Huis & interieur Lifestyle

Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-)

17 april 2019

werkkamer interieur inspiratie 10 - Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-)
B22533471 - Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-) Er wordt veel om gevraagd en vandaag staat het dan eindelijk online: het resultaat van mijn nieuwe werkkamer in huis. Vanwege de komst van Cate zijn er namelijk een aantal kamers van functie gewisseld en is mijn werkhoek naar de kleinste kamer gegaan. Geen probleem, want het blijft een fijne plek waar ik in alle rust kan werken. Het blijft een luxe zo’n eigen home office te hebben! Ik laat je het eindresultaat zien inclusief alle apparatuur waar ik mee werk én heb daarbij iets heel leuks voor alle techlovers die hun werkruimte een upgrade willen geven..

‘Lees ook: Zo creëer je thuis een gezonde werkplek.’

werkkamer interieur inspiratie 1 - Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-)werkkamer interieur inspiratie 3 - Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-)werkkamer interieur inspiratie 9 - Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-)
Inrichting
Zoals je ziet is het lang niet meer zo’n grote ruimte als dat het eerder was, maar dat vind ik eigenlijk wel prima. De eerdere ruimte was groot genoeg om met meerdere mensen samen te kunnen werken, maar dit gebeurde toch eigenlijk altijd buiten de deur waardoor ik me er in m’n eentje nogal verloren kon voelen. En die grote ruimte vroeg erom om minder efficiënt met ruimte om te gaan. Ik zette makkelijker van alles er neer waardoor het wat rommeliger kon ogen. De werkplek zoals ik hem nu heb ik efficiënt met een ruim bureau met opberglades, een verrijdbaar kastje waar ik producten in kan zetten waar ik nog mee aan de slag wil en onderin wat foto props en een kast voor de belangrijkste administratie, boeken die ik er regelmatig bij pak (over onder andere beauty-ingrediënten, marketing en ondernemen). Doordat de ruimte kleiner is heeft alles een duidelijke plek en functie en kan ik het lekker opgeruimd houden zodat ik altijd direct aan de slag kan met m’n werkzaamheden.

Qua kleuren heb ik er voor gekozen één wand een diepe taupekleur te geven die door het lichtinval de ene keer paarser, dan weer grijzer en dan weer bruiner oogt. Dit in combinatie met witte meubels, een verstelbare bureaustoel, een rond vloerkleed om alle rechte lijnen te doorbreken en wat accessoires maakt het helemaal af. Ja, zoals je merkt ben ik heel erg blij met deze werkplek zo!

werkkamer interieur inspiratie 6 - Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-)werkkamer interieur inspiratie 5 - Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-)werkkamer interieur inspiratie 4 - Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-)

Apparatuur
Ik krijg vaak de vraag welke apparatuur ik allemaal gebruik. Nou, dat is nog best een waslijst.. Ik heb een HP all-in-one computer met een 23 inch scherm waar ik de meeste tijd achter doorbreng als ik aan het werken ben. Beneden heb ik dan nog een laptop liggen voor als ik aan de keukentafel werk of onderweg ben. Verder zie je nog een Canon all-in-one printer waar ik ook kopietjes en scans mee kan maken en een bluetooth speaker om mijn favoriete muziek op af te kunnen luisteren. Ik koppel deze heel eenvoudig via Spotify en vind vooral de muziek van Ludovico Einaudi de laatste tijd heel prettig om bij te werken.

Oh, en natuurlijk mijn smartphone en camera niet vergeten te benoemen. Want ook daar kan ik niet zonder natuurlijk! Ik heb een Huawei P20 Pro smartphone waar ik echt gigantisch tevreden over ben en de Sony Alpha 5100 systeemcamera met een aantal verschillende lenzen. Ook deze is echt aan te raden als je op zoek bent naar een compacter model met veel mogelijkheden.

werkkamer interieur inspiratie 11 - Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-)

Goede apparatuur is voor mij onmisbaar om mijn werkzaamheden goed mee uit te kunnen voeren en door hierin te investeren zijn het ook nog eens producten die bijdragen aan mijn productiviteit en professionaliteit. Mijn nieuwste aanwinsten hiervoor zijn deze drie producten van Logitech die ik van Coolblue kreeg om uit te proberen:

Logitech Craft Advanced toetsenbord
Dit toetsenbord heeft een aantal heel fijne functies. Niet alleen typt hij gewoonweg heel erg lekker in een prettige houding (net schuin genoeg zodat je polsen goed ontspannen blijven), ook zit er licht ingebouwd dat zich aanpast aan het licht om je heen en ’s avonds werken ook prettig is, hij is compleet naar wens in te stellen, is draadloos met een oplaadbare batterij die lang meegaat, de multimediatoetsen bedienen zo’n beetje alle functies van je computer – waardoor je niet steeds je muis hoeft te pakken en in menu’s hoeft te zoeken – en de draaikop links bovenin kan je allerlei functies geven om te werken met creatieve tools. Zo heb ik hem ingesteld met een fotobewerkingsprogramma en kan ik zo heel gemakkelijk en precies kleuren en dergelijke aanpassen.

Logitech MX Master 2S draadloze muis
Mocht je meerdere PC’s hebben (wisselen tussen vaste computer en laptop bijvoorbeeld) dan kan je deze muis bij beide gebruiken door middel van Logitech Flow. Dit heeft als functie dat je bijvoorbeeld tussen de gekoppelde computers bestanden uit kan wisselen. Superhandig! Hij ligt fijn in de hand, werkt heel nauwkeurig, scrollt soepel en is ook weer volledig naar wens in te stellen. Er zitten de bekende knoppen op, maar ook een scrollwiel bij je duim waarmee je horizontaal kan scrollen bijvoorbeeld.

Logitech BRIO 4K Stream Edition webcam
Dit product is er eentje waar ik echt nog even verder mee moet stoeien. In verband met een paar plannen die ik dit jaar wil uitwerken voor mijn bedrijf heb ik een goede camera nodig. En hiermee zit ik volgens mij wel goed! Je kan er eenvoudig het gezichtsveld mee aanpassen waardoor je kan focussen op je gezicht of juist je kantoor op de achtergrond ook mooi in beeld laat komen, heeft een ultra HD 4K videoresolutie, je kan er in hoge kwaliteit mee livestreamen of Skypen met de 1080p bij 60fps en de zelflerende software laat zelfs een rommelige achtergrond cleaner lijken. Say whut?! Ja, hier ga ik vast en zeker nog veel plezier mee krijgen. Ik vind het uitpluizen van nieuwe gadgets echt té leuk, helemaal als het gaat helpen hopelijk mooie zakelijke successen te behalen :)

Zoals je kan begrijpen ben ik echt helemaal blij met mijn fijne werkplek. Ik hoop dat je het leuk vond een kijkje achter de schermen te krijgen! Of ik werk dus on the road alleen of samen met een andere ondernemer in een werkcafé of ik werk thuis in mijn werkkamer met alle apparatuur om handen om ieder moment mee aan de slag te kunnen gaan.

werkkamer interieur inspiratie 2 - Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-)werkkamer interieur inspiratie 7 - Interieur | Mijn nieuwe home office (& win een Logitech pakket t.w.v. €540,-)

Winactie
Om een andere ondernemer ook een steuntje in de rug te geven mag ik in samenwerking met Coolblue de drie genoemde producten als set weggeven. Het toetsenbord, de muis en de webcam hebben een gezamenlijke waarde van ruim €540,00 en gaan zeker voor de creatievere ondernemers geweldige producten zijn.

–> Laat in een reactie onder dit artikel een leuk stukje over je bedrijf achter. Wat doe je precies, hoelang doe je dit al en wat zijn je zakelijke toekomstdromen? Wellicht leren we op deze manier nog leuke ondernemers kennen om mee te connecten :)

Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij via Facebook en Instagram wil volgen en op het bijpassende berichtje wil reageren en een like en/of reactie achterlaat. Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 24 april 2019, 23.59 uur. De winnaar ontvangt na afloop persoonlijk bericht.

Ik kijk alvast uit naar jullie reacties. Altijd leuk om andere ondernemers te leren kennen!

Liefs,
Desirée

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Coolblue.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sharon de Ridder
  Reply Sharon de Ridder 24 april 2019 at 22:23

  Wat een mooie werkplek zeg! Ik ga ook naar een kleinere werkplek, wat oa betekent dat ik de strijkplank niet meer in m’n werkkamer heb staan. Ik ben druk doende m’n hbo vertaler Engels te halen, om zo zzp’er te kunnen worden (en wel waardering van m’n baas te krijgen)! Dit pakket zou m’n werkplek echt zo’n up grade geven!

 • Avatar van Henk Meinderts
  Reply Henk Meinderts 24 april 2019 at 21:22

  Ik wil graag mijn dochter Sammy voordragen voor deze mooie prijs Zij is hooggevoelig en gaat heel haar leven al bij alles wat ze doet tot het uiterste en kan moeilijk stoppen als als ze in haar flow zit waardoor zij vaak overprikkeld raakt Zij heeft hierdoor al meerdere malen een burnout gehad Omdat ze door al deze dingen niet in staat is om buiten de deur te werken heeft zij besloten om haar grootste liefde het helpen van mensen om te zetten in haar werk Ze is sinds januari bezig met cursussen geven aan mensen om positief te leren leven enzo Na een proef met 10 deelnemers gaat het dan nu echt gebeuren en moet in mei de echte start gaan gebeuren met betalende deelnemers Ik denk dat hier wel een mooie werkplek welkom is omdat ze alles op haar oude laptopje doet Als je meer wil weten over wat ze doet kan je hier even kijken https://www.instagram.com/sammy_meinderts/?hl=nl en https://www.facebook.com/sammymeinderts/

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 22 april 2019 at 12:13

  Wow, prachtige werkkamer ! Ik zit meestal in de keuken achter de laptop. Zo’n werkkamer lijkt me echt geweldig 💖. In alle rust werken en niet alles snel opruimen als mijn man binnen komt met vertegenwoordigers ☕ enzo Oh ja, wij hebben thuis een melkveebedrijf en ik doe de administratie en catering🍀

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 21 april 2019 at 18:35

  Wauw, wat een heerlijke kamer! Ik maak bloemen van papier en begin nu hard te werken aan meer bekendheid en hoop hier in de toekomst nog meer mee te gaan doen. Ik heb nu dus een creatieve werkplaats in huis. Ook volg ik een opleiding tot online marketeer en werk hierdoor lang achter mijn laptop. De producten van coolblue zouden erg goed uitkomen en het werken en studeren een stuk relaxter maken 😊

 • Avatar van Sabine ypenga
  Reply Sabine ypenga 19 april 2019 at 08:30

  Wat ontzettend leuk en handig voor mijn nieuw te openen coach praktijk! Ik maak heel graag een kansje.

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Huis & interieur, Lifestyle
We Are Knitters alpacorn DIY pakket
DIY | We Are Knitters alpacorn

Ahhh, hoe tof is deze alpacorn?! Hij komt binnen als een enorm DIY pakket in de vorm van enkele bollen...

Close