Lifestyle

Tip | Klikkie foto-abonnement (krijg een gratis maandje!)

26 juni 2019

Klikkie gratis maand kortingscode
Een tijdje geleden ontving ik vanuit een pr bureau een toffe Blogbox met daarin allerlei producten van verschillende merken om hier kennis mee te kunnen maken. Er zat onder andere een proefabonnement op Klikkie bij in. Ik besloot een account aan te maken en ik was na de eerste keer al verknocht: wat is dit leuk! Helemaal omdat je op deze manier nog eens echt wat doet met de vele foto’s die op je mobiel staan. Ik vertel je er graag wat meer over én deel een kortingscode voor een gratis maandje Klikkie met je :) 

Klikkie gratis maand kortingscode
Klikkie
Dagelijks maken we prachtige foto’s met onze mobiel, waarna de meeste.. nooit meer bekeken worden. Zonde! Klikkie is een maandelijkse fotoservice waarmee je geen enkel mooi moment meer vergeet. Je krijgt namelijk één keer per maand een reminder via de app en/of e-mail waarna jij jouw leukste, mooiste en/of meest ontroerende foto’s van de afgelopen maand kan bestellen. Je krijgt ze dan binnen no-time bij de post waarna je ze in kan lijsten, neer kan zetten of in een album kan plakken.

Iedere maand kan je zo 10 foto’s af laten drukken in verschillende formaten; 1 XL foto, 3 medium foto’s, 3 squared foto’s en een fotostrip die bestaat uit 3 kleine foto’s. Precies zoals je ziet op de foto bovenaan het artikel. Het uploaden gaat heel eenvoudig vanaf je desktop, tablet of smartphone en er worden verder geen verzendkosten in rekening gebracht. De kosten zijn €7,95 per maand of krijg korting als je een abonnement voor een half jaar of een jaar aan gaat.

Tips
Ik vind het echt een heel origineel idee en vooral leuk dat je er zoveel kanten mee op kan. Ik gebruik het zelf meer voor een mengelmoesje als gezinsfoto’s om zo een leuk familie-album te kunnen maken. Maar je kan het ook gebruiken als cadeautje voor iemand anders, bijvoorbeeld met een verjaardag. Kies dan tien foto’s van jullie samen, bepaalde herinneringen, leuke uitjes die jullie hebben gemaakt. Of maak bijvoorbeeld een setje foto’s van de kinderen om in te plakken en cadeau te geven aan opa’s en/of oma’s als bedankje voor het oppassen.

Zelf werd ik onlangs geïnspireerd door Shirley van Mommyhood.nl die begonnen is aan een herinneringenboek. Ik denk dat ik vanaf nu met de foto’s van Klikkie ook zo’n tof boekje vol leuke herinneringen ga maken ♥

Kortingscode voor een gratis maandje
Mocht je je nou aanmelden voor een eigen Klikkie foto-abonnement, dan kan je via de website van Klikkie de code MGM-LPBK-CFUA-A5MX gebruiken om een maandje cadeau te krijgen! Dit is mijn persoonlijke code waarmee ik dan ook weer een maandje cadeau krijg. Zo kunnen we elkaar helpen aan leuke foto’s via de post :)

–> Print jij nog wel eens foto’s uit om er iets mee te doen?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 26 juni 2019 at 22:38

    Interessant.
    Leuke en mooie herinneringen….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.