Mama & Kind

Baby musthave | Puckababy GoGo

11 maart 2019

puckababy gogo ervaring/review
Alweer vijf jaar gelden waren we voor Shae helemaal fan van de Puckababy Piep (een inbakerslaapzakje) en toen ze iets ouder werd ook de Puckababy Bag (een vierseizoenen-slaapzak). Tijdens de zwangerschap van Cate was Puckababy dan ook één van de merken waar ik alvast naar uitkeek om alweer wat voor de nachten voor in huis te halen. Het assortiment bleek inmiddels flink te zijn uitgebreid en ik viel als een blok voor de Puckababy Gogo; een mooie en vooral ook heel erg handige omslagdoek. Ik kocht er eentje voor Cate en ben er zo blij mee dat ik je er graag alles over vertel! Heerlijk om je newborn baby er lekker warm mee in te kunnen pakken ♥

‘Lees ook: De eerste wandeling met baby Cate.’

Puckababy GoGo
Niet alleen is deze omslagdoek heerlijk zacht en mooi om te zien, hij is vooral ook erg handig in gebruik. Wij slepen hem zo’n beetje overal mee naartoe! Er zit een mutsje ingewerkt waardoor ook het hoofdje lekker ingepakt kan worden, aan de onderkant zit een omslag waar je de beentjes lekker warm mee kan instoppen en verder sluit je hem met klittenband om het lijfje waardoor het goed blijft zitten en zelfs een beweeglijke baby het niet zomaar los krijgt. Daarnaast zitten er ook nog eens gordelsleuven aan de achterkant zodat je hem in een autostoeltje kan gebruiken waardoor een jasje niet meer nodig is en het risico op warmtestuwing kleiner wordt.

Wij gebruiken hem zelf voor voedingsmomentjes, in het autostoeltje, in de box, in de kinderwagen en als omslagdoek voor het consultatiebureau en is hiermee duidelijk een onmisbaar item in de baby-uitzet geworden ♥ En bij zo’n wat duurdere aanschaf is het goed om te weten dat hij ook nog eens mooi blijft na tig keer wassen. Een ervaring die we ook al in het verleden hadden met de Puckababy vierseizoenenslaapzak. Blij dat de GoGo dus ook van goede kwaliteit is!

–> Neem een kijkje op de website van Puckababy voor meer informatie over dit merk en de producten.

puckababy gogo ervaring/review

Baby musthaves
Ben jij op dit moment in verwachting? Bezig om je uitzet bij elkaar te krijgen? Ik weet nog wel dat ik dat echt zo’n enorm leuk iets vond om mee bezig te zijn.. Zo zorgvuldig allemaal mooie en handige producten uitzoeken om het je kleintje en jezelf zo fijn, makkelijk, comfortabel en leuk mogelijk te maken ♥ En als je dan eenmaal bedacht had wát je nodig had, dan nog kijken in welke kleur en/of print en hoeveel stuks je van bepaalde producten nodig zou hebben. Een heerlijke periode, maar ik weet ook nog goed dat ik op een gegeven moment niet kon wachten tot de kleine er zou zijn en dat je uit gekkigheid zelfs gaat zoeken naar wat zou helpen en tips om een bevalling op te wekken haha. Herkenbaar? :)

–> Wat was/is voor jou een onmisbaar baby product tijdens de eerste maanden met je kleintje?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van ienske van der burg
  Reply ienske van der burg 17 maart 2019 at 22:52

  Ik doe mee voor een lieve vriendin die zwanger is.
  Tijdens de eerste maanden van mijn drie kindjes was een stevig voedingskussen onmisbaar. Behalve dat het veel comfort bood tijdens het voeden, gebruikte ik het heel vaak als nestje om mijn kindje veilig weg te leggen in de box, of naast me op de bank of in bed.

 • Avatar van Anne mat
  Reply Anne mat 17 maart 2019 at 22:38

  LEUK!! Ik heb zelf geen kinderen, dus kan de tips niet delen. Maar mijn zusje is in verwachting, als eerste van de zussen! In mei word ik tante en ik weet zeker dat ze dit leuk vindt. Het geven van een cadeautje vind ik zooo leuk, dus vandaar dat ik hier echt even op moest reageren :)!!

 • Avatar van Lien
  Reply Lien 17 maart 2019 at 20:10

  Voor mij was de Babybjorn relax een onmisbaar item. Met een huilbaby (bleek later o.a. koemelkeiwitallergie) en een keizersnede was dit even een verademing tussendoor.
  Na 4 jaar enig kind is er nu een zusje op komst dus het lijkt me leuk om die puckababy gogo eens uit te proberen!

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 17 maart 2019 at 19:47

  Bij onze dochter, die veel huilde in de wieg, was een draagdoek onmisbaar. Als we haar in de draagdoek tegen ons aan droegen, was ze stil en viel ze meestal snel in slaap. Bij onze zoon waren spuugdoekjes altijd hard nodig. Volgens mij heb ik maandenlang rondgelopen met een spuugdoekje op elke schouder…

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 17 maart 2019 at 19:46

  Onmisbaar voor ons waren toch echt inbakerdoeken. Ons mannetje sliep niet zonder ingebakerd te worden. Nu kunnen we niet zonder slaapzakken. Hij schopt dekens van zich af. Ik doe graag mee met deze winactie. Prachtige foto’s ook weer. Xxx

1 3 4 5

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Mama & Kind
eerste wandeling met baby
Outfit | De eerste wandeling met de baby

Oh, wat keek ik er naar uit! Natuurlijk was ik al wel enkele kleine stukjes buiten geweest om bijvoorbeeld Shae...

Sluiten