Huis & interieur Mama & Kind

Kidstalk | Done by Deer Tiny Tropics collectie

27 april 2019

done by deer tiny tropics collectie
Eén van mijn favoriete merken voor beide kids is toch wel Done by Deer. Dit Deense merk heeft mooie accessoires, speelgoed, textiel, babynestjes en heel erg leuk kinderservies in het assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Shae een leuke set met bordjes en voor Cate onder andere het babynestje ervan. De kleuren en printjes spreken ons heel erg aan! Ook leuk is de nieuwe Done by Deer Tiny Tropics collectie die ik je in dit artikel laat zien. 

‘Lees ook: De voordelen van co-sleeping.’

Done by Deer Tiny Tropics collectie

“Trek de wildernis in en verken de Tiny Tropics. De prachtige groene bladeren, besprenkeld met gouden details brengen de tropen tot leven en stimuleren de fantasie. Done by Deer lanceert Tiny Tropics, een speciale collectie binnen de reguliere collectie. Kinderkamer accessoires en speelgoed, met liefde ontworpen voor kleine avonturiers.”

done by deer tiny tropics collectie done by deer tiny tropics collectie done by deer tiny tropics collectie done by deer tiny tropics collectie done by deer tiny tropics collectie done by deer tiny tropics collectie done by deer tiny tropics collectie done by deer tiny tropics collectie
We hebben de hele tropische trend voor kinderkamers al eerder voorbij zien komen en het is leuk dat deze groene hype voorlopig nog niet weg te denken is. De tropische invloeden gecombineerd met de ‘urban jungle’ brengt leven in je huis! De producten hebben zachte en speelse groentinten en mooie prints die perfect passen bij de populaire Scandinavische stijl. Bladeren, muurstickers met olifanten en krokodillen, handige opbergdozen en superzachte knuffels maken een kinderkamer helemaal af. Ook is er een bijpassend babynestje voor de allerkleinsten in deze collectie te vinden. Ook leuk: de babygym met stimulerende functies zoals diverse speeltjes zoals een rammelaar, spiegel, labels en verschillende vormen en texturen.

En ja, natuurlijk zijn de bekende Done by Deer vriendjes van Coco, Raffi, Elphee en Ozzo ook terug te vinden op het kinderservies in deze collectie. In de Tiny Tropics reeks zie je dit terug in een bijpassend bord, kom, lepel, beker en een antislip placemat.

Ohhh, wat vind ik dit merk toch leuk! Echt eens tussen snuffelen als je zelf in verwachting bent óf als je op zoek bent naar een origineel kraamcadeautje. Ze hebben namelijk verschillende cadeauboxen en setjes met bijvoorbeeld rompertjes, rammelaars, zachte dekens en bijtringen. Done by Deer is onder andere te koop bij Prénatal, Bol.com, Wehkamp en De Gele Flamingo.

–> Ken jij dit merk voor baby/kinderspullen al? Vind je de nieuwe collectie ook zo leuk?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 27 april 2019 at 19:15

    Oh zo schattig! Blijf het een heel leuk merk vinden.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.