Fashion

Outfit of the day | 70’s Vintage Bohemian

15 mei 2019

70's vintage bohemian outfit
De 70’s staan qua modebeeld voornamelijk bekend om de broeken met wijde pijpen en een hoge, zichtbare taillelijn, gecombineerd met plateauzolen en brillen in vooral grote en opvallende monturen. Ik liet me hierdoor inspireren en maakte het iets meer ‘mij’ en van deze tijd door er een vintage bohemian sfeertje aan mee te geven. Ik laat je graag zien wat ik aan heb inclusief weer wat toffe brilleninspiratie. 

‘Lees ook: Make-uptips voor brildragers.’

70's vintage bohemian outfit 70's vintage bohemian outfit 70's vintage bohemian outfit

70’s Vintage Bohemain outfit

Ohhh, wat vind ik dit toch leuk! Het is echt totaal niet iets dat ik normaal uit het rek zou trekken, maar ik spotte zowel het blouseje met broderie anglaise als de jeans met wijde pijpen en een hoge taille bij H&M. Nadat ze even in mijn mandje hadden gelegen besloot ik het toch te bestellen om te kijken hoe het zou staan. Ik was heel aangenaam verrast en vind het combineren van de bekende 70’s stijl in een romantisch en vrouwelijk bohemian jasje enorm leuk. Perfect voor een zomers feestje!

De sandalen met plateauzool zijn trouwens van TOMS en kocht ik een tijdje geleden met het oog op de lente en zomer. Ze zitten heerlijk en kunnen onder veel verschillende outfits. Daarnaast vind ik TOMS echt een prachtig merk, vanwege de mooie sociale projecten die ze hebben lopen.

70's vintage bohemian outfit 70's vintage bohemian outfit 70's vintage bohemian outfit

Zoals je vast wel weet begon vorig jaar een mooie samenwerking met Specsavers en voor dit jaar is mij gevraagd het ambassadeurschap nog even voort te zetten. Daar kon ik geen nee tegen zeggen! Ik ben namelijk een enorme brillenliefhebber, zie ze ook echt als een accessoire en wissel er graag mee af. Daarnaast heb ik er met computerwerkzaamheden ook gewoonweg echt eentje nodig, dus ze zijn zeker niet alleen voor de sier en kom ik zelf ook al jaren bij deze opticien voor mijn brillen. Té tof dus dat ik met deze samenwerking jullie af en toe wat leuke brillen-inspiratie mag brengen en zo ook mijn collectie weer wat kan uitbreiden.

Het is de tweede keer dat ik voor een Balmain bril koos, alleen deze keer voor een zonnebril. Het is het Specsavers Balmain BL1559S model in zwart met goudkleurige details en donkerbruine glazen. Het grote en ronde montuur is overduidelijk 70’s inspired en de slanke pootjes en de goudkleurige mini-studs rondom de glazen maakt het weer helemaal ‘nu’. Mijn aandacht werd er in de winkel gelijk naar getrokken, ik zette hem op, was verbaasd dat hij zo lekker licht draagt en besloot er gewoon voor te gaan. Mijn eerste zonnebril op sterkte en wat is ‘ie leuk! De grote glazen hebben nog een ander fijn voordeel: ze voorkomen echt ieder beetje van zoninslag in mijn ogen. Zeg maar dag tegen die hoofdpijn en extra rimpeltjes daardoor ;)

Zoals je kan merken vind ik de 70’s stijl echt heel erg leuk. Fijn dat het dan zowel voor kleding als (zonne)brillen en andere accessoires volop in de winkels terug te zien is ♥

–> Vind jij de 70’s stijl ook zo leuk? Of moet je nog een beetje wennen aan de wijde pijpen, opvallende en grote monturen en plateauzolen?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 15 mei 2019 at 21:51

  Ik vind de outfit die je aan hebt echt heel leuk en die bril maakt het af! Nadat ik je instapost zag ben ik gelijk het bloesje gaan zoeken :)

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 15 mei 2019 at 10:48

  Staat super! Zou het zo over willen nemen….

 • Avatar van sanne
  Reply sanne 15 mei 2019 at 09:12

  Gaaf!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 15 mei 2019 at 08:32

  Hele toffe outfit! De bril maakt het ook echt af. Love it

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 15 mei 2019 at 06:13

  Wauw…
  Het staat jou prachtig….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.