Beauty

HEMA Korean Beauty intensive hydro bomb

5 mei 2019

intensive hydro bomb hema korean beauty review
De combinatie van Koreaanse skincare, de belofte van een hydratatiebom én een heel budgetvriendelijke prijs maakten me wel héél erg nieuwsgierig naar dit product. In de HEMA Korean Beauty (K-beauty) collectie zit de intensive hydro bomb die belooft je huid te hydrateren, de textuur gladder te maken en een mooie dewy glow te geven. In dit artikel vertel ik je er wat meer over inclusief mijn mening of het echt een aanrader is! 

‘Lees ook: HEMA B.A.E. review.’

intensive hydro bomb hema korean beauty review

HEMA Korean Beauty intensive hydro bomb

De verpakking is er eentje waar ik heel vrolijk van word. Doordat het in een pompflacon zit kan je niet alleen het product goed doseren, ook werkt het heel hygiënisch. Het is trouwens het type pompflacon zonder een slangetje maar waarvan de bodem omhoog komt. Verpakkingen als deze krijg je vaak tot zo’n beetje de laatste druppel helemaal leeg. Lekker verspillingsvrij dus!

Dan het ingrediëntenlijstje. Wat me vooral opvalt zijn de mooie ingrediënten zoals glycerine, niacinamide, panthenol, cafeïne, jojoba extract en hyaluronzuur. Dit zijn allemaal ingrediënten waar een normale tot droge huid heel blij van zal worden. Ze hydrateren, beschermen, voeden en verzachten de huid namelijk en geven deze een oppepper. Wat van mij in ieder geval achterwege gelaten had mogen worden zijn de geurstoffen en het parfum. Okee, het zorgt er dan wel voor dat het product die lekkere frisse citrusgeur heeft, maar geurstoffen en/of parfum kan ook wat irritatie op de huid veroorzaken..

intensive hydro bomb hema korean beauty review intensive hydro bomb hema korean beauty review

De geur is lekker fris en heeft wat citrusachtigs en de textuur is zoals die van een wat waterige gel. Het voelt enorm fris en verkoelend aan op de huid en trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten. Let er wel op dat je niet teveel van de intensive hydro bomb gebruikt, want dan kan het wat plakkerig aanvoelen. Bij een kleine hoeveelheid heb je hier geen last van.

Volgens de verpakking gebruik je dit product als een serum: ná het reinigen en vóór een crème. Maar wat ik persoonlijk fijner vind is om dit product juist als laatste stap te gebruiken. Ik heb het idee dat de overige huidverzorging zo echt wordt geseald en het geeft een heel fijne basis om onder je make-up te gebruiken. Het zorgt ervoor dat een matte foundation minder droog/cakey oogt en laat het geheel erg frisser uitzien. Mengen met een primer voor een longlasting resultaat is ook een aanrader.

Het blijft leuk om nieuwe skincare producten te ontdekken, helemaal bij winkels die zo’n beetje in iedere stad en in elk dorp te vinden zijn en waarvoor je niet al te diep in de buidel hoeft te tasten. Ja, dit product is zeker een heel fijne budget beauty tip!

HEMA Korean Beauty intensive hydro bomb komt in een flacon van 30ml en is bij HEMA en via de HEMA webwinkel te koop voor €7,50.

–> Heb jij al wat van de nieuwe skincare en/of BAE make-uplijn geprobeerd?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Noa
  Reply Noa 6 juni 2019 at 11:33

  Hoi

  Je kan hem dus niet echt als een soort dagcreme gebruiken?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 juni 2019 at 12:49

   Hi Noa, als je een wat vettere of normale huid hebt kan hij – zeker in de warmere maanden – eventueel een dagcrème vervangen. Maar als je een wat drogere huid hebt zou ik hem meer als serum naast een dagcrème gebruiken voor die extra hydratatieboost :)

 • Avatar van Dana
  Reply Dana 5 mei 2019 at 11:30

  Hij klinkt ontzettend goed! Ik ga zeker een kijkje nemen als ik een deel van mijn stash heb opgemaakt :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 mei 2019 at 11:04

  Ik had inderdaad in de winkel gezien die dit verkoopt.
  Had wel iets in de handen maar toch dacht ik….. even wachten op een revkiew van een blogger.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.