Beauty

Summer musthave | Biodermal Hydraplus transparante zonnespray & zonnecrème

25 juni 2019

Biodermal Hydraplus transparante zonnespray
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, helemaal met dit weer: bescherm je huid goed tegen de schadelijke invloeden van de zon! Gelukkig zijn er een heleboel producten hiervoor verkrijgbaar en vaak ook nog eens lekker in de aanbieding in deze periode. Een tip van mij zijn de nieuwe Biodermal Hydraplus transparante zonnespray voor het lichaam en de Hydraplus zonnecrème voor het gezicht. Ik vertel je graag iets meer over deze producten! 

Biodermal Hydraplus transparante zonnespray SPF30 175ml, €29,99
Een transparante zonnespray die belooft de huid te hydrateren en te verfrissen, die niet plakkerig of vet aanvoelt, parfumvrij en ook nog eens zeer waterbestendig is. Dat heb ik de afgelopen tijd met die heerlijke temperaturen natuurlijk goed getest en.. deze spray kwam glansrijk door de test!

Ik vind zo’n transparante spray als deze echt ideaal want je smeert er net even wat sneller mee in dan een normale lotion of crème. Even je lijf besprayen, uitvegen en je kan de zon in. Ja, er zit helaas een ‘hardere’ alcohol in maar die geur vervliegt al snel en het zorgt er wel voor dat de zonnespray snel droog aanvoelt op de huid. Hij voelt inderdaad lekker fris aan op de huid, maakt mijn huid niet droog of trekkerig, trekt snel in zónder witte waas en laat – na even in te laten trekken voor het aankleden – geen vlekken achter op kleding.

Biodermal Hydraplus transparante zonnespray

Biodermal Hydraplus zonnecrème voor het gezicht SPF30 50ml, €19,99
Een hydraterende gezichtscrème met een hogere zonbescherming – hij is trouwens ook nog in een factor 50 variant verkrijgbaar – die snel intrekt, zeer waterbestendig is en hydraterende ingrediënten zoals glycerine, canola olie en vitamine E bevat. De crème smeert lekker uit, laat geen witte waas achter, bezorgt me geen traanogen of huidirritatie en maakt mijn huid lekker soepel. Wel vind ik ik hem niet prettig om te gebruiken onder make-up want hij zorgt ervoor dat deze gaat ‘glijden’. Voor de make-uploze dagen vind ik hem wel heel fijn, juist vanwege de mooie glow die het ‘Triple Moist Complex’ aan mijn huid geeft.

Beide producten hebben trouwens een redelijk zachte en neutrale geur en bieden een bescherming tegen zowel UVA als UVB straling. De Biodermal Hydraplus transparante zonnespray en de Biodermal Hydraplus zonnecrème voor het gezicht zijn onder andere via Bol.com, Kruidvat, Etos, Albert Heijn en Trekpleister te koop. Tip: deze week loopt er een 1 + 1 gratis actie op de Biodermal zonneproducten bij zowel Etos en Albert Heijn.

–> Ben jij ook zo trouw met het insmeren van jezelf én je kind(eren) tegen de zon?

Liefs,
Desirée

Lees ook:
Zelfbruiner aanbrengen tips
Teveel, donkere of vlekkerige zelfbruiner verwijderen tips
SPF voor je gezicht, 5 fijne producten voor de gevoelige huid

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 juni 2019 at 22:43

  Soms val ik prompt in slaap en dan had ik me allang weer moeten insmeren met zonnebrandcréme.

 • Avatar van VWillemse
  Reply VWillemse 25 juni 2019 at 09:45

  Haha nee ben helemaal niet zo trouw met insmeren :/
  De eerste keer is geen probleem of nog een keer extra als ik met de hond ga lopen,maar het om de twee uur bijhouden doe ik alleen aan het strand.
  Ik verbrand gelukkig nooit, dus dat scheelt alweer een beetje.
  Biodermal heeft idd wel hele fijne zon producten.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.