Lifestyle

Tip | Deze Wedding Planner is onmisbaar als je gaat trouwen

4 maart 2019

wedding planner frances lincoln
Het is voor mij dit jaar alweer negen jaar geleden dat ik trouwde en het blijft een mooie dag om op terug te kijken. En iets dat we vooral heel erg leuk vonden aan deze dag is dat we alles van A tot Z helemaal zelf gepland en geregeld hebben. En daar komt meer bij kijken dan je op het eerste moment denkt! Ben jij recent verloofd en sta je zelf aan het begin om je eigen bruiloft te gaan plannen, dan is deze Wedding Planner zeker een uitkomst. Bestond er toen maar zoiets als dit, want wat zijn ze handig én mooi! Ik vertel je er meer over en mag er een aantal weggeven. Lees verder voor meer informatie. 

‘Lees ook: Longlasting make-up tips.’

Wedding Planner
Ben jij ten huwelijk gevraagd of heb je al langer trouwplannen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Tijd om alles op een rijtje te zetten en de stress rond de planning van je bruiloft tot een minimum te beperken. De Wedding Planner is onmisbaar voor iedereen die een bruiloft organiseert.

Deze mooi vormgegeven en praktisch ingedeelde planner vol checklists en ruimte voor inspiratie, zorgt ervoor dat alles op de dag zelf soepel verloopt. De begroting, de ceremonie, de kleding, het feest, de gasten, fotografie, de huwelijksreis – het komt allemaal aan bod. De Wedding Planner is heel erg compleet maar er is genoeg ruimte om het aan te vullen en aan te passen aan persoonlijke behoeften waardoor je er voor iedere bruiloft mee uit de voeten kan. Hoe groot of klein deze zal worden, er zal een heleboel gepland en georganiseerd moeten worden. Deze planner zorgt dat je alles aan afspraken, offertes en meer bij kan houden en je kan er van maand tot maand en dag tot dag van alles in kwijt. Dit maakt het ook na afloop nog een heel erg mooi persoonlijk aandenken aan jullie grote dag! Tip: ook leuk om cadeau te doen aan een vriend(in) die gaat trouwen ♥

Wedding Planner | Frances Lincoln | 224 pagina’s | ISBN 9789021571430 | € 20,- bij onder andere Bol.com 

wedding planner frances lincoln

Winactie
Ik mag maar liefst drie van deze prachtige Wedding Planners weggeven. Meedoen is simpel! Laat in de reacties onder dit artikel achter hoe jouw verloving is verlopen (ik ben een sucker voor originele en romantische verhalen..) óf laat als motivatie achter dat je dit album graag cadeau wil geven aan een vriend(in) die gaat trouwen. Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je mij volgt via Instagram en/of Facebook en het bijbehorende berichtje over de Wedding Planners daar wil liken en/of delen.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 10 maart 2018, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

–> Hoe is jouw verloving tot stand gekomen? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anneke
  Reply Anneke 10 maart 2019 at 09:40

  Leuke winactie en de mooiste, spectaculairste verhalen komen langs :) ik ben vorig jaar verloofd en mijn allerliefste vriend had iets heel speciaals geregeld maar over het hoofd gezien dat het heel erg verbonden was met de miskraam die ik heb gehad. Dat maakte mij erg verdrietig want ik wou zo graag dat het symbool was van een nieuw begin (de verloving). Daarom deed hij het een paar dagen later opnieuw, met een andere ring heel simpel in een mooi park. Een nieuwe start van ons leven samen. Inmiddels hebben we een huis gekocht, is er een datum maar zien we erg op tegen al dat geregel maar vinden we een weddingplanner weer een beetje zonde van het budget, daarom mijn hoop dat dit boekje ons zou kunnen helpen om te beginnen en om orde op zaken te kunnen stellen 😉

 • Avatar van Rilana Groot
  Reply Rilana Groot 7 maart 2019 at 14:08

  Deze wedding planner is echt perfect voor mij! <3

  In januari was ik op vakantie met mijn inmiddels verloofde naar het zonnige Fuerteventura. Een roadtrip over het eiland bracht ons naar het hoogste punt en daar wilde mijn lover een foto maken met de zelfontspanner van onze camera. Alles ingesteld, proeffoto gemaakt om vervolgens nog een foto te maken…

  Toen begon hij wat zenuwachtig te doen… en ja hoor. (Hij had de camera op filmen gezet.) Daar ging hij op zijn knietjes! Uiteraard zei ik ja!! De vakantie kon niet meer stuk.

  In juni verwachten we na een best wel moeilijke tijd ons eerste kindje. Als hij ongeveer een jaar is, gaan we trouwen! Prachtige tijden komen er dus aan! Spannend, maar o zo leuk!

  Deze planner is daarom zeer welkom. Door de geboorte van ons kindje is het fijn als ik voor het trouwfeest alles netjes bij elkaar in de planner kan bewaren, en zo niets zal vergeten.

  Let love rule!!!

  (Ik wilde nog een foto plaatsen van het aanzoek, maar dat kon helaas niet in dit bericht. Als het goed is, is het wel in mijn profielfoto te zien.)

 • Avatar van iliveformydreams.com
  Reply iliveformydreams.com 6 maart 2019 at 20:34

  Oh mijn verlovingsverhaal is wel tof, aangezien hij de ring onder de kerstboom had ingepakt in een grote decoratievaas wat ik NIET DOORHAD, terwijl ik dat eigenlijk altijd wel heb. Hij heeft hem dus weken onder kerstboom laten staan en mij nieuwsgierig gemaakt :’) Een prachtige herinnering!

  Echter, mijn liefste vriendinnetje die ik al ruim 10 jaar ken gaat trouwen in September en ik mag getuige zijn. Lijkt me super tof dit voor haar te kunnen winnen<3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 6 maart 2019 at 17:14

  Ik maak heel graag kans. We zijn verloofd sinds 1 december 2018 en gaan september 2020 trouwen! <3
  M'n vriend ging 1 december op zijn knieën, de dag dat we 119 maanden samen waren. Wat weer over een komt met de dag sinds we 'verkering' hebben 01-01-09 (119). Zo gaan we in 2020 ook trouwen op 11-09. Kan niet wachten!

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 5 maart 2019 at 12:16

  Hier ga ik zeker mijn vriendin mee verrassen. Heb helaas geen romantische verlovingsverhalen .

 • Avatar van Iv
  Reply Iv 5 maart 2019 at 11:17

  Ik doe mee voor mijn schoonzus. En hoewel ik alweer bijna 8 jaar geringd ben, was haar aanzoek net als die van mij in het buitenland. En net als bij mij verwachtte ze het totaal niet! Toen ze mij uit het buitenland belde via facetime en ik alleen haar vinger zag, viel het kwartje pas nadat ik had gezegd: hi, ik zie je niet, alleen je vinger. Aan die vinger zat natuurlijk een mooie ring! Ze trouwen over een jaar en dit boekje zou fantastisch zijn.

 • Avatar van Lutske
  Reply Lutske 5 maart 2019 at 07:51

  Als je echt een goed verhaal wil… ik was zwanger van ons tweede kindje en we zouden met een taart te weten komen wat het geslacht zou zijn. Vrienden van ons hadden de taart gemaakt. Mijn vriend wist natuurlijk al veel meer…
  We sneden de gigantische taart aan, en… compleet wit van binnen. Als eerste keek ik vol ongeloof en daarna vond ik het zo zielig voor de vrienden die de taart hadden gemaakt. Hoe kon dit nou? Midden in de taart zat een doosje, die ik er uit haalde. Ik begreep er niets van en iedereen om mij heen begon te gniffelen. Ik voelde me steeds dommer worden! Rode rozenblaadjes met een ring zaten in het doosje, maar het enige wat ik kon denken was: betekent dit een meisje of wat is dit?
  En toen vroeg mijn vriend, pardon verloofde, of ik met hem wilde trouwen! Ik zei ja, met daarop huilend dat ik nu nog niet wist welk geslacht er in mijn buik rondzwom.
  Toen kwam er nog een taart de kamer in en die was van binnen roze. Die dag vergeet ik niet snel meer!

  En nu gaan we binnenkort dan echt trouwen. Precies 17 jaar na onze eerste kus zullen wij ja zeggen!

 • Avatar van Rachel Kromdijk
  Reply Rachel Kromdijk 4 maart 2019 at 23:13

  Wat tof haha maar nu het hectische verhaal van ons. We zijn bezig met een huis, maar omdat mijn vriend werkt bij een wervingsbureau is opeens het proces lastiger geworden. Dit word een beetje stressvol. Een klein beetje maar.. positieve nieuws? We gaan morgen tegen, stel we krijgen alles op tijd rond.. dan…. jaa jaa gaan we in augustus al trouwen, snel? Jazeker, maar dat komt omdat de huizenmarkt zo’n rommeltje is. Je hebt gewoon geen tijd om normaal een bod te doen of erover na te denken. Go with the flow zeggen ze dan maar… verder is het dus afwachten en heel spannend. En ondertussen word de ring van mijn moeder (die weer van haar moeder is geweest) een beetje veranderd, ik wilde er een klein ovaal diamantje op. Dan word ik pas gevraagd, het gaat bij ons achterste voren bijna oeps. Maar ik ben een enorme plan muts dus ik zou hier heel erg happy van worden!

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 4 maart 2019 at 12:05

  Ik doe mee voor een vriendin die gaat trouwen..

  ☺️

 • Avatar van VarenkaWillemse
  Reply VarenkaWillemse 4 maart 2019 at 11:44

  Suuuuper leuk! Mijn dochter is een paar maanden geleden ten huwlijk gevraagd.
  Kneiter nuchter is ze, maar ondertussen fantaseert ze al sinds ze een kleine uk was over haar bruiloft hahaha.
  Ik zou het leuk vinden om deze planner voor haar en haar verloofde te winnen.

 • Avatar van Roos
  Reply Roos 4 maart 2019 at 11:33

  Wat leuk!!
  Mijn vriend heeft mij in Polen ten huwelijk gevraagd. We waren vlak daarvoor in het croissant museum en ik werd naar voren gevraagd om te helpen. Ik werd echt zo rood als een tomaat en kon geen woord meer uitbrengen, ik vond het zo eng voor al die mensen 🙈. Vervolgens mocht het publiek het gewicht raden van de croissant en had mijn vriend het precies goed. Het geluk stond voor zijn gevoel dus aan zijn zij en hij besloot me na die tijd in een parkje met de gewonnen croissant (en ring😅) ten huwelijk te vragen haha!

  We trouwen 1 november 2019 en zijn nu druk bezig met onze bruiloft te plannen, zo’n wedding planner komt dus goed te pas.

 • Avatar van Esther Pordon
  Reply Esther Pordon 4 maart 2019 at 11:01

  Ah ik moest meteen aan mijn schoonzusje denken! Zij en mijn broertje gaan 7 juli trouwen (ah m’n kleine broertje!!). Van de zomer waren ze op vakantie in de Franse Alpen, waar ze gingen parapenten (aan zo’n parachute van de berg af springen). Ik was op dat moment op wereldreis maar de week ervoor had m’n broertje mij gebeld om z’n plan te delen. Hij had ervoor gezorgd dat hij als eerste zou landen, had de ring bij zich, en zodra zijn vriendin landde ging hij op een knie. Man man, wat is het toch een romanticus haha! Ik mag z’n getuige zijn maar zou het heel leuk vinden om dit boekje aan zijn verloofde te geven.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 4 maart 2019 at 10:51

  Wij waren deze zomer op vakantie in Cyprus. ’s Avonds waren we een romantische wandeling aan het maken op het strand bij zonsondergang toen mijn vriend op zijn knie ging en mij ten huwelijk vroeg. Een prachtig moment dat ik nooit ga vergeten! Wij trouwen 27 juli, en deze planner zou ideaal zijn! We hebben nog zoveel te regelen en ik geraak het overzicht een beetje kwijt soms! :) Ik volg je al heel lang op FB trouwens!

 • Avatar van Lizanne
  Reply Lizanne 4 maart 2019 at 10:24

  Wij waren op vakantie in Oostenrijk toen mijn vriend ineens allemaal kaarsjes had aangestoken in het appartement. Er stond een muziekje aan en toen het liedje ‘marry me’ van Train uit de speaker kwam ging hij op z’n knie en vroeg hij me ten huwelijk. Ik was totaal overdonderd omdat ik het nog helemaal niet verwacht had maar natuurlijk zei ik ja! We hebben nog geen trouwdatum maar verwachten in 2021 te gaan trouwen, dus het zou superleuk zijn om deze te winnen.

 • Avatar van Tanja
  Reply Tanja 4 maart 2019 at 10:01

  Het was oudejaarsavond 2018 en mij vriend en ik bleven gezellig samen thuis. Onze eerste oudejaarsavond samen, want 2017 waren we net een stelletje. Na een super leuke avond was het bijna 2019 en vertelde ik hoe blij is was en dat ik niet kon wachten wat 2019 zou brengen. 10 voor 12 vroeg hij of hij ook nog wat mocht zeggen. Dat begon met een opsomming van alle mooie dingen het afgelopen jaar. En toen 2 minuten voor 12 zei hij “ik kan 2018 toch niet voorbij laten gaan zonder je iets te vragen”. En daar ging ie op zijn knieën en vroeg of ik met hem wilde trouwen. Tranen van mijn kant natuurlijk en volmondig “Ja”. Al was die niet helemaal aangekomen, want hij vroeg “heb je nou ja gezegd?” Hahah Ja! En nu alles doorgezet en 5 september aanstaande gaan we trouwen. Dus zijn we volop aan het plannen. En hebben we nu al zin in 5 september!

 • Avatar van Brannie
  Reply Brannie 4 maart 2019 at 09:26

  Ik ben zelf 21maart 2014 getrouwd . Bijna 5 jaar geleden! Deze zou ik heel graag voor mijn zusje willen. Ze gaat 12 december trouwen en ik mag haar ceremoniemeester zijn. Het lijkt me zo leuk om deze planner aan haar te mogen geven.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 maart 2019 at 09:08

  Wat leuk en inspirerend ook om zoveel in te kunnen noteren om al het moois en leuks nooit te kunnen vergeten….
  Dit sla ik over maar gun het anderen van harte…..

  Xoxo

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 4 maart 2019 at 07:29

  Ik wil graag winnen voor mijn liefste vriendin. Na jaren moeite mag zij dit voorjaar eindelijk moeder worden. Nu dacht zij dat haar vriend een geregistreerd partnerschap aan het regelen was. Maar op vakantie, op het mooiste plekje daar begon hij zich wat ongemakkelijk te gedragen….. En vroeg hij haar ten huwelijk. Zomer 2020 moet het gaan gebeuren. En omdat ik weet hoe je hoofd werkt, of juist niet werkt, als je net mama bent geworden zou dit erg van pas komen.

 • Avatar van Edith-Sofia
  Reply Edith-Sofia 4 maart 2019 at 06:57

  Wat leuk zeg. Ik maak graag kans! In december ben ik ten huwelijk gevraagd in Parijs onder de eifeltoren. We weten nog niet wanneer we gaan trouwen, maar zijn wel al aan het rondkijken wat we willen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.