Lifestyle

DIY | We Are Knitters alpacorn

14 april 2019

we are knitters alpacorn diy 4 - DIY | We Are Knitters alpacorn
Ahhh, hoe tof is deze alpacorn?! Hij komt binnen als een enorm DIY pakket in de vorm van enkele bollen mooie en superzachte alpacawol, een handleiding en een dikke haaknaald en na een aantal uren houd je er een flink grote alpaca-eenhoorn-knuffel aan over. Té leuk voor je kind(eren) of als knuffelkussen op de bank. Ik vertel je graag meer over We Are Knitters én mag ook zo’n prachtige DIY kit weggeven!

‘Lees ook: DIY project voor een tv-kast met opbergruimte.’

we are knitters alpacorn diy 1 - DIY | We Are Knitters alpacornwe are knitters alpacorn diy 2 - DIY | We Are Knitters alpacorn

We Are Knitters alpacorn pakket

We Are Knitters werd opgericht in 2012 en maakt DIY breikits voor dames-, heren- en kinderkleding, accessoires en home-deco. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen item te breien of haken, inclusief de wol, houden naalden, patronen, naainaalden en een labeltje om eraan te kunnen hangen.

De wol is 100% Peruaanse wol uit The Highlands dichtbij de Andes. Hier wonen de schapen, alpaca’s en vicuña’s die worden gehoed en verzorgd door lokale families. Alpaca’s kunnen tot wel 12 jaar oud worden, maar hun vacht kan enkel zo’n 8 jaar hiervan gebruikt worden om een mooie kwaliteit te kunnen leveren. Eén keer per jaar bevallen ze van een jong en ze worden ook maar één keer per seizoen geschoren. Zoals je kan begrijpen maakt dit de wol waardevol en kostbaar materiaal.

Mooi om te weten: We Are Knitters legt een grote focus op milieubewust zaken doen en draagt graag haar steentje bij aan de ontwikkeling van lokale gemeenschappen.

–> Snuffel zeker eens rond op de website van WAK om alle mooie pakketten te bekijken. Ik heb er zelf al wel een mooi plaid voor de woonkamer, een lekker vest voor mijzelf en heel wat leuke items voor de meisjes gezien..

we are knitters alpacorn diy 3 - DIY | We Are Knitters alpacorn

Win een We Are Knitters alpacorn pakket t.w.v €99,00!
Het pakket wordt geleverd met 4 grote bollen prachtig wol in de kleuren zalm en zand met daarbij alles wat je nodig hebt om deze alpacorn van zo’n 35×53 centimeter zelf te kunnen maken. Denk hierbij aan een haaknaald, het patroon, een stopnaald en een geborduurd etiket. Het enige wat je naast het pakket in huis moet halen is de vulling, maar wellicht heb je nog een binnenkussen wat je niet gebruikt?

Wegens tijdgebrek en niet-echt-voldoende-tijd-en-rust te hebben met een pasgeboren baby in huis, heeft mijn moeder deze alpacorn in elkaar gezet. Het nam zo’n 8 uur in beslag en als je de handleiding volgt moet het voor bijna iedereen te doen zijn hem in elkaar te zetten. Thanks, mam! ♥

–> Laat een reactie achter onder dit artikel en je maakt automatisch kans op het alpacorn pakket. Natuurlijk vind ik het ook leuk als je mij actief gaat volgen op Facebook en Instagram. Zo blijf je gelijk op de hoogte van alle nieuwste artikelen, behind the scenes en leuke acties :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 21 april 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van berendina Jaasma
  Reply berendina Jaasma 21 april 2019 at 19:08

  Oh wat leuk,ik maak hem graag voor mijn kleinkind

 • Avatar van Lynne vervest-harbers
  Reply Lynne vervest-harbers 21 april 2019 at 19:07

  O wauw, wat is hij gaaf😍 ik wil hem niet voor mezelf winnen, maar voor mijn schoonzusje die voor mijn kindjes prachtige kraamcadeau’s had gehaakt! Ze is nu in verwachting van hun 2e meisje, dus kan ze deze mooi haken in haar verlof!

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 21 april 2019 at 17:57

  Erg leuk! Dit zou mijn moeder leuk vinden om te maken :)

 • Avatar van Nathalie Buttiens
  Reply Nathalie Buttiens 21 april 2019 at 17:54

  Ik doe graag mee.

 • Avatar van Bianca Fenna
  Reply Bianca Fenna 21 april 2019 at 15:31

  Ik heb nog nooit gehaakt, maar ik wil er erg graag aan beginnen. En deze is zo mooi groot en de beschrijving zo duidelijk, dan moet het me haast wel lukken. Ik waag heel graag een kansje.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 21 april 2019 at 14:56

  Oh hoe mooi! En hoe blij is Shae met haar nieuwe knuffel 😍
  Het is lang geleden dat ik nog gehaakt of gebreid heb, maar ik zou dit heel graag weer oppakken! Kom maar af met zo een pakket dus! ☺️

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 20 april 2019 at 14:04

  Wat leuk voor de kleine, lijk me erg leuk om te maken, doe graag mee :) :)

 • Avatar van Gea Jager
  Reply Gea Jager 20 april 2019 at 10:16

  erg leuk ik de graag mee

 • Avatar van Jehanne
  Reply Jehanne 19 april 2019 at 20:23

  Ohh prachtig, voor mijn pasgeboren nichtje!!! ♡♡

 • Avatar van janneke
  Reply janneke 18 april 2019 at 18:07

  Wat ontzettend leuk. Ik doe graag mee

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Lifestyle
je hoofd leeg maken tips
How to | Je hoofd leeg maken in 5 stappen

Een hoofd vol met to do’s, wat je vanavond gaat eten, wat je morgen gaat doen, welke boodschappen je nog...

Close