Beauty

Mijn dagelijkse make-up

29 april 2019

mijn dagelijkse make-up
Ik krijg regelmatig de vraag welke make-up ik nu echt dagelijks draag en ik aan kan raden aan anderen. Maar ook komt daarbij regelmatig de vraag voorbij of ik echt iedere dag ‘vol in de make-up’ ga en hoelang ik voor de spiegel sta in de ochtend. In dit artikel geef ik antwoord op deze vragen en laat ik je zien welke producten ik gebruik. 

‘Lees ook: Geef je huid een boost met vitamine C.’

mijn dagelijkse make-up

Mijn dagelijkse make-up

Zoals je ziet heb ik een enorme voorkeur voor een frisse make-uplook waarbij een egale basis toch wel het uitgangspunt is. Onmisbaar hierbij zijn voor mij een goede dekkende foundation en een wenkbrauwproduct. De eerste omdat ik een wat vlekkerige huid heb met hier en daar enkele pigmentvlekken en overbeharing rondom mijn kingebied met – helaas – daarbij horende grijzige waas van de stoppeltjes die ik graag wil verbergen..

Daarmee kan ik ook gelijk de vraag beantwoorden of ik echt iedere dag make-up draag. Het antwoord daarop is ja. Ik voel me er gewoonweg een heel stuk zekerder door en vind die kracht van, zelfs zo’n natuurlijke, make-up nog steeds heel bijzonder. Denk nou niet dat ik hiervoor iedere dag uren voor de spiegel sta want het zit er echt allemaal in een minuutje of tien op en bijwerken hoeft dan de hele dag niet. Hooguit even een extra keertje lipproduct aanbrengen.

Dit zijn de vaste producten in mijn routine:

– NYX Angel Veil of Smashbox Photo Finish primer gemend met mijn dagcrème als basis
Bourjois Foundcealer foundation/concealer stick op ‘normale’ dagen met kids naar school brengen en halen, boodschapjes doen etc.
Estée Lauder Double Wear foundation op lange dagen met afspraken buiten de deur, etentjes, events en dergelijke omdat deze gewoonweg de beste dekking en betrouwbaarheid qua mooi resultaat de gehele dag door
– KIKO weightless perfection wet and dry powder
– Colourpop no filter concealer (de beste!!)
– Colourpop super shock blush in Prenup
– Physician’s Formula Butter Bronzer in Plum Rose als bronzer (een prachtige ‘koele’ tint, perfect voor lichte huidjes!)
– Make Up For Ever ultra HD loose powder als finishing powder
delilah Cosmetics pure light highlighter in Aura
– Colourpop precision brow pencil in Cool Cocoa & Colourpop oogschaduw Take the Lead voor de wenkbrauwen
– NYX Epic Ink eyeliner
– Chanel Le Volume mascara
– NYX lip liner in Pale Pink
– Bobbi Brown crushed liquid lipstick in Hippy Shake

mijn dagelijkse make-up

Ennnn dan nog een laatste voor de oplettende kijkers (sommigen van jullie valt ook alles op, haha!): ik heb inderdaad mijn wimperextensions niet meer. Vanwege de bevalling, drukte met de kleine en om mijn wimpers even rust te geven liet ik ze uitgroeien. Maar ik mis ze enorm! Ze gaven me namelijk een wakkere en frisse blik zonder dat ik met eyeliner en mascara in de weer hoef. Het scheelt me tijd, ik hoef me geen zorgen te maken om traanogen (dankjewel hooikoorts..) en het geeft toch echt een heel vrouwelijke en ‘open’ oogopslag. Ik ga ze dus binnenkort weer laten zetten!

–> Uit hoeveel producten bestaat jouw dagelijkse make-up routine? Ga jij gemakkelijk zonder make-up de deur uit?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nienke
  Reply Nienke 29 april 2019 at 16:22

  Mijn dagelijkse make-upje bestaat denk uit zo’n 15/20 makeup producten (?). Ongeveer hetzelfde eindresultaat, leuk om te zien. Ik moet die colourpop concealer echt snel eens gaan proberen! Ben gek op dat merk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 april 2019 at 22:22

   Echt eens meebestellen dan, ik vind dat echt de fijnste concealer die ik ken!

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 29 april 2019 at 12:33

  Het zijn altijd mooie foto’s. Zelf ga ik eigenlijk 99% makeuploos door het leven. Ook al is mijn huid niet egaal, heb ik rimpels en littekentjes en ben ik ook wel eens niet helemaal uitgeslapen XD
  Ik heb er geen moeite mee. Maar … Ik verdoezel mijn grijze haren dan wel weer.

 • Avatar van Ansje
  Reply Ansje 29 april 2019 at 11:22

  Waar is die mooie opmaak box van? Exact waar ik al heel lang naar zoek

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 april 2019 at 22:23

   Hi Ansje, het is de IKEA Saxborga opbergdoos. Zó blij mee!

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 29 april 2019 at 10:39

  Ik vind het zó fijn om te zien welke producten mensen dagelijks gebruiken! Tof ook dat het een mix van budget- en high-end-producten is. Ik draag eigenlijk amper make-up – en al helemaal op een doordeweekse kantoordag. Dan neem ik meestal al genoegen met mascara en matterend poeder!

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 29 april 2019 at 09:40

  Mooie look! Heel natuurlijk, fris en een lekkere wakkere blik! En ja, die wimperextensions zijn fijn om een instant verzorgde look te hebben, hè? Leuk dat je ze weer gaat zetten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 april 2019 at 22:25

   Haha, ja ik kan niet wachten. Een enorme luxe maar mis ze echt. Lekker oppervlakkig ;)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 29 april 2019 at 06:19

  Prachtige natural looks maak jij.
  Het staat je zo mooi.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.