Beauty

New beauty brand | Comme Deux

21 juni 2019

Comme Deux review
Ken jij het merk Comme Deux al? Dit no-nonsense beautymerk uit Denemarken is sinds kort in Nederland verkrijgbaar. Het is een merk dat veel dingen net even anders doet dan andere merken. Het ontwikkelt namelijk cosmeticaproducten op basis van de feedback die ze ontvangen. Hoe tof is dat?! Ik vertel je graag nog wat meer over dit merk én deel mijn ervaring met de producten graag met je. 

‘Lees ook: Skin Saver | Estée Lauder ANR oogcrème.’

Comme Deux review

Comme Deux

Het merk krijgt bijvoorbeeld via social media waardevolle input van vrouwen van alle leeftijden en met uiteenlopende huidtypen. Door goed te luisteren naar deze vrouwen creëren ze pure, no-nonsense skincare en huidvriendelijke make-up. Ze doen daarbij niet aan uitgebreide en/of ingewikkelde stappenplannen of aanbevolen routines. Ze maken simpelweg producten met ingrediënten waar je huid behoefte aan heeft en zichtbaar van opknapt. Geen enorm groot assortiment dus, maar een aantal musthaves waar ze heel sterk in geloven. Zó sterk zelfs dat ze een 100% niet goed geld terug garantie geven op de producten.

Het assortiment van Comme Deux bestaat uit de volgende producten:

– face paint fase mask in 3 soorten 30ml, €18,00
– serum booster in 3 soorten, 15ml, €34,00
– disco skin face mask 50ml, €27,00
– lip oil in 3 tinten, €18,00
– #glowup universele bronzer, €34,00
– #blushup in 2 tinten, €26,00

Comme Deux review Comme Deux review

Mijn aanraders
Zoals je op de foto’s kan zien heb ik verschillende producten van dit merk uit kunnen proberen. Ik vond het heel leuk om weer eens met een compleet – voor mij – nieuw merk aan de slag te kunnen gaan. Het #discoskin face mask sprak mij direct het meeste aan. Natuurlijk vanwege de looks van het product, want zeg nou zelf: die holografische glans is wel echt prachtig te noemen! Maar daarnaast zitten er ook heel fijne ingrediënten in verwerkt zoals alphahydroxyzuren (AHA) met een exfoliërende werking en hydraterende glycerine. Je brengt hem aan op een schone en droge huid, laat het voor 10 minuutjes intrekken en neemt het dan met een washandje en lauw water af. Tijdens het aanbrengen voelde ik een lichte tinteling, maar na het verwijderen was mijn huid niet rood of geïrriteerd. Hij voelde juist heerlijk zacht, fris én kreeg er een mooie glow van!

Ook het #pinkpaint face mask vind ik een aanrader, zeker als je een droge huid hebt. Er zit onder andere glycerine, kaolineklei, kokosextract, shea boter, niacinamide en vitamine E in. Je kan hem in een dikkere laag op een schone en droge huid voor een kwartiertje in laten werken en dan afspoelen, maar zelf vind ik het heel fijn deze als een nachtmasker te gebruiken als laatste stap in mijn skincareroutine in plaats van een nachtcrème. Ik sta dan op met een heerlijk zacht en supergehydrateerde huid. Love it!

Comme Deux review Comme Deux review Comme Deux review

De lipgloss is weer helemaal terug van weggeweest! Maar helaas doen veel lipglossjes niet zoveel voor je lippen, behalve ze laten glanzen. Deze #liplove lip oil geeft de lippen niet alleen een prachtige glans, maar ook nog eens een subtiel kleurtje én verzorgt ze met ingrediënten als cactusvijgolie, squalaan en vitamine C, E en F. Mijn go to product als ik een glanzende liplook wil hebben die dag.

Op de foto in het artikel draag ik de lipolie zodat je de mooie glans ervan goed kan zien. Fijne bijkomstigheid: de glans laat mijn lippen ook nog eens voller lijken! Ik draag hier trouwens ook de bronzer (gelukkig mooi op te bouwen én niet zo oranje zoals veel bronzers zijn) en de peach blush. Samen geeft het een heerlijke zomerse gloed aan mijn huid. Perfect voor de komende maanden!

De producten van Comme Deux zijn te bestellen via de webwinkel. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 15% korting op je eerste bestelling. Op dit moment krijg je er ook nog een tof holografisch toilettasje bij cadeau :)

–> Ken jij dit beautymerk al? Welk(e) product(en) spreken jou aan eens te proberen?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 21 juni 2019 at 07:46

    Prachtige look.
    Zeer luxe en mooie oroducten….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.