Fashion

Fashion | MANGO Violeta ‘I am what I am’ collectie

12 april 2019

MANGO Violeta I am what I am collectie 2019
Oh, wat kan ik hier toch vrolijk van worden. De nieuwe ‘I am what I am’ collectie en campagne van MANGO Violeta. Het draait allemaal om onbeperkte zelfliefde waarin je je mag kleden zoals je het allerliefst zou willen. Laat je nergens door tegenhouden en voel je sexy! Een positieve campagne met prachtig beeldmateriaal en ook nog eens mooie items. Ik laat je in dit artikel de campagnebeelden zien en vertel je welke kledingstukken mijn favorieten zijn. 

‘Lees ook: Zo creëer je jouw persoonlijke zakelijke look.’

MANGO Violeta I am what I am collectie 2019 MANGO Violeta I am what I am collectie 2019 MANGO Violeta I am what I am collectie 2019

MANGO Violeta ‘I am what I am’ campagne
“Tropische kleuren en cumbia. Ritme en attitude. In dit scenario presenteren Paloma Elsesser, Iza IJzerman en Lorena Durán de essentiële kleding waarin de zon en het ontspannen karakter inspiratie worden. De bloemetjesprints en soepelvallende jurken worden gecombineerd met felle kleuren om je kledingkast met licht te vullen. De Cariben dringen je garderobe binnen. Zullen we dansen?”

MANGO Violeta I am what I am collectie 2019 MANGO Violeta I am what I am collectie 2019 MANGO Violeta I am what I am collectie 2019 MANGO Violeta I am what I am collectie 2019 MANGO Violeta I am what I am collectie 2019 MANGO Violeta I am what I am collectie 2019 MANGO Violeta I am what I am collectie 2019 MANGO Violeta I am what I am collectie 2019 MANGO Violeta I am what I am collectie 2019 MANGO Violeta I am what I am collectie 2019 MANGO Violeta I am what I am collectie 2019

Ik vind het echt prachtig hoe steeds meer merken bezig zijn met een diverser en vooral realistischer beeld van vrouwen. Dit zie je ook duidelijk in deze campagne terug doordat er gebruik wordt gemaakt van meerdere lichaamstypes. Mooi! Sowieso kan je bij MANGO in zo’n beetje iedere maat terecht. Ze hebben een damescollectie vanaf maat XS t/m XXL, de Violeta plussize collectie die t/m maat 54 doorloopt en ook nog een collectie met zwangerschapskleding.

Toen ik voorheen een heel stuk zwaarder was was ik al groot fan van de Violeta collectie en ik ben blij dat ik met mijn huidige kledingmaat er alsnog nét kan slagen. Er zitten namelijk echt wel leuke items tussen!

Deze nieuwe MANGO Violeta ‘I am what I am’ campagne vind ik een heel mooie en positieve boodschap uitspreken en daarnaast is het ook nog eens een heel leuke collectie. De bloemetjesprints, soepelvallende jurken, tropische kleuren.. Love it! Mijn favoriete items van de collectie zijn duidelijk de groene jumpsuit, het witte midi-jurkje en de zeegroene wijde pantalon.

–> Op zoek naar andere leuke (web)winkeladresjes als je een maatje meer hebt? Snuffel dan eens tussen dit handige overzicht met plussize webwinkels :)

Wat vind jij van deze campagne en de collectie?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mamappeltaart
  Reply Mamappeltaart 12 april 2019 at 12:35

  Wat een prachtige collectie en boven al beeldschone vrouwen!

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 12 april 2019 at 12:12

  Ik vind het allemaal prachtig, maar er is niet echt iets wat ik mijzelf zie dragen helaas.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 april 2019 at 07:26

  Toevallig zat ik gisteren in deze webshop te kijken en zag zoveel pretty items ;-)
  Binnenkort maar daar eens wat moois gaan shoppen….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.