Huis & interieur

Søstrene Grene lanceert verzorgingsproducten voor baby’s & kinderkamer collectie

5 april 2019

kinderkamer collectie sostrene grene 2019
Daar ben ik weer met een paar te leuke nieuwtjes van één van mijn favoriete interieurwinkels. Søstrene Grene komt namelijk met een complete lijn verzorgingsproducten voor baby’s én ze lanceren een kinderkamer collectie met interieurproducten voor op de kinderkamer. En ja, daar zit een boel leuks tussen. Kijk mee! 

‘Lees ook: Love it | Geurwolkje!.’

kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019 kinderkamer collectie sostrene grene 2019

Sostrene Grene kinderkamer collectie & babyproducten

Het pronkstuk van de nieuwe collectie voor de kinderkamer moet wel de hoge stoel zijn. Deze is bedoeld voor kinderen van 3 jaar en ouder. Deze categorie valt vaak net buiten de boot met een normale kinderstoel aangezien ze daar dan net te groot voor zijn. Maar, een normale stoel is dan vaak weer net te laag. Hiervoor heeft Søstrene Grene een stoel met hoge zit ontwikkeld met een mooi metalen frame en een zithoogte van 52 centimeter. Mooi detail: de bronskleurige metalen bouten!

Wederom is de rest van de collectie ingetogen qua kleuren en vallen de minimalistische vormen duidelijk op. Dit past nu eenmaal heel goed bij het merk en maakt een prachtig geheel van de collectie. Er is in ieder geval weer lekker mee te variëren zodat je voor zo’n beetje iedere stijl ermee aan de slag kan en het ook goed te combineren is met al bestaande meubels op de kinderkamer.

De nieuwe bad- en verzorgingsproducten voor baby’s is parfumvrij, geproduceerd in Denemarken en bestaat uit een badzeep, shampoo, lichaamsolie en zinkzalf. Ze zijn zelfs geschikt voor babietjes met de meest gevoelige huid en problemen zoals eczeem, astma, allergieën of andere gevoeligheden. En, goed nieuws, ze zijn vegan, bevatten geen ingrediënten van dierlijke afkomst en zijn niet op dieren getest.

De nieuwe Søstrene Grene verzorgingsproducten voor baby’s en de nieuwe Søstrene Grene kinderkamer items zijn vanaf donderdag 2 mei 2019 verkrijgbaar bij één van de 13 Søstrene Grene winkels in Nederland. Je kan de winkels vinden in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht. In België zijn er winkels in Brussel en Antwerpen.

–> Spreken de babyproducten en de nieuwe interieuritems voor de kinderkamer jou aan?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 5 april 2019 at 19:27

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik altijd deze winkel vergeet. Maar ze hebben er zulke mooie collecties. Zoals deze ook weer, prachtig! En die houten dieren poppetjes zijn toch gewoon te lief?!

 • Avatar van Aide
  Reply Aide 5 april 2019 at 09:14

  Wat een mooie aanvulling weer. Dit spreekt mij zeker aan. Mooi voor op ons wenslijstje voor de kraamperiode straks in juni

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 april 2019 at 07:14

  Prachtige items voor kinderen om de kinderkamer mee in te kunnen richten.
  Mooie verpakkingen van de huidverzorgingsproducten…..

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.