Fashion

Outfit of the day | Add some colour

6 mei 2019

outfit of the day lente
Ondanks dat het weer nu nog even niet zo lekker is, hebben we al wel een aantal heerlijke weken gehad én komen de zonnige temperaturen snel weer terug. Normaal gesproken zie je mij wat meer terug in basic tinten zoals jeans, navy, grijs, wit en hooguit wat vergrijsde en meer subtiele kleuren, maar als de zon zich eenmaal meer laat zien houd ik wel van een touch of colour. Zoals dit supertoffe blazertje! Ik laat je graag zien hoe ik hem combineer :) 

‘Lees ook: Outfit of the day | De eerste wandeling met Cate.’

outfit of the day lente
outfit of the day lente

Een tijdje geleden vroeg ik via Instagram Stories om advies voor een goede jeans. Vanwege het vele afvallen en mijn nieuwe maat is dit een enorme zoektocht vanwege de eisen die ik er voor heb. Zo wil ik er eentje die qua stof echt stevig genoeg is om de slappere huid van mijn bovenbenen mooi te kunnen verpakken en heb ik een voorkeur voor een hogere taille. Er kwamen echt gi-gan-tisch veel tips binnen. Eentje was om eens bij MANGO te kijken en ja hoor. Ik slaagde er voor een prachtige donkere denim die superlekker zit, mooi aansluit, niet afzakt en niet gaat lubberen na een dagje dragen. Top! Het witte t-shirtje met glittertekst is van H&M.

outfit of the day lente outfit of the day lente outfit of the day lente

Het geweldige blazertje dat ik draag is van My Jewellery. Ik bestel hier wel eens sieraden, maar had eigenlijk nog nooit bij de kleding gekeken. Zonde blijkt dus, want ze hebben echt wel leuk spul! Het jasje heeft een dubbele knopenrij, een iets oversized model draagt lekker licht – dus perfect voor de zomer – en er is ook een bijpassende pantalon bij te koop. De combinatie van roze met een rood krijtstreepje is heel verrassend staat lekker fris. Ook het kettinkje met de muntjes en superfijne roze kraaltjes, de v-oorbelletjes en de vierkante oorknopjes komen bij deze webwinkel vandaan. Echt het rondsnuffelen waard als je op zoek bent naar leuke sieraden :)

Normaal gesproken ben ik totaal geen hakken-type en kan je mij in de zomer spotten in sandaaltjes, sneakers of loafers. Maar ik zag bij Manfield dit paar enkellaarsjes met dubbele ritsjes, afwisseling in textuur en een flinke blokhak en was om. Nu nog even erop leren lopen, maar tegen de tijd dat het herfst/winter is waar dit type schoen meer bij past kan ik er hopelijk vast mee overweg!

–> Draag jij ook meer kleur nu de lente begonnen is en zomer in aantocht? En welke tinten kom jij dan telkens bij terug?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 8 mei 2019 at 14:16

  Hallo desiree, mag ik je vragen voor welke jeans je gekozen hebt? Mango heeft er zoveel. Alvast bedankt voor je reactie. Groetjes, monique

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2019 at 11:42

   Hi Monique, ik heb hier de Mariah slim push-up. Zit echt heerlijk!

 • Avatar van Edith-Sofia
  Reply Edith-Sofia 6 mei 2019 at 10:31

  Wat een gave boots, super stoer! De blazer vind ik ook geweldig, wat een prachtige kleur<3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2019 at 13:53

   Ja, tof zijn de boots ook he?! Zitten heel lekker, dus hopelijk helpt dat om op die hakken te leren lopen :)

 • Avatar van Sarah M
  Reply Sarah M 6 mei 2019 at 10:15

  Aahh staat je zo leuk Dees! Wat moet het een bizar gevoel zijn om na al die jaren gewoon een M uit de rekken te kunnen plukken, ik kan me de euforie voorstellen! (als het is hoe ik er soms van droom toch :’D ) Het zal een heuglijke dag zijn als ik ooit weer eens terug in de ‘gewone’ kledingwinkels kan winkelen, laat staan maatje M te kunnen nemen. Zo blij voor je!! xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2019 at 13:54

   Maar echt, dat is zó bizar! Ik loop nog vaak in winkels naar de grootste maat, of de plussize winkels waar ik al tig jaar kwam. Er gaat shoppingwise een heel nieuwe wereld voor me open! <3

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 mei 2019 at 08:14

  Zo een prachtige kolbert….
  Ik zoveel van roze…

  Xoxo

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 6 mei 2019 at 07:27

  Wauw, wat is die blazer leuk, zeg! De kleur is prachtig en staat je ook ontzettend mooi. Mooie outfit!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2019 at 13:55

   Dankjewel voor je enthousiaste reactie en compliment! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.