Beauty

Beauty musthave | STYLEDRY haarproducten

16 april 2019

styledry review
Als moeder van twee kinderen, waarvan een kleintje van nog geen elf weken, en een eigen bedrijf is het niet altijd even gemakkelijk om me-time in te plannen. Vooral het hele haren wassen, drogen en stylen kan soms net even wat teveel tijd opeisen.. Maar met vettig haar rondlopen weiger ik! Toen deze producten van STYLEDRY binnen kwamen was ik dan ook direct nieuwsgierig. Het ziet er namelijk te leuk uit, werkt supersnel en gemakkelijk en ik vind het dus zeker musthave producten. In dit artikel lees je er alles over! 

‘Lees ook: Tips tegen statisch haar.’

styledry review

STYLEDRY

‘There’s a new brand in town! Die nieuwe haarmerk gaat je dagelijkse haarroutine op z’n kop zetten. Break up with bad habits, want je kan per direct stoppen met het dagelijks wassen van je haar. STYLEDRY is er voor al je quick fixing. Of je nu minder water wilt verspillen, je haar even pauze wilt geven of gewoon een meid bent die gek is op de snooze-knop. Door onze turban shower cap, blotting paper met droogshampoo en droogshampoo-compact-poeder kan je je föhn gerust een dagje laten liggen. Lazy but genius!”

Het merk is opgericht door Evelien de Vries, die geïnspireerd werd door haar identieke tweelingzus Annelie. Toen de zussen tijdens een brunch hun haarroutines uitwisselden, leek er iets niet te kloppen. Waar Annelie haar haar ééns per week wast, grijpt Evelien trouw om de dag naar haar favoriete shampoo. Dit werd de start van een nieuwe missie: quick fix haarproducten ontwikkelen die jaar langer mooi houden en makkelijk on the go te gebruiken zijn.

Door je haar iedere dag te wassen wordt je haar gestript van gezonde en natuurlijke oliën en je mooie – gekleurde – lokken verliezen sneller hun kleur. Daarnaast is het ook nog eens slecht voor het milieu én gaat je favoriete shampoo er zo wel heel snel doorheen. Aan de andere kant wil je je ook gewoon iedere dag kunnen douchen zonder dat je je haren mee moet wassen omdat ze nat worden. STYLEDRY lanceerde hiervoor drie producten.

styledry review

STYLEDRY turban shower cap, €19,95
Een douchemuts 2.0. Eentje die er wel leuk uitziet, geen lijnen achterlaat op je gezicht en je good hair day mooi onder controle houdt terwijl je onder de douche staat. Hij is verkrijgbaar in 3 kleurtjes; after dark (zwart), that’s peachy (zacht oranje) & cotton candy (roze).

STYLEDRY dry shampoo compact powder, €14,95
Droogshampoo in een wel heel unieke vorm; namelijk in een compactpoeder mét kwastje en spiegel dus perfect om met je mee te nemen als je onderweg bent. Er zitten geen parabenen en sulfaten in en wél een UV-filter waardoor je haren ook nog eens beschermd worden door de schadelijke effecten van de zon. Ziet er leuk uit, ruikt heerlijk, werkt door het kwastje heel precies op de haaraanzet gericht waar je het nodig hebt, laat geen witte waas achter én geeft subtiel volume.

STYLEDRY dry shampoo blotting paper Blot & Go, €9,95
Helemaal handig voor onderweg en bijvoorbeeld voor op reis zijn deze blotting papers waar droogshampoo op verwerkt zit. Heb je last van een vettige haaraanzet, dan haal je eenvoudig een papiertje uit de verpakking, dep je op de vettige haren en je haar ziet er gelijk weer frisser uit. Verkrijgbaar in coconut breeze, orange blossom en een parfumvrije variant.

Ik vind het echt heel erg tof als er een merk op de markt komt wat echt weer even wat anders dan anders brengt. De verpakkingen en vormgeving van de STYLEDRY producten zijn mooi en de producten doen wat ze beloven te doen. Jep, zeker een beauty musthave om eens uit te proberen!

De producten van STYLEDRY zijn onder andere te koop bij Boozyshop en Parfumerie Douglas.

–> Spreken deze haarproducten jou aan? Naar welke gaat jouw voorkeur uit om eens te proberen?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 28 april 2019 at 19:27

  Wat een leuke producten! Vooral de compacte droogshampoo ben ik wel erg benieuwd naar.

 • Avatar van Kathy
  Reply Kathy 16 april 2019 at 22:00

  Oh dat klinkt echt als een handig product, de droogshampoo met een kwastje! Ik weet alleen niet of ik het met een papiertje zo makkelijk kan aanbrengen als met een kwastje.. maar ik ga het zeker eens proberen. Met mijn donkere haar heb ik snel last van zo’n witte/vale waas als ik droogshampoo gebruik.. erg jammer! Ben erg benieuwd!!

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 16 april 2019 at 11:56

  Ja zeker en helemaal met de card erbij. Zag dat de geur orange blossom is, heerlijk! Heb hem al afgerekend en kijk er naar uit!! Dankjewel weer voor een leuke review waar ik hebberig van word ;]

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 16 april 2019 at 11:23

  Ik zie dat bij Douglas de compact powder zelfs €12,95 is 😀! Nog een vraagje over dit produkt, wat voor geur heeft deze?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 april 2019 at 11:25

   Goede aanbieding! Die ik heb ruikt heel lekker zacht bloemig, niet te overheersend :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 april 2019 at 06:44

  Zo mooi en erg handig.
  Ik ga met een kijkje nemen in de webshop waar dit te koop is.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.