Mama & Kind

Baby musthave | Puckababy GoGo

11 maart 2019

puckababy gogo ervaring/review
Alweer vijf jaar gelden waren we voor Shae helemaal fan van de Puckababy Piep (een inbakerslaapzakje) en toen ze iets ouder werd ook de Puckababy Bag (een vierseizoenen-slaapzak). Tijdens de zwangerschap van Cate was Puckababy dan ook één van de merken waar ik alvast naar uitkeek om alweer wat voor de nachten voor in huis te halen. Het assortiment bleek inmiddels flink te zijn uitgebreid en ik viel als een blok voor de Puckababy Gogo; een mooie en vooral ook heel erg handige omslagdoek. Ik kocht er eentje voor Cate en ben er zo blij mee dat ik je er graag alles over vertel! Heerlijk om je newborn baby er lekker warm mee in te kunnen pakken ♥

‘Lees ook: De eerste wandeling met baby Cate.’

Puckababy GoGo
Niet alleen is deze omslagdoek heerlijk zacht en mooi om te zien, hij is vooral ook erg handig in gebruik. Wij slepen hem zo’n beetje overal mee naartoe! Er zit een mutsje ingewerkt waardoor ook het hoofdje lekker ingepakt kan worden, aan de onderkant zit een omslag waar je de beentjes lekker warm mee kan instoppen en verder sluit je hem met klittenband om het lijfje waardoor het goed blijft zitten en zelfs een beweeglijke baby het niet zomaar los krijgt. Daarnaast zitten er ook nog eens gordelsleuven aan de achterkant zodat je hem in een autostoeltje kan gebruiken waardoor een jasje niet meer nodig is en het risico op warmtestuwing kleiner wordt.

Wij gebruiken hem zelf voor voedingsmomentjes, in het autostoeltje, in de box, in de kinderwagen en als omslagdoek voor het consultatiebureau en is hiermee duidelijk een onmisbaar item in de baby-uitzet geworden ♥ En bij zo’n wat duurdere aanschaf is het goed om te weten dat hij ook nog eens mooi blijft na tig keer wassen. Een ervaring die we ook al in het verleden hadden met de Puckababy vierseizoenenslaapzak. Blij dat de GoGo dus ook van goede kwaliteit is!

–> Neem een kijkje op de website van Puckababy voor meer informatie over dit merk en de producten.

puckababy gogo ervaring/review

Baby musthaves
Ben jij op dit moment in verwachting? Bezig om je uitzet bij elkaar te krijgen? Ik weet nog wel dat ik dat echt zo’n enorm leuk iets vond om mee bezig te zijn.. Zo zorgvuldig allemaal mooie en handige producten uitzoeken om het je kleintje en jezelf zo fijn, makkelijk, comfortabel en leuk mogelijk te maken ♥ En als je dan eenmaal bedacht had wát je nodig had, dan nog kijken in welke kleur en/of print en hoeveel stuks je van bepaalde producten nodig zou hebben. Een heerlijke periode, maar ik weet ook nog goed dat ik op een gegeven moment niet kon wachten tot de kleine er zou zijn en dat je uit gekkigheid zelfs gaat zoeken naar wat zou helpen en tips om een bevalling op te wekken haha. Herkenbaar? :)

–> Wat was/is voor jou een onmisbaar baby product tijdens de eerste maanden met je kleintje?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van ienske van der burg
  Reply ienske van der burg 17 maart 2019 at 22:52

  Ik doe mee voor een lieve vriendin die zwanger is.
  Tijdens de eerste maanden van mijn drie kindjes was een stevig voedingskussen onmisbaar. Behalve dat het veel comfort bood tijdens het voeden, gebruikte ik het heel vaak als nestje om mijn kindje veilig weg te leggen in de box, of naast me op de bank of in bed.

 • Avatar van Anne mat
  Reply Anne mat 17 maart 2019 at 22:38

  LEUK!! Ik heb zelf geen kinderen, dus kan de tips niet delen. Maar mijn zusje is in verwachting, als eerste van de zussen! In mei word ik tante en ik weet zeker dat ze dit leuk vindt. Het geven van een cadeautje vind ik zooo leuk, dus vandaar dat ik hier echt even op moest reageren :)!!

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 17 maart 2019 at 20:10

  Voor mij was de Babybjorn relax een onmisbaar item. Met een huilbaby (bleek later o.a. koemelkeiwitallergie) en een keizersnede was dit even een verademing tussendoor.
  Na 4 jaar enig kind is er nu een zusje op komst dus het lijkt me leuk om die puckababy gogo eens uit te proberen!

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 17 maart 2019 at 19:47

  Bij onze dochter, die veel huilde in de wieg, was een draagdoek onmisbaar. Als we haar in de draagdoek tegen ons aan droegen, was ze stil en viel ze meestal snel in slaap. Bij onze zoon waren spuugdoekjes altijd hard nodig. Volgens mij heb ik maandenlang rondgelopen met een spuugdoekje op elke schouder…

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 17 maart 2019 at 19:46

  Onmisbaar voor ons waren toch echt inbakerdoeken. Ons mannetje sliep niet zonder ingebakerd te worden. Nu kunnen we niet zonder slaapzakken. Hij schopt dekens van zich af. Ik doe graag mee met deze winactie. Prachtige foto’s ook weer. Xxx

 • Avatar van Aïde
  Reply Aïde 17 maart 2019 at 11:04

  Onmisbaar voor mij de eerste maanden met onze eerste waren zonder twijfel de hydrofiele doeken. Voor in het wiegje, kinderwagen, box en op de bank voor als er wat melk terug kwam. Maar ook om af te drogen na het badje (zelfs nog na zwemles op zn 6e). Maar vooral hebben we de doeken nodig gehad om Jonathan in te bakenen. Hij sliep anders niet in zn bedje. Op de ouderwetse manier met veiligheids spelden wikkelde de kraamzorg hem in en had hij eindelijk weer een goede nachtrust. Zo fijn. Voor dit kindje in mn buik hebben we mooie inbakerslaapzakjes gekocht maar ook weer stapels hydrofiele doeken… want daar kan je echt nooit genoeg hebben

 • Avatar van Mendy
  Reply Mendy 17 maart 2019 at 07:50

  Ik doe graag mee omdat ik net zwanger ben van mijn eerste. Ik hoor dan al te graag de tips van jullie en dan is deze puckababy zeker onmisbaar voor de uitzet zie ik al!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 16 maart 2019 at 23:56

  Ik doe graag mee! Maar omdat ik nu 22 weekjes zwanger ben van de 1e kan ik jullie nog geen tips vertellen. Dus ik ga dan maar voor de puckababy omslagdoek 😍

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 16 maart 2019 at 19:43

  Als je je eerste baby nog in je armen mag gaan sluiten. Een bolle buik als een opgeblazen ballon hebt, is een dagboekje voor mij onmisbaar. Al die lieve gedachtes en tedere gevoelens, zijn zo mooi en overweldigend die moet je gewoon op papier zetten voor later.

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 16 maart 2019 at 15:39

  Wat een fijne tips! Ik doe graag mee voor onze kleine spruit die verwacht wordt Juli dit jaar. We zijn erg druk bezig alles aan te schaffen en dit zou ik erg tof vinden daaraan toe te kunnen voegen. Mijn onmisbare item? ik denk hydrofiele luiers, ideaal voor van alles!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 16 maart 2019 at 13:06

  Een draagdoek is een absolute aanrader. Dicht bij je dragen en het geeft een veilig gevoel.

 • Avatar van Amy Munske
  Reply Amy Munske 15 maart 2019 at 23:30

  Hoi, wij verwachten ons eerste kindje deze zomer, we hebben al een Puckababy Piep voor binnen (1-3) maanden gekocht omdat ik er veel goede berichten over had gehoord. Een Puckababy GoGo voor buiten voor de maanden daarna zou erg handig zijn, zo heeft ons kindje het toch knuffelig en warm tijdens de koude maanden. Wat onmisbaar zou zijn is natuurlijk de slaapzak en goede babyflessen om darmkrampjes te verkomen.

 • Avatar van Johanna
  Reply Johanna 15 maart 2019 at 22:26

  Vandaag een positieve zwangerschapstest in handen! Deed me terugdenken aan bijna vier jaar geleden, toen we ons eerste kindje kregen. Wat waren die eerste maanden intens en bijzonder! Wij hebben heel veel baat gehad bij een inbakerdoek bij de eerste. Dat hielp enorm bij het in slaap vallen. Kijk alweer enorm uit naar die eerste weken en maanden!

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 15 maart 2019 at 20:02

  erg leuk voor mijn vriendin die zwanger is gewoon als verrassing omdat ze de beste is

 • Avatar van Will
  Reply Will 15 maart 2019 at 17:03

  Een heel lekker zacht knuffeltje, wat ze daarna hun hele jeugd met zich meedragen en later herinneren. Onmisbaar.
  Mijn zoontje had een luier die hij in zijn vroege jeugd achter zich aansleepte. Pak hem niet af, want dan was het gillen.
  Om de luier toch schoon te krijgen heb ik hem stiekem door midden geknipt, zodat ik hem kon wassen. Hij heeft het nooit gemerkt.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.
  Ik doe mee voor een vriendin die in verwachting is. Leuk kraamcadeautje.

 • Avatar van janneke
  Reply janneke 15 maart 2019 at 11:27

  ik doe heel graag mee om deze puckaboo te winnen voor mijn zusje die net drie weken geleden is bevallen

 • Avatar van Rilana
  Reply Rilana 15 maart 2019 at 08:03

  O wauw! Deze wil ik heeeeel graag winnen! In juni ben ik uitgerekend van onze eerste spruit 👶 en ik hoor hier niets anders dan goede verhalen over. 😍 Een tip voor een onmisbaar item heb ik dan ook nog niet. Maar ik wikkel onze kleine hier graag met heeeeel veeeel liefde in! 💕

 • Avatar van Marlieke Chambone-Noord
  Reply Marlieke Chambone-Noord 14 maart 2019 at 23:27

  Wat een super lieve en mooie actie zeg! Ik hoor echt alleen maar goede verhalen over de Puckababy en als ik jouw artikel dan lees, ben ik helemaal enthousiast. Ik zou érg graag deze heerlijke Puckababy Gogo winnen voor ons kleine moppie die wij deze zomer mogen verwachten. Het is ons eerste kindje, dus ik kan eigenlijk nog niet vertellen wat een onmisbaar item is tijdens de eerste maanden met onze newborn en echt andere tips rondom pasgeboren baby’s heb ik ook niet niet, hihi. Wat ik wel kan delen is dat ik niet kan wachten om ons kleine wondertje te ontmoeten en alle bovenstaande tips op te volgen!

 • Avatar van Claudia Kroese
  Reply Claudia Kroese 14 maart 2019 at 22:08

  ik ben op dit moment zwanger van me eerste kindje en zou hem graag willen winnen
  heb al veel over het merk gehoord maar nog geen ervaring mee ben heel benieuwd

 • Avatar van Lyn
  Reply Lyn 14 maart 2019 at 15:17

  Ik doe graag mee voor mijn zus. Zij is erg blij met het babynestje wat ze heeft, mijn kleine nichtje slaapt er heerlijk in! :)

 • Avatar van Alie
  Reply Alie 14 maart 2019 at 15:15

  De puckababy piep was hier ook onmisbaar voor de eerste! Nu is de tweede onderweg en deze mooie omslagdoek ken ik nog niet!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 14 maart 2019 at 14:59

  De hydrofiele luiers zijn voor mij onmisbaar. Simpel maar geweldig voor zo’n jong mensje. Ik zou graag meedoen voor mijn kleine meisje waarvan ik gisteren uitgerekend was, dus het is nu wel heel spannend.🍼

 • Avatar van Milica van der Meulen - Altena
  Reply Milica van der Meulen - Altena 14 maart 2019 at 13:53

  Ow, ik ben zwanger van nummer 3. Wij leende altijd een puckababy voor de vorige kleintjes. Helaas is die mogelijkheid er niet meer!
  Dit zou super zijn voor de uitzet!

 • Avatar van iris
  Reply iris 14 maart 2019 at 11:21

  Super, mijn vriendin gaat bijna bevallen😊 zou haar hiermee willen verrassen.

 • Avatar van Stefanie
  Reply Stefanie 14 maart 2019 at 09:31

  Voor ons was de Puckababy Piep echt onmisbaar in de eerste twee maanden. Onze Alexander sloeg zichzelf vaak per ongeluk wakker doordat hij zijn armpjes nog in een soort van reflex bewoog, en de Puckababy Piep slaapzak was ideaal om hem tegen zijn eigen handjes ’te beschermen’. De Puckababy GoGo lijkt me dus ook super voor in zijn autostoeltje!

 • Avatar van chris de haas
  Reply chris de haas 13 maart 2019 at 15:25

  wat onmisbaar was bij ons was, de wipper, daarin kon ze alles zien en bewegen. en kon ik tegelijkertijd ook nog iets doen, maar zag ik haar en zag ze mij. daardoor waren we allebei tevreden en blij.

 • Avatar van Loes Wevers
  Reply Loes Wevers 13 maart 2019 at 11:43

  Wauw, de Puckababy Gogo lijkt me heel handig! Ons meisje wordt straks in de zomer geboren, maar kan zich vast nog niet gelijk op temperatuur houden… En daarna gaan we verhuizen en komt het najaar er al gauw aan! Een fijne warme doek is dan heerlijk! En wat voor mij echt onmisbaar was: een draagdoek/draagzak! Ons zoontje had verborgen reflux en een liesbreuk, hij was zo onrustig… Enkel als we hem droegen kreeg hij rust over zich. Voor ons een echte lifesaver! Nu hoop ik ook weer te gaan dragen, maar deze keer hopelijk niet uit noodzaak ;-)

 • Avatar van Evelien van Vonno
  Reply Evelien van Vonno 13 maart 2019 at 11:07

  Momenteel ben ik zwanger van mijn 1e kindje. De tip die ik voor tijdens de zwangerschap wil meegeven is slapen met een voedingskussen! Wat een verschil maakt dat zeg. Ik kan eindelijk weer comfortabel liggen in bed.
  Ik hoop de mooie omslagdoek te winnen. Hij zou erg goed van pas komen! 😄

 • Avatar van Lynn Mahieu
  Reply Lynn Mahieu 13 maart 2019 at 10:42

  Ooh zalig die zou ik heel graag gebruiken als mijn baby’tje binnenkort geboren wordt! :D De beste uitvinding voor mij zijn de tetradoeken (hydrofiele luiers) Die worden hier voor alles gebruikt en gaan er heel goed vandoor!

 • Avatar van Michelle van Dommelen
  Reply Michelle van Dommelen 13 maart 2019 at 08:43

  Mijn schoonzusje is aan het eind van de zwangerschap van haar eerste dochtertje. Zou ontzettend leuk zijn als ik haar deze cadeau kunnen doen! Ik heb geen tips, maar vind dit vooral een hele leuke en mooie omslagdoek!! ❤️

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 13 maart 2019 at 04:39

  Wat een heerlijke doek lijkt me dat, ik doe graag mee. Over een week of 3 verwachten wij baby nr. 2, onmisbaar bij de eerste was voor ons de cosleeper. Ons zoontje was prematuur en had snachts veel behoefte aan mijn nabijheid en borstvoeding. Al heel snel verruilden we daarom de wieg voor de cosleeper, dat scheelde enorm in de nachten!

 • Avatar van Stephanie van Drunen
  Reply Stephanie van Drunen 12 maart 2019 at 21:38

  Psst wij zijn nog niet zwanger, maar hopelijk in de (nabije) toekomst wel, daarom doe ik graag mee :). Helaas dus geen tips o.i.d., maar gewoon heel erg verliefd op de puckaby go go op jouw foto’s. Supermooie foto’s (en baby) trouwens! Heel gaaf dit te zien gezien ik je al jaren volg.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 12 maart 2019 at 21:16

  De draagdoek was absoluut onmisbaar. Net als de flesvoeding, omdat ik te weinig borstvoeding had. Heerlijk om eindelijk weer een tevreden mannetje te hebben die het prima deed op die combi. Benieuwd of ik straks wel genoeg borstvoeding heb voor zijn broertje. Daar zou ik graag de prijs voor willen winnen.

 • Avatar van maris segelen
  Reply maris segelen 12 maart 2019 at 21:06

  een draagzak! Geweldig om te wandelen en je handen vrij te hebben!

 • Avatar van Chantal C.
  Reply Chantal C. 12 maart 2019 at 20:20

  Zwitsal, natuurlijk! ;)

 • Avatar van Elvira van der Heijden
  Reply Elvira van der Heijden 12 maart 2019 at 19:53

  omg! Ik wist niet eens dat er zoiets bestond en ik gooi nog steeds een dekentje over haar heen in de maxi cosi terwijl ze alles weg schopt xD . Dit zou ideaal zijn voor haar en voor de volgende! <3
  Ik doe voor ons mee, want wij willen een 2de kindje en dan zou dit super handig zijn!
  Voor mij was mijn kolf onmisbaar, het was een liefde/haat relatie want ik moest fulltime kolven (4,5-6,5 uur per dag) had net genoeg melk voor mijn dochtertje. Uiteindelijk heeft zij 7 maanden borstvoeding gehand en wat ben ik toch trots op mezelf dat dit gelukt is.

 • Avatar van Eleni
  Reply Eleni 12 maart 2019 at 19:22

  Wat een mooi kleed!

  Zelf vond ik de eerste weken het babynestje heel fijn (en de kleine ook!). Ook de puckababy is hier veel gebruikt.

 • Avatar van Lieke van Veen
  Reply Lieke van Veen 12 maart 2019 at 17:29

  Ik heb zelf geen kinderen, maar voor mijn neefje vond ik de Nuna Leaf heel erg handig. Ik maak heel graag kans op deze Puckababy gogo voor een vriendinnetje dat bijna moet bevallen van haar eerste kindje.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 12 maart 2019 at 16:05

  Al tijdens de eerste nachten bleek ons meisje rustig te worden van een swaddle dekentje. Dit was echt een wondermiddel voor ons!

 • Avatar van Ilona -FE
  Reply Ilona -FE 12 maart 2019 at 15:14

  Er waren zoveel dingen onmisbaar. Bijvoorbeeld mijn vriend die de ondankbare taak van het sjouwen naar de winkels voor allerlei spullen op zich nam of mijn schoonmoeder die zich ontfermde over het eten koken. Qua spullen was ik erg blij met de extra grote hydrofiele doeken van de Action. Daar kon ik mijn zoontje heerlijk in wikkelen. Verder vond ik het babynestje ook geweldig. Deze heb ik de eerste weken in de box gehad en daar lag hij heerlijk in.

 • Avatar van Rianne Bolwerk
  Reply Rianne Bolwerk 12 maart 2019 at 14:51

  Onmisbaar vind ik de Invented 4kids handschoen voor onder de douche. Heerlijk (en veilig) samen douchen, ook voor de papa!

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 12 maart 2019 at 14:42

  Een fopspeen!

 • Avatar van Cheryl Brasker
  Reply Cheryl Brasker 12 maart 2019 at 13:32

  Ik maak graag kans. Wat ik onmisbaar vindt is een goede inbakerdoek en omslag rompers. Het is zo vervelend om die rompers over hun hoofd te wurmen

 • Avatar van Femke Wiebers
  Reply Femke Wiebers 12 maart 2019 at 13:28

  Ik maak graag kans voor mijn zwangere vriendinnetje! Wat ik echt onmisbaar vond waren overslagrompertjes en overslag truitjes Zo’n pasgeboren babytje is zó teer, ik was steeds bang om het hoofdje en de armpjes in en uit rompertjes etc te proppen. De overslagkeding was een fantastische manier om dat gepiel steeds te vermijden. En, tegenwoordig ook allemaal beschikbaar in bio cotton :D

 • Avatar van anja
  Reply anja 12 maart 2019 at 12:54

  erg leuk en zeer handig net als spuugdoekjes

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 12 maart 2019 at 12:00

  Hi Desirée, mijn meest onmisbare item is de Pacco inbakerdoek. Mijn zoontje was zo onrustig, weinig slapen, geen peil op zijn dag en nachtritme te trekken. De Pacco ziet er misschien wat zielig uit, maar voor mijn zoontje was het een verademing. Ik zag hem zichzelf letterlijk overgeven toen ik hem erin legde, wat resulteerde in meer slaap en tevredenheid. Ik kreeg écht een ander kind. Liefs, Carmen

 • Avatar van Sharon v Bregt
  Reply Sharon v Bregt 12 maart 2019 at 11:43

  easy fix voor de maxicosi in de auto. Zeker met een 3-deurs auto!

 • Avatar van Yessi
  Reply Yessi 12 maart 2019 at 11:36

  Wat een super leuke actie!! Wij verwachten deze zomer onze eerste mini, super spannend! Ik hoor alleen maar goeds over de Puckababy en hoe leuk als het eerste item dan gewonnen is!! Ik kan niet wachten om onze kleine te gaan dragen in deze GOGO :) Helaas geen ervaringstips, maar die kunnen dus komen :D

 • Avatar van Noor Rademakers
  Reply Noor Rademakers 12 maart 2019 at 10:27

  onmisbaar was de kolf en de co-sleeper

 • Avatar van Anita Meijs-Pet
  Reply Anita Meijs-Pet 12 maart 2019 at 09:24

  Je wilt het allerbeste, allermooiste en allerliefste voor je pasgeboren kindje. Dus deze Puckababy GoGo past hier uitstekend bij!

 • Avatar van Linda Tromp
  Reply Linda Tromp 12 maart 2019 at 08:35

  Onmisbaar een warm zacht nestje om de kleine in te leggen de eerste weken dat is wat we nog heel graag toe willen voegen aan onze baby kamer

 • Avatar van J de Waal
  Reply J de Waal 12 maart 2019 at 06:34

  Wauw dat is lekker warm voor de kleine baby die deze week geboren is.

 • Avatar van Marion poeste thomas
  Reply Marion poeste thomas 12 maart 2019 at 05:38

  Wat mooi. Ik maak graag kans. Bij ons 1e meisje waren de hydrofiele xl doeken onmisbaar omdat we deze ook als een soort inbakerdoeken gebruikte. Deze alles in 1 gogo lijkt me super handig.

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 11 maart 2019 at 22:51

  Wat een gave winactie en fijne tips! Hoer geen tip mbt een item, maar een andere.

  Bij onze eerste dochter hebben we geleerd dat het fijn is om een soort rode draad te hebben, maar vooral je eigen kindje te durve volgen. In het begin hielden wij ontzettend vast aan schema’s want zo moest het, maar na verloop van tijd volgden we haar ritme. We waren zelf als kersverse ouders bang om iets fout te doen, we vergeleken ons teveel met andere ouders want zij deden het zo en zo, dat willen we bij ons tweede meisje die bijna verwacht wordt anders doen. Genieten, je gevoel volgen en je eigen weg volgen en vertrouwen op jezelf ❤️

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 11 maart 2019 at 20:52

  Onmisbaar was de Puckababy Piep Inbaker slaapzak. Ons kleintje sloeg zichzelf wakker met haar handjes, maar sliep heerlijk dankzij de Inbaker slaapzak :)

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 11 maart 2019 at 20:25

  Ik doe graag mee voor mijn zwangere zusje. Ik ben zo benieuwd naar dat kleine ukje. Hier zijn de hydrofiele luiers, echt een aanrader en je kunt er niet genoeg van hebben. Je kan ze voor zoveel dingen gebruiken, en ik gebruik ze nog steeds.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 11 maart 2019 at 20:09

  Mijn tip voor alle (nieuwe) volg je hart/je gevoel. Ik maak graag kans voor mijn schoonzus die dit weekend bevallen is.

 • Avatar van Cora van der Bijl
  Reply Cora van der Bijl 11 maart 2019 at 20:07

  Onmisbaar vind echt de hydrofiele doeken je kan voor zoveel dingen gebruiken .👌 Ow deze omslagdoek zou zo heerlijk zijn voor de kleine meid

 • Avatar van Iris - Thebeautymagazine.nl
  Reply Iris - Thebeautymagazine.nl 11 maart 2019 at 19:50

  Oeh wat een handig ding! Er gaat echt een wereld voor mij open nu ik zwanger ben. Er zijn zo veel leuke spulletjes verkrijgbaar. Ik doe daarom zeker mee! Over 4 weken ben ik uitgerekend en dan zou hij gelijk van pas komen.

 • Avatar van Natascha Jannink
  Reply Natascha Jannink 11 maart 2019 at 19:21

  Ik heb zelf geen kinderen. Maar ik gun deze draagdoek mijn vriendin Sandra! Zij is moeder van de paar weken oude Yverson. Ze heeft niet veel te besteden omdat haar vriend en dus de vader in Kaapverdië woont.

 • Avatar van Linda Posthuma
  Reply Linda Posthuma 11 maart 2019 at 18:45

  Wat onmisbaar gaat worden, weet ik nog niet, ben op t moment 38+2 dus kom er snel achter ;) maar de Piep en Sleeper liggen al klaar van Puckababy. Deze klinkt ook heel fijn!

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 11 maart 2019 at 18:39

  Graag voor baby Vienna Fay. Dochtertje van vrienden. Geboren bij 30 weken nu eindelijk boven de 2000 gr.
  Voorlopig ligt ze nog in het ziekenhuis.
  Ik ben zelf al 24 jaar moeder en vond de draagzak toen ideaal. Niet zo luxe als die van tegenwoordig maar erg praktisch.

 • Avatar van Karina G
  Reply Karina G 11 maart 2019 at 17:42

  Oh wat een leuke actie! Wij verwachten eind juli ons eerste kindje (meisje), dus dit zou ik heel goed kunnen gebruiken!

  Zelf heb ik natuurlijk geen tips maar ik heb heel veel gehad aan mijn bff die al moeder is van 2; dus een tip is om advies/hulp te vragen bij een pro mommy :)
  Zie zelf door de bomen het bos niet meer dus daar ben ik wel altijd heel blij mee!

  Groetjes, Karina

 • Avatar van Nathalie Verstraeten
  Reply Nathalie Verstraeten 11 maart 2019 at 16:20

  Oh wat ziet dat er heerlijk knus en zacht uit! Wij verwachten rond 12 juli ons 2e kindje, een dochtertje dit keer. Zo spannend. Bij het zien van dit soort foto’s en het lezen van zulke artikels wordt ik al helemaal rozig van de gedachte aan zo’n lekker klein ingewikkeld baby’tje :)
  Bij onze zoon vond ik de eerste periode de billencreme van Weleda onmisbaar, lekker veel smeren en die tere rode billetjes verdwenen als sneeuw voor de zon. Nu nog steeds een topper hier!

 • Avatar van Cobi
  Reply Cobi 11 maart 2019 at 15:48

  Volgens mij kun je niet genoeg rompers en hydrofieldoeken hebben… altijd handig!

 • Avatar van Lianneke
  Reply Lianneke 11 maart 2019 at 14:32

  Ik doe graag mee voor ons eerste kindje wat we half april verwachten. Goede tips voor nieuwbakken ouders kan ik nog niet delen,aar ik kan wel al zeggen dat rust nemen je echt goed doet in de zwangerschap! Rusten, een lekker bad en daarna je buik insmeren met een lekkere creme. Heerlijk moment om contact te maken met je kindje.

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 11 maart 2019 at 14:23

  Dat lijkt me een fijn cadeau voor mezelf, en het mannetje dat over 10 weken verwacht wordt! Heb eigenlijk twee onmisbare dingen voor nieuwbakken ouders: een oplaadbare kruik. Geen stress of dat ding misschien gaat lekken. En een babyfoon met camera. Zeker jn het begin wil je graag checken of je baby het nog doet (natuurlijk wel maar toch wil je het checken) en zo maak je die ukkepuk niet wakker. Je bent toch een leeuwin die wil waken over haar welpje ;)

 • Avatar van Willemijn
  Reply Willemijn 11 maart 2019 at 14:20

  Graag doe ik mee met deze leuke winactie en zou iedereen de Lillydoo luiers aanraden!

 • Avatar van Marij brand
  Reply Marij brand 11 maart 2019 at 14:14

  De maxi cosi….zo kon ik gaan en staan en m’n kleintje sliep overal :)

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 11 maart 2019 at 14:11

  Oh dat zou fijn zijn.
  Hier was de stokke newborn onmisvaar ivm reflux bij de kleine meid.
  Hierdoor kon ze lekker recht opzitten en ook bij ons in de buurt zijn.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 11 maart 2019 at 14:01

  Leuke actie! Voor mij was de flessenwarmer onmisbaar!

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 11 maart 2019 at 13:48

  Oh leuk! Ik doe graag mee voor mijn eigen eerste kindje, die ik begin juli verwacht. Ik hoop achteraf te kunnen zeggen dat deze wikkeldoek voor mij onmisbaar was de eerste maanden!

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 11 maart 2019 at 13:29

  Ooow leuk! Ik zou graag mee doen voor mijn 2e hummeltje ❤️

  Lijkt me echt ideaal, en ook zeker fan van puckababy fynn heeft er heel wat uurtjes in doorgebracht 😁

 • Avatar van Marinka Bloemendal
  Reply Marinka Bloemendal 11 maart 2019 at 13:16

  Wauw! Ik doe graag mee voor onze newborn boy van 5 daagjes oud. Sep wil het liefst hele dagen tegen me aan liggen, zo lief! Maar met een peuter in huis erbij wel zo fijn om af en toe de handen leeg te hebben. Onmisbaar verder merk ik nu speentjes. Waar onze dochter er nooit behoefte aan had, heeft Sep een enorme zuigbehoefte. Dan is een speentje zo fijn!

 • Avatar van Lissa
  Reply Lissa 11 maart 2019 at 13:13

  Oh ik doe enorm graag mee met deze winactie. Wij verwachten begin september ons eerste kindje. Ik vind het zo ontzettend spannend. Heel veel ervaring kan ik niet delen maar wat ik alvast op mijn lijstje heb staan na de vele blogs en boeken gelezen te hebben is: hydrofiele doeken, een goede draagzak/ doek en een inbakerdoek. Ik heb ook al veel goeds gelezen over de sleepyhead en de mamaroe. Ik ben er me van bewust dat het nog hele zoektocht zal worden maar we kunnen niet wachten tot dit kleine ukje er is. ❤️

 • Avatar van Esmeralda
  Reply Esmeralda 11 maart 2019 at 13:09

  Deze doek zou echt ideaal zijn voor Mn kleine man💙 loop nu regelmatig te hannesen met een wikkeldoek maar valt altijd open en in de maxicosi is het niet handig en moet ik hem eruit halen als die slaapt met het gevolg dat hij wakker wordt
  wat deze keer onmisbaar is is de draagzak en de puckababy piep. Hij slaapt zo lekker erin
  Bij de eerste had ik een paccodoek, sliep ze heerlijk in maar denk dat ze in de piep ook heerlijk had geslapen zonder dat ze straks was ingebakert of zoals opa het zei in een dwangbuis🙈
  Later gelukkig puckababy wel ontdekt en ze sliep heerlijk in de mini het gaf haar voldoende geborgenheid en veiligheid zonder dat ze strak was ingebakerd nu slaapt ze nog steeds in een puckababy maar in de grootste slaapzak en nog steeds slaapt ze heerlijk ❤️

 • Avatar van Annabel de Ruiter
  Reply Annabel de Ruiter 11 maart 2019 at 13:06

  Zelf pas na 2,5 jaar Puckababy leren kennen. Toen Liselotte de leeftijd kreeg waarbij de meeste winkels geen slaapzakken meer verkochten haar maat, kwamen we bij Puckababy uit. Dankzij deze slaapzak slaapt ze beter door. Slaapzak blijft mooi en voelt heerlijk! Ik raad dit merk ook zeker aan.
  Mijn vriendinnetje is een new Born mama. Ze hebben pas hun wondertje mogen verwelkomen. Waag graag een kansje voor hun kleine mooie man Senna.

  Wat bij mij onmisbaar was op 1. de kinderwagen maar als ik iets kleiners moet kiezen ;) ga ik voor de XL hydrofiel doeken.

 • Avatar van Leo
  Reply Leo 11 maart 2019 at 12:57

  Die zou echt geweldig goed van pas komen hier, ik ben namelijk 1,5 week geleden bevallen van een zoontje!! Een ander onmisbaar item vind ik de kruikjes. Lekker z’n wiegje voorverwarmen, of zijn kleertjes eromheen rollen zodat als hij uit bad komt, hij warme kleerjes aan kan trekken!

 • Avatar van Elise van dongen
  Reply Elise van dongen 11 maart 2019 at 12:48

  Wat een toffe actie! Zou deze heel graag willen winnen!
  Wat onmisbaar was, waren de hydrofiele doeken (ideaal voor alles!), de kipkep warmtezak (voor de krampjes) en de draagzak, later ben ik ook fan geworden vd puckababy newborn en 4 seasons slaapzak! Waarbij ik echt wil meegeven; het is veel geld, maar als ik voor alle maten en seizoenen een slaapzak had moeten aanschaffen was ik net zo duur uit geweest!

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 11 maart 2019 at 12:47

  De flessenwarmer.. daarmee was het water super snel op temperatuur

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 11 maart 2019 at 12:38

  Ik doe heel graag mee voor ons meisje dat verwacht wordt. Ik heb al een Piep slaapzakje aangeschaft en deze gogo lijkt me ook echt geweldig. Ik volg je al heel lang op insta, zal het daar ook even liken :)

 • Avatar van Alicia Voshol
  Reply Alicia Voshol 11 maart 2019 at 12:37

  Absoluut de draagdoek.. Met een peuter en kleuter in huis heb ik soms mijn beide handen wel even nodig!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 maart 2019 at 12:34

  Zo mooi 👌🏼
  Héél handig.
  Deze winactie sla ik over er gun het ander…

  Een fijne dag 😉

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 11 maart 2019 at 12:22

  Onmisbaar waren de tepelhoedjes, die hebben ervoor gezorgd dat ik borstvoeding kon geven 😎 Ik zou graag deze doek willen winnen, ben in mei uitgerekend van een dochtertje.

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 11 maart 2019 at 12:13

  Ik doe vraag mee voor vriendin die zwanger is.
  Voor mij is mijn draagdoek echt onmisbaar. Voor Krampjes en dr reflux is het echt de beste uitvinding die ooit gedaan is!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.