Fashion

New in | TOMS Camilia sandalettes

7 mei 2019

TOMS Camilia black tan
Zoals ik al in het artikel met mijn doelen voor 2019 vertelde, wil ik dit jaar graag wat bewuster gaan leven. Beter nadenken over een aankoop, minder fast fashion en liever keuzes maken voor wat meer duurzame merken. Ik ben dan ook wel heel erg blij met m’n nieuwe TOMS Camilia sandalettes uit de nieuwe collectie. Een mooi tijdloos model wat bij heel veel outfits zal passen en me de komende jaren hopelijk veel plezier zal brengen. In dit artikel laat ik je sfeerbeelden van de nieuwe collectie zien en vertel ik je wat meer over mijn sandaaltjes én waarom ik TOMS zo’n mooi merk vind. 

‘Lees ook: Hoe groen is jouw badkamerkastje?

TOMS Camilia black tan TOMS Camilia black tan TOMS Camilia black tan TOMS Camilia black tan TOMS Camilia black tan TOMS Camilia black tan

TOMS Camilia black tan

TOMS Camilia black tan

TOMS One for One & Stand for Tomorrow programma’s
Met iedere aankoop van een TOMS product, helpt TOMS een mens in nood. Een mooi programma dat ze al jaren hebben en waarmee ze onder andere zo’n 86 miljoen paar schoenen hebben kunnen weggeven, ruim 600.000 personen het zicht hebben hersteld en meer dan 600.000 weken veilig drinkwater hebben kunnen verzorgen aan communities over de hele wereld. Dit programma is nu uitgebreid met het Stand for Tomorrow programma waarmee ze zich richten op

– waardigheid, voor dakloosheid en sociale integratie onder jongeren
– verbinding, voor ondersteuning aan kwetsbare vrouwen om zich sterk te voelen en
– vooruitgang, dat jong sociaal ondernemerschap en bewust leiderschap bevordert.

Daarnaast gaat TOMS zich ook richten op het leveren van een financiële bijdrage aan gelieerde NGO’s, goede doelen en maatschappelijke organisaties om verschillende hulp- en bewustmakingsprogramma’s te ondersteunen. Wow! Ik vind het echt heel erg mooi hoe dit merk zich voor anderen inzet en er echt mee bezig is een positieve verandering te brengen in het leven van anderen ♥

TOMS Camilia black tan TOMS Camilia black tan TOMS Camilia black tan

TOMS Camilia sandalettes
Deze sandaaltjes zijn uitgevoerd in een minimalistisch model in een combinatie van leer en suède. Waar veel sandaaltjes en sandalettes een heel platte zool hebben is bij dit model juist heel fijn aan een goed loopcomfort gedacht. Zo is het blokhakje 2,5cm hoog waardoor je er zonder moeite de hele dag op kan lopen en ligt er een heerlijke OrthoLite X40-zool in die voor een fijne demping en goede ondersteuning zorgt.

Een heel fijn schoentje dat het goed doet onder zowel een short, rokje, midi-rok, jurk, jeans of zelfs een pantalon. Hij kan zowel casual als wat meer zakelijk gecombineerd worden en ik gok daardoor een heel geliefd schoentje uit mijn garderobe worden. Door het hakje staat hij net even wat charmanter dan een geheel platte sandaal en hij zit echt heel erg lekker.

De TOMS Camilia sandalettes zijn onder andere bij Van den Assem te koop voor €89,95. Tip: op de Van den Assem Instagrampagina loopt op dit moment een mooie TOMS winactie waarbij je een paar naar keuze uit de nieuwe lente/zomercollectie kan winnen :)

–> Wat vind jij van de nieuwe TOMS collectie en mijn nieuwe sandaaltjes? Is het een merk dat jou aanspreekt?

Liefs,
Desirée

* De afbeeldingen van de nieuwe collectie zijn eigendom van TOMS. Dit artikel is geschreven in samenwerking met Van den Assem.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 8 mei 2019 at 21:32

  Ooh die slippers zijn zo leuk! Ik was nog op zoek naar een leuk paar en ik geloof dat ik ze heb gevonden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 mei 2019 at 11:41

   Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Ze lopen ook nog eens heerlijk <3

 • Avatar van Linda Vandewijer
  Reply Linda Vandewijer 7 mei 2019 at 16:40

  mooi !!! ik ga ze meteen bestellen! had nog nooit van het merk gehoord

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 mei 2019 at 10:39

   Wow, wat een heerlijk enthousiasme. Leuk!

 • Avatar van Jessica J.
  Reply Jessica J. 7 mei 2019 at 10:27

  Ik vind TOMS zo’n mooi merk. Ik heb ook meerdere paren in huis. 💖

 • Avatar van Edith-Sofia
  Reply Edith-Sofia 7 mei 2019 at 10:14

  Ooh die zijn leuk! Lijken me ook heerlijk lopen. Super goed initatief ook dat for one another. Ik vind Toms een erg leuk merk.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 mei 2019 at 06:46

  Wauw….
  Prachtig paar shoes….
  Dit is zo een goed concept.
  Deze shoeshop is mijn nr.1 omdat ik er door vriendelijk personeel geholpen word, niets of niemand dringt me iets op, krijg zeer goed en vakkundig advies…. zijn er regelmatig rekken met diverse aanbiedingen…. heb ik een lastige schoenmaat maar bij @vandenassem slaag ik altijd voor de perfecte shoes…..
  Zo jammer dat de Camilia er niet in mijn schoenmaat zijn.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.