Huis & interieur

Love it! | HAY rainbow serving tray

17 juni 2019

hay rainbow serving tray dienblad 1 - Love it! | HAY rainbow serving tray
Ik begin deze week met een leuke winactie voor de interieurliefhebbers onder ons, want ik mag namelijk in samenwerking met MisterDesign een HAY rainbow serving tray weggeven! Of je hem nu gebruikt als dienblad om wat lekkers op te serveren, om producten op te bewaren of als decoratie in je huis: een eyecatcher is het in ieder geval! Lees verder voor meer informatie hierover én hoe je kans kan maken op zo’n prachtig item voor je interieur. 

‘Lees ook: Inspiratie en tips voor een toffe fotowand.’

hay rainbow serving tray dienblad 4 - Love it! | HAY rainbow serving tray

HAY Studio
Ik heb in het verleden al eens vaker over dit mooie merk geschreven en inmiddels hebben we er al een aantal toffe accessoires van door huis heen staan. HAY is een Deens merk dat in 2002 ontstaan is en inmiddels is het een bekend merk geworden met veel liefhebbers. De oprichters van het merk laten zich inspireren door bekende Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60 en laten met hun producten zien dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De producten van HAY Studio staan voor duurzaam en betaalbaar design en zijn herkenbaar aan de producten met geometrische vormen, een speelse touch en mooi kleurgebruik.

HAY rainbow serving tray
Ik ben een groot liefhebber van leuke ‘hoekjes’ creëren en dienbladen zijn hierbij eigenlijk onmisbaar. Door bijvoorbeeld een aantal items die normaal los op tafel zouden liggen bij elkaar op een dienblad te leggen creëer je rust en het ziet er vaak ook nog eens leuk uit. Zeker als een dienblad er ook nog eens zo stylish uit ziet zoals deze van HAY. Het HAY Serving Tray dienblad is gemaakt van roestvast staal in een spiegelende afwerking in regenboogkleuren. Deze grote variant heeft een diameter van 35 centimeter waardoor hij het vooral goed doet om kleinere items op uit te stallen, of om bijvoorbeeld lekkere (zelfgebakken) koekjes op te serveren. Maar ook op z’n kant op een schilderijplankje of in een open kast doet dit dienblad het heel erg mooi als decoratie.

hay rainbow serving tray dienblad 3 - Love it! | HAY rainbow serving tray

Winactie
In samenwerking met MisterDesign mag ik zo’n zelfde prachtige HAY rainbow serving tray in het grote formaat met een waarde van €49,00. Meedoen is simpel!

1. Volg de Curvacious Facebookpagina & de MisterDesign Facebookpagina
2. Like en/of deel de post die bij deze winactie hoort.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 23 juni 2019, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

–> Ben jij ook zo graag bezig in je interieur? Welk project staat er bij jou op de planning om nog aan te gaan pakken?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van anita kempenaers
    Reply anita kempenaers 23 juni 2019 at 19:17

    doe graag mee voor dit mooie dienblad

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur
Søstrene Grene school & kantoor collectie 2019
Interieur | De nieuwe Søstrene Grene School & Kantoor collectie

Oh, yes! De nieuwe Søstrene Grene school & kantoor collectie van dit jaar is er eentje waar ik heel erg...

Sluiten