Lifestyle

Tips voor een origineel moederdag cadeau

8 april 2019

moederdag cadeau tip 3 - Tips voor een origineel moederdag cadeau
Over ruim een maand is het alweer zover: Moederdag. Natuurlijk kan je het hele jaar door jouw moeder(figuur) in het zonnetje zetten, maar op die dag is het toch wel leuk om net even iets extra’s te doen. Een gezellig bezoekje, voor haar koken, een mooie brief schrijven, haar favoriete bloemen geven.. In dit artikel geef ik enkele tips voor een origineel moederdag cadeau inclusief een rijtje toffe mokken! 

moederdag cadeau tip 1 - Tips voor een origineel moederdag cadeau

De moederdag mok, maar dan nét even anders! Hoe leuk zijn deze varianten die je hierboven ziet?! Volgens mij kan je je moeder met één van deze mokken toch wel op een originele manier verrassen. Of doe eens gek en geef een complete set cadeau zodat ze ieder koffie- of theemoment aan jou moet denken ;) Natuurlijk hoef je niet voor een mok te gaan, je kan ook voor iets anders kiezen want deze webwinkels hebben verder ook een heel erg leuk assortiment. Wat denk je bijvoorbeeld van één van deze items als origineel moederdag cadeau?

– Een mooi plateau om haar lekkerste baksels in uit te kunnen stallen, maar dan nét even origineler op deze variant van Qualy Design die verkrijgbaar is in 2 verschillende formaten (vanaf €29,95)
– Je koekjes eens anders op tafel presenteren dan in een koektrommel? Of gebruik de etagère van Yamazaki als bewaarbakje voor je sieraden, voor bij de deur voor je favoriete lipgloss to go, je sleutels, boodschappenmuntje etc. Verkrijgbaar in twee formaten vanaf €18,95
– In dit sieradenbakje van Yamazaki kan je je sieraden handig opbergen. Eén laagje voor je kettingen, eentje voor je oorbellen, eentje voor je armbanden en de bovenste voor wat je dagelijks draagt bijvoorbeeld? (€18,95)
– Het ziet eruit als een ballon, maar is toch echt een spaarpot. Té leuk, deze in de vorm van een stegosaurus inclusief goudkleurig opblaasventiel en lekker groot zodat je (kind) er ook echt wat in kwijt kan (Fisura, €39,95).

moederdag cadeau tip 2 - Tips voor een origineel moederdag cadeau

Winactie
In samenwerking met Cadeau.nl en Ditverzinjeniet.nl mag ik twee keer €50,- shoptegoed voor één van de webwinkels naar keuze weggeven. Natuurlijk zou je dat tegoed aan je moeder kunnen geven om haar zelf iets leuks uit te kunnen zoeken, óf je gebruikt het om haar te verrassen met een toffe mokkenset of één van de vele andere items uit de shop voor een origineel moederdag cadeau. Té leuk!

–> Laat in een reactie onder dit artikel achter voor welke webshop jouw voorkeur uitgaat en eventueel wat je uit zou kiezen om jouw moeder(figuur) mee te verrassen.

Natuurlijk zou ik het ook heel leuk vinden als je mij volgt via Instagram en/of Facebook en het berichtje over deze actie wil liken, een reactie achter laat en deelt met jouw vrienden :) Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 14 april 2019, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Claudia Diependaal
  Reply Claudia Diependaal 18 april 2019 at 11:22

  Ik doe heel erg graag mee voor ditverzinjeniet! Wat een super gave #ACTIE!

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 15 april 2019 at 12:21

  Super leuk zeg!!! Ik doe heel graag mee voor ‘dit verzin je niet’, zo cute!

 • Avatar van Ineke Twigt
  Reply Ineke Twigt 15 april 2019 at 11:30

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ook zij is moeder van twee kleintjes. Super leuke actie. Ik ga voor cadeau.nl

  Gr Ineke

 • Avatar van Marange Krouwel
  Reply Marange Krouwel 15 april 2019 at 08:12

  Ik doe graag mee, voor cadeau.nl
  Wat hebben ze een hoop leuke spulletjes. Fingers crossed

 • Avatar van Trotsema fati
  Reply Trotsema fati 14 april 2019 at 20:54

  Ik doe super graag mee voor cadeau.nl bon!
  Met deze leuke geschenken wil ik graag mijn lieve lieve moeder verassen ook als ze meer dan dat verdient ❤ love haar ❤

 • Avatar van Linda Achterberg
  Reply Linda Achterberg 14 april 2019 at 20:49

  Wat een superleuke moederdagactie!! Ik loot dollgraagg mee voor mijn lieve 83jarige moedertje die altijd vindt dat zij er op haar leeftijd OOK nog toe doet!!! Ze is nog superfit en woont nog zelfstandig met mijn zeer actieve 89jr vader! Ik zou haar zo kunnen verrassen met een mooie etagere, fleecedeken of wekker! Liked alle sites en actie openbaar GEDEELD met mijn facebookvrienden en duimen!!! Keuze: Cadeau.nl!!

 • Avatar van Irina
  Reply Irina 14 april 2019 at 20:36

  Ik zou echt super graag willen winnen voor ditverzinjeniet mijn moeder is echt een held en helpt mij bij zoveel dingen maar ook mijn broer. Daarnaast is ze gewoon super lief en dus verdient ze wel een extraatje we hebben 2 zware jaren achter de rug sinds vorige week dus dit komt echt perfect uit!

 • Avatar van J Vink
  Reply J Vink 14 april 2019 at 19:13

  Ik ga lekker shoppen op cadeau.nl
  Zoveel leuks moeilijk om te kiezen

 • Avatar van anita kempenaers
  Reply anita kempenaers 14 april 2019 at 14:53

  doe graag mee voor mijn dochter die is ook een mama , zij drinkt graag thee daarom zou ik de theepot met infuser voor haar kiezen bij cadeau.nl

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 13 april 2019 at 20:19

  Dit is leuk. Ik zou gaan voor cadeau.nl. Ik kan dan een echt geschikt cadeau vinden, zodat je niet een flut cadeautje koopt waar ze eigenlijk niets mee doet.

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 13 april 2019 at 11:52

  Erg leuk voor Moederdag, zou kiezen voor = https://www.ditverzinjeniet.nl/, en zou zeker kiezen voor = https://www.ditverzinjeniet.nl/kikkerland-chinese-vissers-theezakjeshouder-set-van-4 mijn moeder houd heel erg van thee, en dit is echt heel erg leuk….Groetjes Anneliese :)

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 12 april 2019 at 21:45

  heel veel leuks gezien en zeker ook handige dingen maar ik ga zowiezo voor Kikkerland Mini snijplankjes voor mijn moder

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 12 april 2019 at 20:17

  Ik doe graag mee voor shoptegoed bij ditverzinjeniet.nl
  Ik denk dat ik dan ga voor https://www.ditverzinjeniet.nl/moederdag-pakket

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 12 april 2019 at 17:43

  Beide shops zijn erg leuk! Ik denk dat ik een lichte voorkeur heb voor de bon van Dit.verzin.je.niet. Ik zou er graag iets voor kopen voor in het nieuwe huis van mijn ouders waar ze nu druk mee zijn. Ik ga het nog even bedenken, zelf vind ik zo’n foute van kleur veranderende lightbox wel erg leuk.

1 4 5 6

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Lifestyle
Fedde&Kees ervaring Bundi en Nunki
Momtalk | Een betere nachtrust dankzij Fedde&Kees

In de laatste persoonlijke update vertelde ik al dat er hier in huis een heleboel onrust is vanwege de verborgen...

Close