Beauty

Love it! | Narciso Rodriguez pure musc

13 april 2019

Narciso Rodriguez pure musc review
Er zijn een paar geurnoten waar ik een enorm zwak voor heb en musk is er daar eentje van. Het heeft aan de ene kant wat warms en sensueels, maar aan de andere kant kan je het ook zeker rustgevend noemen. Toen ik voor het eerst kennis maakte met deze nieuwe Narciso Rodriguez pure musc eau de parfum was ik op slag verkocht. Je kan hem alleen dragen, maar het maakt ook een perfecte partner voor veel andere geuren. Ik vertel je hier graag meer over! 

‘Lees ook: Mijn favoriete beautyproducten van maart 2019.’

Narciso Rodriguez pure musc review

Narcico Rodriguez Pure Musc

“Met for her PURE MUSC eau de parfum, wilde ik de ziel van de vrouwelijke dualiteit vangen, dat van binnenuit resoneert – de eigenschappen die ongrijpbaar zijn zoals de elementen van haar zowel donkere als lichtvoetige kant, haar kracht en haar kwetsbaarheid. Tegenstellingen als deze maken een vrouw zo intrigerend. “ – Narciso Rodriguez

De geur wordt omschreven als eentje met twee verschillende gezichten en zoals je in de openingsalinea al kon lezen, sta ik daar dus helemaal achter. Aan de ene kant heel vrouwelijk, zacht en warm en aan de andere kant sensueel en een tikkeltje masculine. Eerlijk gezegd denk ik dat er genoeg mannen zullen zijn die dit parfum ook heel goed kunnen hebben!

Narciso Rodriguez pure musc kopen

Narciso Rodriguez pure musc review

Qua geurnoten is dit parfum opgebouwd uit muskus, een wit bloemenboeket en kasjmierhout. Heel simpel en clean waardoor de musk goed tot haar recht kan komen in een pure vorm. En dat maakt de geur dus juist perfect om te layeren in combinatie met andere parfums in je collectie. Sowieso is musk een duidelijk terugkomende geurnoot in de parfums van Narciso Rodriguez, dus met eigenlijk al zijn andere parfums kan je hem al goed combineren. Maar ook met parfums van andere merken doet hij het goed. Zo vind ik de combinatie met Gucci Bloom en Chloé Nomade ook echt heel erg lekker!

Qua geurtype en het layering-verhaal doet Narciso Rodriguez pure musc me denken aan Molecule 01 van Escentric Molecules, één van mijn favoriete parfums allertijden die je al jaren terug ziet komen op de site. Het blijft bijzonder hoe musk zo’n persoonlijke geurnoot te noemen is. Eentje die bij bijna iedereen weer net even anders ruikt, iets dat komt door een andere lichaamstemperatuur, hormonen, zuurtegraad van de huid etc. Zo krijgt een parfum als deze net een persoonlijker randje. Love it!

Narciso Rodriguez pure musc is te koop vanaf €60,00 bij de luxere parfumerieën zoals Parfumerie Douglas, Parfumerie.nl en ICI Paris XL.

–> Ben jij fan van de parfums van Narciso Rodriguez? Spreekt deze nieuwste variant jou aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Luna
  Reply Luna 16 april 2019 at 20:45

  Ja, ik ben groot fan en heb vele varianten in mijn kastje staan. Ik vind deze ook heel lekker ruiken, puur, zacht en warm tegelijk. Ook in combinatie met de Narciso Rouge ruikt hij heerlijk.

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 14 april 2019 at 23:04

  Ik had hem toevallig laatst geroken en vond hem echt lekker! Dus deze gaat ook op mijn wishlist.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 13 april 2019 at 14:18

  Mijn zusje heeft een geur van Narciso Rodriguez en die vind ik ook zo lekker poederig ruiken. Ben ook wel benieuwd naar deze eigenlijk.

 • Avatar van Natascha - BeautyOpinie
  Reply Natascha - BeautyOpinie 13 april 2019 at 13:17

  Deze klinkt heerlijk! Ben nu erg benieuwd want volgens mij kan dit wel eens helemaal mijn ding zijn. Ga ‘m binnenkort even bekijken in de parfumerie.

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 13 april 2019 at 09:49

  Ik ken de parfums van Narciso Rodriguez nog niet, maar je maakt me nieuwsgierig! De fles ziet er sowieso al prachtig en clean uit.

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 13 april 2019 at 08:52

  Oehwat, hoe kan ik deze gemist hebben! Bedankt voor de tip, Desiree 😃. Ik ga snel naar de parfumerie om hem op mijn huid te ruiken, ik ben-net als jij- ook gek op muskus.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.