Beauty

Favoriete beautyproducten maart 2019

2 april 2019

favoriete beautyproducten maart 2019 3 - Favoriete beautyproducten maart 2019
Aangezien ik regelmatig de vraag krijg welke beautyproducten ik kan aanraden, welke echt de moeite zijn om aan te schaffen en welke ook vooral snel een mooi resultaat geven besloot ik deze rubriek terug in het leven te roepen. Er gaan iedere maand weer veel nieuwe beautyproducten door mijn handen vanwege mijn werk en daarnaast schaf ik uit interesse en nieuwsgierigheid zelf ook van alles aan. Lang niet alles is zo mooi als het lijkt, maar déze vijf producten maken hun belofte meer dan waar!

‘Lees ook: SPF voor je gezicht (inclusief tips voor de gevoelige huid).’

favoriete beautyproducten maart 2019 2 - Favoriete beautyproducten maart 2019

Mijn favoriete beautyproducten van maart 2019

Essie Gel Couture nagellak
Ik heb een zwak voor een natuurlijke manicure die er heel verzorgd uit ziet. De subtiele vorm van een French Manicure, maar dan zonder de harde witte randjes. En als ik eens uitwijk naar een kleurtje dan is het eigenlijk altijd wel een zachtere tint. Maar, ik ben qua nagellak best wel veeleisend. Vanwege een kleine baby in huis was ik tig keer per dag mijn handen, met mijn werk typ ik veel waarmee de nagels ook wel eens een tikje meekrijgen en ik ben nogal poetserig aangelegd waardoor mijn handen regelmatig een sopje in gaan. Hier moet een nagellak wel tegen bestand zijn aangezien ik geen zin (en tijd..) heb om mijn nagels elke paar dagen opnieuw te moeten lakken. Daarnaast wil ik dat een lak snel droogt én mooi glanst.

Al een hele tijd was ik benieuwd naar de Essie Gel Couture nagellak. Dit is een twee-stappen-systeem bestaande uit een kleurlak die tegelijkertijd een basecoat is en een topcoat voor een intense glans. Samen zorgen ze voor een manicure die tot 14 dagen mooi zou moeten blijven. Nu haal ik die twee weken écht niet zonder chips of beschadigingen, maar het blijft toch zeker een week mooi zitten. Daarnaast heeft de lak een fijn breed kwastje, drogen de nagels heel snel op én krijgen ze echt een mooie intense gellak-glans mee. Ik kocht eerst één kleurtje en de topcoat en binnen een aantal weken kocht ik er nog twee kleurtjes bij.

Fairy Tailor is een sheer lakje met neutrale ondertoon die een mooi French Manicure effect geeft, Inside Scoop is een sheer lakje met een frisse roze tint die lekker zomers staat. Beide kleuren zijn in 3 laagjes trouwens ook compleet dekkend te krijgen, maar ik vind dat transparante van één laagje wel mooi eigenlijk. Als derde kleurtje kocht ik nog Touch Up, een lichte rozepaarse kleur met een iets grijzige ondertoon die mooi staat bij de koele ondertoon van mijn huid en wederom lekker fris voor de lente en zomer.

–> Essie Gel Couture gellak voor thuis is onder andere bij Wehkamp en Bol.com te koop voor €12,99 per kleur en/of topcoat.

Tom Ford ombré leather
Al sinds dit parfum werd uitgebracht was ik er nieuwsgierig naar. Sowieso ben ik steeds meer fan aan het worden van de geuren van Tom Ford en ik draag – zeker in de wintermaanden – Black Orchid dan ook heel graag. Ombré Leather is wederom een zwaardere geur die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Het is een kruidige, heel chique en warme geur met kardemom, leer, jasmijn, mos, amber en patchoeli. Een paar spraytjes is meer dan voldoende om tot in de avond de geur goed op de huid terug te kunnen ruiken. Ja, duidelijk een favoriete geur van zowel Paul als mijzelf om te dragen nu in de overgang van de winter naar de lente.

–> Tom Ford Ombre Leather online kopen.

Bourjois Foundcealer
Een 2-in-1 foundation en concealer in een stickvorm. Niet alleen heel erg handig in gebruik aangezien je simpelweg een paar strepen aanbrengt op je gezicht en dit uitwerkt met je vingertoppen of een foundationkwast, maar ook nog eens een heel mooi én langhoudend resultaat. De dekking is medium tot full coverage te noemen, met een hydraterende primer eronder werkt hij ook prettig met mijn drogere huid én de kleur is licht + koel genoeg voor mijn huid. Een winner die zeker een battle aan kan gaan met mijn zeer geliefde Estée Lauder Double Wear foundation.

–> Hier lees je mijn uitgebreide review over de Bourjois Foundcealer inclusief voor- en nafoto’s.

favoriete beautyproducten maart 2019 1 - Favoriete beautyproducten maart 2019

Estée Lauder advanced night repair eye
Met sommige verzorgingsproducten vraag ik me altijd af of ze wel echt wat doen voor je huid/of er wel een specifiek apart product voor nodig is, of dat het gewoon een goed marketingverhaal is. Zo heb ik dat zeker met oogcrèmes. Maar toch, nu ik alweer een tijdje heel trouw deze smeer merk ik duidelijk verschil! Deze van Estée Lauder is voedend en hydraterend, zonder vettig te worden en zorgt ervoor dat fijne lijntjes en droogtelijntjes onder mijn ogen een stuk minder aanwezig zijn. En doordat de huid onder de ogen hydrateert brengt een foundation en/of concealer mooier aan zonder dat deze op gaat hopen in de lijntjes. Oh, en hij haalt heel goed puffiness van slaaptekort weg. En dat is met een babytje met onregelmatige en veel gebroken nachten héél welkom.

Mocht ik dan toch een nadeel moeten noemen, dan is het dat ik deze crème liever in een tube had gezien. Dat werkt nog wat zuiniger (want, ja deze is wel prijzig..) en een stukje hygiënischer.

–> Deze Estée Lauder oogcrème is onder andere bij Parfumerie Douglas te koop.

Clarins Hydra-Essentiel lip balm
Ik weet niet de hoeveelste tube het hiervan is waarmee we nu bezig zijn, maar wat is dit toch een fijne lippenbalsem! Ondanks dat ik er zo door het jaar heen ook van andere merken uitprobeer, ik blijf terugkomen bij deze. Zeker nu na de bevalling mijn huid even niet helemaal doet wat ik wil en ook mijn lippen een stuk droger zijn, helpt deze ze er weer vlot op vooruit. Ik smeer dus weer trouw iedere avond voor het slapen gaan een likje over mijn lippen. Zo houd ik ze lekker zacht, soepel en velletjesvrij!

–> Deze Clarins lippenbalsem is onder andere bij Parfumerie Douglas te koop voor €19,50.

Heerlijk hoor, om weer even lekker ouderwets over favoriete beautyproducten te kunnen kletsen en mijn tips met je te kunnen delen :)

Wat zijn op dit moment jouw favoriete beautyproducten die je aan kan raden?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 3 april 2019 at 21:47

  Fijne favorieten! Die van EL moet ik nog uitproberen maar zo te zien gaat ie bevallen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 april 2019 at 09:07

   Ik ben benieuwd wat jij ervan gaat vinden! :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 april 2019 at 06:06

  Wat een prachtige producten die jou favorieten zijn…..
  Ik heb er een aantal…..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.