Huis & interieur Lifestyle

Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-)

17 april 2019

home office roomtour
Advertisement Er wordt veel om gevraagd en vandaag staat het dan eindelijk online: het resultaat van mijn nieuwe werkkamer in huis. Vanwege de komst van Cate zijn er namelijk een aantal kamers van functie gewisseld en is mijn werkhoek naar de kleinste kamer gegaan. Geen probleem, want het blijft een fijne plek waar ik in alle rust kan werken. Het blijft een luxe zo’n eigen home office te hebben! Ik laat je het eindresultaat zien inclusief alle apparatuur waar ik mee werk én heb daarbij iets heel leuks voor alle techlovers die hun werkruimte een upgrade willen geven..

‘Lees ook: Zo creëer je thuis een gezonde werkplek.’

home office roomtour home office roomtour home office roomtour
Inrichting
Zoals je ziet is het lang niet meer zo’n grote ruimte als dat het eerder was, maar dat vind ik eigenlijk wel prima. De eerdere ruimte was groot genoeg om met meerdere mensen samen te kunnen werken, maar dit gebeurde toch eigenlijk altijd buiten de deur waardoor ik me er in m’n eentje nogal verloren kon voelen. En die grote ruimte vroeg erom om minder efficiënt met ruimte om te gaan. Ik zette makkelijker van alles er neer waardoor het wat rommeliger kon ogen. De werkplek zoals ik hem nu heb ik efficiënt met een ruim bureau met opberglades, een verrijdbaar kastje waar ik producten in kan zetten waar ik nog mee aan de slag wil en onderin wat foto props en een kast voor de belangrijkste administratie, boeken die ik er regelmatig bij pak (over onder andere beauty-ingrediënten, marketing en ondernemen). Doordat de ruimte kleiner is heeft alles een duidelijke plek en functie en kan ik het lekker opgeruimd houden zodat ik altijd direct aan de slag kan met m’n werkzaamheden.

Qua kleuren heb ik er voor gekozen één wand een diepe taupekleur te geven die door het lichtinval de ene keer paarser, dan weer grijzer en dan weer bruiner oogt. Dit in combinatie met witte meubels, een verstelbare bureaustoel, een rond vloerkleed om alle rechte lijnen te doorbreken en wat accessoires maakt het helemaal af. Ja, zoals je merkt ben ik heel erg blij met deze werkplek zo!

home office roomtour home office roomtour home office roomtour

Apparatuur
Ik krijg vaak de vraag welke apparatuur ik allemaal gebruik. Nou, dat is nog best een waslijst.. Ik heb een HP all-in-one computer met een 23 inch scherm waar ik de meeste tijd achter doorbreng als ik aan het werken ben. Beneden heb ik dan nog een laptop liggen voor als ik aan de keukentafel werk of onderweg ben. Verder zie je nog een Canon all-in-one printer waar ik ook kopietjes en scans mee kan maken en een bluetooth speaker om mijn favoriete muziek op af te kunnen luisteren. Ik koppel deze heel eenvoudig via Spotify en vind vooral de muziek van Ludovico Einaudi de laatste tijd heel prettig om bij te werken.

Oh, en natuurlijk mijn smartphone en camera niet vergeten te benoemen. Want ook daar kan ik niet zonder natuurlijk! Ik heb een Huawei P20 Pro smartphone waar ik echt gigantisch tevreden over ben en de Sony Alpha 5100 systeemcamera met een aantal verschillende lenzen. Ook deze is echt aan te raden als je op zoek bent naar een compacter model met veel mogelijkheden.

home office roomtour

Goede apparatuur is voor mij onmisbaar om mijn werkzaamheden goed mee uit te kunnen voeren en door hierin te investeren zijn het ook nog eens producten die bijdragen aan mijn productiviteit en professionaliteit. Mijn nieuwste aanwinsten hiervoor zijn deze drie producten van Logitech die ik van Coolblue kreeg om uit te proberen:

Logitech Craft Advanced toetsenbord
Dit toetsenbord heeft een aantal heel fijne functies. Niet alleen typt hij gewoonweg heel erg lekker in een prettige houding (net schuin genoeg zodat je polsen goed ontspannen blijven), ook zit er licht ingebouwd dat zich aanpast aan het licht om je heen en ’s avonds werken ook prettig is, hij is compleet naar wens in te stellen, is draadloos met een oplaadbare batterij die lang meegaat, de multimediatoetsen bedienen zo’n beetje alle functies van je computer – waardoor je niet steeds je muis hoeft te pakken en in menu’s hoeft te zoeken – en de draaikop links bovenin kan je allerlei functies geven om te werken met creatieve tools. Zo heb ik hem ingesteld met een fotobewerkingsprogramma en kan ik zo heel gemakkelijk en precies kleuren en dergelijke aanpassen.

Logitech MX Master 2S draadloze muis
Mocht je meerdere PC’s hebben (wisselen tussen vaste computer en laptop bijvoorbeeld) dan kan je deze muis bij beide gebruiken door middel van Logitech Flow. Dit heeft als functie dat je bijvoorbeeld tussen de gekoppelde computers bestanden uit kan wisselen. Superhandig! Hij ligt fijn in de hand, werkt heel nauwkeurig, scrollt soepel en is ook weer volledig naar wens in te stellen. Er zitten de bekende knoppen op, maar ook een scrollwiel bij je duim waarmee je horizontaal kan scrollen bijvoorbeeld.

Logitech BRIO 4K Stream Edition webcam
Dit product is er eentje waar ik echt nog even verder mee moet stoeien. In verband met een paar plannen die ik dit jaar wil uitwerken voor mijn bedrijf heb ik een goede camera nodig. En hiermee zit ik volgens mij wel goed! Je kan er eenvoudig het gezichtsveld mee aanpassen waardoor je kan focussen op je gezicht of juist je kantoor op de achtergrond ook mooi in beeld laat komen, heeft een ultra HD 4K videoresolutie, je kan er in hoge kwaliteit mee livestreamen of Skypen met de 1080p bij 60fps en de zelflerende software laat zelfs een rommelige achtergrond cleaner lijken. Say whut?! Ja, hier ga ik vast en zeker nog veel plezier mee krijgen. Ik vind het uitpluizen van nieuwe gadgets echt té leuk, helemaal als het gaat helpen hopelijk mooie zakelijke successen te behalen :)

Zoals je kan begrijpen ben ik echt helemaal blij met mijn fijne werkplek. Ik hoop dat je het leuk vond een kijkje achter de schermen te krijgen! Of ik werk dus on the road alleen of samen met een andere ondernemer in een werkcafé of ik werk thuis in mijn werkkamer met alle apparatuur om handen om ieder moment mee aan de slag te kunnen gaan.

home office roomtour home office roomtour

Winactie
Om een andere ondernemer ook een steuntje in de rug te geven mag ik in samenwerking met Coolblue de drie genoemde producten als set weggeven. Het toetsenbord, de muis en de webcam hebben een gezamenlijke waarde van ruim €540,00 en gaan zeker voor de creatievere ondernemers geweldige producten zijn.

–> Laat in een reactie onder dit artikel een leuk stukje over je bedrijf achter. Wat doe je precies, hoelang doe je dit al en wat zijn je zakelijke toekomstdromen? Wellicht leren we op deze manier nog leuke ondernemers kennen om mee te connecten :)

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij via Facebook en Instagram wil volgen en op het bijpassende berichtje wil reageren en een like en/of reactie achterlaat. Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 24 april 2019, 23.59 uur. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Ik kijk alvast uit naar jullie reacties. Altijd leuk om andere ondernemers te leren kennen!

Liefs,
Desirée

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Coolblue.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 24 april 2019 at 22:23

  Wat een mooie werkplek zeg! Ik ga ook naar een kleinere werkplek, wat oa betekent dat ik de strijkplank niet meer in m’n werkkamer heb staan. Ik ben druk doende m’n hbo vertaler Engels te halen, om zo zzp’er te kunnen worden (en wel waardering van m’n baas te krijgen)! Dit pakket zou m’n werkplek echt zo’n up grade geven!

 • Avatar van Henk Meinderts
  Reply Henk Meinderts 24 april 2019 at 21:22

  Ik wil graag mijn dochter Sammy voordragen voor deze mooie prijs Zij is hooggevoelig en gaat heel haar leven al bij alles wat ze doet tot het uiterste en kan moeilijk stoppen als als ze in haar flow zit waardoor zij vaak overprikkeld raakt Zij heeft hierdoor al meerdere malen een burnout gehad Omdat ze door al deze dingen niet in staat is om buiten de deur te werken heeft zij besloten om haar grootste liefde het helpen van mensen om te zetten in haar werk Ze is sinds januari bezig met cursussen geven aan mensen om positief te leren leven enzo Na een proef met 10 deelnemers gaat het dan nu echt gebeuren en moet in mei de echte start gaan gebeuren met betalende deelnemers Ik denk dat hier wel een mooie werkplek welkom is omdat ze alles op haar oude laptopje doet Als je meer wil weten over wat ze doet kan je hier even kijken https://www.instagram.com/sammy_meinderts/?hl=nl en https://www.facebook.com/sammymeinderts/

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 22 april 2019 at 12:13

  Wow, prachtige werkkamer ! Ik zit meestal in de keuken achter de laptop. Zo’n werkkamer lijkt me echt geweldig 💖. In alle rust werken en niet alles snel opruimen als mijn man binnen komt met vertegenwoordigers ☕ enzo Oh ja, wij hebben thuis een melkveebedrijf en ik doe de administratie en catering🍀

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 21 april 2019 at 18:35

  Wauw, wat een heerlijke kamer! Ik maak bloemen van papier en begin nu hard te werken aan meer bekendheid en hoop hier in de toekomst nog meer mee te gaan doen. Ik heb nu dus een creatieve werkplaats in huis. Ook volg ik een opleiding tot online marketeer en werk hierdoor lang achter mijn laptop. De producten van coolblue zouden erg goed uitkomen en het werken en studeren een stuk relaxter maken 😊

 • Avatar van Sabine ypenga
  Reply Sabine ypenga 19 april 2019 at 08:30

  Wat ontzettend leuk en handig voor mijn nieuw te openen coach praktijk! Ik maak heel graag een kansje.

 • Avatar van Joyce Van der Velde
  Reply Joyce Van der Velde 18 april 2019 at 23:11

  Je hebt je kantoortje mooi ingericht! Prima werkplek zo te zien 🙂. Ik ben zzp’er in de zorg als verpleegkundige. Ik ben tevens mijn eigen boekhouder dus duik regelmatig achter de PC en met het onregelmatige werk is dit op de meest gekke tijden. Wat grappig dat het toetsenbord aanpast aan de omgeving en je met de muis bestandsoverdrachten kunt regelen! Ideaal voor mijn pc en laptop. Een camera heb ik nu niet, doe alles met mijn wat oudere iphone. Nu zou ik beeld kunnen bellen met mijn (mogelijke) klanten via de pc. Dit gebeurd tegenwoordig vaak als mensen snel willen dat ik langskom. Toch fijn even met iemand gesproken te hebben middels beeld.

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 18 april 2019 at 22:29

  Leuk om zo eens een andere werkplek te zien. Ik werk bijna 5 jaar op dezelfde plek in een klein software bedrijf. Mijn werkplek kan wel een oppepper gebruiken. Dus ik doe graag mee.

 • Avatar van janneke
  Reply janneke 18 april 2019 at 17:12

  prachtig om te zien hoe jij je werkkamer hebt ingericht.

 • Avatar van cor Boeren
  Reply cor Boeren 18 april 2019 at 16:48

  Ik geef al verschillende jaren computer trainingen. Klant zijn altijd benieuwd naar mooie rand apparatuur. Een ideaal setje on te laten zien.

 • Avatar van Michelle van Doremalen
  Reply Michelle van Doremalen 18 april 2019 at 14:28

  Dit is echt een super mooi pakket. Wegens ziekte werk ik op dit moment niet maar ik wil graag binnenkort vanuit mijn huis gaan werken als zzp’er en dit pakket zou me een mooie start geven!

 • Avatar van Kelly Aarts
  Reply Kelly Aarts 18 april 2019 at 10:02

  Wat een supermooie werkkamer heb je zo! Die kleur is echt heel mooi, en die trolley is echt superleuk!
  Ik doe graag mee met de winactie. Ik heb samen met mijn man een eigen bedrijf, we hebben een webshop in outlet kinderkleding (Mini & More)
  Tot mijn schaamte moet ik toegeven dat mijn ‘kantoor’ nu gewoon de keukentafel is of met de laptop ‘s avonds op de bank… ☺️
  Een tijd geleden hebben we voor de voorraad een bedrijfsruimte gehuurd, omdat het voor thuis echt te veel werd. Toen dachten we dat we van de ruimte die we over hadden thuis een kantoortje konden maken voor administratie en boekhouding, het afhandelen van de klantencontacten, het maken van berichten en advertenties voor FB en IG.
  Maar we kun nu ruim 8 maanden verder, en mijn kantoor is nog steeds het bankstel… 😂
  Lijkt me dus top om deze set te winnen en er serieus werk van te maken!

 • Avatar van jacqueline de Waal
  Reply jacqueline de Waal 18 april 2019 at 06:45

  Wauwwie dat ziet er roos kleurig uit.Wat een schitterende uitvinding de techniek staat niet stil gelukkig.Wat een schitterende uitdaging om hier mee aan de slag te mogen gaan.

 • Avatar van Beebs and Moms
  Reply Beebs and Moms 17 april 2019 at 22:18

  Wow wat ziet het er mooi uit! Best jaloers op je desktop ook wel 😉 Ik werk als zzp’er vooral thuis voor mijn eigen blog maar ook werk ik als coach zwangerschapsverlies. Als coach begeleid ik vrouwen (online en offline) die tijdens de zwangerschap hun kindje zijn kwijtgeraakt. Met Lief Gedragen geef ik hen een stem en ondersteun ik hen in het verweven van hun verdriet. Ik zit boordevol plannen waarvoor ik de webcam goed zou kunnen gebruiken, de webcam van mijn laptop is toch wel flink verouderd inmiddels.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 17 april 2019 at 22:03

  Erg mooi je kantoor.

 • Avatar van Merin Veronique de Does
  Reply Merin Veronique de Does 17 april 2019 at 21:32

  Wat een heerlijke plek zo om te werken! Op instagram schreef ik net al dat ik mijn onderneming sinds kort heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Stiekem vond ik dat heel eng, maar tegelijkertijd ben ik ontzettend trots. Ik wil uit mijn comfort zone. Ik heb ambities, doelen die ik wil behalen! En daar ga ik keihard aan werken. Want als ik het niet voor mezelf doe, huurt een ander mij wel in om het voor hem/haar te doen – bedacht ik me. Ondernemen past gewoon bij mij. Tijdens mijn studie, op kantoor… ik heb me altijd een beetje anders dan alle anderen gevoeld. Ik ben al van jongs af aan op zoek naar vrijheid.

  Nu was het er de tijd voor. Ik ben mijn eigen webshop begonnen en ik ga aan de slag in de gebiedsmarketing. Mensen zeiden tegen me: zou je dat wel doen, twee verschillende dingen? Maar ik geloof dat het kan! En als ik er zelf in geloof, vind ik wel een weg. Alles is in de laatste maanden op zijn plek gevallen: de ervaring, vaardigheden, kennis die ik heb opgedaan en de lessen die ik heb gevolgd. Ik kan het nu allemaal inzetten voor mijn eigen business. Zoals Steve Jobs het zou hebben genoemd: Connecting the dots.

  Wat mooi dat jij je werkplek zo fijn hebt kunnen inrichten. Ondernemen is heel erg leuk en een aantal kleine technische helpertjes maken het vaak nog makkelijker & leuker. Ik ga in het huis ook zeker een plekje inrichten waar ik me kan focussen. Daarnaast blijf ik ook lekker bloggen, gewoon voor de lol.

  Ik kom ook heel graag in contact met andere ondernemers. Want als ondernemer leer ik het liefst van andere ondernemers. En met mensen met dezelfde mindset praat je nu eenmaal gewoon lekker over wat je bezighoudt. :)

 • Avatar van SophiaG
  Reply SophiaG 17 april 2019 at 21:20

  Ik werk twee dagen per week vanuit thuis. Ik kan dit pakket heel goed gebruiken.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 17 april 2019 at 17:10

  Dat ziet er mooi en ordelijk uit. Dit pakket zou erg fijn welkom zijn voor mijn werkplek thuis. Helaas heb ik geen eigen bedrijf, maar wel werk ik regelmatig thuis voor school. Je gaat er in ieder geval zeker iemand heel blij mee maken.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 17 april 2019 at 09:45

  Wat een mooie ruimte. Zelf ben ik tarotcoach / alternatief psychotherapeut maar ben gestopt met werken toen ik zwanger werd. De jongste gaat nu naar school dus wil ik de draad weer gaan op pakken. Een deel van het werk zal online gaan gebeuren dus het coolblue pakket zou zeer welkom zijn.

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 17 april 2019 at 08:30

  Ik doe visagie aan huis, bruids make-up, make-up voor een feestavond of voor het schoolvak, het kan allemaal.
  Wat ik dan op de pc doe: afspraken inplannen, een nieuwe achtergrondfoto of profielfoto bijwerken voor Facebook, de prijslijst bijwerken of speciale acties plaatsen .
  Zou ik het zelf houden, nee… dan zul je denken nee??? Ik zou het dan aan mijn zoon geven, die hopelijk dit jaar slaagt en volgend jaar ICT management gaat studeren. Hoe blij zou hij hier dan van worden denk je 😉
  #fingerscrossed

 • Avatar van Lisette Kleiweg
  Reply Lisette Kleiweg 17 april 2019 at 08:25

  Heerlijke kamer heb je nu, ik zou er gewoon om te ontspannen al gaan zitten. Even weg van de hectiek die het gezinsleven soms oplevert, heel veel succes en plezier ermee ! Ik doe niet mee met deze actie want ik heb geen bedrijf 😅😁

 • Avatar van Anna wienen
  Reply Anna wienen 17 april 2019 at 08:01

  Ik zou graag mijn eigen psychologenpraktijk willen..

  Ben hard op weg 💪

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 17 april 2019 at 07:56

  Leuk stuk en goed materiaal is gewoon noodzakelijk om goed te kunnen werken. Ik heb een eigen webshop (fashion by fleur). Hier verkoop ik dameskleding tot maat 48 en heb plannen om binnen nu en en maand de kledingmaten uit te breiden naar maat 56. Dus deze geweldige set zou mij met mijn werk zeker helpen!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 april 2019 at 07:56

  Mooie en zeer stijlvolle items in je werkkamer….
  Zo een prachtige office heb jij en prachtige spullen die heel goed werken en jarenlang meegaan zijn voor iemand die een eigen bedrijf hebben zo belangrijk.
  Maar ook voor mensen die niet werken….
  Ik heb geen bedrijf maar zou met dit te winnen pakket dolblij zijn om een goed toetsenbord mijn vingers wat minder pijn geeft en met een webcam met familie en vrienden live kan praten en zien in binnen- en buitenland.
  Een draadloze muis mijn pols de perfecte ondersteuning en houding geeft.Ik volg je op al je soc.med.k..

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een prachtige dag Xoxo

 • Avatar van chantal bosch
  Reply chantal bosch 17 april 2019 at 07:10

  Waaaaaaauuuuuuww!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg 😍Wat een geweldige prijs ga je weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op deze prachtige kantoorset. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor mijn organisatie ik heb niet echt een bedrijf behalve dat ik vrijwillig voor ouderen en gehandicapten de administratie doe en bijhoudt. En goede werkplek is daarbij heel belangrijk met de juiste hulpmiddelen. Ik ben echt helemaal enthousiast. Je zou ’t maar mogen winnen zeg :-) zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik volg je op Facebook nu maar heel hard Duimen.

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 17 april 2019 at 06:51

  Wat heb je een prachtig kantoortje in huis! De kleur op de muur en dat plankje zijn prachtig. Ik kan me voorstellen dat je hier met plezier werkt. En heel fijn dat je apparatuur bij je desktop heel prettig werkt.
  Ik maak graag kans op het pakketje, omdat ik toevallig net bezig ben met het inrichten van de werkplek in mijn nieuwe woning. Binnenkort wil ik een desktop gaan kopen om daar neer te zetten en handige apparatuur voor daarbij is natuurlijk nooit weg :) Ik ben tekstschrijver, redacteur en blogger op freelance basis en doe dat nu een jaar naast een parttime vaste baan. Geweldig leuk vind ik het om met mijn onderneming bezig te zijn en om mensen blij te maken met mijn teksten! Mijn mooiste droom voor de toekomst zou zijn om een keer een artikel voor een tijdschrift als Linda of Flow te schrijven. Wie weet ooit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.