Beauty

Favoriete beautyproducten april 2019

1 mei 2019

favoriete beautyproducten april 2019
Het is alweer de eerste dag van een nieuwe maand, dus hoog tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand met je te delen. Deze keer is het weer een mix van high-end en budgetvriendelijkere producten en zie je zowel ‘oude’ favorieten als nieuw ontdekte producten en merken voorbij komen. Lees verder om erachter te komen waarom deze producten tussen mijn huidige favorieten zitten! 

Mijn favoriete beautyproducten van april 2019

favoriete beautyproducten april 2019

Dr. Organic Hempo Oil Intensive Hand & Nail Treatment 100ml, €11,99
Ik ben een heel trouwe smeerder voor het slapen gaan en dan vooral als het om mijn handen en voeten gaat. Ik merk het dan ook echt als ik een periode wat minder trouw smeer en daarom zit het echt in mijn routine voor het slapen gaan. En.. wat doe je dan als je je handcrème vergeten bent als je een weekendje weg bent? Zo snel mogelijk een andere kopen! Ik liep de Holland&Barrett (voorheen De Tuinen) winkel binnen naar het Dr. Organic schap, zag deze staan, las de verpakking en was direct nieuwsgierig. En ja hoor: wat is ‘ie fijn! Hij smeert heerlijk, ruikt ietwat medicinaal wat ik persoonlijk wel lekker vind, trekt lekker in en zorgt vooral voor heel zachte voeten en handen. Hij is wel ietwat vettig, dus minder geschikt om overdag te gebruiken maar voor de nacht vind ik dat voedende laagje wel lekker.

dr. Organic Hemp Oil handcrème kopen

favoriete beautyproducten april 2019

Sand & Sky Australian Pink Clay porefining face mask 60g, €46,99
Ik kreeg dit gezichtsmasker mee in de goodiebag na afloop van een event wat ging over de nieuwe merken en nieuwe productlanceringen bij Parfumerie Douglas. Meestal sla ik porefining producten over omdat ik niet echt last heb van vergrote poriën, maar de verpakking bleef mijn aandacht trekken. Vast ook omdat het een nieuw-te-ontdekken merk is en ik al veel lovende reviews online hierover had gelezen. Ik besloot hem een kans te geven en was direct onder de indruk. De verpakking is leuk om te zien, hij wordt geleverd met een aanbrengkwastje, ruikt lekker kruidig en fris, werkt verrassend zuinig voor een gezichtsmasker en geeft duidelijk mijn huid een oppepper. Mijn huid wordt er lekker glad en zacht van inclusief een mooie glow en voelt naderhand goed clean aan zonder trekkerig gevoel. Fijn!

Sand & Sky producten kopen

favoriete beautyproducten april 2019

Gucci Bloom vanaf €57,95
Al vanaf het eerste moment dat ik dit parfum rook was ik verknocht. En toch was hij de afgelopen periode even naar achteren geslopen in mijn parfumverzameling. Bij het opruimen van de kastjes zag ik hem staan, spoot hem weer eens op en kreeg er weer fijne gevoelens van. Herken je dat? Dat je bij bepaalde geuren zo’n instant gevoel van blijheid krijgt? Gucci Bloom doet dat dus zeker bij mij. Hij is bloemig maar toch ook weer wat zwaarder en krachtig en duidelijk heel vrouwelijk. En ja, zeker gecombineerd met Molecule 01 van Escentric Molecules maakt het een onweerstaanbare combinatie ♥

Gucci Bloom parfum kopen

Eucerin Anti-Pigment review/ervaring

Eucerin Anti-Pigment spot corrector 5ml, €17,99
Ik ben zo’n twee weken geleden begonnen met de nieuwe Eucerin Anti-Pigment producten en ik ben heel aangenaam verrast. Zo door de jaren heen te werken in de beautywereld heb ik al heel wat producten tegen pigmentvlekken in mijn handen en op mijn huid gehad, maar deze maakt overduidelijk een verschil. Ik geef hierbij dus al een dikke spoiler weg voor de review met het resultaat op foto’s van twee weekjes smeren wat binnenkort online komt.. Vooral deze spot corrector en het serum-duo vind ik te fijn en ga ik zeker blijven gebruiken. Stay tuned, want de uitgebreide review komt dus binnenkort online!

favoriete beautyproducten april 2019

Colourpop Fame shadow palette $23,00
Ja, dat lees je goed. Wat een fijne prijs voor zo’n prachtig palette! Sinds ik Colourpop heb ontdekt ben ik steeds weer verbaasd over de goede kwaliteit, leuke verpakkingen en de fijne prijzen die daar tegenover staan. Ik kocht dit palette alweer een tijdje geleden, gebruik hem regelmatig en nog steeds ziet hij er amper aangeraakt uit. De oogschaduws geven veel kleur af, blijven ook zonder oogschaduwbasis mooi zitten en werken gewoonweg heel prettig met blenden en dergelijke. Dit palette is trouwens echt een aanrader voor als je een ‘koele’ ondertoon in je huid hebt. En het is leuk dat er lekker veel afwisseling in finish in zit; van mat tot satijn en meer glitterige oogschaduw. Love it!

–> Wat is op dit moment jouw meest favoriete beautyproduct?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Moroccanoil
  Reply Moroccanoil 9 mei 2019 at 09:49

  Wow, wat een fijne tips! Ik ga de hand- en nagelcrème van Dr. Organic binnenkort maar eens proberen, heel benieuwd.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 4 mei 2019 at 16:43

  Ben erg benieuwd naar je review van de Eurcerin producten. Koop je de colourpop producten rechtstreeks van hun site? Betaal je dan geen hoge invoerrechten ervoor?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 mei 2019 at 06:47

   De uiteindelijke review van de Eucerin producten komt eind van de week online. Ik bestel inderdaad rechtsreeks bij Colourpop en zelfs met invoerrechten vind ik het goed betaalbaar en de prijs waard. En heel soms hoef ik niks extra’s te betalen, yay! Of zorgen dat je qua bestelwaarde in het vrije bedrag blijft. Een bestelling splitsen in meerdere kleinere bestellingen kan dan ook helpen :)

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 1 mei 2019 at 12:53

  Die crème van Dr. Organic klinkt inderdaad erg goed! Zo’n fijn merk. 🙂

 • Avatar van Heidi De Winter
  Reply Heidi De Winter 1 mei 2019 at 11:30

  Wat een leuke review van de afgelopen maand. Ik ben zeer benieuwd naar de Eucerin Anti-Pigment spot corrector. Het Colourpop Fame shadow palette vind ik wel heel mooi, maar ik zal het voorlopig houden bij mijn Urban Decay paletten. Van hand en voetencrème gebruik ik nog het liefst de l’Occitane met karite. Toch is het leuk om altijd iets nieuw te leren kennen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 mei 2019 at 06:05

  Fijn dat jij hier jouw favorieten laat zien van de afgelopen maand ;-)

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.