Fashion

New in | Zomerse espadrilles

11 juni 2019

Sacha espadrilles beige leer
Ieder jaar rond de zomer zijn ze weer in de winkels te vinden. Het ene jaar misschien net even wat meer on trend dan het andere en het zijn eigenlijk meer summer basics te noemen. Ik heb het hier over de espadrille. Een makkelijk schoentje wat zo’n beetje iedere outfit een zomerse touch geeft. En toch zijn er ook soorten die zelfs voor een nettere gelegenheid geschikt zijn. In dit artikel zet ik een aantal leuke espadrilles voor de zomer op een rijtje en laat ik je mijn nieuwste aanwinst zien. 

‘Lees ook: Shoptip | De bijzondere handgemaakte tassen van Keecie.’

Sacha espadrilles beige leer

Mijn nieuwe espadrilles
Zoals je ziet heb ik zelf gekozen voor een wat netter paar, dat past nu eenmaal wat beter bij me. Ik had ze vorig jaar ook al op het oog, maar ik bleef toen maar twijfelen over welke kleur ik zou kiezen. Dit jaar was de keuze zo gemaakt: de beige. Ze zijn gemaakt van suède in combinatie met een glad lederen neus wat het een speels effect geeft. De zool is heel fijn antislip, er ligt een fijn voetbedje in en het touwrandje maakt het lekker zomers. Ze lopen heerlijk en passen bij veel outfits dus ja, ik ben er heel blij mee!

Sacha espadrilles beige leer

Deze espadrilles zijn van Sacha en hebben ze, zoals je ziet, in heel veel verschillende kleuren. Zelf vind ik de olijfgroene met zwarte neus en de okergele ook wel heel erg leuk trouwens. Ze zijn trouwens €59,99 per paar en in vijf kleuren verkrijgbaar. Mocht je nou voor espadrilles met een speelsere touch willen gaan, dan kan je bij dezelfde webshop ook goed terecht. Ze hebben deze instappers ook met panter-, zebra- of slangenprintjes, een platformzool, met geblokte zool, in zilver, met bloemetjes.. Kortom: voor iedere smaak wel wat :)

Ik ben in ieder geval heel blij met mijn nieuwste aanwinst. Echt van die makkelijke slip ons die waar je zo instapt en mee wegloopt. Love it! Je gaat ze vast en zeker de komende maanden op mijn foto’s nog wel vaker voorbij zien komen.

–> Heb jij al een paar espadrilles voor de zomer? Welke spreekt jou het meest aan?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 juni 2019 at 22:08

  Zulke prachtige shoes.

  Xoxo

 • Avatar van Eveline Fleur
  Reply Eveline Fleur 11 juni 2019 at 14:35

  Oh wat een leukerds! Ze lijken me heerlijk lopen!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 juni 2019 at 10:30

   Oh yes, ze lopen inderdaad heerlijk! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.