Beauty

The Body Shop Energising Ginger

24 mei 2019

the body shop energising ginger
Toen ik jong(er) was moest ik helemaal niks van gember hebben. Ik vond het veel te heftig qua smaak en geur en kreeg er de kriebels van. Maar naarmate ik ouder werd begon ik zowel de geur en smaak ervan steeds meer te waarderen en vind ik bijvoorbeeld een verse gemberthee echt heerlijk en gebruik ik verse gember regelmatig in gerechten. Toen deze The Body Shop Energising Ginger producten binnen kwamen was ik dan ook direct enthousiast. In dit artikel vertel ik je er meer over! 

‘Lees ook: The Body Shop Cactus Blossom.’

The Body Shop Energising Ginger

The Body Shop Energising Ginger

Deze nieuwe kruidige lijn is verrijkt met gemberwortelextract uit India en biologische Community Trade amandelmelk uit Spanje. De complete lijn bestaat uit de volgende producten:

– shower gel 250ml, €7,00
– hand wash 250ml, €7,00
– body scrub 250ml, €18,00
– body yogurt 200ml, €10,00
– body butter 2o0ml, €16,00.

De body scrub bevat gemalen walnootschil en suiker als scrubdeeltjes en dit voelt niet te hard of te grof aan op de huid. Door wat meer of minder druk te zetten tijdens het inmasseren kan je het scrubeffect aanpassen naar persoonlijke wens. De showergel vind ik echt heerlijk om te gebruiken in de ochtend. Vanwege de kruidige geur krijg je zo echt een verfrissende boost onder de douche. Fijn om te weten: de showergel laat geen droge en trekkerige huid achter.

Mocht je nou een normale tot wat vettere lichaamshuid hebben dan raad ik je de body yogurt aan. Deze samenstelling is lekker fris op de huid, trekt snel in en hydrateert heel erg goed door ingrediënten als glycerine shea boter, hyaluronzuur en amandelextract. De substantie van de body yogurts vind ik zelf heel prettig, zeker met warm weer. Ze trekken namelijk snel in en laten gaan laagje achter op de huid. Maar over het algemeen heb ik best een droge lichaamshuid en kan ik wel wat meer voeding gebruiken. En daarvoor is de body butter duidelijk beter geschikt. Er zit onder andere cacaoboter, shea boter, glycerine, sesamzaadolie, kokosextract, soja olie en vitamine E in. Echt een heerlijke voedende en beschermende combinatie voor de normale tot (zeer) droge huidtypes.

De geur van de producten doet me ergens aan de geur van colasnoepjes denken. Maar zeker onder de douche en tijdens het inmasseren komt er een duidelijke meer kruidige en verwarmende geur in naar boven. Love it!

The Body Shop Energising Ginger producten zijn via de webwinkel als in de winkels te koop. Tip: er loopt op dit moment een actie waarbij je met de code 14801 op je complete bestelling 25% korting krijgt.

–> Ben jij fan van gember? Welk van deze nieuwe producten spreekt jou aan om eens te gaan proberen?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 25 mei 2019 at 17:21

    Ik vind deze lijn echt zo ontzettend lekker!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.