Beauty lente 2019 nieuws
Het is alweer even geleden dat ik kennis maakte met PIXI, een beautymerk dat door een moeder van 4 kinderen in 1999 werd opgericht. Haar missie? Drukke vrouwen in slechts 5 minuten het mooiste uit zichzelf laten halen. Misschien wel het meest besproken product van het merk is de Glow Tonic. En ja, ik snap de hype eromheen wel want wat ís het een fijne exfoliërende lotion! Vandaag wil ik uit enthousiasme twee leuke nieuwtjes van het merk delen; namelijk de grootste lancering van het merk ooit & een eigen pop-up store zodat je je helemaal onder kan dompelen in de wereld van PIXI Beauty. 

‘Lees ook: Mijn ervaring met de PIXI Glow Tonic.’

PIXI Beauty lente 2019 nieuws

PIXI’s grootste lancering ooit
Hoe tof is het dat je als merk iedereen versteld laat staan met dit nieuws. PIXI Beauty lanceert namelijk een nieuwe collectie met maar liefst 80 nieuwe producten. Deze voorjaarscollectie bestaat uit skincare, make-up en producten voor het lichaam. De focus van de producten ligt op het krijgen van de befaamde PIXI glow.

De make-upcollectie wordt uitgebreid met veel nieuwe producten, waarvan ik persoonlijk vooral heel benieuwd ben naar de prachtige paletten. Ook de bekende Glow-lijn wordt uitgebreid, waardoor er met deze lancering een Glow Tonic, Glow Tonic Cleansing Gel, pHenomenal Lotion, GLow Tonic Serum en een On-the-Glow Moisture Stick voor onderweg zijn.

PIXI Beauty lente 2019 nieuws

PIXI pop-up store
Wil je de producten van PIXI zelf ervaren, je laten adviseren welke skincare en make-upproducten bij jou(w huid) passen en kennis maken met alle nieuwe én bestsellers van het merk, dan moet je deze week zeker een bezoekje brengen aan de pop-up store. De deuren openen vandaag en je kan er tot en met komende zondag 31 maart terecht.

PIXI pop-up store
Huidenstraat 13 (9 straatjes)
Amsterdam

–> Tip: ben je in de buurt, ga dan zeker even langs want er worden elke dag goedgevulde goodiebags en limited editions weggegeven! Ben je niet in de mogelijkheid langs te kunnen gaan en ben je toch nieuwsgierig naar het merk? Het is onder andere via de Babassu webwinkel verkrijgbaar :)

Heb jij ervaring met de producten van PIXI Beauty? En ben jij ook zo benieuwd naar de enorm uitgebreide nieuwe collectie?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 26 maart 2019 at 09:38

  Ik ben dit merk al vaker tegen gekomen op Engelse sites en ik ben er zo nieuwsgierig naar! Vooral de make-up lijkt me prachtig.

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 26 maart 2019 at 09:10

  Ik hou zo van Pixi! Eind 2016 kocht ik in Amerika het Best of Bright-setje en sindsdien ben ik fan. 😊 Laatst profiteerde ik in Londen van een 2+1-gratis-aanbieding bij Boots en nam ik twee flacons Glow Tonic (liefde!) en een Glow Mud Cleanser mee. Ik passeerde er trouwens ook een volledige Pixi-winkel, maar dat is weer zoiets waar je wordt aangeklampt zodra je een voet binnen zet en daar hou ik niet van. 💁🏻‍♀️

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 maart 2019 at 06:14

  OMG…..
  Helaas dat deze tijdelijke store veel te ver weg is want eerlijk gezegd was ik er zo naar toe gegaan en zou ik de winkel hebben leeg gekocht hihihihi……
  De nieuwsbrieven ontvang ik van dit GEWELDIGE merk met prachtige beautyproducten maar in mijn make-up stash ontbreekt dit….
  Ik ga een snel kijken in de webshop waar dit te koop is…..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.