Persoonlijk

Photo-a-Day | Middagjes met Shae, fotolol & poezenliefde

22 mei 2019

photo-a-day mei 2019
Het was niet echt een heel erg spannende week, maar wel de eerste week waarin we goed aan ons nieuwe ritme konden wennen nu Cate naar de opvang gaat. Ik was heel benieuwd of ik een beetje uit zou komen met de tijd en andere plannen die ik had voor de opvangdagen.. en dat is gelukt! Verder klets ik je bij over zwemles, hadden we lol om nieuwe fotofilters en deel ik wat poezenliefde ♥ 

Zwemles
Er gaat een spannende periode aanbreken, want er kwam een oproepje binnen voor Shae dat er een plekje vrijgekomen is voor zwemles. Eerlijk gezegd had ik geen idee dat hier zulke wachtlijsten voor waren maar ik ben blij dat ze mag gaan starten. De tijd is een beetje ongunstig, zo op de vrijdagavond rond etenstijd, maar goed dan kan ze erna wat eten en lekker direct haar bedje in.

Ik ben heel benieuwd hoe ze het zal vinden! Zoals je weet is Shae echt geen fan van douchen en dan vooral van haren wassen en water over haar hoofd, dus we hopen dat dit goed zal gaan. Het is ook zeker de reden dat we haar niet direct met 4 jaar al lieten starten met zwemmen en door de wachtlijst kwamen er nog wat maanden bovenop. Maar eigenlijk is dat wel prima :) Afgelopen weekend was ik zelf ineens even niet zo lekker (misselijk en draaierig, de lage bloeddruk speelt wat meer op de laatste tijd) waardoor ik besloot wat in huis te rommelen en even de bank op te kruipen terwijl Cate in bed lag. Zo kon Paul met Shae even oefenzwemmen in het zwembad waar ze zal gaan lessen zodat ze de plek alvast kent. Verrassend genoeg vond ze het echt heel leuk en durfde ze zelfs van de kant af in het water te springen. Dat belooft veel goeds!

photo-a-day mei 2019

Poezenliefde
Wij hebben twee langharige Perzische poezen, Sassy en Pixie, en het zijn echt onze harige baby’s. Ze zijn heel erg lief, zachtaardig en voelen stemmingen en personen erg goed aan. Dus toen ik niet zo lekker was en besloot even op de bank te gaan liggen kwam Sassy dan al heel snel tegen me aangekropen om contact te maken. Pixie houdt altijd iets meer afstand, maar kwam zelfs ook dichtbij erbij liggen. Paul en Shae zwemmen, Cate een dutje in bed, ik de bank op met de poezels erbij.. Ook wel eens lekker ♥

photo-a-day mei 2019

Middagjes met Shae
Zoals eerder verteld gaat Cate nu twee volle dagen in de week naar de opvang. Ik breng op die dagen Shae naar school, ga vervolgens lekker aan het werk waardoor ik bergen werk kan verzetten en haal zo tegen drie uur Shae weer van school op. Dit betekent dat we twee dagen per week van drie tot zes met z’n tweetjes zijn totdat Paul weer met Cate thuis komt.

We hebben de afgelopen week deze middagen goed benut! Samen wandelen, kletsen, spelletjes spelen, lol met de nieuwe Snapchat-filters en liedjes verzinnen en even naar de stad toe met de trein om voor haar een jurkje te kopen voor de bruiloft van mijn broer komend weekend. En zoals je je kan indenken werd het meer dan alleen een jurkje kopen. Ehhh, dat wordt nog wat als ze ouder is haha! Natuurlijk hoort een taartje eten erbij op zo’n shopmiddagje en naderhand haalden we Paul van werk om vervolgens samen Cate van de opvang te halen en thuis te gaan eten.

photo-a-day mei 2019

Behind the scenes
Qua werk gaat het heel lekker. Ik merk dat het me veel rust geeft nu Cate naar de opvang gaat zodat ik ongestoord twee dagen per week door kan werken. Naast die twee dagen werk ik doordeweeks ook nog wanneer Cate overdag in bed ligt en soms nog een uurtje hier en daar in de avond. Maar de weekenden zijn weer helemaal van onszelf en dat is fijn!

Ik werd trouwens door een tof platform geïnterviewd over het ‘serial entrepeneur’, het meer dan één bedrijf tegelijk hebben. Wanneer dit uitgewerkt is en online staat zal ik de link ook zeker met jullie delen. Leuk om meer over mijn bedrijven, het ontstaan ervan en de combinatie met het ouderschap te kunnen delen :)

Verder heb ik een heleboel leuke ideetjes waar ik de komende maanden mee aan de slag zal gaan. Spannend!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 22 mei 2019 at 09:37

  Ahh, die foto van Shae en Cate samen met die leuke Snapchat-filter. Daarvan gaat jouw moederhartje vast sneller slaan. 😊

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 mei 2019 at 10:26

   Ja, dat doet het zeker. Zo lief, die twee samen! ♥

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 22 mei 2019 at 06:16

  Fijn dat jullie dochter nu bezig is met zwemles.
  Vervel,end dat jij niet zo lekker was.
  Hoop dat het snel beter gaat en ook met je bloeddruk.
  Goed dat julllie jongste dochter naar de opvang gaat zodat je ook me time hebt met de oudste als ze uit school komt.

  Een fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.