Beauty

Mijn favoriete beautyproducten (mei 2019)

4 juni 2019

favoriete beautyproducten mei 2019
Hoppa! Zonder dat ik er erg in had zijn we alweer een maand verder. Tijd om weer mijn favoriete beautyproducten van dit moment met je te delen waar ik écht heel erg enthousiast over ben. Deze keer zie je een mooie mix van een aantal oude bekenden en nieuwe favorieten door elkaar van Comme Deux, Thierry Mugler, Physicians Formula, Neogen en The Ordinary.

‘Lees ook: Dit is misschien wel de beste oogcrème ooit.’

favoriete beautyproducten mei 2019

Comme Deux lip oil
Een aantal jaren geleden lanceerde Clarins een heerlijk verzorgende lipolie mét een tintje waar ik vanaf het eerste gebruik dol op was. Inmiddels heb ik de roze variant daarvan al meerdere keren opnieuw gekocht en dat zegt veel bij iemand die vanwege werk veel toegestuurd krijgt om uit te proberen en het daardoor ‘zonde’ vindt om zelf nog bepaalde producten aan te schaffen. Maar Clarins, je hebt er een flinke concurrent bij met de Comme Deux lip oil. Deze is in 3 kleurtjes verkrijgbaar, zit bomvol voedende oliën en vitamines, brengt heel prettig aan en laat de lippen prachtig glanzen. De rode variant smeer ik zo’n beetje iedere dag op m’n lippen ♥

Binnenkort ga ik zeker uitgebreider in op dit merk. Comme Deux stuurde me enkele producten op om kennis mee te maken, waaronder een heel bijzonder gezichtsmasker in holografisch tint.. Stay tuned!

Thierry Mugler Alien Flora Futura
Zoek je een vrouwelijke en bloemige geur die niet standaard is en waar je zéker complimentjes over zal krijgen? Dan moet je zeker eens gaan snuffelen aan Thierry Mugler Alien Flora Futura. Het is een perfecte combinatie van een frisse opening, een hart vol bloemen en een warme sensuele basis. Nog een groot pluspunt: deze geur blijft heel lang op de huid terug te ruiken. Dit parfum was even wat naar achteren geschoven in mijn stash, maar ik kwam hem met opruimen weer tegen en zoals je ziet is hij nu bijna op. Hij is echt perfect voor deze tijd van het jaar!

Physicians Formula Butter Blush in Plum Rose
Ja, ik weet dat dit officieel een blush is, maar ik gebruik hem als bronzer. Ohhhh, hoeveel bronzers ik in het verleden wel niet gekocht heb en na een paar keer achter in een la verdwenen.. Bronzers voor een lichte huid met koele ondertoon zijn namelijk schaars. Heel schaars. De meeste bronzers geven namelijk een te warm, oranje, donker en/of vlekkerig resultaat en dat is niet bepaald mooi. Ik kwam deze blush tegen tijdens een shopmomentje op vakantie in Spanje, nam hem mee en sindsdien zit hij in mijn dagelijkse make-uproutine. De intensiteit is mooi op te bouwen, de tint is mooi koel rozig bruin en geeft een heel mooie subtiele schaduw en bronzing op mijn huid. Mocht iemand een adresje in Nederland weten waar ik alvast een back-up kan kopen, dan hoor ik het graag :)

Neogen Dermalogy day-light protection sunscreen SPF50
Een goed hydraterende dagcrème met een hoge beschermingsfactor in een lichte en niet vettende textuur zónder witte waas die het ook nog eens goed doet onder make-up? Dan moét je deze crème eens proberen. Dit Koreaanse product voelt als een heerlijke frisse gel op de huid en doet alles wat het moet doen. Mijn droge huid wordt er heel blij van, het beschermt mijn huid goed tegen de zon en ik kan hem ook rondom de ogen aanbrengen zonder er traanogen van te krijgen. Ik koop dit product zelf via de Nederlandse webwinkel Little Wonderland voor €25,95.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA
Een skincaremerk met heel goede ingrediënten en bizar lage prijzen. Zo staat The Ordinary bekend. En goed nieuws: sinds een tijdje is het gewoon in Nederland verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas. Ik kocht er onlangs een aantal producten van die goed aansluiten bij mijn huidtype en huidwensen en deze crème leek me perfect om in de avond als laatste stap in mijn routine aan te brengen voor extra hydratatie en voeding en de ervoor aangebrachte serums en/of boosters te ‘verzegelen’. Ik merkte direct al een groot verschil. Normale tot (zeer) droge huidjes gaan hier heel blij van worden! Binnenkort zal ik wat meer over dit merk en mijn laatste aankoopjes ervan delen. Ken jij dit merk al?

–> Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 5 juni 2019 at 09:42

  Dat is het zeker! Heb hier een heel riedeltje producten van hun die me interessant leken en ben die nu aan het testen. So far so good!

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 5 juni 2019 at 09:41

  Deze crème dan zeker eens uitproberen, hij is zo fijn!

 • Avatar van Marijke (@Marijke04)
  Reply Marijke (@Marijke04) 4 juni 2019 at 15:23

  Heel benieuwd naar de crème van The Ordinary! Ik ben zelf fan van hun hyaluonic serum en het cafeïne oogserum.

 • Avatar van WILLEMSE
  Reply WILLEMSE 4 juni 2019 at 14:22

  Jaaaaaaaa die creme van The Ordinary is zo fijn.
  Ze hebben heel veel meer fijne producten , maar deze natural moisturizing factors + HA is tot nu toe mijn favoriet.
  Een simpele basic budget topper :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.