Beauty

Skin Saver | KORA Organics Noni Glow face oil

24 april 2019

KORA Organics Noni Glow face oil review
Heeft jouw huid nog een beetje moeite met de overgang naar het warmere weer en kan deze wel een oppepper gebruiken? Of heb je last van een wat droge, trekkerige en doffe huid? Dan is deze KORA Organics Noni Glow face oil zeker een product om eens uit te proberen. Dit merk is in 209 opgezet door topmodel Miranda Kerr en sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Ik vertel je er graag meer over! 

‘Lees ook: Tips tegen droge velletjes op je gezicht.’

KORA Organics Noni Glow face oil

Deze huidolie heef een ingrediëntenlijst waar ik persoonlijk heel erg blij van word. Er zit namelijk rozenbottelolie, jojoba olie, kokosextract, zonnebloemolie, noni fruitextract, granaatappelolie, duindoornolie, druivenextract, lavendelextract, jasmijnextract, kruidnagelextract, rozenolie en rozengeraniumolie in. Dit maakt een verzachtende, beschermende, voedende, hydraterende en kalmerende combinatie wat eigenlijk voor ieder huidtype geschikt is.

Ik vind het vooral heel mooi om te zien dat er geen synthetische parfum- en kleurstoffen, siliconen, sulfaten en parabenen in verwerkt zitten. De ingrediënten zijn 100% natuurlijk, waarvan 97,7% van organische teelt, en het product is vegan en dierproefvrij.

KORA Organics Noni Glow face oil review

Je hebt er maar een paar druppels per keer van nodig die door de pipet goed te doseren zijn. Deze breng je aan op een gereinigde huid door ze op te warmen tussen je vingertoppen en vervolgens met een zacht drukkende beweging op je gezicht aan te brengen. Daarna kan je eventueel nog je normale dag- en/of nachtcrème aanbrengen, maar je zal merken dat deze olie vaak al volstaat op zichzelf. De geur is heel zacht en subtiel bloemig, de olie trekt – bij niet teveel gebruik – redelijk vlot in en geeft de huid een mooie glow. Maar waar ik het meest blij van word: droogtelijntjes en een doffere huid verdwijnen als sneeuw voor de zon! ♥

KORA Organics is via de webwinkel van Parfumerie Douglas te koop. Deze Noni Glow face oil is te koop in een flacon van 10ml voor €24,99 en 30ml voor €67,99.

–> Ben jij ook zo’n liefhebber van huidolie? Spreekt deze je aan om eens te proberen?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariëlle
  Reply Mariëlle 25 april 2019 at 14:52

  Fijn hoor, zo op zijn tijd heeft je huid wel een beetje extra’s nodig en dat is precies waar dit product voor zorgt!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 24 april 2019 at 12:29

  Fijn dat dit een glans geeft 👌🏼
  Ik hou van zulke producten….
  Dit merk ken ik niet.
  Ik ga wel even kijken in de webshop van de parfumerie shop.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.