Huis & interieur

Interieur | De nieuwe Søstrene Grene buitenleven collectie

8 maart 2019

sostrene grene buitenleven collectie 2019
Het waterige zonnetje dat zich al steeds meer laat zien en de zachte temperaturen voor de tijd van het jaar laten me al helemaal in lentesferen komen. Nog even en we kunnen weer met-zonder-jas naar buiten. Tijd om ook de tuin weer lenteklaar te maken. En met deze nieuwe Søstrene Grene buitenleven collectie kan je daar al heel snel heel betaalbaar een fijn plekje van maken. Ik laat je de collectie meer dan graag zien! 

‘Lees ook: De nieuwe Søstrene Grene lentecollectie 2019.’

sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019 sostrene grene buitenleven collectie 2019

De Søstrene Grene buitenleven collectie 2019
In de collectie vind je allerlei producten voor een betoverend buitenleven en ‘hygge’. Kortom: gezelligheid staat centraal. En dat gevoel wordt neergezet door de prachtige kleuren van de producten zoals plantenpotten, vazen, balkonbakken, kussens, kleedjes en gewatteerd dekens zodat je ook ’s avonds lekker lang van je tuin kan genieten. Ook leuk is dat er spellen voor buiten in de collectie te vinden zijn zoals hoelahoepen en schommels voor de allerkleinsten.

Ik kan er persoonlijk helemaal enthousiast van worden en heb al wel enkele items gezien waarvoor ik even wil gaan kijken. Zoals leuke aankleding en accessoires, de steenvormige lampen, kussentjes en wat moestuinspullen om eens te gaan kijken hoe groen deze vingers kunnen worden. Het lijkt me té leuk om mijn eigen groente, fruit en kruiden te laten groeien en ook nog eens leerzaam voor Shae! Mocht iemand daar tips voor hebben, welke groente, fruit en/of kruidenplantjes het al snel goed doen.. Zou leuk zijn! :) Oh, en ik ga ook zeker even kijken voor zo’n mooi doorgestikte deken, leuk als speelkleed voor Cate op het grasveld ♥

Vanaf 28 maart zal de nieuwe Søstrene Grene buitenleven collectie verkrijgbaar zijn.Je kan de 13 winkels vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. In België zijn er winkels in Brussel en Antwerpen te vinden.

–> Ben jij ook al helemaal klaar voor de lente? Spreekt deze nieuwe collectie jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 9 maart 2019 at 10:11

  Wat een heerlijke foto’s! Krijg spontaan zin om te picknicken. Alhoewel, ik kijk net naar buiten, laat maar… Haha!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 8 maart 2019 at 22:52

  Prachtige items voor in de tuin of op een balkon.
  Het tentje doet me denken aan vroeger hoe we met slaapzakken en/of lakens tenten bouwden 👌🏼

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.