Beauty

Mijn favoriete parfums van dit moment

27 mei 2019

favoriete parfums lente 2019
Ik kan niet de deur uit zonder een parfum te dragen. Ik kan me er zelfs ‘kaal’ door voelen als ik het vergeet! Een goed parfum kan mijn dag maken, maar echt een signature scent heb ik niet. Ik vind het veel te leuk om af te wisselen met de seizoenen mee en wat ik ga doen die dag en in welke stemming ik ben. In dit artikel laat ik je 5 parfums zien die ik op dit moment heel graag draag. Ze zijn duidelijk allemaal minder zwaar en wat frisser en bloemiger, perfect voor de lente! 

favoriete parfums lente 2019
Narciso Rodriguez pure musc for her
Muskus is toch wel één van mijn favoriete geurnoten die er bestaan en als er dan ook nog eens zo’n heerlijke pure variant als parfum van uit wordt gebracht moet het wel een schot in de roos zijn. Ik vind hem aan de ene kant heel vrouwelijk, zacht en sensueel, maar aan de andere kant heeft deze geur zeker een masculine kant. En het is erg leuk dat je deze – door de puurheid ervan – heel goed kan combineren met andere parfums.

Topnoten: muskus
Hartnoten: witte bloemen
Basisnoten: kasjmier

Chloé Nomade
Als Chloé fan moest ik – eerlijk is eerlijk – echt wel even wennen aan dit parfum. Het is namelijk heel wat anders dan we van Chloë gewend zijn. Duidelijk een meer houtige, richting uniseks, geur met een aards randje. Heel vrouwelijk en volwassen en perfect voor zakelijke afspraken bijvoorbeeld. Love it!

Topnoten: mirabelle, bergamot, citroen, sinaasappel
Hartnoten: fresia, jasmijn, perzik, rozen
Basisnoten: eikenmos, amberhout, patchoeli, sandelhout, muskus

Chloé Nomade parfum kopen

favoriete parfums lente 2019

L’Occitane Karité Bébé
Dit geparfumeerd water is eigenlijk bedoeld voor kindjes en zelfs mild genoeg om bij baby’tjes aan te brengen. Nu zal ik dat laatste niet snel op het huidje doen, maar eerder op bijvoorbeeld de kleertjes, maar het is echt een heerlijk zachte geur. Zo’n versgewassen-was-wasverzachter-zeperige geur zeg maar. Hij blijft duidelijk wel minder lang op de huid ruiken, maar is perfect voor thuisblijfdagen waarbij er veel geknuffeld wordt met de meiden ♥

Geurnoten: mimosa, citrusbloesem, neroli en oranjebloesem

Jo Malone Honeysuckle & Davana
Ik begin een patroon te zien, want dit is alweer de derde geur in dit rijtje met een duidelijke mannelijke touch eraan. Hij begint best wel fris en bloemig, maar naarmate de tijd verstrijkt komt er meer een houtige geur naar boven met een aards karakter. Duidelijk een wat warmere geur die het met zomers weer goed doet ♥

Topnoten: davana
Hartnoten: rozen en kamperfoelie
Basisnoten: mos

favoriete parfums lente 2019

philosophy amazing grace magnolia
Dit parfum kwam afgelopen week binnen en is de nieuwste variant op de bekende philosophy amazing grace collectie. Zoals in alle geurvarianten op deze lijn is de muskus duidelijk herkenbaar en daardoor doet deze eau de toilette al snel vertrouwd aan. Maar verrassend genoeg geeft deze variant er een licht kruidige touch aan en is hij duidelijk meer bloemig. Heel fijn voor de lente en zomer!

Topnoten: bergamot, nectarine
Hartnoten: magnolia, viooltjes
Basisnoten: muskus, amber en drijfhout

–> Welke van bovenstaande parfums spreekt jou het meest aan? Wat is jouw favoriete parfum op dit moment?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 31 mei 2019 at 08:06

  Misschien dat je dit al wel weet maar dan is het leuk voor andere lezers:)
  Wist je dat je de geur van Narciso kan layeren met andere Narciso geuren? dat geeft zo’n lekkere combinatie!

  Zelf ben ik helemaal weg van de Chloé Nomade EDP, deze zal ik ook op mijn trouwdag gaan dragen :) heb nu de hele set aangeschaft zoals de bodylotion, douchegel en deodorant.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 mei 2019 at 10:08

   Yes, die tip heb ik zowel in dit artikel als in de losse review over dit parfum al gedeeld :) Nomade is heerlijk! Alvast een mooie trouwdag gewenst ♥

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 29 mei 2019 at 08:31

  Ik ben wel benieuwd naar de nieuwe van Narciso Rodriguez.

 • Avatar van Teddy
  Reply Teddy 27 mei 2019 at 16:37

  Wat een mooie flacons! Veel parfums kende ik nog niet, dus ik ben wel nieuwsgierig geworden.

 • Avatar van Liset - Beautydagboek
  Reply Liset - Beautydagboek 27 mei 2019 at 11:34

  Ik ken ze allemaal nog niet, maar die laatste van Philosophy klinkt goed! Die wil ik wel eens even ruiken in de parfumerie :).

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 27 mei 2019 at 10:18

  Vooral Pure Musc van Narcisco Rodrigues vind ik zo zalig, en Jo Malone.
  Wat Chloe betreft ben ik het helemaal met je eens, super fijne geur, maar wel echt even wennen.
  Persoonlijk vind ik dat ook wel weer leuk hoor.
  Naar de Amazing Grace Magnolia ben ik wel heel benieuwd.
  Op warme dagen ben ik de laatste tijd echt verliefd op eau de parfum van NUXE en The Only One van D&G

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2019 at 12:47

   De geur van Nuxe blijft heerlijk! En zo grappig hoe Chloé hiermee een andere weg in is geslagen, en tóch zichzelf wist te blijven. Love it!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 27 mei 2019 at 08:18

  Die Narciso Rodriguez had ik zelf nooit uitgekozen, maar zoals ik het lees lijkt hij me erg lekker. Ik draag op dit moment veel Chloé – Chloé Signature en Floral van Coach. De ‘normale’ parfum van Philosophy – Amazing Grace vind ik ook heerlijk! Allemaal frisse en bloemige geuren.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2019 at 12:48

   Echt eens gaan snuffelen aan Narciso, ben heel benieuwd hoe je dit parfum vindt! De klassieke Chloé blijft goed ook ♥

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 27 mei 2019 at 06:04

  Prachtige flacons.
  Jo Malone is mijn favorite ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 mei 2019 at 12:49

   Heerlijke parfums heeft Jo Malone he?! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.