Mama & Kind

Kidstalk | De betoverende knuffels van Picca Loulou

18 juni 2019

Picca Loulou knuffels
Maak kennis met de prachtige knuffeldieren en accessoires voor de kinderkamer van Picca Loulou. Knuffels in een prachtige dromerige stijl, gemaakt van mooie materialen in rustige kleuren om een eigen sprookjeswereld mee te kunnen creëren. 

‘Lees ook: Baby musthave | Babybjörn One Air draagzak (review).’

Picca Loulou knuffels

Picca Loulou

De knuffels en accessoires van Picca Loulou worden gemaakt van stevige en zoveel mogelijk natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en corduroy. De kleuren zijn zacht en grijs, nude, wit en zacht blauw voeren de boventonen. Naast knuffels en kussens heeft het merk ook mooie muziekmobielen in het assortiment waardoor zelfs de allerkleinsten er al van kunnen genieten. Extra leuk: alle dieren worden geleverd in een mooie geschenkdoos waardoor ze een prachtig cadeau maken en ze een hoog verzamelgehalte krijgen.

De producten van Picca Loulou zijn onder andere via Bol.com, I♥Speelgoed, De Gele Flamingo en Klein & Stoer te koop. De prijzen liggen tussen de €18,95 en €31,95.

Moon Party
“Ga mee op nachtelijk avontuur met Picca Loulou, want alle dieren zijn uitgenodigd voor een ‘Moon Party’! Konijn draagt een grote strik, olifant heeft haar nieuwe haarband in en walvis heeft zijn feesthoedje op. Ook lama heeft haar partyoutfit aan en vos zwaait vrolijk met zijn staart, op weg naar dit magische maan-feestje. Door het heldere licht van de maan het de betoverende schittering van alle sterren, zijn overal ballonnen te zien die dansen in de lucht.”

Picca Loulou knuffels

Liefde voor knuffels
Als kind was ik al dol op knuffels en nu als volwassene heb ik er nog steeds een zwak voor. Onze oudste dochter Shae deelt deze liefde met me en heeft al best een knuffelverzameling bij elkaar gespaard. Cate is er nog wat te jong voor, maar heeft toch nu al een favoriet knufje waar ze heel enthousiast op reageert (en waar we dus al back-ups ‘voor het geval dat’ voor in huis hebben gehaald..) Wel heb ik nu met mijzelf de afspraak gemaakt niet meer zomaar knuffels te kopen, maar enkel de uniekere exemplaren en voor een bijzondere gelegenheid als cadeautje. En daar zijn deze knuffels en accessoires van Picca Loulou perfect voor.

Zo is Shae nu bezig met zwemles. Iets waar ze enorm veel plezier in heeft, wat haar uitdagingen geeft en waar ze supertrots over is als ze een bepaald opdrachtje in het water goed kan uitvoeren. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat de prachtige walvisknuffel heel passend zal zijn voor als ze haar diploma zal halen. En zo maakt het gelijk een mooie tastbare herinnering strakjes ♥

–> Was jij als kind (of nu nog steeds) ook zo’n knuffelverzamelaar?

Liefs,
Desirée

* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.