Beauty

Skin Saver | Estée Lauder ANR Eye Supercharged Complex

30 mei 2019

Estée Lauder ANR Eye review
Het bekende Estée Lauder ANR (Advanced Night Repair) serum is één van de meestverkochte serums ter wereld en wordt alom geprezen vanwege de resultaten. Ook ik heb hem door de jaren heen al meerdere keren in mijn skincare routine opgenomen. Maar andere producten uit de lijn waren nog nieuw voor me. Tot ik begin dit jaar het potje Estée Lauder ANR Eye Supercharged Complex erbij pakte om te gaan gebruiken. En geloof me: dit is by far de beste oogcrème die ik ooit geprobeerd heb en die écht een verschil maakt. Ik deel deze ‘skin saver’ graag met je! 

‘Lees ook: Mijn favoriete parfums van dit moment.’

Estée Lauder ANR Eye review

Zoals je vast wel weet krijg ik vanwege het werk wat ik doe al jaren vanuit de PR van merken en bedrijven heel veel producten toegestuurd. En alhoewel ik een enorme skincarejunkie ben, is dit tegelijkertijd één van de meest lastige productcategorieën om mee aan de slag te kunnen gaan. Ten eerste passen lang niet alle producten die ik toegestuurd krijg bij mijn huidtype en/of huidwensen, wíl ik bepaalde producten vanwege specifieke ingrediënten gewoonweg liever niet gebruiken en daarnaast heb ik maar één huid en heeft een goede skincare-review minstens een maand gebruik nodig om er echt een oordeel over te kunnen vellen. Het kan dus soms wel even duren voordat ik met toegestuurde producten aan de slag kan gaan. Zo was dat ook met deze oogcrème.

Mijn vorige oogcrème was op, ik liet door drukte (en wat luiheid..) een oogcrème uit mijn routine en begon dat toch wel te merken. Zeker doordat ik begin dit jaar hoogzwanger was, de gebroken nachten me nogal op begonnen te breken en het winterseizoen ervoor zorgde dat de huid echt droog begon te worden. Wallen, donkere kringen, rimpeltjes en droogtelijntjes begonnen duidelijker zichtbaar te worden en ook kon ik make-up niet meer mooi aanbrengen rondom mijn ogen. Het hoopte wat sneller op in lijntjes en de huid zag er gewoonweg heel droog uit wat mijn oogopslag geen goed deed. Tijd om de hulptroepen in te schakelen. Ik pakte de Estée Lauder ANR Eye Supercharged Complex oogcrème erbij, begon trouw twee keer per dag te smeren en was na een paar dagen al verliefd op de werking en het resultaat van dit product.

Estée Lauder ANR Eye review Estée Lauder ANR Eye review

Estée Lauder ANR Eye Supercharged Complex

Deze oogcrème is geschikt voor ieder huidtype en wordt aangeraden om twee keer per dag met zachte kloppende beweging rondom je ogen aan te brengen. Volgens de website en verpakking belooft deze oogcrème de huid te herstellen, verhelderen en te hydrateren en donkere kringen en lijntjes en/of rimpeltjes minder op te laten vallen. Precies wat ik nodig had!

Er zit onder andere algenextracten, peptiden, antioxidanten, hyaluronzuur, vruchtenextracten, cafeïne, vitamine E, soja extract en glycerine in. De geur is redelijk neutraal te noemen en qua substantie voelt het aan als een sorbet/gel en het trekt snel in de huid. Even inkloppen en je bent klaar om verder te gaan met je normale skincare– en/of make-uproutine.

Let op: een klein beetje, echt een klein stipje maar, is meer dan voldoende per keer. Dit maakt misschien de hoge aanschafprijs van dit product iets meer goed ook ;) Ik doe nu dus al zo’n 5 maanden met een potje en begin nu pas richting de bodem te gaan. Als je teveel gebruikt merk je dat het iets kan gaan glijden en dat is weer niet prettig als je er make-up over aan wil brengen.

De eerste resultaten die ik begon te merken was dat de huid rondom mijn ogen al heel snel minder droog aanvoelde en daardoor make-up weer mooier ‘pakte’ en beter bleef zitten gedurende de dag. Het lijkt naast een oogcrème ook wel bijna een under eye primer. Na een paar weken begonnen lijntjes ook minder diep en opvallend te lijken en, ondanks dat toen de kleinste geboren werd en de nachten korter, werden ook de kringen en wallen minder intens van kleur. Ik kan er een heleboel hallelujah’s uitgooien over dit product, want wat wil je als vrouw/kersverse moeder nog meer? ♥

De Estée Lauder ANR Eye Supercharged Complex is voor €61,00 te koop en komt in een potje met een inhoud van 15ml. Een tip: op dit moment krijg je bij Parfumerie.nl op veel Estée Lauder Advanced Night Repair producten een korting van 21%. Dat scheelt je op deze oogcrème al flink wat :)

–> Heb jij wel eens skincare van Estée Lauder gebruikt? Zijn er producten waar je nieuwsgierig naar bent? Of heb je juist een aanrader voor me? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Heidi De Winter
  Reply Heidi De Winter 27 augustus 2019 at 15:37

  Fijn om te lezen dat je blij bent met deze oogcrème. Ikzelf gebruik momenteel al een tijdje producten van EL. Zoals ANR, ANR matrix voor ogen en de Perfectionist Pro. Ikzelf ben er altijd heel tevreden over geweest, maar ik merk momenteel dat het niet meer doet voor mijn huid. Misschien ook omdat de huid hiermee goed is? Ik wil nu de ANR combineren met enkele producten van Darphin. Ik ben al erg benieuwd of deze een meerwaarde gaan zijn voor mijn huid.

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 30 mei 2019 at 22:02

  Ik ben fan van de serum en ook van de oogcreme! Ooit een sample van gehad en gelijk met een goede deal de full size versie ermee gescoord :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 30 mei 2019 at 13:13

  Wauw…..
  Dit klinkt zo goed…..
  Ik ben zeer tevreden over de beautyproducten etc. van dit merk en ook van de make-up…..
  Ik kan niet zeggen wat ik neit heb.
  Toevallig deze eye créme niet.
  Mooie en zeer duidelijke foto’s.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.